FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma normalno da ne može, previše je demagogije kod nas , ljudi prelako predpostavljaju neke stvari i grade misljenje na osnovu tih stvari, a te predpostavke budu pogresne u 99% slucajeva, previse banaliziraju neke stvari koje su sve osim banalne, i za to i imaš tipove koji pričaju o izgradnji stadiona, a da ih posalješ ne bi znali sami rodni list izvaditi...
- corleone87
- Kontakt:
Tacno tako.Ovde pola nasih nesta pljuje Uščuplića a lik je odlican motivator.Pitari izgube kod kuce od Haugesunda lik posle utakmice jasno i glasno kaze idemo u Norvesku po pobjedu i ljudi pobjede.Izgube kod kuce od Atromitosa odmah posle utakmice idemo u Grcku po pobjedu i ljudi i tamo pobjede i svaka mu cast.dino lj je napisao/la:Isto tako nikada nisam cuo nijednog trenera iz nase premijer lige kada je njegov tim igrao u Evropi da se unaprijed predavao,da je potcjenjivao ekipu koju predvodi i igrace koje trenira , lopta je okrugla pa ako imas vjeru u sebe mozez nesto i postici.corleone87 je napisao/la:@dino lj svaka cast na komentarima.Pitari su odigrali srcem veceras i nezasluzeno izgubili.A ovi sto se pozivaju na finansije naseg klubu mogu da se zahvale nasoj nesposobnoj upravi.Niko nista ne radi da se neka finansijska injekcija dovede u klub,da se dovede strane investitor.Svake godine nam prosipaju pricu o novom stadionu a niko nista ne cini po tom pitanju.I pitari su doskora bili kokuzi ko mi ali su zato ljudi uzeli stvar u ruke i doveli stranog investitora i odmah se vide promjene.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseMourinho
- Kontakt:
nisam nista piso odavno, al cito jesam i dosta vas je dvolicna znaci pravo, poslije ispadanja od metalurga bilo je raspad sistema, **** se adzem, osim, igraci itd.. onda pobjedismo olimpika ma najjaci smo adzem mourinho osim babo, sad remi protiv slavije ponovo pade sve u vodu, raspad sistema, pojima nemamo, a odigrali nerjeseno na gostovanju hejj ko da su nas 5-0 dobili...
da slucajno bajic zabi gol, pricalo bi se o tituli, adzemu majstoru, a ovako prizivate njegovu smjenu i sl.
zar je moguce da ste toliko ograniceni?? da vam jedna tekma mjenja pogled na cijelu stvar??
_________________________________________________________________________________________
inace sto se tice igraca mene najvise je razocaro za sad marjan, al nadam se da ce ufatiti bolju forumu, ja ga se sjecam ko sigurnog golmana, ma on je kod nas onaj period bio predobar, al et to neigranje bgm uticalo je pravo na njeg nazalost, al nadam se da ce se poboljsati
o benji serete redovno, odigra predobro protiv sirokog, ponovo ne valja hem se vraca od povrede, polako sjetite se kakav je bio do povrede, nadat se da ce vratiti bar 80% one forme, sta sad treba ga na klupu, pa zar nije zasluzio da igra da ima povjerenje
o dadi isto serete al bas, a nas je najbolji igrac ove godine, momak ima 19 godina i igra dobro, nije trkac to svi znamo al da ima ono nesta u igri to moras biti corav da nevidis i treba ga se forsirat ja sam da igra svaku jer on moze vrlo lahko postat taj kljucni nas igrac u sredini
krila i napadaca smo nabubali malo je rec, stanic, bucan, bajic, memija, nuspahic, basa, varea, turkovic, kolicic, ovdje bas imamo sirinu i srecu sto je memija sjajno zaigro na novoj poziciji a i pojacanja iz pepela nuspahic i basa izgleda da su pravo dobri igraci
sve u semu finu ekipicu imamo, ja sam siguran u izlazak u europu, sad samo treba im dati podrsku i gledat momke kako postaju sve bolji igraci jer svaka utakmica puno znaci
polako se i dugovi vracaju dosta je toga rjeseno, hem stari dugova hem prema poreskoj reprogram, nadat se da ce se ovo ostalo brzo vratiti i da cemo onda trositi koliko imamo, a uz posjetu malo bolju i igranje u europi i pronalazak sponzora fin budjet mozemo imati
da slucajno bajic zabi gol, pricalo bi se o tituli, adzemu majstoru, a ovako prizivate njegovu smjenu i sl.
zar je moguce da ste toliko ograniceni?? da vam jedna tekma mjenja pogled na cijelu stvar??

