miki651 je napisao/la:Pa svake godine pokradete Zrinjski bilo na grbavici bilo u Mostaru. Te čist penal te čist gol pa stotinjak prekršaja pa ovo ono i još kukate. Ako kojim slučajem bude navlačio za Zrinjski ne gine mu suspenzija do kraja prvenstava a ako bude navlačio za domaćine tad ide kazna od tri ili četiri utakmice bez suđenja. Imate pravo što kukate....
Ne budi lud! Koga su to suspendovali,kad je zelju ostetio u zadnjih par godina,a osteceni smo milion puta.
Jbt u zadnje 3 godine,ja sad ovako na prvu mogu da se sjetim 2 penala koja smo mi izveli.
Pa jbt,onaj vas maj.mun sto zoli nogu slomi ni zuti ne bi dobio da sudiji pomocnici ne rekose. Mi smo na grbavici u zadnjih par godina imali 15-20 povrijedjenih igraca na terenu,a da protivnici nisu za to dobili vise od 10 zutih sveukupno,o crvenima da ne pricam,nema potrebe.
Ne pratis zelju isto ko sto ja ne pratim zrinski,tako da znam bolje od tebe kako nas "paze" sudije...
Eldin Jakupovic,nikad nije sudio nama tekmu da nije nesto usrao,zivi bili pa vidjeli.Upamti,nekoga ce sje.bati,ili nas ili vas,a najvjerovatnije i jedne i druge
@ChWilla- jeste u pravu si,ali to je prvi i jedini put da se neko oglasio prosle godine i to je to. ljudi jbt fino hronoloski poredali greske i cao.ja samo kazem da treba nauciti od sirokog