Star sam ja za te gluposti i skudeta po mjesecima. Evo ni ja nebi vise od 2-3 igrača Juventusa uzeo i sta ćemo sad? Nije mi cilj da bilo koga ubjedjujem, zato sam i napisao ovo da imaju ujednačen roster. Mogu razumjeti da neko kaze Milan/Juventus ima nijansu jaci roster. Svako gleda iz svog ugla i to je ok. Osvrnuo sam se na komentar prema kojem ispada da je Juventus sinoć igrao sa ekipom čiji roster je u najboljem slučaju za Serie B.Pogba je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:49Juventus lani tipa jedan gol primio u prvih 8 tekmi ili nešto tako. Znamo kako je završilo. Poredjenja ekipa u ovom momentu nema nikakvog smisla. Svako svoje hvali, ako me pitas da uzmem nekog igrača milana gratis i prebacim u Juventus, plafon 2-3, a to ti govori neko ko je iznimno kritičan prema ekipi koju bodri i koji ce naći desetine mahana Juventusu, a svako ima pravo na licni dozivljaj ekipa koje bodre. Malo vam je septembarski scudetto udario u glavu.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Il Club più titolato al mondo!
Milan ima odlican roster, dosta je tu zanimljivih igraca.
Sinoc ulaze onaj cheek i leao kao zamjene, to je za ekipu koja ne igra evropu vise nego dobar sastav, rekao bih odlican sastav.
Sinoc ulaze onaj cheek i leao kao zamjene, to je za ekipu koja ne igra evropu vise nego dobar sastav, rekao bih odlican sastav.
Nekako ispod radara prolazi kako je Chivu malo-pomalo od Intera napravio ekipu koja ponovo igra najbolji fudbal u Italiji, zadnjih 5 utakmica (3 u Seriji A i 2 u CL) kao u vrijeme prime Inzaghija samo još napadačkije. Obzirom da nije dobio pojačanja koja je tražio za svoju planiranu formaciju i stil, umjesto da izmišlja tople vode kao Amorim ili Tudor, Chivu se inteligentno prilagodio onome što ima i samo prekopirao dokazanu Inzaghijevu taktiku na koju su igrači navikli ("star se konj ne uči" a Inter je najstarija ekipa u ligi) uz neke manje ali prijeko potrebne modifikacije (veći presing, nepredvidivost pri odabiru igrača i nepovlačenje nakon što povedemo), čini se da je fizička sprema dosta bolja, glavni igrači su svi odreda vratili staru formu, mladi dobijaju i koriste priliku i sad-zasad to sve izgleda fenomenalno. I dalje sam mišljenja da bi za njega bilo bolje da je ostao još sezonu-dvije u Parmi radi sticanja iskustva ali uz, iskusnijeg, Fabregasa po meni je najveći trenerski potencijal u ligi i ko zna možda nas sve već ove sezone pozitivno iznenadi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Do kraja 11. mjeseca će se tek moći nešto više reći.. Jesmo li uboli sa Chivuom i imamo potencijalno trenera za nešto više, ili će se tražiti njegova zamjena..Biscione je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:38Nekako ispod radara prolazi kako je Chivu malo-pomalo od Intera napravio ekipu koja ponovo igra najbolji fudbal u Italiji, zadnjih 5 utakmica (3 u Seriji A i 2 u CL) kao u vrijeme prime Inzaghija samo još napadačkije. Obzirom da nije dobio pojačanja koja je tražio za svoju planiranu formaciju i stil, umjesto da izmišlja tople vode kao Amorim ili Tudor, Chivu se inteligentno prilagodio onome što ima i samo prekopirao dokazanu Inzaghijevu taktiku na koju su igrači navikli ("star se konj ne uči" a Inter je najstarija ekipa u ligi) uz neke manje ali prijeko potrebne modifikacije (veći presing, nepredvidivost pri odabiru igrača i nepovlačenje nakon što povedemo), čini se da je fizička sprema dosta bolja, glavni igrači su svi odreda vratili staru formu, mladi dobijaju i koriste priliku i sad-zasad to sve izgleda fenomenalno. I dalje sam mišljenja da bi za njega bilo bolje da je ostao još sezonu-dvije u Parmi radi sticanja iskustva ali uz, iskusnijeg, Fabregasa po meni je najveći trenerski potencijal u ligi i ko zna možda nas sve već ove sezone pozitivno iznenadi.
Do kraja 11 mjeseca gostujemo Romi i Napoliju kao i Atletico Madridu u LP, a kući imamo utakmice protiv Fiorentine, Lazija i Milana..
Na stranu lijepa, atraktivna igra, mi smo imali jednog ozbiljnog protivnika od početka sezone i izgubili smo od lopova iz Torina..
Vidjet ćemo, kako će se snaći u ozbiljnijim tekmama..
Ako ćemo gledati realno, opet imamo najkvalitetniji sastav u Ligi (malo ispred Juventusa i Napolija) a dosta iznad ostalih ekipa u ligi..
Ali eto, imao je i Inzaghi pa se nije naosvajao titula u prvenstvu...
Volio bih da se Chivu snađe, jer je vojnik kluba, ali kada gledam ovaj raspored utakmica koje dolaze, nisam uopšte optimista, kakav sam bio prethodnih godina..
Zadnja izmjena: TheTruth34, dana/u 06 okt 2025, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba biti skroman pa se ograniciti samo na Italiju, ja bi rekao u Evropi da igraju najbolji fudbal.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TheTruth34
- Kontakt:
To ipak igra Milan sa moćnim Gimenezom u špicu i supermoćnim veznim redom koji predvodi čovjek u petoj deceniji života, a o kvalitetu wing backova, nemam dovoljno snažne epitete da upotrijebim..
Čestitam na još jednoj septembarskoj tituli

