Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa pise vam jasno na klipu 2008.g, a i ispod videa, na jutjubu, datum objavljivanja, a to je 05.5.2008.g.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
pa pise, zato mi i nije jasno u tekstu dole se navodi da su na proslavu dosli bivsi igraci, kakvi bivsi, svi tad igrali u Realupolga je napisao/la:Pa pise vam jasno na klipu 2008.g, a i ispod videa, na jutjubu, datum objavljivanja, a to je 05.5.2008.g.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anonymousHD
- Kontakt:
Zeza se lik. 

Mene jedino sto cudi jeste to da Tamudo nije sinoc dosao 
Inace, golfist Sergio Garcia i Rafa Nadal izrazili zadovoljstvo nakon sinocnje pobjede.
El grito de la afición:"No estamos todos, falta Raúl"
Fakat neobicno bez njega, ako nista, navikli smo da on ljubi "diosu de Cibeles".
Pobjeda zasluzena tu dileme nema, a povredu pokupio Khedira i nece ga biti u prvoj utakmici polufinala.
EDIT: Pasillo, pasillo, vuelve pasillo!

Inace, golfist Sergio Garcia i Rafa Nadal izrazili zadovoljstvo nakon sinocnje pobjede.
El grito de la afición:"No estamos todos, falta Raúl"

Pobjeda zasluzena tu dileme nema, a povredu pokupio Khedira i nece ga biti u prvoj utakmici polufinala.
EDIT: Pasillo, pasillo, vuelve pasillo!

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Nisam bio sinoc tu, ali evo me sad, pa da napisem nesto: 
Casillas - Legenda! Najbolji na svijetu, odlicno je branio, nije savladan u 120 minuta, no samo 60 minuta je branio, jer ovi nisu dotad osutali na gol, ali to ne umanjuje njegovu sjajnu partiju!
Arbeloa - Dobar u defanzivi, nije previse isao naprijed.
Ramos - Momak je ginuo! Fenomenalna partija, svaka mu cast.
Karvaljo - Najinteligentniji stoper kojeg je uzivanje gledat kako kazu ovi na sportklubu i to jest tako, sjajan bio, pogotovo prvih sat vremena...
Marcelo - Besprijekoran, cuvao odlicno Alvesa, a u napadu odradio dupli sa Di Mariom kada smo poveli!
Pepe - Strasan, svi ga se boje!
Ustop'o Iniestu i Xavia na sredini, dvojicu najopasnijih! I jos im'o onu stativu, hjoo
Khedira - Bolje odigr'o prvenstveni mec, al' eto nije ni sinoc los bio...
Xabi - K'o inace, tihi trkac, puno pretrc'o, presjecao lopte itd..
Di Maria - Sta reci
Igr'o k'o lud! Kako u odbrani tako u napadu, ako je prvi mec podbacio, sinoc je najbolji bio! Kakav centarsut za Ronalda
Ozil - Mog'o je puno bolje...
Ronaldo - Najbolji fudbaler danasnjice je to potvrdio sinoc, iako imao jos prilika koje je mogao iskoristiti odlucio je Kup Kralja!
Adebayor je bio dobar, dok se Granero i Garay nisu nesto vidjeli, iako su odigrali malo..
U sveukupnom dojmu, opet je Mou razbio Barcelonu, sa 3 zadnja vezna potpuno ustopao Xavija i Iniestu i zatvorio sredinu terena, a ovi po bokovima nista nisu mogli, opet smo bili konkretniji i mogli pobjediti i vecom razlikom!
U LP bi nam trebali iskljucit po 2 igraca
Onda ce bit zanimljivo, ovako, protiv Moua na 2 tekme, ovi nemaju sanse... 

Casillas - Legenda! Najbolji na svijetu, odlicno je branio, nije savladan u 120 minuta, no samo 60 minuta je branio, jer ovi nisu dotad osutali na gol, ali to ne umanjuje njegovu sjajnu partiju!
Karvaljo - Najinteligentniji stoper kojeg je uzivanje gledat kako kazu ovi na sportklubu i to jest tako, sjajan bio, pogotovo prvih sat vremena...
Marcelo - Besprijekoran, cuvao odlicno Alvesa, a u napadu odradio dupli sa Di Mariom kada smo poveli!
Pepe - Strasan, svi ga se boje!

Di Maria - Sta reci

Ronaldo - Najbolji fudbaler danasnjice je to potvrdio sinoc, iako imao jos prilika koje je mogao iskoristiti odlucio je Kup Kralja!

Adebayor je bio dobar, dok se Granero i Garay nisu nesto vidjeli, iako su odigrali malo..
U sveukupnom dojmu, opet je Mou razbio Barcelonu, sa 3 zadnja vezna potpuno ustopao Xavija i Iniestu i zatvorio sredinu terena, a ovi po bokovima nista nisu mogli, opet smo bili konkretniji i mogli pobjediti i vecom razlikom!
U LP bi nam trebali iskljucit po 2 igraca

