FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 23 avg 2014, 23:13

cuj nije Adžem kriv :lol:

jok moj dedo rahmetli iz mezara je kriv, on ih svaki dan trenira, a ne Adžem koji prima platu da izgledamo kao zadnji amateri na terenu :tokralju:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 avg 2014, 23:14

Stvarno su interesantni ovi pitari. Umjesto da slave poraz svog kluba oni su konstantno na našoj temi. A posebno je intersantno kolike im je komplekse, dugogodišnje nabio Amar Osim da samo mole boga ne bi li otišao iz Želje jer znaju odakle im dolazi največa opasnost.

titulesutu
Kontakt:

Post Postao/la titulesutu » 23 avg 2014, 23:14

TobeJarabi je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ovi pitari se sad nasladjuju na nasim mukama... neka... samo uzivajte... lafo im zao sto smo losi... :roll:
Meni vas nije zao..Naprotiv-drago mi je zbog ovoga,jer ste to zasluzili...Ranije ste krali,otimali I kupovali sto se vidjelo kad izadjete u europu..Kasnije kad je uefa samo spomenula zelju I travnik-vas glupi brko se odmah povukao,i sada se vidi ta vasa ''snaga''I to kako ste dolazili do tih titula...
Vaseg rasula na tribini mi jeste zao I nadam se da cete to srediti uskoro...
Cmokicccc :guz:
Zbog "navijača" kao što si ti derbi nije, niti će ikada biti ono sto je nekada bio. Zao mi je sto je rat na površinu izbacio samo sljam i otpad...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 23 avg 2014, 23:16

Gdje su ta vaša djeca?

šega ste

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 avg 2014, 23:17

jovanmaksimovic je napisao/la:sad ce biti vjerovatno veliki eksodus "navijaca" koji ne zele biti dio tima, koji igra lose, pa ce na kraju ostati samo oni najvjerniji, sto je i dobro, jer navijaci koji su samo uz tim, kada pobjedjuje, ne zasluzuju tu titulu... iskreno, period lose igre (2005-2009) je po meni bilo najiskrenije navijanje, sa po 500-1000 momaka na jugu, a kad vidim da neko samo dodje da gleda zelju kad je uspjesan, dodje mi da povracam...

sad se vidi, ko je navijac a ko, sto bi rekli nijemci erfolgfan
De ba kani se te suplje price, ko je pravi ko krivi navijac, mi zadnju sezonu kad smo bili prvi nismo imali prosjek 3 milje egzodus je poceo ima 3 il 4 godine, sad nam se ko bumerang vracaju promasene igracke investicije i losi rezultati u Evropi, ako se nesto ne promjeni mogli bi mi vec iducih kola vratiti se u period o kojem govoris

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 23 avg 2014, 23:19

let3 je napisao/la:cuj nije Adžem kriv :lol:

jok moj dedo rahmetli iz mezara je kriv, on ih svaki dan trenira, a ne Adžem koji prima platu da izgledamo kao zadnji amateri na terenu :tokralju:
Kad reće nakon prvog gola igraci pali , zapitah se za šta on služi osim da stoji pored aut linije i daje izjave. :shock:
1921 !
05.06.1998

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 avg 2014, 23:20

VOLIM TE ŽELJO !
Željeznicar za život cijeli !

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 23 avg 2014, 23:23

Ma jednostavno vam se previše loših stvari poklopilo u kratkom vremenu, od odlaska Osima sa klupe, povreda i odlazaka bitnih igrača, pehovskog ispadanja u Europi pa sve do ovih nekakvih sr*** po tribinama i to je to. I uz sve te pehove, neki potezi uprave i struke su išli "u korist vaše štete" tako da bolji start od ovog niste ni mogli imati. Objektivno ste od Amara napravili neko božanstvo i povjerili mu komplet klub na upravljanje, a o pravcu u kojem ga vodi moći će se govoriti za dvije-tri godine a ne za dva-tri kola. Činjenica je da je trenerski posao radio maestralno i da se trebao držati onoga u čemu je dobar, a za druge poslove angažovati ljude koji su u njima dobri. Daleko ste vi komšije od raspada i dna na koje vas mnogi stavljaju, a daleko ste i od jakog kluba kakvim vas neki vide. Vaši govore da se radi na reorganizaciji, podmlađivanju i kresanju dugova, a ako je to istina onda ovi rezultati nisu loši, jer je to duži malo proces, ne može se imati i likvidan klub, i novih podmlađenih 11 ultratalenata i sportski uspjeh u isto vrijeme. Ja vam poslije četvrtka i dobrih želja, mnogih Željovaca na Hasetu još više želim sve najbolje, osim kada igrate sa Sarajevom naravno :).

