AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Bice ovo veoma zanimljiva sezona
Sva pojacanja imaju potencijal da budu bolji i da se dokazu
I ako neki ofuli opet se moze da proda za neku banku pa koliko toliko
Ali mislim da su svi tu dosli da se dokazivaju i da hoce da budu na nivou
Sva pojacanja imaju potencijal da budu bolji i da se dokazu
I ako neki ofuli opet se moze da proda za neku banku pa koliko toliko
Ali mislim da su svi tu dosli da se dokazivaju i da hoce da budu na nivou
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sale u Bologni. Gotova stvar.
Posudba 0.5M + pravo otkupa za 9M.
Sad se treba riješiti Origija.
Posudba 0.5M + pravo otkupa za 9M.
Sad se treba riješiti Origija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta je pogrešno rečeno? Jesam li ja kupio i nakupio polovnjake i sad ih teško riješavamo?koraj je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Prije 10-ak dana sam napisao da imam osjecaj da te uprava placa. Ja ne znam jel koji babo brani dijete kao ti sto branis upravu. Trenutnu...Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 16:26Jbg brate mili, ne može se sve zamjeniti za jedno ljeto. Bilo je otpada u Milanu u velikim količinama. Nakupilo se od prošle uprave.
Ballo, Messias, Origi, Sale, Florenzi, Rebić, CdK... sve promašaj do promašaja. Tu i tamo su ponekad bljesnuli i to je sve.
Radilo se u skladu sa mogućnostima i griješilo se. Koliko dobrih transfera toliko je i loših bilo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:40Šta je pogrešno rečeno? Jesam li ja kupio i nakupio polovnjake i sad ih teško riješavamo?koraj je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Prije 10-ak dana sam napisao da imam osjecaj da te uprava placa. Ja ne znam jel koji babo brani dijete kao ti sto branis upravu. Trenutnu...Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 16:26Jbg brate mili, ne može se sve zamjeniti za jedno ljeto. Bilo je otpada u Milanu u velikim količinama. Nakupilo se od prošle uprave.
Ballo, Messias, Origi, Sale, Florenzi, Rebić, CdK... sve promašaj do promašaja. Tu i tamo su ponekad bljesnuli i to je sve.
Radilo se u skladu sa mogućnostima i griješilo se. Koliko dobrih transfera toliko je i loših bilo.
Da je Maldini osto nikad nebi prodo Tonalija i nikad ovi igraci nebi ni vidjeli Milan ni Milano ni Italiju
A tako se moglo i predhodni godina isto samo je tu Maldini kocio za sve!
Sad izlazi informacija malo pomalo kakav je bio i zasluzeno je dobio otkaz
Tacno mi dodje nekad da se ospem kad vidim sta se sve pise za Paola. Jeste imao je gresaka, jer niko nije nepogresiv, ali isto tako zahvalite mu na Mikeu, Rafi, Theu, pa i tom Tonaliu kojeg je Paolo doveo, kur.ac bi oni prodali njeg da nije Paolo aminovao i moljakao da dodje Sandro. Lako je sad pametovati, ali radio je covjek ono sto je mogao, i koliko je mogao.
Da li su Furlani i Moncada uboli sad sa transferima vidjeti cemo na kraju sezone, sve to obecava puno a kako ce se zavrsiti morati cemo sacekati barem jednu sezonu. Pa biti ce onda skarta i za odstraniti od nove uprave.....
Ali da se toliko pljuje po Maldiniju, to ne moze vala.
Da li su Furlani i Moncada uboli sad sa transferima vidjeti cemo na kraju sezone, sve to obecava puno a kako ce se zavrsiti morati cemo sacekati barem jednu sezonu. Pa biti ce onda skarta i za odstraniti od nove uprave.....
Ali da se toliko pljuje po Maldiniju, to ne moze vala.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Molim???
Zasluzeno dobio otkaz???
Ti si neki novi izgleda, i navijac i forumas.,
Zasluzeno dobio otkaz???
Ti si neki novi izgleda, i navijac i forumas.,
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema potrebe da se vrtimo u krug. Sve je već rečeno i to više puta. Šta je bilo, bilo je. Pišimo o novoj sezoni i novim licima u klubu. Paolu hvala za sve, uradio je puno svakako. Više dobrog nego lošeg, kad se sve izvaga. Ali eto postoje neki razlozi zbog kojih je morao otići. Možda ćemo nekad i saznati šta se desilo.
-
- Kontakt:
Okrecemo novi list i gledamo napred
Sve za bolje sutra
Sve za bolje sutra
Burnley have a concrete interest in signing Origi. Loan with option to buy and a permanent transfer are both a possibility. Milan have already rejected a loan with option to buy bid from Torino. Saudi club Al Fateh is also interested in Origi but the player prefers to stay in Europe
Porto ask for €25M. Milan intend to present an offer that is lower than Porto’s asking price playing on the fact that he is entering the final year of his contract with the club who wouldn’t want to lose him for free. Taremi’s agent is in talks with Porto to unlock the deal
For the future Milan have identified Jonathan David for the center forward position. He is a name which the club could make an investment for

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Taremi jučer katastrofa. Pogledao sam na silu tekmu, i nemam pojma po čemu je on bolji od Colomba. Tip ne moze da prođe Rio Ave odbranu, a ovdje se očekuje da bunker probija svaki dan. Stiže nam novi igrač za klupe, novo psovanje svaki put kad bude igrao, i nova saga od slijedećeg ljeta kome prodat Taremija jer nas košta ugovora.
Nije dribler i to nije nikakva tajna. On je slican tip igraca kao sto su Inzhagi i Giroud, znaci igrac 16rca. Ali ako te sta tjesi mrvicu je brzi od Giroudaenzo777 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 06:58Taremi jučer katastrofa. Pogledao sam na silu tekmu, i nemam pojma po čemu je on bolji od Colomba. Tip ne moze da prođe Rio Ave odbranu, a ovdje se očekuje da bunker probija svaki dan. Stiže nam novi igrač za klupe, novo psovanje svaki put kad bude igrao, i nova saga od slijedećeg ljeta kome prodat Taremija jer nas košta ugovora.

