Znam da je provokacija, ali nažalost istina ako se nešto ne promijeni. FORZA INTERRRRRRJuvele je napisao/la:Pomirite se s realnoscu. Inter svakih 40 godina nesto dobro napravi..Dakle oko 2040-50 moze se ocekivati inter kakav bi vi voliki da jest.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Realna slika... Ja navijam za sve talijani u Evropi s kim god da igraju.. Volio bi da inter osvoju kup uefa...ili euro cup kako ga sad zovu...
Ali ovaj moratti je konj bio i ostao...Pa sjetite se da je pustio bergkampa, r.carlosa..dao cannavara za carinia...itd itd...pirla pustio..seedorfa ..itd itd....
@yuto... to sto pricas nadam se da i ne vjerujes u to... jer to sto je juventus radio rade svi...to je splet okolnosti iz kojeg je neko debelo profitirao...
a juventus je stvarno imao potrebe da namjesta ..a te godine je imao 9 igraca u finalu svjetskog prvenstva..i jos 4 na klupi...dali najvise, primili najmanje golova..i namjestali
jesu jesu... 
Ali ovaj moratti je konj bio i ostao...Pa sjetite se da je pustio bergkampa, r.carlosa..dao cannavara za carinia...itd itd...pirla pustio..seedorfa ..itd itd....
@yuto... to sto pricas nadam se da i ne vjerujes u to... jer to sto je juventus radio rade svi...to je splet okolnosti iz kojeg je neko debelo profitirao...
a juventus je stvarno imao potrebe da namjesta ..a te godine je imao 9 igraca u finalu svjetskog prvenstva..i jos 4 na klupi...dali najvise, primili najmanje golova..i namjestali

fk bosna sarajevo je napisao/la:Prostak mali neodgojeni.neroazzuro je napisao/la:Odyebi!

Odlučio sam da neću komentirat transfer rok sve dok se nešto stvarno ne desi.

Samo ću reć da mi se ne sviđaju ove pizdarije što izvodi Branca i što mu Moratti dopušta tako nešto...
Ako niste zadovoljni evo link: Peticija za smjenu Brance
http://firmiamo.it/brancadimettiti" onclick="window.open(this.href);return false;

http://firmiamo.it/brancadimettiti" onclick="window.open(this.href);return false;
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Datum kad on dobije otkaz stavit cu za svoj II rođendan.sanjingr je napisao/la:Ako niste zadovoljni evo link: Peticija za smjenu Brance![]()

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Kaj je ovaj CAP što upisujem? 
EDIT: A budale...shvatio sam

EDIT: A budale...shvatio sam

-
- Kontakt:
Momak,s tatom svojim pricaj tako i slobodno mu govori da je i prostak i smece i sta god ti on dozvoli da mu govoris.fk bosna sarajevo je napisao/la:Prostak mali neodgojeni. Budi realanneroazzuro je napisao/la:Odyebi!fk bosna sarajevo je napisao/la: Yuto ima potpuno pravo. Inter je najveće smeće od kluba(naravno zbog vlasnika). Svi talenti koji su bili u Interu, nakon odlaska iz njega su procvjetali. Pirlo, Seedorf, Davids, Bergkamp...
Kladim se da ce i Coutinho procvjetati 100%, a Interu samo neka igraju 30+ igrači.
Massimo Moratti najveći grobar Intera...
Ako ti ovdje moderacija dozvoljava da kenjas na usta onda ne ocekuj da to svi ostali mirno posmatraju. Cuj,smece od kluba...
Ostalima koji dijele tvoje misljenje,a deklarisu se kao neki fanovi kojima opada ljubav nakon par poraza bih porucio da se okrenu juventusu ili Laziu. Oni su malo konstantniji.
A Morati je "kreten" jer je klubu "uzeo dusu" tako sto ne zeli vise nekontrolisano trosit novac.
Ne znam vise sta vam nije jasno. Sneijder poceo losije igrat,nije htio smanjit platu i prodat je. Jasno ko dan. Pala mu cijena zbog neigranja i to je to. Coutinho kad god je igrao il je razocarao il se povrijedio. Ricky isto.
U svemu ovome je Branca flop i to je jasno,al ovo ostalo pljuvanje mi nije jasno. Ali i ne trazim da mi neko nesto pojasnjava. Vas problem.
Klub mi ne mozes vrijedjat!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Upravo tako,ja sam prvi reagovao na to sto pisu o klubu,jednostavno mi nije jasno da neko moze da napise tako o klubu kojeg iskreno voli i uziva u njegovim partijama,svaki dan slusam ovde pljuvanja od juventina i ostalih a sad poceli i navijaci intera na svojoj temi da vrijedjaju klub 

