Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

polga
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la polga » 21 apr 2011, 21:13

Pa pise vam jasno na klipu 2008.g, a i ispod videa, na jutjubu, datum objavljivanja, a to je 05.5.2008.g.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 apr 2011, 21:16

polga je napisao/la:Pa pise vam jasno na klipu 2008.g, a i ispod videa, na jutjubu, datum objavljivanja, a to je 05.5.2008.g.
pa pise, zato mi i nije jasno u tekstu dole se navodi da su na proslavu dosli bivsi igraci, kakvi bivsi, svi tad igrali u Realu :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 21:19

Zeza se lik. :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 21:20

Mene jedino sto cudi jeste to da Tamudo nije sinoc dosao :D

Inace, golfist Sergio Garcia i Rafa Nadal izrazili zadovoljstvo nakon sinocnje pobjede.

El grito de la afición:"No estamos todos, falta Raúl" :cry: Fakat neobicno bez njega, ako nista, navikli smo da on ljubi "diosu de Cibeles".

Pobjeda zasluzena tu dileme nema, a povredu pokupio Khedira i nece ga biti u prvoj utakmici polufinala.

EDIT: Pasillo, pasillo, vuelve pasillo! :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 apr 2011, 21:35

Nisam bio sinoc tu, ali evo me sad, pa da napisem nesto: :D

Casillas - Legenda! Najbolji na svijetu, odlicno je branio, nije savladan u 120 minuta, no samo 60 minuta je branio, jer ovi nisu dotad osutali na gol, ali to ne umanjuje njegovu sjajnu partiju!

Arbeloa - Dobar u defanzivi, nije previse isao naprijed.

Ramos - Momak je ginuo! Fenomenalna partija, svaka mu cast.

Karvaljo - Najinteligentniji stoper kojeg je uzivanje gledat kako kazu ovi na sportklubu i to jest tako, sjajan bio, pogotovo prvih sat vremena...

Marcelo - Besprijekoran, cuvao odlicno Alvesa, a u napadu odradio dupli sa Di Mariom kada smo poveli!

Pepe - Strasan, svi ga se boje! :D Ustop'o Iniestu i Xavia na sredini, dvojicu najopasnijih! I jos im'o onu stativu, hjoo

Khedira - Bolje odigr'o prvenstveni mec, al' eto nije ni sinoc los bio...

Xabi - K'o inace, tihi trkac, puno pretrc'o, presjecao lopte itd..

Di Maria - Sta reci :mrgreen: Igr'o k'o lud! Kako u odbrani tako u napadu, ako je prvi mec podbacio, sinoc je najbolji bio! Kakav centarsut za Ronalda 8-)

Ozil - Mog'o je puno bolje...

Ronaldo - Najbolji fudbaler danasnjice je to potvrdio sinoc, iako imao jos prilika koje je mogao iskoristiti odlucio je Kup Kralja! 8-)

Adebayor je bio dobar, dok se Granero i Garay nisu nesto vidjeli, iako su odigrali malo..

U sveukupnom dojmu, opet je Mou razbio Barcelonu, sa 3 zadnja vezna potpuno ustopao Xavija i Iniestu i zatvorio sredinu terena, a ovi po bokovima nista nisu mogli, opet smo bili konkretniji i mogli pobjediti i vecom razlikom!

U LP bi nam trebali iskljucit po 2 igraca :lol: :lol: Onda ce bit zanimljivo, ovako, protiv Moua na 2 tekme, ovi nemaju sanse... 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 21 apr 2011, 21:48

anonymousHD je napisao/la:Pa povređen bio, još nije 100% spreman da igra. Ne može, treba on nama iduće sezone. :lol:
Jesi siguran ?Real ce barem jos 2 dovesti u veznom redu tako da ce kaka mozda i otici.I sad imate odlican vezni red,ima tu mladi igraca kome treba dati sansu,granero,canales,pedro leon,lass.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 22:04

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Pa povređen bio, još nije 100% spreman da igra. Ne može, treba on nama iduće sezone. :lol:
Jesi siguran ?Real ce barem jos 2 dovesti u veznom redu tako da ce kaka mozda i otici.I sad imate odlican vezni red,ima tu mladi igraca kome treba dati sansu,granero,canales,pedro leon,lass.
Canales ce vjerovatno u Hetafe, Pedro Leon svakako odlazi, Granero i Lass ostaju, a u prvi tim, odnosno profesionalni ugovor dobit ce 90% Juan Carlos. Povremeno ce priliku dobivati Sarabia i Morata.

btw. Roma zeli Pipitu.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 21 apr 2011, 22:19

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 apr 2011, 22:22

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Ma jesam. Kaka ove sezone je odigrao par utakmica i sve je po mom mišljenju dobro odigrao, ali vidi se da još nema snage i kondicije da odigra velike utakmice. Zato protiv Barcelone nije ni igrao. Uglavnom do iduće sezone će biti u punoj formi i Mourinho će ga definitivno ubaciti u prvih 11. Ovo je moje mišljenje, stvarno volim Kaku, drag mi je igrač.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 apr 2011, 22:28

ek0 je napisao/la:Pa i pitao sam L_blancos-a odakle mu ova informacija. Napisao je bivse igrace, a sinoc sam pratio docek "uzivo" i nisam vidio nikoga od navedenih.

