ahaha jel to ozbiljnoBrane je napisao/la:Steta za Borac. Imali bi dobre sanse proci u playoffu i zagarantovano mjesto u EL.

Moderator/ica: vlakanje
ahaha jel to ozbiljnoBrane je napisao/la:Steta za Borac. Imali bi dobre sanse proci u playoffu i zagarantovano mjesto u EL.
Ovo je komentar dana, al zasigurnoVAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde
Al ima razlike izmedju nase i vase.pile87 je napisao/la:Ovo je komentar dana, al zasigurnoVAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde
Pusti klinac sada računa s kim će u polufinalu EL, pa u naletu euforije liječi ranije komplekse ovdje, pusti ga nek se izduva manje će biti čibavjubitubi je napisao/la:Al ima razlike izmedju nase i vase.pile87 je napisao/la:Ovo je komentar dana, al zasigurnoVAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde![]()
![]()
Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.jubitubi je napisao/la:Al ima razlike izmedju nase i vase.pile87 je napisao/la:Ovo je komentar dana, al zasigurnoVAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde![]()
![]()
da, mi u 30min vi u 9jubitubi je napisao/la:Al ima razlike izmedju nase i vase.pile87 je napisao/la:Ovo je komentar dana, al zasigurnoVAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde![]()
![]()
obzirom da nam je pile predocio komentar dana,ja cu postaviti komentar sezonepile87 je napisao/la:Ja kao glavnog konkurenta za titulu jos uvijek vidim SirokiDejan, BL je napisao/la:Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti
I dalje mislim da je Siroki veci konkurent nego vi, jednostavno ljudi imaju sredjeno stanje u klubu.Sve ostale drma kriza, borac je morao prodavati na prosloj polusezoni da bi mogao gurati dalje Siroki ne mora nikoga prodati.A eto ide i sezona pa sve ce nam se samo kazati.VAM je napisao/la:obzirom da nam je pile predocio komentar dana,ja cu postaviti komentar sezonepile87 je napisao/la:Ja kao glavnog konkurenta za titulu jos uvijek vidim SirokiDejan, BL je napisao/la:Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti
Igrali smo sa svajcarskom Lozanom,koja je tada bila drugoligas,ne znam da li je sad.Medjutim jaka ekipa,sa kvalitetnim igracima,jos su tada doveli Celestinija kao kreatora igra,ili sta vec.Tamo smo izgubili 1:0,pogodili precku,ali nista vise.U Banjaluci smo igrali 1:1,i oni su prosli dalje,izbacili kasnije Randers i moskovsku Lokomitivu,i izborili grupnu fazu LE.hurem je napisao/la:s kim je igrao borac prosle godine,i rezultati,nesto se ne sjecam,a interesuje me..
da ste imali malo vise srece vs.makabija,ne bi vam ginula minimalno grupna faza EL,jer bi prosli maribora u 3.,a onda i ak bi ispali u playoffu,igrali bi gr.EL
Lausana je usla u prvu ligi,kao prvoplasirani tim druge lige te je time jos jedan puta potvrđena cinjenica da je Borac prosle sezone u El,igrao protiv jednog jakog i dobro organizovanog tima...jubitubi je napisao/la:Igrali smo sa svajcarskom Lozanom,koja je tada bila drugoligas,ne znam da li je sad.Medjutim jaka ekipa,sa kvalitetnim igracima,jos su tada doveli Celestinija kao kreatora igra,ili sta vec.Tamo smo izgubili 1:0,pogodili precku,ali nista vise.U Banjaluci smo igrali 1:1,i oni su prosli dalje,izbacili kasnije Randers i moskovsku Lokomitivu,i izborili grupnu fazu LE.hurem je napisao/la:s kim je igrao borac prosle godine,i rezultati,nesto se ne sjecam,a interesuje me..
da ste imali malo vise srece vs.makabija,ne bi vam ginula minimalno grupna faza EL,jer bi prosli maribora u 3.,a onda i ak bi ispali u playoffu,igrali bi gr.EL
Sto se tice utakmice sa Makabijem,znas kako,to je razlika izmedju malih i velikih klubova,Borac je igrao 70 minuta,a utakmica traje 90.I nema tu diskusije neke.Primiti 3 gola za minut i po,to ja ne znam da li se ikad desilo.Strasno.I tu prica zavrsava.Dzaba egal,dzaba sto smo poveli,dzaba sve,kad ljudi utrpase petardu.Nismo se osramotili,al da su nas razbili,jesu.I taj Maribor,nije ni on naivan,pitanje je sta bi bilo,ali eto.Tako je kako je.
Naravno da ima razlike! Razlika je ogromna! Borac je vodio vi ni gol niste dali (doduše jeste Bešlija sam sebi) Mi smo barem poluvrijeme otišli sa 1-1 a vi sa petardom. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme. Otišli na odmor egal sa jednim Makabijem koji se namučio da izjednači. Vaša je sreća što je nakon 25 min. trener protivnika rekao STOP.pile87 je napisao/la:Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.