Uživajte dok traje, jer na kraju ispred vas su sigurno četiri kluba.. Inter juve, Napoli i Roma..
Vaša sreća pa je liga loša, pa ih valjda još neće biti puno

- Juventinisimo
- Kontakt:
Taj nepoznati lik u petoj deceniji zivota, bolji od svih veznih u ligi...
Ako ga budu pratili ostali, spremda nemaju evropu, mogu i do scudetta...
Jedino ga moze unistiti nasa Hamajlija...
Touches: Locatelli 89 - 87 Modrić
Passes: Locatelli 78 - 76 Modrić
Key Passes: Locatelli 2 - 2 Modrić
Passing Accuracy: Locatelli 96.2% - 89.5% Modrić
Aerials Won: Locatelli 1 - 1 Modrić
Accurate Long Balls: Locatelli 3 - 6 Modrić

Ako ga budu pratili ostali, spremda nemaju evropu, mogu i do scudetta...

Jedino ga moze unistiti nasa Hamajlija...

Touches: Locatelli 89 - 87 Modrić
Passes: Locatelli 78 - 76 Modrić
Key Passes: Locatelli 2 - 2 Modrić
Passing Accuracy: Locatelli 96.2% - 89.5% Modrić
Aerials Won: Locatelli 1 - 1 Modrić
Accurate Long Balls: Locatelli 3 - 6 Modrić
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Mene je Chivu kupio upravo tom utakmicom protiv Juveta, ne pamtim u zadnjih 10 godina da se Inter u Torinu tako postavio napadački, satjerali ih na njihovu polovicu a oni samo ganjali kontre poput kakve ekipe koja se bori za opstanak. Nažalost desio se nevjerovatni Sommer, poklonio im čak 3 gola i izgubili ali to ne mijenja činjenicu da je Chivu po meni u toj utakmici zaslužio pohvale za pristup i taktiku. Ali u pravu si, nakon pauze slijede pravi testovi pa ćemo vidjet od čega smo.TheTruth34 je napisao/la: ↑ Na stranu lijepa, atraktivna igra, mi smo imali jednog ozbiljnog protivnika od početka sezone i izgubili smo od lopova iz Torina..
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A Roma i Juventus imaju vrhunske wing backove? De bolan dodji pameti počni pratit fudbal, možda te ljudi prestanu ismijavati ovdje.TheTruth34 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:56To ipak igra Milan sa moćnim Gimenezom u špicu i supermoćnim veznim redom koji predvodi čovjek u petoj deceniji života, a o kvalitetu wing backova, nemam dovoljno snažne epitete da upotrijebim..
Uživajte dok traje, jer na kraju ispred vas su sigurno četiri kluba.. Inter juve, Napoli i Roma..
Vaša sreća pa je liga loša, pa ih valjda još neće biti puno![]()
Il Club più titolato al mondo!
Niko od nas Rossonera ne rece da Milan igra najbolji fudbal na cizmi, to si ipak samo ti licno konsultovao.TheTruth34 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:56To ipak igra Milan sa moćnim Gimenezom u špicu i supermoćnim veznim redom koji predvodi čovjek u petoj deceniji života, a o kvalitetu wing backova, nemam dovoljno snažne epitete da upotrijebim..
Vaša sreća pa je liga loša, pa ih valjda još neće biti puno![]()
I onda se sjetim price kako se milanisti bahate jel

Mogu i ja isto izjaviti za Milan, ili neko za Romu sl..
Sto se tice veznog reda Milana, ja prezadovoljan za sad, iako sam vecinom kriticki opredjeljen prema rosteru i upravi, ovaj vezni od pocetka sezone funkcionise super, izuzmemo li samo uvodno kolo, a prvi macici se u vodu bacaju jel'. Jos kad uzmemo u obzir da su na klupi Ricci, RLC, te Jashari kad se oporavi. Sasvim kvalitetna veza.
Ali ti si zaslijepljen glupostima pa to i ne vidis. Pricas o Modricu kao nekom starcu, a pola ekipe Intera u poznim godinama. Navece se mazu voltaren gelom i ustaju po 5 put do kupatila

Ajde daj sljedecu tvoju glupost da cujemo?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vama nijedan trener ne pomaže protiv nas. Juventusov omjer protiv Intera je kao protiv nekog drugoligša, ja mislim da imamo 40 pobjeda višeBiscione je napisao/la: ↑07 okt 2025, 00:10Mene je Chivu kupio upravo tom utakmicom protiv Juveta, ne pamtim u zadnjih 10 godina da se Inter u Torinu tako postavio napadački, satjerali ih na njihovu polovicu a oni samo ganjali kontre poput kakve ekipe koja se bori za opstanak. Nažalost desio se nevjerovatni Sommer, poklonio im čak 3 gola i izgubili ali to ne mijenja činjenicu da je Chivu po meni u toj utakmici zaslužio pohvale za pristup i taktiku. Ali u pravu si, nakon pauze slijede pravi testovi pa ćemo vidjet od čega smo.TheTruth34 je napisao/la: ↑ Na stranu lijepa, atraktivna igra, mi smo imali jednog ozbiljnog protivnika od početka sezone i izgubili smo od lopova iz Torina..

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.