P.S. Ko prati moje postove, zna da na vašoj temi ne pišem često i da ne provociram nikada, stoga mi nemojte pisati da se naslađujem i tome slično jer to ne radim!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 23 avg 2014, 23:24

Slabo,bezvoljno,bez zestine,bez muskosti,na zalost bez karaktera...
Amare hvala ti...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 avg 2014, 23:27

bordograd je napisao/la:Ma jednostavno vam se previše loših stvari poklopilo u kratkom vremenu, od odlaska Osima sa klupe, povreda i odlazaka bitnih igrača, pehovskog ispadanja u Europi pa sve do ovih nekakvih sr*** po tribinama i to je to. I uz sve te pehove, neki potezi uprave i struke su išli "u korist vaše štete" tako da bolji start od ovog niste ni mogli imati. Objektivno ste od Amara napravili neko božanstvo i povjerili mu komplet klub na upravljanje, a o pravcu u kojem ga vodi moći će se govoriti za dvije-tri godine a ne za dva-tri kola. Činjenica je da je trenerski posao radio maestralno i da se trebao držati onoga u čemu je dobar, a za druge poslove angažovati ljude koji su u njima dobri. Daleko ste vi komšije od raspada i dna na koje vas mnogi stavljaju, a daleko ste i od jakog kluba kakvim vas neki vide. Vaši govore da se radi na reorganizaciji, podmlađivanju i kresanju dugova, a ako je to istina onda ovi rezultati nisu loši, jer je to duži malo proces, ne može se imati i likvidan klub, i novih podmlađenih 11 ultratalenata i sportski uspjeh u isto vrijeme. Ja vam poslije četvrtka i dobrih želja, mnogih Željovaca na Hasetu još više želim sve najbolje, osim kada igrate sa Sarajevom naravno :).

P.S. Ko prati moje postove, zna da na vašoj temi ne pišem često i da ne provociram nikada, stoga mi nemojte pisati da se naslađujem i tome slično jer to ne radim!
posteno... primjer normalnog navijaca sarajeva ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 avg 2014, 23:28

hz033 je napisao/la: Da inače pojedini žive od istorije, samo se ti hrani time i gledaj kako ti klub tone ! Inače imate isto tako i kvalitetnu negativnu istoriju, al nju nešto ne pominješ !
kakva nam je god istorija bolja je nego vasa... ispadali smo svijetla obraza, a nisu prosirivali ligu kao kad ste vi trebali ispast... odskakucite sa moralisanjem... dokopali se malo para i odmah pametovanje kao vi ste nesto... nema nista gore kad se fukarestina malo zakopiti... ne moze s njom ni Bill Gates...
Ovo veceras je bilo dno dna... Kao da smo igrali sa Bayernom... gubimo dva razlike, a ne mozemo drzat lopte 20 sekundi... Adzemu se ne svidja sto su igraci pod pritiskom... pa druze fino idi i treniraj Drinu, kod njih nema pritiska... Vodis najtrofejniji klub u BiH i normalno da se ocekuju vrhunski rezultati... sta hoces, Admire? Zar imas obraza da se pravdas za ovakvo izdanje pred kamerama? trebao si preuzeti odgovornost, mozda i razmisliti o napustanju klupe, a ti pricas o nekakvim 100% sansama... Ma kakav gol... Da zabijes trebas zasluzit, a mi veceras nismo zasluzili to je definitivno... obrukani smo prosle godine od Sirokog, veceras ovo... do kad da ovo dozivljavamo na Grbavici? ovo vise nije losa forma, ovo vise nije los dan, ovo je kaljanje ugleda kluba i ko ste vi da se igrate sa ugledom kluba? umjesto da se poklopis, cestitas protivniku sportski, jer su zasluzeno pobijedili ti pokusavas da se opravdas za neuspijeh pred kamerama... Pa zar te nije stid nimalo ovog veceras?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 avg 2014, 23:29

ADŽEME,IDI SAM,MOLIM TE!!! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 avg 2014, 23:32

Ne isplati se sad o utakmici jer puno je padobranaca ovdje. Drugi put kade sa malo raščisti ovdje.
Istina, na tekmama će ostati manje-više prava raja i to je ok, ali je problem je što će se višestruko povećati broj nezadovoljnika ovdje na forumu + pitarska balavurdija što će značiti da se ovdje visš neće imati šta pametno pročitati. Da se može ovdje kako smanjiti broj padobranaca.
Ja samo trenutno mogu reči da mi koji pratimo Želju decenijama smo prolazili gore stvari i da ovo nije ništa strašno i da se popraviti ako ne ove sezone onda sigurno do godine. Željo je znao za 6-7 godina od druge lige doći do polufinala Kupa UEFA. Željo je znao od malte ne režimskog gašenja doći do titule SFRJ. Željo je znao iz rata izaći bez išta pa postati najbolji bh klub itd. Željo je Željo ma šta se dešavalo i uvijek će biti naj jer je to jedna posebna priča i nikad nije bio konfekcija i mainstream. Zato Željovci glavu gore, bit će bolje ako Bog da.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 avg 2014, 23:33

