Ekonom heroj, a ne zlocinac. Pravda za ekonoma.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vjerujes li da sam oplak'o, probudih i zenu i dijete. hahaahahahahahahahastorm_raider je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Ekonom heroj, a ne zlocinac. Pravda za ekonoma.![]()
Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
Moj aviami nezna ova mlađarija. Aea aea sekuritateaavlami97 je napisao/la:Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
Može Crvena Zvezda ona je isto osvajala LIGU Šampiona kao i Steaua, znam ja to ali izgleda oni koji su bili nekad i sad su sem CZ koja je na niskim granama, zato nekad i sads nisu isto.avlami97 je napisao/la:Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
asko75 je napisao/la:Može Crvena Zvezda ona je isto osvajala LIGU Šampiona kao i Steaua, znam ja to ali izgleda oni koji su bili nekad i sad su sem CZ koja je na niskim granama, zato nekad i sads nisu isto.avlami97 je napisao/la:Loš ti je primjer. Ni jedan Klub sa Balkana se ne može porediti sa Steauom.asko75 je napisao/la:Gledam ko je sinoć na pragu ulaska u Grupnu fazu (ludogorets, Steau, Kopenhagen ) i tako uvjek i stalno se pitaju za nešto i bruku para da dobije LŠ pa to je nevjerovatno **** ti bnš mentalitet i naše blesave igrače, šta ono igra i gdje može igrati kad nema mozga, i naše stručnjake koji veze nemaju o spremi i taktiziranju ekipom.
bagrcavi je napisao/la: Ti vjerovatno misliš da je stomatolog doktor za stomak
lisander je napisao/la:Vec bi bila scena da ga pitas za sta je zaduzen oruzar na stadionu
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Balorda, Strumfinho i 42 gosta.