FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma standardni trening laganijim tempom...mesanovic nije trenirao, dosao je u civilu pred kraj treninga od doktora...raja ko raja pitaju ga hocel biti spreman makar za borac, kaze da hoce 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mudro.Wert je napisao/la:Jel moguce da neko nekonta značenje lokomotive za FKŽ, samo ime kluba ti govori, to ti je isto kad bi smo bili FK Varioc, da se na tribini nalazi var aparat sa elektrodama!

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ja bi onom sto je uletio teren proslijedio novcanu kaznu od NSBiH i neka on plati pored zatvorske kazne
Pa kad 2-3 opalis po đepu i budu im morali starci auto i stanove prodavati naucit ces ih pameti

Pa kad 2-3 opalis po đepu i budu im morali starci auto i stanove prodavati naucit ces ih pameti

sta ovo pise na sportsport?zelju najvjerovatnije ceka suspenzija stadiona 

"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
**** ga sad. Usrali ste samo tako, ne znam kako bih se drugacije izrazio.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
procitaj malo bolje, rekli su da je moguce i samo novcenaarapinho1 je napisao/la:sta ovo pise na sportsport?zelju najvjerovatnije ceka suspenzija stadiona
defender je napisao/la:Sarajevo railwaymen build up head of steam
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... 69516.html
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
...sjetite se da je borac bio kaznjen zbog istog(dobro, nije isto ovaj je bas odglumio),tri utakmice bez navijaca...mozda brković to zavrsi...19TM87 je napisao/la:procitaj malo bolje, rekli su da je moguce i samo novcenaarapinho1 je napisao/la:sta ovo pise na sportsport?zelju najvjerovatnije ceka suspenzija stadiona

kolko se sjecam na toj utakmici je uletila grupa navijaca...a ovde je pojedinac uradio sranje...
- Probisvjet
- Kontakt:
Wert svaka cast na odgovoru hahahahahahaha. Sta bi onda rebalo biti na tribini Kosevacole-ch je napisao/la:Mudro.Wert je napisao/la:Jel moguce da neko nekonta značenje lokomotive za FKŽ, samo ime kluba ti govori, to ti je isto kad bi smo bili FK Varioc, da se na tribini nalazi var aparat sa elektrodama!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Podmornica U-571 s podvodnim projektilom zvani TORPEDO.Probisvjet je napisao/la:Wert svaka cast na odgovoru hahahahahahaha. Sta bi onda rebalo biti na tribini Kosevacole-ch je napisao/la:Mudro.Wert je napisao/la:Jel moguce da neko nekonta značenje lokomotive za FKŽ, samo ime kluba ti govori, to ti je isto kad bi smo bili FK Varioc, da se na tribini nalazi var aparat sa elektrodama!![]()

Europske utakmice na Grbavici su se igrale i poslije rata (Pennarosa, Litex 2005) zbog toga pitam, zato drugi put fino pročitaj, pa onda seriBlueSharks je napisao/la:kakav je to komentar ??????!?!??!nedaTM87 je napisao/la:[quote="BlueSharks
A zbog čega UEFA neda![]()
![]()
Željo je već igrao Europske utakmice na Grbavici, pa ne vidim što ne bih mogao i u budućnosti. A od te zadnje Europske utakmice na Grbavici je prošlo mnogo i stanje na stadionu se samo moglo popraviti, nikako pogoršati, jer se konstantno nešta radilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa evropske utakmcie na Grbavici se igrale prije rata a u ratu Grbavica bila na linji razgranicenja, srusena i minirana do temelja i ovo je dobro kako je tek bilo poslije rata ihhh superr

Kriteriji UEFE su se promijenili od 2005 godine, tj. poostreni su. Ako se necemo lagati, onda ne vidim kako mozemo zaigrati u Evropi sa Grbavicom u kakvom je stanju na dan 30.03.2010.
1942 1983 2001
- TheManiacs
- Kontakt:
hebem onom debilu sve,on kofo lud uletio na teren
aaa sta seru ovo iz banja luke dabogda izgubili svaku utakmicu,dabogda im pao snijeg 3 metra u banja luci

aaa sta seru ovo iz banja luke dabogda izgubili svaku utakmicu,dabogda im pao snijeg 3 metra u banja luci

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
@Probisvjet
Pošteno si me nasmijao.

Pošteno si me nasmijao.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i meneVirtu4l je napisao/la:@Probisvjet
Pošteno si me nasmijao.![]()

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
...nije brate,jedan levat isto ko i ovaj vas sto je pametan,ali je u b.luci ovaj bas opalio igraca...19TM87 je napisao/la:kolko se sjecam na toj utakmici je uletila grupa navijaca...a ovde je pojedinac uradio sranje...
-
- Kontakt:
Pa i da kazne Zelju suspenzijom stadiona to ce biti protiv Travnika, jer bi bas lakrdija bila da Zeljo dobije dvije utakmice kazne zbog jednog navijaca jer je i Borac isto toliko dobio kada je usudit cu se pa reci cijela armija navijaca krenula da se obracuna sa sudijama prije svega koji su stadion napustili nikad brze u zivotu, i sa igracima slavije koji su i tada i a u subotu pokazali da se radi o klasicnim p.i.c.k.e.t.i.n.a.m.a sa lose naucenom lekcijom glume ili bolje receno sa dobrim smislom za humor...
Golman odgurnut a oni kazu ( udaren tupim predmetom sa posljedicama potresa mozga ), pada na travnjak ja mislim u trenutku kada je kreten "huligan" hahah vec bio u stanici iza resetaka, znaci kasni, i da jos bude vece zalost po sve te koji su mislili sa grbavice tek tako bodove odnijeti sve to kamera lijepo zabiljezi a kontrolor mece napise onako kako smo svi mi vidjeli i na stadionu a i preko malih ekrana...
Golman odgurnut a oni kazu ( udaren tupim predmetom sa posljedicama potresa mozga ), pada na travnjak ja mislim u trenutku kada je kreten "huligan" hahah vec bio u stanici iza resetaka, znaci kasni, i da jos bude vece zalost po sve te koji su mislili sa grbavice tek tako bodove odnijeti sve to kamera lijepo zabiljezi a kontrolor mece napise onako kako smo svi mi vidjeli i na stadionu a i preko malih ekrana...
...ne pricamo o istoj tekmi,rijec je o tekmi borac-sarajevo,borac kaznjen sa tri utakmice pred praznim stadionom...Pirke_TM87 je napisao/la:Pa i da kazne Zelju suspenzijom stadiona to ce biti protiv Travnika, jer bi bas lakrdija bila da Zeljo dobije dvije utakmice kazne zbog jednog navijaca jer je i Borac isto toliko dobio kada je usudit cu se pa reci cijela armija navijaca krenula da se obracuna sa sudijama prije svega koji su stadion napustili nikad brze u zivotu, i sa igracima slavije koji su i tada i a u subotu pokazali da se radi o klasicnim p.i.c.k.e.t.i.n.a.m.a sa lose naucenom lekcijom glume ili bolje receno sa dobrim smislom za humor...
Golman odgurnut a oni kazu ( udaren tupim predmetom sa posljedicama potresa mozga ), pada na travnjak ja mislim u trenutku kada je kreten sa sjeverne tribine vec bio u stanici iza resetaka, znaci kasni, i da jos bude vece zalost po sve te koji su mislili sa grbavice tek tako bodove odnijeti sve to kamera lijepo zabiljezi a kontrolor mece napise onako kako smo svi mi vidjeli i na stadionu a i preko malih ekrana...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.