FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

FIFA/UEFA
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la FIFA/UEFA » 15 jul 2011, 14:42

Brane je napisao/la:Steta za Borac. Imali bi dobre sanse proci u playoffu i zagarantovano mjesto u EL.
ahaha jel to ozbiljno :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jul 2011, 16:11

Pa vjerovatno covjek misli,da nas Makabi nije razvalio toliko,sljedeci protivnik je Maribor,i ako bi njega prosli,onda imamo mjesto u grupnoj fazi LE.Al pusti snovi...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2011, 16:14

VAM je napisao/la:pa nismo mi željeznićar da primamo petarde :mrgreen:
Ovo je komentar dana, al zasigurno :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jul 2011, 16:16

pile87 je napisao/la:
Al ima razlike izmedju nase i vase. :P :P :P

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 jul 2011, 16:19

jubitubi je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pusti klinac sada računa s kim će u polufinalu EL, pa u naletu euforije liječi ranije komplekse ovdje, pusti ga nek se izduva manje će biti čibav
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 15 jul 2011, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2011, 16:20

jubitubi je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 15 jul 2011, 16:21

jubitubi je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
da, mi u 30min vi u 9 :D
treba nam jos igraca iz BiH

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 jul 2011, 16:23

Ja ne vjerujem , stvarno ovi navijaci Zelje sto jest jest, pojedini dodju da lijece komplekse dok je takvih nikada mi naprijed necemo , Borcu zelim u uzvratu da pobjedi makar sa 1:0 i casno je oprosti jel jako je tesko dati 4 gola , mada nista nije nemoguce , moralo bi da se cudo desi realno .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 16:32

s kim je igrao borac prosle godine,i rezultati,nesto se ne sjecam,a interesuje me..
da ste imali malo vise srece vs.makabija,ne bi vam ginula minimalno grupna faza EL,jer bi prosli maribora u 3.,a onda i ak bi ispali u playoffu,igrali bi gr.EL

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 15 jul 2011, 16:46

pile87 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti :mrgreen:
Ja kao glavnog konkurenta za titulu jos uvijek vidim Siroki :D
obzirom da nam je pile predocio komentar dana,ja cu postaviti komentar sezone :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2011, 16:52

VAM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti :mrgreen:
Ja kao glavnog konkurenta za titulu jos uvijek vidim Siroki :D
obzirom da nam je pile predocio komentar dana,ja cu postaviti komentar sezone :mrgreen:
I dalje mislim da je Siroki veci konkurent nego vi, jednostavno ljudi imaju sredjeno stanje u klubu.Sve ostale drma kriza, borac je morao prodavati na prosloj polusezoni da bi mogao gurati dalje Siroki ne mora nikoga prodati.A eto ide i sezona pa sve ce nam se samo kazati.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 15 jul 2011, 16:55

pile,opet ista prica...plavo proljece,bolji raspored...?ne nauci nista iz prethodne sezone :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jul 2011, 18:14

hurem je napisao/la:s kim je igrao borac prosle godine,i rezultati,nesto se ne sjecam,a interesuje me..
da ste imali malo vise srece vs.makabija,ne bi vam ginula minimalno grupna faza EL,jer bi prosli maribora u 3.,a onda i ak bi ispali u playoffu,igrali bi gr.EL
Igrali smo sa svajcarskom Lozanom,koja je tada bila drugoligas,ne znam da li je sad.Medjutim jaka ekipa,sa kvalitetnim igracima,jos su tada doveli Celestinija kao kreatora igra,ili sta vec.Tamo smo izgubili 1:0,pogodili precku,ali nista vise.U Banjaluci smo igrali 1:1,i oni su prosli dalje,izbacili kasnije Randers i moskovsku Lokomitivu,i izborili grupnu fazu LE.

Sto se tice utakmice sa Makabijem,znas kako,to je razlika izmedju malih i velikih klubova,Borac je igrao 70 minuta,a utakmica traje 90.I nema tu diskusije neke.Primiti 3 gola za minut i po,to ja ne znam da li se ikad desilo.Strasno.I tu prica zavrsava.Dzaba egal,dzaba sto smo poveli,dzaba sve,kad ljudi utrpase petardu.Nismo se osramotili,al da su nas razbili,jesu.I taj Maribor,nije ni on naivan,pitanje je sta bi bilo,ali eto.Tako je kako je.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2011, 01:19

jubitubi je napisao/la:
hurem je napisao/la:s kim je igrao borac prosle godine,i rezultati,nesto se ne sjecam,a interesuje me..
Igrali smo sa svajcarskom Lozanom,koja je tada bila drugoligas,ne znam da li je sad.Medjutim jaka ekipa,sa kvalitetnim igracima,jos su tada doveli Celestinija kao kreatora igra,ili sta vec.Tamo smo izgubili 1:0,pogodili precku,ali nista vise.U Banjaluci smo igrali 1:1,i oni su prosli dalje,izbacili kasnije Randers i moskovsku Lokomitivu,i izborili grupnu fazu LE.

Sto se tice utakmice sa Makabijem,znas kako,to je razlika izmedju malih i velikih klubova,Borac je igrao 70 minuta,a utakmica traje 90.I nema tu diskusije neke.Primiti 3 gola za minut i po,to ja ne znam da li se ikad desilo.Strasno.I tu prica zavrsava.Dzaba egal,dzaba sto smo poveli,dzaba sve,kad ljudi utrpase petardu.Nismo se osramotili,al da su nas razbili,jesu.I taj Maribor,nije ni on naivan,pitanje je sta bi bilo,ali eto.Tako je kako je.
Lausana je usla u prvu ligi,kao prvoplasirani tim druge lige te je time jos jedan puta potvrđena cinjenica da je Borac prosle sezone u El,igrao protiv jednog jakog i dobro organizovanog tima...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 16 jul 2011, 11:34

pile87 je napisao/la:Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.
Naravno da ima razlike! Razlika je ogromna! Borac je vodio vi ni gol niste dali (doduše jeste Bešlija sam sebi) Mi smo barem poluvrijeme otišli sa 1-1 a vi sa petardom. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme. Otišli na odmor egal sa jednim Makabijem koji se namučio da izjednači. Vaša je sreća što je nakon 25 min. trener protivnika rekao STOP. :lol: Mi to poniženje nismo doživjeli. Jedan engleski premijer ligaš na istom stadionu primi 3 gola. Ti se raspitaj koji. Pa može i Borac otići sa 4 razlike! Naši navijači su navijali za razliku od vaših koji su držali noge u lavoru i crvenili se. Naš rezultat je produkt iscrpljenosti od 70 minuta i loše sreće a vaša je sreća što ste se vratili sa petardom. Mi nismo potcjenjeni vi itekako jeste. Trener makabija je skakao na svaki go a ulog trenera Hapoela je da smiruje svoje igrače da vas ne napucaju. Do 30 min. vi primite petardu a mi smo u to vrijeme uveliko vodili.

Znači ogromna je razlika! Ima toga još nemoj da me vučeš za jezik!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 16 jul 2011, 11:50

LEŠINAR je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Jah ima ako je nekom tudja muka sladja jedino je to razlika, cinjenica je da smo i mi i vi jos i dobro prosli sa 5 komada.
Naravno da ima razlike! Razlika je ogromna! Borac je vodio vi ni gol niste dali (doduše jeste Bešlija sam sebi) Mi smo barem poluvrijeme otišli sa 1-1 a vi sa petardom. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme. Otišli na odmor egal sa jednim Makabijem koji se namučio da izjednači. Vaša je sreća što je nakon 25 min. trener protivnika rekao STOP. :lol: Mi to poniženje nismo doživjeli. Jedan engleski premijer ligaš na istom stadionu primi 3 gola. Ti se raspitaj koji. Pa može i Borac otići sa 4 razlike! Naši navijači su navijali za razliku od vaših koji su držali noge u lavoru i crvenili se. Naš rezultat je produkt iscrpljenosti od 70 minuta i loše sreće a vaša je sreća što ste se vratili sa petardom. Mi nismo potcjenjeni vi itekako jeste. Trener makabija je skakao na svaki go a ulog trenera Hapoela je da smiruje svoje igrače da vas ne napucaju. Do 30 min. vi primite petardu a mi smo u to vrijeme uveliko vodili.

I kakve to sada veze ima i ko ce se to sada sjetiti koje kad primio i kako 5 komada?? nebranim nikog al to mi cudno sta pises. Eto bas super tebi da si vidio kako protivnicki trener se raduje s golovima :lol: :lol: ,, mora da ti je srce izskocilo... kad se izgubi 5-1 onda nije dobro!!!!!!!!!!!!!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2011, 12:23

LEŠINAR je napisao/la:

na hapoelovom stadionu benfika primi 4 komada a igra polufinale kupa uefa. lijon primi par komada, hocemo nazad jos jednu godinu da vidimoi kako je proso psg itd itd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 16 jul 2011, 12:44

LEŠINAR je napisao/la:

poslije ovog debakla borac ce imati takav pad da na kraju sezone ocekujem borbu izmedju sarajeva želje i sirokog a borac ce da bude oko 5 mjesta

za mene je realno veca sramota primit 3 gola u 4 minute nego primit 5 u 30

e sad nakon sto sam odgovorio ovom komplekasasu da kazem nesto drugo, tokom cijele tekme navijao sam za borac i radovao se ko malo dijete kad su postigli go, zasto jer je to klub moje zemlje
vise bi volio da ste vi nakantali macabija pa da nas prcate :) nego sto su oni nakantali vas jer mi vec pocinje ic na racku izrael i takmicenja njegova u evropi a geografski je nije vidio

s obzirom da vam je evropa poprilicno zavrsena volio bi jednu malu bakljadu i da se ori banja luka

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 16 jul 2011, 12:47

jug-onostalgicar je napisao/la: poslije ovog debakla borac ce imati takav pad da na kraju sezone ocekujem borbu izmedju sarajeva želje i sirokog a borac ce da bude oko 5 mjesta

e sad nakon sto sam odgovorio ovom komplekasasu da kazem nesto drugo, tokom cijele tekme navijao sam za borac i radovao se ko malo dijete kad su postigli go, zasto jer je to klub moje zemlje
vise bi volio da ste vi nakantali macabija pa da nas prcate :) nego sto su oni nakantali vas jer mi vec pocinje ic na racku izrael i takmicenja njegova u evropi a geografski je nije vidio

s obzirom da vam je evropa poprilicno zavrsena volio bi jednu malu bakljadu i da se ori banja luka
Joj sto volim ove prognoze.Nije ni pocela sezona.Vidovita Dzemila. :roll:

Znaci po tebi je veca sramota voditi,drzati 1:1 do 70. minuta,nego gubiti 5:0 do poluvremena? :shock: :ugeek:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 16 jul 2011, 12:51

jubitubi je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la: poslije ovog debakla borac ce imati takav pad da na kraju sezone ocekujem borbu izmedju sarajeva želje i sirokog a borac ce da bude oko 5 mjesta

Joj sto volim ove prognoze.Nije ni pocela sezona.Vidovita Dzemila. :roll:

Znaci po tebi je veca sramota voditi,drzati 1:1 do 70. minuta,nego gubiti 5:0 do poluvremena? :shock: :ugeek:
kako nije ba!!!!
mi smo odma primili petardu i znalo se da smo **** jeza u ledja
a vi ste do 70 imali 1-1 i opustite se i primite jos 4 gola u 9 minuta

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.