_________________________________________________________________________________________
inace sto se tice igraca mene najvise je razocaro za sad marjan, al nadam se da ce ufatiti bolju forumu, ja ga se sjecam ko sigurnog golmana, ma on je kod nas onaj period bio predobar, al et to neigranje bgm uticalo je pravo na njeg nazalost, al nadam se da ce se poboljsati

o benji serete redovno, odigra predobro protiv sirokog, ponovo ne valja hem se vraca od povrede, polako sjetite se kakav je bio do povrede, nadat se da ce vratiti bar 80% one forme, sta sad treba ga na klupu, pa zar nije zasluzio da igra da ima povjerenje

o dadi isto serete al bas, a nas je najbolji igrac ove godine, momak ima 19 godina i igra dobro, nije trkac to svi znamo al da ima ono nesta u igri to moras biti corav da nevidis i treba ga se forsirat ja sam da igra svaku jer on moze vrlo lahko postat taj kljucni nas igrac u sredini

krila i napadaca smo nabubali malo je rec, stanic, bucan, bajic, memija, nuspahic, basa, varea, turkovic, kolicic, ovdje bas imamo sirinu i srecu sto je memija sjajno zaigro na novoj poziciji a i pojacanja iz pepela nuspahic i basa izgleda da su pravo dobri igraci

sve u semu finu ekipicu imamo, ja sam siguran u izlazak u europu, sad samo treba im dati podrsku i gledat momke kako postaju sve bolji igraci jer svaka utakmica puno znaci

polako se i dugovi vracaju dosta je toga rjeseno, hem stari dugova hem prema poreskoj reprogram, nadat se da ce se ovo ostalo brzo vratiti i da cemo onda trositi koliko imamo, a uz posjetu malo bolju i igranje u europi i pronalazak sponzora fin budjet mozemo imati

