AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
X čist
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Cassano2024
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Svilar vam je strašan golman, najbolji u ligi
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Tobejarabi kakvi panjevi
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma jednostavno nismo ni probali. Kakve odluke ovog Ghilardija, strahota.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Veliki Baldanzi grazie Gaspo.
Njegov poraz.
Njegov poraz.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Cassano2024
- Kontakt:
Slažem se da je ovo trenerov poraz.. Pa jebho ti Baldanzi mater s lažnom 9, koliko puta si vidio da nejde.... Kakva rekakcija i doktora fudbala za kojeg se bojimo da nam ga ne ukradu City,Lpoll i Arsenal...
Da Ghilardi nije ušao ovi niti nebi dali gol ali to je opet transfer politika je takva gdje se dovelo Poljaka i Ghilardija na stopere... Ne kuzim kako vec par sezona dajemo dobre pare za veznog a falimo,što ne dovedu Diufa koj je bio jeftiniji,Sucica ili jos je tu bilo opcija a ti dovedeš mediokriteta koj ide još na africki kup.... Neke igrace više ne mogu gledat nakon 6 sezona sa 6 mjestom a mišljenja sam da koga god dovedemo za trenera 6 mjesto nam ne gine.....
Teška borba za l.p s Bolognon,Juveom i Comom nas ocekuje..
Nakon što nas je sve ponjelo malo evo otrijeznjenja... Ali vjerujem da ce naša uprava dovesti tipa Silvu ili nekog napadaca sto je odigrao 55 min cjele sezone i tako riješit problem...
Taman kad sam pomislio da je to ta napokon sezona nakon 7 prosjecnih eto opet sam i smo u realnosti nazalost...
Da Ghilardi nije ušao ovi niti nebi dali gol ali to je opet transfer politika je takva gdje se dovelo Poljaka i Ghilardija na stopere... Ne kuzim kako vec par sezona dajemo dobre pare za veznog a falimo,što ne dovedu Diufa koj je bio jeftiniji,Sucica ili jos je tu bilo opcija a ti dovedeš mediokriteta koj ide još na africki kup.... Neke igrace više ne mogu gledat nakon 6 sezona sa 6 mjestom a mišljenja sam da koga god dovedemo za trenera 6 mjesto nam ne gine.....
Teška borba za l.p s Bolognon,Juveom i Comom nas ocekuje..
Nakon što nas je sve ponjelo malo evo otrijeznjenja... Ali vjerujem da ce naša uprava dovesti tipa Silvu ili nekog napadaca sto je odigrao 55 min cjele sezone i tako riješit problem...
Taman kad sam pomislio da je to ta napokon sezona nakon 7 prosjecnih eto opet sam i smo u realnosti nazalost...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Lako se istopi lažna prednost. Ja sam to znao da će se desiti.. Jednostavno vidim da nema igre i da bodove uzimamo zahvaljujući Svilaru. I ja očekujem neko moćno napadačko ime iz Auxerrea ili Nanta. Da sam ja trener, ja bih počeo sa faraonom, Dybalom i Souleom.. Tri majstora gore moraju nešto kreirati. Ali šta ja znam, ja sam budala. Ne vidim da je Baldanzi igračina. I koji racku vadiš Soulea?? Jedinog sposobnog da nesto napravi.
Commando Ultrà Curva Sud