Uglavnom poenta je to sto sam imao osjecaj da je on nasao onaj video proslave od prije 3 godine i da je mislio da je to od jucer te je zbog toga napisao da su bili prisutni navedeni igraci.
anonymousHD je napisao/la:Čekaj ek0 jel se ti zezaš ili si fakat ozbiljan ? Pa ovo je proslava zadnje titule, 2008 godine. :lol:
Nije jos zavrsio Aprli :D
Ali sam procitao na jednom sajtu da su tu bili Guti i Salgado.. Pokusam nac pa ce ic i link..

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 22 apr 2011, 00:05

Ima li neko lnk za video gdje ima ona zadnja Cristianova prilika za 2-0!? Hvala
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 22 apr 2011, 00:09

Edin TM87 je napisao/la:Nisam bio sinoc tu, ali evo me sad, pa da napisem nesto: :D

Casillas - Legenda! Najbolji na svijetu, odlicno je branio, nije savladan u 120 minuta, no samo 60 minuta je branio, jer ovi nisu dotad osutali na gol, ali to ne umanjuje njegovu sjajnu partiju!

Arbeloa - Dobar u defanzivi, nije previse isao naprijed.

Ramos - Momak je ginuo! Fenomenalna partija, svaka mu cast.

Karvaljo - Najinteligentniji stoper kojeg je uzivanje gledat kako kazu ovi na sportklubu i to jest tako, sjajan bio, pogotovo prvih sat vremena...

Marcelo - Besprijekoran, cuvao odlicno Alvesa, a u napadu odradio dupli sa Di Mariom kada smo poveli!

Pepe - Strasan, svi ga se boje! :D Ustop'o Iniestu i Xavia na sredini, dvojicu najopasnijih! I jos im'o onu stativu, hjoo

Khedira - Bolje odigr'o prvenstveni mec, al' eto nije ni sinoc los bio...

Xabi - K'o inace, tihi trkac, puno pretrc'o, presjecao lopte itd..

Di Maria - Sta reci :mrgreen: Igr'o k'o lud! Kako u odbrani tako u napadu, ako je prvi mec podbacio, sinoc je najbolji bio! Kakav centarsut za Ronalda 8-)

Ozil - Mog'o je puno bolje...

Ronaldo - Najbolji fudbaler danasnjice je to potvrdio sinoc, iako imao jos prilika koje je mogao iskoristiti odlucio je Kup Kralja! 8-)

Adebayor je bio dobar, dok se Granero i Garay nisu nesto vidjeli, iako su odigrali malo..

U sveukupnom dojmu, opet je Mou razbio Barcelonu, sa 3 zadnja vezna potpuno ustopao Xavija i Iniestu i zatvorio sredinu terena, a ovi po bokovima nista nisu mogli, opet smo bili konkretniji i mogli pobjediti i vecom razlikom!

U LP bi nam trebali iskljucit po 2 igraca :lol: :lol: Onda ce bit zanimljivo, ovako, protiv Moua na 2 tekme, ovi nemaju sanse... 8-)
ako si zbog ovog dolazio, nisi Bgm trebo nista ni pisat ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 apr 2011, 00:10

[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 22 apr 2011, 00:17

L_blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jucer u autobusu Reala , na Cibelesu, u dresovima Reala slaveci su se pojavili:
Robinho,Salgado,Sneider,Raul,Guti,M.Diarra,Cannavaro,Soldado,Drenthe,Soldado,Baptista,Metzelder i jos par bivsih igraca Reala..
SVI U DRESOVIMA REALA
Blancos jes ti dobar? :lol:

...Eh kad sam ja govorio da je Carvalho najinteligentniji stoper danasnjice, nasmijase mi se i navijaci Reala ;)
Zadnja izmjena: Madridism, dana/u 22 apr 2011, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 22 apr 2011, 00:18

Madridism je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jucer u autobusu Reala , na Cibelesu, u dresovima Reala slaveci su se pojavili:
Robinho,Salgado,Sneider,Raul,Guti,M.Diarra,Cannavaro,Soldado,Drenthe,Soldado,Baptista,Metzelder i jos par bivsih igraca Reala..
SVI U DRESOVIMA REALA
Blancos jes ti dobar? :lol:
Ne mogu ga puno zezat jer ipak navijamo za isti tim, al ako se nije salio za ovo, onda je ovo provala godine... :(
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 apr 2011, 00:57

Žao mi je što Kaka nije dobio ni minute u ova 2 El Classica, vjerujem da bi se snašao odlično on, ima on mnogo teških utakmica iza sebe.. Po meni njegova najbolja u dresu Reala upravo protiv Barce na Nou Campu.

[youtube][/youtube]

Samo mogu reći užitak ga je bilo za gledati tu utakmicu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 00:59

Joj al' najjaci utisak na mene je ostavio onaj sto je zguzio onaj beton ispred klupe do kraja utakmice,nisam mogao da lepo vidim je li Kaka ili neko drugi. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 22 apr 2011, 01:03

Devil je napisao/la:Joj al' najjaci utisak na mene je ostavio onaj sto je zguzio onaj beton ispred klupe do kraja utakmice,nisam mogao da lepo vidim je li Kaka ili neko drugi. :)
Dudek :D

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 22 apr 2011, 01:18

Portillo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Joj al' najjaci utisak na mene je ostavio onaj sto je zguzio onaj beton ispred klupe do kraja utakmice,nisam mogao da lepo vidim je li Kaka ili neko drugi. :)
Dudek :D
Nije Dudek, Garay je ;)
- Nick Hornby

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 22 apr 2011, 07:37

Real Madrid 2. (drugi) najskuplji tim na svijetu sa 1 milijardom eura, iza Manchester Uniteda koji vrijedi 1,3 milijarde. forbes.com
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.