@bagrcavi hvala na odgovoru
Možemo mi i konobare izvlačiti opet ćemo popustiti. Kad je uprava neozbiljna i ekipa je. Ove godine smo imali sreću sa protivnicima u Evropi i opet razočarenje.
Druga sezona nama igrači spremni za jedno poluvrijeme.
Amar je većinu igrača naučio da se usetaju u gol(a niko ne zna) pa sad niko nema mu.da za šut van 16(a upravo smo tako i ispali iz Evrope).
Možemo mi i konobare izvlačiti opet ćemo popustiti. Kad je uprava neozbiljna i ekipa je. Ove godine smo imali sreću sa protivnicima u Evropi i opet razočarenje.
Amar je većinu igrača naučio da se usetaju u gol(a niko ne zna) pa sad niko nema mu.da za šut van 16(a upravo smo tako i ispali iz Evrope).
NO PYRO NO PARTY
- corleone87
- Kontakt:
I meni upravo to najvise smeta sto hoce da se usetaju u gol,sto niko nema mu.da da osuta sa 15,20,30 metara.Buu je napisao/la:@bagrcavi hvala na odgovoru
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
upravo to pa j..o te Kostarika je bila najveci autsajder i citava im je ekipa bila vrijedna kao jedan igrac ostalih reprezentacija,ali ljudi ispratise Engleze i Italijane bez obzira na sve razlikeMinjore je napisao/la:Momak realno rece. Kad ti udjes u utakmicu s ciljem da sto manje primis, ode motivacija,samopouzdanje a i publika Boga mi. Nego imat cemo kad pricat o Evroopi, za nas su sljedecih 10 dana od krucijalnog znacaja,jer sa eventuaknim dobrim rezultartima ulazis u seriju teskih utakmica puni samoooouzdanja,takodjer i publika bi se maksimalni "naostrila"..
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
a vala ni kad šutaju ne bude ništa.Buu je napisao/la:@bagrcavi hvala na odgovoru
opet kažem, tu barem djeca ne hebu živu silu, a stariji su već pogrešno naučeni i naviknuti...
Sve je to biznis.Ima svoje uspone i padove.Po komentarima vidim da su kone odigrale hrabro .Respekt..Preletih na brzaka novinarske komemtare.Napadoše onog Bandovića samo tako,te izdaja,te nevidjena greška a ono borusija primi go na isti fol.I niko ne spomenu njemačkog golmana nego hvalospjevi "domaćem" fudbaleru.Tanka je linija od slave do prokletstva,
Možda je veličina mlađeg Osima da je uvidio da kao šef struke ne može dalje i više.Sigurno ovaj novi kurs ima veze sa drugačijim promišljanjem.Ova djeca možda donesu novu dozu hrabrosti i fudbalskog bezobrazluka
Možda je veličina mlađeg Osima da je uvidio da kao šef struke ne može dalje i više.Sigurno ovaj novi kurs ima veze sa drugačijim promišljanjem.Ova djeca možda donesu novu dozu hrabrosti i fudbalskog bezobrazluka
Zadnja izmjena: reks, dana/u 22 avg 2014, 00:14, ukupno mijenjano 2 puta.
I valjda će dozvoliti ovim navijačima iz Njemačke da potroše koji fening.Oni ipak imaju lovu,festival je i valjda neće biti sačekuša.Na kraju krajeva sve je to biznis
Re: Odg: FK Željezničar
Taman porazbijali prozore ljudima, nek udaraju. Je.bo igrača koji nema mu.da za šut.ChWilla je napisao/la:a vala ni kad šutaju ne bude ništa.Buu je napisao/la:@bagrcavi hvala na odgovoru
opet kažem, tu barem djeca ne hebu živu silu, a stariji su već pogrešno naučeni i naviknuti...
NO PYRO NO PARTY
Bezveze vam je i tema i priča. Poredit A O i iskrenog je u najmanju ruku smiješno.
Amar Amar Osim Osim!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@reks
Pogledaj malo bolje...jedno je svijeca i nigdje nikog oko tebe , a drugo ostar centarsut.
Pogledaj malo bolje...jedno je svijeca i nigdje nikog oko tebe , a drugo ostar centarsut.
dešava se svakome. za većinu pitara juče golman za reprezentaciju, a danas izdajica.
ne spočitivam vam ništa, i naši su potpuno isti po tom pitanju.
Nikad niko nije rekao da je on golman za reprezentaciju. Solidan golman za Premier lige,za nešto više,slaboChWilla je napisao/la:dešava se svakome. za većinu pitara juče golman za reprezentaciju, a danas izdajica.

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ali zato zna začarati go. Da nije njega ona stativa i prečka bi ušle u go. I stvarno dosta o pitarima, ima njihov forum ko voli...Napoli je napisao/la:Nikad niko nije rekao da je on golman za reprezentaciju. Solidan golman za Premier lige,za nešto više,slaboChWilla je napisao/la:dešava se svakome. za većinu pitara juče golman za reprezentaciju, a danas izdajica.
Ma samo gurati nasu djecu, pa kakogod da zavrsimo ja cu biti zadovoljan. Bolje sa nasim juniorima biti 4. nego sa nekim istrosenim placenicima tipa Lazar biti 2. I podhitno izbaciti Jamaka iz prvih 11, procenat tacnih pasova ove sezone 3%.
vala dosad ove sezone, što više mladića igra mi smo bili bolji a ne lošiji.
Kontam, fulio temu na forumu... Koji Bandovic, koja reprezentacija, koji ku.rac... Ima tema na Forumu na kojoj se o tome moze komentarisati, a ovdje tome nije ni mjesto ni vrijeme. Tema je TOTALNO DRUGA, pa bi u skladu sa tim trebalo o tome i pisati. Primio gol, jeste ili nije kvalitet za neciju reprezentaciju, mozete pisati o Antolovicu, ili Kjosevskom, nikako o nekome drugom. Dajte malo ozbiljnosti...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MrkiMedo, ristagrad i 80 gostiju.