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jesi siguran ?Real ce barem jos 2 dovesti u veznom redu tako da ce kaka mozda i otici.I sad imate odlican vezni red,ima tu mladi igraca kome treba dati sansu,granero,canales,pedro leon,lass.anonymousHD je napisao/la:Pa povređen bio, još nije 100% spreman da igra. Ne može, treba on nama iduće sezone.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Canales ce vjerovatno u Hetafe, Pedro Leon svakako odlazi, Granero i Lass ostaju, a u prvi tim, odnosno profesionalni ugovor dobit ce 90% Juan Carlos. Povremeno ce priliku dobivati Sarabia i Morata.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Jesi siguran ?Real ce barem jos 2 dovesti u veznom redu tako da ce kaka mozda i otici.I sad imate odlican vezni red,ima tu mladi igraca kome treba dati sansu,granero,canales,pedro leon,lass.anonymousHD je napisao/la:Pa povređen bio, još nije 100% spreman da igra. Ne može, treba on nama iduće sezone.
btw. Roma zeli Pipitu.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma jesam. Kaka ove sezone je odigrao par utakmica i sve je po mom mišljenju dobro odigrao, ali vidi se da još nema snage i kondicije da odigra velike utakmice. Zato protiv Barcelone nije ni igrao. Uglavnom do iduće sezone će biti u punoj formi i Mourinho će ga definitivno ubaciti u prvih 11. Ovo je moje mišljenje, stvarno volim Kaku, drag mi je igrač.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Jesi siguran ?Real ce barem jos 2 dovesti u veznom redu tako da ce kaka mozda i otici.I sad imate odlican vezni red,ima tu mladi igraca kome treba dati sansu,granero,canales,pedro leon,lass.anonymousHD je napisao/la:Pa povređen bio, još nije 100% spreman da igra. Ne može, treba on nama iduće sezone.
Nije jos zavrsio Aprliek0 je napisao/la:Pa i pitao sam L_blancos-a odakle mu ova informacija. Napisao je bivse igrace, a sinoc sam pratio docek "uzivo" i nisam vidio nikoga od navedenih.
Uglavnom poenta je to sto sam imao osjecaj da je on nasao onaj video proslave od prije 3 godine i da je mislio da je to od jucer te je zbog toga napisao da su bili prisutni navedeni igraci.
anonymousHD je napisao/la:Čekaj ek0 jel se ti zezaš ili si fakat ozbiljan ? Pa ovo je proslava zadnje titule, 2008 godine.

Ali sam procitao na jednom sajtu da su tu bili Guti i Salgado.. Pokusam nac pa ce ic i link..
Ima li neko lnk za video gdje ima ona zadnja Cristianova prilika za 2-0!? Hvala
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
ako si zbog ovog dolazio, nisi Bgm trebo nista ni pisat ...Edin TM87 je napisao/la:Nisam bio sinoc tu, ali evo me sad, pa da napisem nesto:
Pepe - Strasan, svi ga se boje!Ustop'o Iniestu i Xavia na sredini, dvojicu najopasnijih! I jos im'o onu stativu, hjoo
Di Maria - Sta reciIgr'o k'o lud! Kako u odbrani tako u napadu, ako je prvi mec podbacio, sinoc je najbolji bio! Kakav centarsut za Ronalda
![]()
Ronaldo - Najbolji fudbaler danasnjice je to potvrdio sinoc, iako imao jos prilika koje je mogao iskoristiti odlucio je Kup Kralja!![]()
U LP bi nam trebali iskljucit po 2 igraca![]()
Onda ce bit zanimljivo, ovako, protiv Moua na 2 tekme, ovi nemaju sanse...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Nail for Real
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Blancos jes ti dobar?L_blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jucer u autobusu Reala , na Cibelesu, u dresovima Reala slaveci su se pojavili:
Robinho,Salgado,Sneider,Raul,Guti,M.Diarra,Cannavaro,Soldado,Drenthe,Soldado,Baptista,Metzelder i jos par bivsih igraca Reala..
SVI U DRESOVIMA REALA

...Eh kad sam ja govorio da je Carvalho najinteligentniji stoper danasnjice, nasmijase mi se i navijaci Reala

Zadnja izmjena: Madridism, dana/u 22 apr 2011, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu ga puno zezat jer ipak navijamo za isti tim, al ako se nije salio za ovo, onda je ovo provala godine...Madridism je napisao/la:Blancos jes ti dobar?L_blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jucer u autobusu Reala , na Cibelesu, u dresovima Reala slaveci su se pojavili:
Robinho,Salgado,Sneider,Raul,Guti,M.Diarra,Cannavaro,Soldado,Drenthe,Soldado,Baptista,Metzelder i jos par bivsih igraca Reala..
SVI U DRESOVIMA REALA

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Žao mi je što Kaka nije dobio ni minute u ova 2 El Classica, vjerujem da bi se snašao odlično on, ima on mnogo teških utakmica iza sebe.. Po meni njegova najbolja u dresu Reala upravo protiv Barce na Nou Campu.
[youtube][/youtube]
Samo mogu reći užitak ga je bilo za gledati tu utakmicu.
[youtube][/youtube]
Samo mogu reći užitak ga je bilo za gledati tu utakmicu.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Joj al' najjaci utisak na mene je ostavio onaj sto je zguzio onaj beton ispred klupe do kraja utakmice,nisam mogao da lepo vidim je li Kaka ili neko drugi. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
DudekDevil je napisao/la:Joj al' najjaci utisak na mene je ostavio onaj sto je zguzio onaj beton ispred klupe do kraja utakmice,nisam mogao da lepo vidim je li Kaka ili neko drugi.

Nije Dudek, Garay jePortillo je napisao/la:DudekDevil je napisao/la:Joj al' najjaci utisak na mene je ostavio onaj sto je zguzio onaj beton ispred klupe do kraja utakmice,nisam mogao da lepo vidim je li Kaka ili neko drugi.

- Nick Hornby
- Nick Hornby
Real Madrid 2. (drugi) najskuplji tim na svijetu sa 1 milijardom eura, iza Manchester Uniteda koji vrijedi 1,3 milijarde. forbes.com
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.