LEŠINAR je napisao/la:Naravno da ima razlike! Razlika je ogromna! Borac je vodio vi ni gol niste dali (doduše jeste Bešlija sam sebi) Mi smo barem poluvrijeme otišli sa 1-1 a vi sa petardom. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme. Otišli na odmor egal sa jednim Makabijem koji se namučio da izjednači. Vaša je sreća što je nakon 25 min. trener protivnika rekao STOP.pile87 je napisao/la:Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.Mi to poniženje nismo doživjeli. Jedan engleski premijer ligaš na istom stadionu primi 3 gola. Ti se raspitaj koji. Pa može i Borac otići sa 4 razlike! Naši navijači su navijali za razliku od vaših koji su držali noge u lavoru i crvenili se. Naš rezultat je produkt iscrpljenosti od 70 minuta i loše sreće a vaša je sreća što ste se vratili sa petardom. Mi nismo potcjenjeni vi itekako jeste. Trener makabija je skakao na svaki go a ulog trenera Hapoela je da smiruje svoje igrače da vas ne napucaju. Do 30 min. vi primite petardu a mi smo u to vrijeme uveliko vodili.
Znači ogromna je razlika! Ima toga još nemoj da me vučeš za jezik!
na hapoelovom stadionu benfika primi 4 komada a igra polufinale kupa uefa. lijon primi par komada, hocemo nazad jos jednu godinu da vidimoi kako je proso psg itd itdLEŠINAR je napisao/la:Naravno da ima razlike! Razlika je ogromna! Borac je vodio vi ni gol niste dali (doduše jeste Bešlija sam sebi) Mi smo barem poluvrijeme otišli sa 1-1 a vi sa petardom. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme. Otišli na odmor egal sa jednim Makabijem koji se namučio da izjednači. Vaša je sreća što je nakon 25 min. trener protivnika rekao STOP.pile87 je napisao/la:Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.Mi to poniženje nismo doživjeli. Jedan engleski premijer ligaš na istom stadionu primi 3 gola. Ti se raspitaj koji. Pa može i Borac otići sa 4 razlike! Naši navijači su navijali za razliku od vaših koji su držali noge u lavoru i crvenili se. Naš rezultat je produkt iscrpljenosti od 70 minuta i loše sreće a vaša je sreća što ste se vratili sa petardom. Mi nismo potcjenjeni vi itekako jeste. Trener makabija je skakao na svaki go a ulog trenera Hapoela je da smiruje svoje igrače da vas ne napucaju. Do 30 min. vi primite petardu a mi smo u to vrijeme uveliko vodili.
poslije ovog debakla borac ce imati takav pad da na kraju sezone ocekujem borbu izmedju sarajeva želje i sirokog a borac ce da bude oko 5 mjestaLEŠINAR je napisao/la:Naravno da ima razlike! Razlika je ogromna! Borac je vodio vi ni gol niste dali (doduše jeste Bešlija sam sebi) Mi smo barem poluvrijeme otišli sa 1-1 a vi sa petardom. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme. Otišli na odmor egal sa jednim Makabijem koji se namučio da izjednači. Vaša je sreća što je nakon 25 min. trener protivnika rekao STOP.pile87 je napisao/la:Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.Mi to poniženje nismo doživjeli. Jedan engleski premijer ligaš na istom stadionu primi 3 gola. Ti se raspitaj koji. Pa može i Borac otići sa 4 razlike! Naši navijači su navijali za razliku od vaših koji su držali noge u lavoru i crvenili se. Naš rezultat je produkt iscrpljenosti od 70 minuta i loše sreće a vaša je sreća što ste se vratili sa petardom. Mi nismo potcjenjeni vi itekako jeste. Trener makabija je skakao na svaki go a ulog trenera Hapoela je da smiruje svoje igrače da vas ne napucaju. Do 30 min. vi primite petardu a mi smo u to vrijeme uveliko vodili.
Joj sto volim ove prognoze.Nije ni pocela sezona.Vidovita Dzemila.jug-onostalgicar je napisao/la: poslije ovog debakla borac ce imati takav pad da na kraju sezone ocekujem borbu izmedju sarajeva želje i sirokog a borac ce da bude oko 5 mjesta
za mene je realno veca sramota primit 3 gola u 4 minute nego primit 5 u 30
e sad nakon sto sam odgovorio ovom komplekasasu da kazem nesto drugo, tokom cijele tekme navijao sam za borac i radovao se ko malo dijete kad su postigli go, zasto jer je to klub moje zemlje
vise bi volio da ste vi nakantali macabija pa da nas prcatenego sto su oni nakantali vas jer mi vec pocinje ic na racku izrael i takmicenja njegova u evropi a geografski je nije vidio
s obzirom da vam je evropa poprilicno zavrsena volio bi jednu malu bakljadu i da se ori banja luka
kako nije ba!!!!jubitubi je napisao/la:Joj sto volim ove prognoze.Nije ni pocela sezona.Vidovita Dzemila.jug-onostalgicar je napisao/la: poslije ovog debakla borac ce imati takav pad da na kraju sezone ocekujem borbu izmedju sarajeva želje i sirokog a borac ce da bude oko 5 mjesta
za mene je realno veca sramota primit 3 gola u 4 minute nego primit 5 u 30
e sad nakon sto sam odgovorio ovom komplekasasu da kazem nesto drugo, tokom cijele tekme navijao sam za borac i radovao se ko malo dijete kad su postigli go, zasto jer je to klub moje zemlje
vise bi volio da ste vi nakantali macabija pa da nas prcatenego sto su oni nakantali vas jer mi vec pocinje ic na racku izrael i takmicenja njegova u evropi a geografski je nije vidio
s obzirom da vam je evropa poprilicno zavrsena volio bi jednu malu bakljadu i da se ori banja luka![]()
Znaci po tebi je veca sramota voditi,drzati 1:1 do 70. minuta,nego gubiti 5:0 do poluvremena?:ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.