-
- Kontakt:
Sta mislite da napravimo anketu koji od silno dovedenih igraca ce biti flop, pa da vidimo kroz neko vrijeme gdje smo bili sa razmisljanjem 
Prijatelju kad si vidio da je Girou nekog prošao? Nisu to takvi tipovi napadača. Ne kažem ja da je on idealno rješenje ali od ovih koji se trenutno spominju sigurno najlogicnije. Nama ne trebaju neki talenti bez iskustva tipa Ekitike,jer takvog već imamo u ekipi i nema mi logike da njega šalješ na posudbu a dovodiš drugog igrača umjesto njega.enzo777 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 06:58Taremi jučer katastrofa. Pogledao sam na silu tekmu, i nemam pojma po čemu je on bolji od Colomba. Tip ne moze da prođe Rio Ave odbranu, a ovdje se očekuje da bunker probija svaki dan. Stiže nam novi igrač za klupe, novo psovanje svaki put kad bude igrao, i nova saga od slijedećeg ljeta kome prodat Taremija jer nas košta ugovora.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pogledajte tržište napadača pa onda malo razmislite. Kvalitetnih igrača za tu ulogu je premalo. Oni koji jesu mladi a imaju kvalitet su preksupi za sadašnji Milan. Taremi bi nam dobro došao i nadam se da će ga ugrabiti. I ako nisam bio za njega na početku. Ali zaista je mali izbor kad su napadači u pitanju.
Taremi kao drugi špic, zamjena OK, kao prva varijanta, e to bi već bio problem. Pored Žire sa 37, on je opet slabija opcija
- nextterrain
- Kontakt:
Taremi ako dodje, bice top top pojacanje. Mijenjati ce se sa Giroudom, radi sve ono sto radi Giroud + zna dobro podvaliti loptu.
Ali da se rijesis u jednom prijelaznom Brahima, CDK-A, Messijasa, Saleta, Rebica i potencijalno Origija je za svaku pohvalu + sto smo doveli duplo bolje igrace na te pozicije.
Dugoročnije gledajući, trebat ce top DMF, CF, RB i CB, mislim da ce Bennacer u Arabiju ovu zimu ili iduce ljeto.
Od svih pojacanja najvise mi se svidjaju Reijnders i Pulisic
Ali da se rijesis u jednom prijelaznom Brahima, CDK-A, Messijasa, Saleta, Rebica i potencijalno Origija je za svaku pohvalu + sto smo doveli duplo bolje igrace na te pozicije.
Dugoročnije gledajući, trebat ce top DMF, CF, RB i CB, mislim da ce Bennacer u Arabiju ovu zimu ili iduce ljeto.
Od svih pojacanja najvise mi se svidjaju Reijnders i Pulisic

Navodno je Fener poslao ponudu od 12 mil za Krunica i to je njihova posljednja ponuda. Ako ode Rade ko je po vama dobar izbor za tu poziciju? Znam da se pominjao Domingez,al ja nesto kontam možda bi Amrabat bio bolji izbor.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan ako proda krunica za 12M, to znači da vjerovatno već imaju nekoga dogovorenog kao zamjenu. Tih 12M je najviše što će ikad dobiti za Radeta, ili ide ovo ljeto ili ostaje do kraja ugovora, mislim da treća opcija ne postoji. Dominguez je realnija opcija od Amrabata. Jednostavno ovaj drugi je preskup.
Milan će navodno Portu ponuditi 18/20M za Taremija, bit će take it or leave it po tom pitanju. Porto više neće nikad dobiti sličnu ponudu za njega i on bi onda otišao za džaba na ljeto ili nešto sitno u januaru. Tako da je Milan u dobroj poziciji tu.
Milan će navodno Portu ponuditi 18/20M za Taremija, bit će take it or leave it po tom pitanju. Porto više neće nikad dobiti sličnu ponudu za njega i on bi onda otišao za džaba na ljeto ili nešto sitno u januaru. Tako da je Milan u dobroj poziciji tu.
Vodu vari vodu hladi, al hajd sve da vidimo....
Neće Krunić niđe
Sve preko 15 miliona za Taremija je previše, pričamo o 31-godišnjem napadaču u zadnjoj godini ugovora koji nikad nije igrao u top ligama. Ne kažem da je portugalska liga loša, al' u zadnje vrijeme izbacuju većinom flop ofanzivce.

Sve preko 15 miliona za Taremija je previše, pričamo o 31-godišnjem napadaču u zadnjoj godini ugovora koji nikad nije igrao u top ligama. Ne kažem da je portugalska liga loša, al' u zadnje vrijeme izbacuju većinom flop ofanzivce.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !