FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Zao mi je sto neki navijaci stoje iza kluba samo kada mu ide dobro. Ni ja nisam za prodaju Coutinha, jedan od drazih igraca, mlad, perspektivan. Lahko je nama govoriti dovedite ovog, pa onog, mastati i to. Realnost je drugacija, velika je kriza, imaju ljudi koji vode klub i oni mu zele najbolje. Dakle, ako mi se ne svidja transfer politika kluba NE ZNACI da necu i dalje pratiti i navijati za klub, pa makar bili u Sera B...Ups pa mi jedini nikad tamo nismo bili
FORZA INTER

Pazza Inter Amala
Upravo takoendem_ je napisao/la:Zao mi je sto neki navijaci stoje iza kluba samo kada mu ide dobro. Ni ja nisam za prodaju Coutinha, jedan od drazih igraca, mlad, perspektivan. Lahko je nama govoriti dovedite ovog, pa onog, mastati i to. Realnost je drugacija, velika je kriza, imaju ljudi koji vode klub i oni mu zele najbolje. Dakle, ako mi se ne svidja transfer politika kluba NE ZNACI da necu i dalje pratiti i navijati za klub, pa makar bili u Sera B...Ups pa mi jedini nikad tamo nismo biliFORZA INTER
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
ako prodaju coutinha onda stvarno ne znam..nek fino izadju pred medije i kazu koja im je politika posto forsiranje mladih igraca ocigledno nije..
stvarno sam razocaran..jedva sam ceko one dvije godine, dok je bio na posudbi u vasco da gami, da dodje da preuzme titulu najdrazeg igraca poslije ronalda i adriana..ajd prodaju sneijdera mogu nekako svarit..nije pruzo dobre partije, stalno ozlijedjen, ogromna plata, pa i sto se uzelo malo para za njega, jeb*ji ga, al dat najtalentovanijeg igraca u ekipi za jeb*enih 10-tak miliona je retardirano..ko da rade na tome da potonemo sve dublje..pa j*bo ga dali smo za perreiru 13 miliona, za palacia 11, silvestre 8, alvarez 12 sve k*rcevi od igraca(svaka cast palaciu al i on ima 30 godina) a njega dajemo tako jeftino
ako ode on u koga cu se nadat da ce nesto napravit sa interom..samuel, cambiasso, cassano, milito, mudyngai, gargano, rocchi, igraci koji ce za dvije-tri sezone zavrsavat karijeru..kako je krenulo prodat ce i guarina za 15-tak miliona kako bi zaradili jeb*nih 4 miliona i doveli schelotta..ako nemaju para nek i ne dovode nikog, fino nek kazu cilj nam je europa liga, bice dobro ako budemo u top tri, bar da znamo da se ne nadamo nicem..
fuj, povraca mi se
samo da januar sto prije prodje
stvarno sam razocaran..jedva sam ceko one dvije godine, dok je bio na posudbi u vasco da gami, da dodje da preuzme titulu najdrazeg igraca poslije ronalda i adriana..ajd prodaju sneijdera mogu nekako svarit..nije pruzo dobre partije, stalno ozlijedjen, ogromna plata, pa i sto se uzelo malo para za njega, jeb*ji ga, al dat najtalentovanijeg igraca u ekipi za jeb*enih 10-tak miliona je retardirano..ko da rade na tome da potonemo sve dublje..pa j*bo ga dali smo za perreiru 13 miliona, za palacia 11, silvestre 8, alvarez 12 sve k*rcevi od igraca(svaka cast palaciu al i on ima 30 godina) a njega dajemo tako jeftino
ako ode on u koga cu se nadat da ce nesto napravit sa interom..samuel, cambiasso, cassano, milito, mudyngai, gargano, rocchi, igraci koji ce za dvije-tri sezone zavrsavat karijeru..kako je krenulo prodat ce i guarina za 15-tak miliona kako bi zaradili jeb*nih 4 miliona i doveli schelotta..ako nemaju para nek i ne dovode nikog, fino nek kazu cilj nam je europa liga, bice dobro ako budemo u top tri, bar da znamo da se ne nadamo nicem..
fuj, povraca mi se
samo da januar sto prije prodje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
To sam i ja rekao prije 5 godina, hahahaahahaha. Gotovo je, prestajem pratiti InterYuto je napisao/la:Eo odlucili su majstori da ako dodje ponuda od 13 miliona Couti moze ici.Znaci dajes Coutinha i Sneijdera da bi doveo **** Paulinha ??? Fuj crkli dabogda...
Cekam samo da prodaju Coutinha i da definitivno prestanem pratit fudbal i ovo smece od kluba. Fuj !!!

- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Yuto ima potpuno pravo. Inter je najveće smeće od kluba(naravno zbog vlasnika). Svi talenti koji su bili u Interu, nakon odlaska iz njega su procvjetali. Pirlo, Seedorf, Davids, Bergkamp...neroazzuro je napisao/la:Ma nije los deal zrtvovanje Coutihna da se dovede Paulinho ako vec strama insistira na tom igracu samo, sto neko rece, cisto sumnjam da nece za jedno 5 dana bit da je klauzula za Paulinha 25 miliona pa da zavrsimo na Gago-u.
Da se vise hoce zavrsit ovaj transfer-rok,pokidase mi zivce ovolike dezinformacije.
I da,Yuto,malo je neukusno da nam klub nazivas smecem ili kako vec. Mnogi velikani su padali i mnogo nize pa se vracali jos jaci.
Kladim se da ce i Coutinho procvjetati 100%, a Interu samo neka igraju 30+ igrači.
Massimo Moratti najveći grobar Intera...
Ja se iskreno nadam da Cou nece otic i da su ti samo spekulacije.. nama ustvari i ne trebaju pojacanja samo nek ostanu Alvarez i Cou i neka se forsiraju.. jedino pojacanje koje bi nam trebalo jeste da Jonathan ode iz kluba. 

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Smirite malo strasti ljudi,ako vam je do ekipa gdje su igraci max 23god imate Arsenal pa za njega navijajte,da smo imali mladi kadar kad smo tripletu uzeli ispali bi u grupnoj fazi...i u meni postoji revolt takve politike ali taj isti Coutinho cim ode na posudbu igra stalno, ovde dodje i stalno je povrijedjen
Klauzula Paulinha je 15mil a ne 18 kako se pricalo
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nije da zelim da svi budu mladi igraci, ali tesko bi se Cou mogao prezaliti posto smo ionako u manjku sa talentima.. a on je nas najveci potencijal.. da ljudi u Interu znaju radit sa mladim igracima kao u Arsenalu uff.. kakvu bi mi sad ekipu imali.. ne bi nam badava propali toliki talenti..sanjingr je napisao/la:Smirite malo strasti ljudi,ako vam je do ekipa gdje su igraci max 23god imate Arsenal pa za njega navijajte,da smo imali mladi kadar kad smo tripletu uzeli ispali bi u grupnoj fazi...i u meni postoji revolt takve politike ali taj isti Coutinho cim ode na posudbu igra stalno, ovde dodje i stalno je povrijedjen
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Volim Coutinha kao brata ali budimo iskreni nije nikad bio ni blizu da ispuni svoj potencijal u Seria A. Za njega je La Liga i dovidjenja prijatno, tako da sam skeptican u vezi njega u EPL ali o tom potom.
Ocekujem od Paulinha da bude nas spasilac, ima potencijal da nas trzne i pokrene ekipu ali to ne znaci da ne moze biti flop, sto bi bilo katastrofa za nas.. potrosili pare a rezultata nigdje
Jung ako zamijeni Jonathana biti ce odlicno iako ne vjerujem da ce napustiti Buli-a.
Ocekujem od Paulinha da bude nas spasilac, ima potencijal da nas trzne i pokrene ekipu ali to ne znaci da ne moze biti flop, sto bi bilo katastrofa za nas.. potrosili pare a rezultata nigdje

Jung ako zamijeni Jonathana biti ce odlicno iako ne vjerujem da ce napustiti Buli-a.

Ma ako ponude 13 mil za njega odma prodat,nema se tu sta cekat,kupljen je za 2,3 mil,cekamo ga vec 3 god nikad nista,ili je povrijedjen ili na nekakvim posudbama,pa kad se vrati sa posudbe opet je povrijedjen,i kako da igra,kako da se nametne treneru ?Thorin je napisao/la:Volim Coutinha kao brata ali budimo iskreni nije nikad bio ni blizu da ispuni svoj potencijal u Seria A. Za njega je La Liga i dovidjenja prijatno, tako da sam skeptican u vezi njega u EPL ali o tom potom.
Ocekujem od Paulinha da bude nas spasilac, ima potencijal da nas trzne i pokrene ekipu ali to ne znaci da ne moze biti flop, sto bi bilo katastrofa za nas.. potrosili pare a rezultata nigdje![]()
FORZA INTER!
FORZA INTER!
doveli su ga sa 18 godina..sta hoces jbt..de mi reci kad je igro u kontinuitetu kod nas ko u espanyolu i nemoj spominjat ozljede jer nije stalno ozlijedjen
po toj logici nek ukinu omladinsku skolu sta cem im dzaba ako nece davat priliku mladicima i nek dovode 30+ igrace
po toj logici nek ukinu omladinsku skolu sta cem im dzaba ako nece davat priliku mladicima i nek dovode 30+ igrace
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Santon- standardan u Newcastleu,
Faraoni- prodan u Udinese
Bonucci- prva momčad Juventusa
Destro- odlično igra za Romu
...
...
...
milijun primjera, sve talenti koji su jeftino prodani.
Mogli su napraviti klauzulu da kad postanu vrhunski igrači da Inter ima pravo prvootkupa. Tj. da se odredi maksimalna cijena koju Inter mora platiti kao odštetu. To Barca radi stalno.
Faraoni- prodan u Udinese
Bonucci- prva momčad Juventusa
Destro- odlično igra za Romu
...
...
...
milijun primjera, sve talenti koji su jeftino prodani.
Mogli su napraviti klauzulu da kad postanu vrhunski igrači da Inter ima pravo prvootkupa. Tj. da se odredi maksimalna cijena koju Inter mora platiti kao odštetu. To Barca radi stalno.
jel bio ozlijedio koljeno prije nego sto je otisao u spaniju,jel samo sto je dosao sa posudbe evo opet sad povrijedjenarminz je napisao/la:doveli su ga sa 18 godina..sta hoces jbt..de mi reci kad je igro u kontinuitetu kod nas ko u espanyolu i nemoj spominjat ozljede jer nije stalno ozlijedjen

kad god udje u igru uvijek podbaci,ne iskoristi svoju sansu i to je problem
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
A šta je s ostalim igračima??????????
sanjingr je napisao/la:jel bio ozlijedio koljeno prije nego sto je otisao u spaniju,jel samo sto je dosao sa posudbe evo opet sad povrijedjenarminz je napisao/la:doveli su ga sa 18 godina..sta hoces jbt..de mi reci kad je igro u kontinuitetu kod nas ko u espanyolu i nemoj spominjat ozljede jer nije stalno ozlijedjen
po toj logici nek ukinu omladinsku skolu sta cem im dzaba ako nece davat priliku mladicima i nek dovode 30+ igrace![]()
kad god udje u igru uvijek podbaci,ne iskoristi svoju sansu i to je problem
endem_ je napisao/la:Zao mi je sto neki navijaci stoje iza kluba samo kada mu ide dobro. Ni ja nisam za prodaju Coutinha, jedan od drazih igraca, mlad, perspektivan. Lahko je nama govoriti dovedite ovog, pa onog, mastati i to. Realnost je drugacija, velika je kriza, imaju ljudi koji vode klub i oni mu zele najbolje. Dakle, ako mi se ne svidja transfer politika kluba NE ZNACI da necu i dalje pratiti i navijati za klub, pa makar bili u Sera B...Ups pa mi jedini nikad tamo nismo biliFORZA INTER
Ocito da su ljudi navikli na jaki Inter, koji je realno to i bio svih ovih godina od kako smo struju dobili, ali ovo je prvi put da se ovakva kriza nama desava i ima razloga sto ljudi prave paniku.Ali ovakve reakcije tipa cigani nisu u redu, bar nama koji cemo voliti inter i ako bude u rangu Barija.
Ne znam sto panicite oko Coutinha, mozda je najveci talenat u evropi, ali ipak kod nas nikad nista nije uradio - predstvaljamo kocnicu za lika i on za nas.( on je vishe igrac za mahalskih liga tipa spanija, bacim te bacish me)

Shvatite da gradimo stadion, da cuvamo novce, a mlade igrace nikad nismo forsirali jer je tata Moratti vazda dovodio vrhunske, pa u tome i treba traziti razlog sto sad ne mozemo da se snadjemo.

A mislim da nema potrebe za tolikom panikom TATA nikad nije razočarao, vazda iznenadi sa nekim strasnim pojacanjem, pa ako pogledate i u zadnje vrijeme koje nisu okarakterisali neki znacajni transferi opet je iz naftalina izvukao Palacia, Guarina itd.
Amar Osim selektor BiH
Handanovica (navijaci to ne vide,samo znaju pljuvat)Beppe je napisao/la:endem_ je napisao/la:Zao mi je sto neki navijaci stoje iza kluba samo kada mu ide dobro. Ni ja nisam za prodaju Coutinha, jedan od drazih igraca, mlad, perspektivan. Lahko je nama govoriti dovedite ovog, pa onog, mastati i to. Realnost je drugacija, velika je kriza, imaju ljudi koji vode klub i oni mu zele najbolje. Dakle, ako mi se ne svidja transfer politika kluba NE ZNACI da necu i dalje pratiti i navijati za klub, pa makar bili u Sera B...Ups pa mi jedini nikad tamo nismo biliFORZA INTER
Ocito da su ljudi navikli na jaki Inter, koji je realno to i bio svih ovih godina od kako smo struju dobili, ali ovo je prvi put da se ovakva kriza nama desava i ima razloga sto ljudi prave paniku.Ali ovakve reakcije tipa cigani nisu u redu, bar nama koji cemo voliti inter i ako bude u rangu Barija.
Ne znam sto panicite oko Coutinha, mozda je najveci talenat u evropi, ali ipak kod nas nikad nista nije uradio - predstvaljamo kocnicu za lika i on za nas.( on je vishe igrac za mahalskih liga tipa spanija, bacim te bacish me)
Shvatite da gradimo stadion, da cuvamo novce, a mlade igrace nikad nismo forsirali jer je tata Moratti vazda dovodio vrhunske, pa u tome i treba traziti razlog sto sad ne mozemo da se snadjemo.
A mislim da nema potrebe za tolikom panikom TATA nikad nije razočarao, vazda iznenadi sa nekim strasnim pojacanjem, pa ako pogledate i u zadnje vrijeme koje nisu okarakterisali neki znacajni transferi opet je iz naftalina izvukao Palacia, Guarina itd.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Di su mladi talenti koji su prosle godine osvojili ligu prvaka za mlade next generation???
A uprava može graditi stadion do imendana, sad su se sjetili!!! Grade ga već 20 godina
A uprava može graditi stadion do imendana, sad su se sjetili!!! Grade ga već 20 godina
Jah, zaboravih nam najjace pojacanje u zadnje vrijeme!!sanjingr je napisao/la:Handanovica (navijaci to ne vide,samo znaju pljuvat)
@fc bosna...
Pa igraju i igrat ce vecina tih igraca.
Zadnja izmjena: Beppe, dana/u 25 jan 2013, 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Amar Osim selektor BiH
ne moraju vala prodavat coutinha!!!
Pogledaj gdje,su na posudbama,kale sefk bosna sarajevo je napisao/la:Di su mladi talenti koji su prosle godine osvojili ligu prvaka za mlade next generation???

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.