Po mom mišljenju a pomno pratim sva dešavanja u klubu jedini i isključivi krivac je Admir Adžem. Uprava odavno nije bila kompanktnija i mislim da Amar , Greda i Šiljak dobro rade svoj posao i da ne treba nasjedati na želje i provokacije pitara kojim se to dopušta na našem forumu. Bila je dobra ideja da se pokuša sa Adžemom jer je imao odlične rezultate u omladinskom pogonu i zbog toga što je pravi Željovac. Međutim pokazalo se da nije kalibar koji može voditi prvi tim najtrofejnijeg kluba i pod hitno mu se treba zahvaliti i vratiti ga u omladinski pogon. Igrački kadar nam uopšte nije tako loš kao što to rezultati pokazuju samo nam treba strateg koji če to posložiti. To je uglavnom sva filozofija i nadam se da če uprava adekvatno odgovoriti poslije ovog poraza.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 avg 2014, 23:36

jeste razmazeni tbjrb, da ste u nasoj situaciji pa onda da se zalite ovoliko razumio bih ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 avg 2014, 23:37

opet baklje...opet kazne
Željeznicar za život cijeli !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 23 avg 2014, 23:37

Za prvi gol kriv igrac sa brojem 5, treba ga neko doci i nauciti da se ondje uleti klizeci i lopta izbije u aut, ali ocigledno manjak znanja, iskustva itd.

Drugi gol malo srece za Zrinjski ali i nju treba zasluziti a oni jesu.

Realno nije bilo za ocekivati da ovaj sastav moze pobjediti Siroki Brijeg i Zrinjski, prve dvije domace utakmice protiv kvalitetnijih i iskusnih suparnika, realno je bilo za ocekivati dva remija, veceras se poraz smatra kiksom, remi to ne bi bio za mene, i naravno remi u Foci protiv slavije je također kiks gdje smo izgubili dva boda.

Od onog sto je bilo realno ocekivati mi imamo tri boda manje, za nadati se da ce ovi momci kako sezona bude odmicala biti sve kvalitetniji, bar se ja tome nadam i da ce ovi bodovi biti nadoknadjeni.
Mes Que Un Club

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 23 avg 2014, 23:38

Nema veze poraz je sastavni dio sporta,i bice ih sigurno jos, nadam se da ce zeljo izaci jos jaci iz ovog, samo treba imati strpljenja pa ako treba ovu sezonu i halaliti

Adzeme daj djeci da igraju , hajd malo odmori tomu,colica ,jamaka, zeljkovica,antolovica vrati stanu na beka gdje mu je i mjesto,daj sansu ahmetovicu,kjosovskom ,osmankovicu ,zericu pa sigurno djeca nece nista losije igrati nego sto igraju ovi "iskusni" pa bolan ono je nekad tomic davao, a sad mu treba 100 onakvih zicera da jedan da

Halalite ovu sezonu iako mislim da imamo strasne momke u sastavu i da puno mogu dati ovoj ekipi i nama navijacima,daj djeci nek igraju pa milina gledati bajica ,memiju pa i sadikovica koji jedini suta van 16, pusti vise ove sto su se zasitili nase lige pa se setaju ko balerine po terenu a i lopte ne znaju dodat kako treba, pa gotovo svaki sut po golu je i go, pa siguran sam da bi mali kjosovski vise imao odbrana

opet kad pogledam ekipu na treningu i onu djecu nekako sam siguran da bi mogli izborit evropu ove sezone

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 23 avg 2014, 23:38

Bravo za upravu NK Zeljeznicar, bravo za navijace i igrace tog kluba. U klubu se radi strasan posao, igraci samo par mjeseci nisu primili platu, zeljina djeca Kosoric i Bucan razvaljuju. A suvisno je spominjati tifoze plavih, huk sa tribina definitivno nije prestajao 90 minuta. :lol: :lol: :lol: :lol:

I svaka cast na koreografiji ovoj sa stolicama, fakat je citav jug bio u plavom :urnebes: :urnebes: :urnebes:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 avg 2014, 23:39

Ljudi moji manite se pitara nema od toga ništa. Ti ljudi i balavurdija da su ikad u životu razmišljali ne bi pitari bili.
Samo ignore.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.