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ma i meni je krivo ako ode Cou, jer ipak mi interisti uvijek trazimo nekog malo iznad svih igraca Intera ...
I ti igraci su rijetki ... Znam da je dosta raje vidilo Cou bash kao takvog, i znam da je dosta raje gotivilo Adriana vise nego ikog ... Adriano <3 ...
Al jedna stvar je sigurna, dosta raje ovde koja sad pljuje, i kao politika tima ne valja, ne valja ovo, ne valja ono, nemaju pojma ustvari sta donosi realnost zivota, pa tako i realnost u fudbalu ... Ja apsolutno ne zelim da pametujem, jer nisam iskusan da pricam o necemu takvom, ali ono sto znam jeste da je fudbal jedno veliko trziste gdje svako gleda sto je najbolje za njeg i klub ... Moratti sigurno radi ono sto je najbolje za njeg i njegov tim ... I nemojte srati vise o tome ...
Sta je tu je ... Ako ode Cou, sretno mu od srca i da postane veliki igrac ... A nama nadam se da dolaze neki bolji dani ...
Najlakse je pricati, ovako, onako ... Kad se ne zna prava srz problema ...
I ti igraci su rijetki ... Znam da je dosta raje vidilo Cou bash kao takvog, i znam da je dosta raje gotivilo Adriana vise nego ikog ... Adriano <3 ...
Al jedna stvar je sigurna, dosta raje ovde koja sad pljuje, i kao politika tima ne valja, ne valja ovo, ne valja ono, nemaju pojma ustvari sta donosi realnost zivota, pa tako i realnost u fudbalu ... Ja apsolutno ne zelim da pametujem, jer nisam iskusan da pricam o necemu takvom, ali ono sto znam jeste da je fudbal jedno veliko trziste gdje svako gleda sto je najbolje za njeg i klub ... Moratti sigurno radi ono sto je najbolje za njeg i njegov tim ... I nemojte srati vise o tome ...
Sta je tu je ... Ako ode Cou, sretno mu od srca i da postane veliki igrac ... A nama nadam se da dolaze neki bolji dani ...
Najlakse je pricati, ovako, onako ... Kad se ne zna prava srz problema ...
Zadnja izmjena: sLucajni, dana/u 25 jan 2013, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast, bolje nije moglo biti receno.
Nego sto se Brance tice, s obzirom da je tesko naci neku kvalitetnu zamjenu za njega, bar ja ne vidim nijedan potencijal (sem Lele Orialia), ja bih Ausilia unaprijedio pa kad je bal.....
Dobar posao radi u omladinskom pogonu, on je "osjetio" Stramin potencijal i doveo ga kao i dosta mladica u Primaveru.
Ne vjerujem da bi bio losiji od ovog zalizanog. Branca je imidz kluba doveo do te razine da se jedan Montpellier sprda sa imenom Internazionale.. Nevjerovatno.
Hvala mu za Ibru i ostalu kompaniju, iako je i tu Lele imao veliku ulogu, vrijeme je za promjene.
Nego sto se Brance tice, s obzirom da je tesko naci neku kvalitetnu zamjenu za njega, bar ja ne vidim nijedan potencijal (sem Lele Orialia), ja bih Ausilia unaprijedio pa kad je bal.....
Dobar posao radi u omladinskom pogonu, on je "osjetio" Stramin potencijal i doveo ga kao i dosta mladica u Primaveru.
Ne vjerujem da bi bio losiji od ovog zalizanog. Branca je imidz kluba doveo do te razine da se jedan Montpellier sprda sa imenom Internazionale.. Nevjerovatno.
Hvala mu za Ibru i ostalu kompaniju, iako je i tu Lele imao veliku ulogu, vrijeme je za promjene.
jbg da Bonucci je zamijenjen za T.Mottu i Milita koji su bili kljucni igraci za osvajanje Triplete koju niko nikad nije bio osvojio u Italiji,ja bih uvijek ponovio tu zamjenu,,da Destro nije otisao Ranocchia nikad ne bi bio u Interu,tako da nije ni to nista strasno,jednog imas drugog nemas,,mladog napadaca ces uvijek naci,ali mladog u odbrani a dobrog,bogami tesko,,ja osobno mislim da Destro nije nista bolji od Longa,,,fk bosna sarajevo je napisao/la:Točno. I onda postanu igrači i završe u juventusu( bonucci) i romi(destro)sanjingr je napisao/la:Pogledaj gdje,su na posudbama,kale sefk bosna sarajevo je napisao/la:Di su mladi talenti koji su prosle godine osvojili ligu prvaka za mlade next generation???
A uprava može graditi stadion do imendana, sad su se sjetili!!! Grade ga već 20 godina
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- peppo_owen
- Kontakt:
Ima li kakvih naznaka da bi se ova sapunica oko Coutinha moga zavrsit????
naravno u korist navijaca LFC
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
FORZA MORATTI
Southampton nudi vise novaca, uz to ih trenira covjek koji mu je bio trener u Espanyolu, i koji vjeruje u njega, ja mislim da je blizi njima nego vama, ali naravno mozda i ostane ako nasi dođu pameti.peppo_owen je napisao/la:Ima li kakvih naznaka da bi se ova sapunica oko Coutinha moga zavrsit????
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Huska je napisao/la:FORZA MORATTI

Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 25 jan 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- peppo_owen
- Kontakt:
a ja sam procita nedje da on odbija Southampton,i da zeli u LFC,sad koliko je tacno to ne mogu sa sigurnoscu reci.Al uglavnom strasan igrac ce ono biti.Tritolone je napisao/la:Southampton nudi vise novaca, uz to ih trenira covjek koji mu je bio trener u Espanyolu, i koji vjeruje u njega, ja mislim da je blizi njima nego vama, ali naravno mozda i ostane ako nasi dođu pameti.peppo_owen je napisao/la:Ima li kakvih naznaka da bi se ova sapunica oko Coutinha moga zavrsit????
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

FORZA INTER!
FORZA INTER!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Yuto ima potpuno pravo. Inter je najveće smeće od kluba(naravno zbog vlasnika). Svi talenti koji su bili u Interu, nakon odlaska iz njega su procvjetali. Pirlo, Seedorf, Davids, Bergkamp...
Kladim se da ce i Coutinho procvjetati 100%, a Interu samo neka igraju 30+ igrači.
Massimo Moratti najveći grobar Intera...[/quote]
Odyebi![/quote]
Prostak mali neodgojeni. Budi realan[/quote]
Momak,s tatom svojim pricaj tako i slobodno mu govori da je i prostak i smece i sta god ti on dozvoli da mu govoris.
Ako ti ovdje moderacija dozvoljava da kenjas na usta onda ne ocekuj da to svi ostali mirno posmatraju. Cuj,smece od kluba...
Ostalima koji dijele tvoje misljenje,a deklarisu se kao neki fanovi kojima opada ljubav nakon par poraza bih porucio da se okrenu juventusu ili Laziu. Oni su malo konstantniji.
A Morati je "kreten" jer je klubu "uzeo dusu" tako sto ne zeli vise nekontrolisano trosit novac.
Ne znam vise sta vam nije jasno. Sneijder poceo losije igrat,nije htio smanjit platu i prodat je. Jasno ko dan. Pala mu cijena zbog neigranja i to je to. Coutinho kad god je igrao il je razocarao il se povrijedio. Ricky isto.
U svemu ovome je Branca flop i to je jasno,al ovo ostalo pljuvanje mi nije jasno. Ali i ne trazim da mi neko nesto pojasnjava. Vas problem.
Klub mi ne mozes vrijedjat![/quote]
Ne želim se raspravljati, glupo je da se neko iz Bosne poistovječuje s klubom iz Italije s kojom nema veze(bar ja mislim), i shvaća osobno uvrede. Ne želim ti soliti pamet, i glupo je da se raspravljamo jer se očito ne slažemo. Pogledaj malo u prošlost (dvadesetak godina)i vidjet ćeš sve trofeje Intera i prije 2010. NEMA IH(osim kupa uefe)
Tad sam isto navijao za Inter i tad nešto nije štimalo. Uglavnom neko je u klub u zadnjih 20-ak godina dovodio čiste playmakere i od njih radio ili napadače ili srednje vezne... NEŠTO OČITO NE ŠTIMAAA, da zaključimo raspravu ne želim se svađati i ne želim da osobno shvaćaš uvredu!!!
Massimo Moratti najveći grobar Intera...[/quote]
Odyebi![/quote]
Prostak mali neodgojeni. Budi realan[/quote]
Momak,s tatom svojim pricaj tako i slobodno mu govori da je i prostak i smece i sta god ti on dozvoli da mu govoris.
Klub mi ne mozes vrijedjat![/quote]
Ne želim se raspravljati, glupo je da se neko iz Bosne poistovječuje s klubom iz Italije s kojom nema veze(bar ja mislim), i shvaća osobno uvrede. Ne želim ti soliti pamet, i glupo je da se raspravljamo jer se očito ne slažemo. Pogledaj malo u prošlost (dvadesetak godina)i vidjet ćeš sve trofeje Intera i prije 2010. NEMA IH(osim kupa uefe)
Tad sam isto navijao za Inter i tad nešto nije štimalo. Uglavnom neko je u klub u zadnjih 20-ak godina dovodio čiste playmakere i od njih radio ili napadače ili srednje vezne... NEŠTO OČITO NE ŠTIMAAA, da zaključimo raspravu ne želim se svađati i ne želim da osobno shvaćaš uvredu!!!
koliki je flop i nije bas toliki,,pa pomislite samo da je Oriali dovodio Muntarija,Macinija,Quaresmu,Favallija i co.samo ova 3 igraca preko 100miliona,,Branca za ove 2 sezone i nije bio toliko los racunajuci da je doveo Handanovica,Juan Jesusa,Palacia,Guarina,Cassana,Nagatoma,Ranocchiu,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Nije Moratti budala sto ga drziadointer je napisao/la:koliki je flop i nije bas toliki,,pa pomislite samo da je Oriali dovodio Muntarija,Macinija,Quaresmu,Favallija i co.samo ova 3 igraca preko 100miliona,,Branca za ove 2 sezone i nije bio toliko los racunajuci da je doveo Handanovica,Juan Jesusa,Palacia,Guarina,Cassana,Nagatoma,Ranocchiu,,
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.