FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
koliko vlada taj covjek vec Tuzlom?Pa sad ce izbori i jednostavno vi dignite grad na noge nek se vidi sta je uradio koliko je vec dugo na vlasti, izaberite nekoga iz druge stranke necu da favorizujem nijednu,ali vi znate da su vam onda promjene potrebne prije svega u gradskoj upravi..I kolika je mogucnost da Sloboda Dita i ostali sportski kolektivi u slucaju dobre volje odredenih ljudi ponovo zazivi?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Usmjerite sve snage na KUP sljedeće sezone, može se i tako u Evropu. Naravno da ne popustite u ligi nego da trošite snage koliko vam je potrebno za prvo mjesto.
U novi boj ...
OKK Sloboda polako ali sigurno se vraća stazama "stare slave".A polako sad će izbori pa će se vidjeti šta i kako,ide se polako ali sigurno.old school je napisao/la:koliko vlada taj covjek vec Tuzlom?Pa sad ce izbori i jednostavno vi dignite grad na noge nek se vidi sta je uradio koliko je vec dugo na vlasti, izaberite nekoga iz druge stranke necu da favorizujem nijednu,ali vi znate da su vam onda promjene potrebne prije svega u gradskoj upravi..I kolika je mogucnost da Sloboda Dita i ostali sportski kolektivi u slucaju dobre volje odredenih ljudi ponovo zazivi?
- AlmirexSTB
- Kontakt:
zabrana vazi i za 1. ligu, nas je klub najavio u Banovice prije mozda opt. mjesec dana kad smo igrali protiv Buducnosti i poslije par dana im je dosla opomena od komiteta za normalizaciju da ukoliko jos jednom najave gostovanje navijaca bit ce novcano kaznjeni, a vi mozete ici na vlastiti rizikAboveTheLaw je napisao/la:Samo za premier ligu, u ostalim ligama je dozvoljen dolazak gostujucih navijacaslani grad je napisao/la:mi moramo sabrat sasvim dobru ekipu da bi se nakon godine vratili u ovu smijesnu premijerku...ja ne kontam dal oni misle da se sa nekim polusastavima mogu vratit odmah nakon jedne sezone![]()
....sigurno je da ce i ostale ekipe davat i ulagat 3 puta vise snage i motivacije da nas dobiju..Sloboda ce svaku tekmu igrat pod teretom i imperativom pobjede sto moze biti veliki teg na nogama fudbalera....i najvaznije pitanje...jel zabrana za gostujuce navijace vazi samo za premijer ili je za sve nivoe takmicenja
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
OKK Sloboda nije KK Sloboda! Jednostavno to je fantomski klub, zaboli me briga za njima dok ne budu prvaci BiH.Tuzla950 je napisao/la:OKK Sloboda polako ali sigurno se vraća stazama "stare slave".A polako sad će izbori pa će se vidjeti šta i kako,ide se polako ali sigurno.old school je napisao/la:koliko vlada taj covjek vec Tuzlom?Pa sad ce izbori i jednostavno vi dignite grad na noge nek se vidi sta je uradio koliko je vec dugo na vlasti, izaberite nekoga iz druge stranke necu da favorizujem nijednu,ali vi znate da su vam onda promjene potrebne prije svega u gradskoj upravi..I kolika je mogucnost da Sloboda Dita i ostali sportski kolektivi u slucaju dobre volje odredenih ljudi ponovo zazivi?
Jasmin Faran Imamović-Merkator mora pasti isto ko Prozor kada je Tito naredio! Ako ne padne onda ima alibi da gasi sport u Tuzli ako je od njega i ostalo nesto. Sigurno ce ugasiti FK Slobodu ako ne ode u 100 PM!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel se smije pisati na zid u cvaji? Hajmo mi malo o pisanju dok nema nekih novosti.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Buu je napisao/la:Ja imam velike moj klub je u PLBiH i ako ukinu ovu zabranu necu morati vise traziti stream za mojatv, ali ne znam za vas. Vi ste 2. liga vama to nista ne znaci. I onako u 2. ligi vaze druga pravilaVolimTz je napisao/la:Buu je napisao/la:
Trebalo bi biti, samo ne znam kakve koristi imate od toga?![]()
Zašto ideš na grbavicu na tekme kakve koristi imaš od toga !? Kada bi dobio na nagradnoj igri putovanje na gostujuću tekmu svog kluba ili repke kakve koristi imaš od toga !?

Dobar, dobar, znači da zeljo ispadne u drugu ligu ti ga više ne bi bodrio !? Kakav navijač, vjeran nema šta.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
@AlimirexSTB kako ste onda dosli u Gracanicu, kad ste igrali protiv Bratstva ?
i zar zabrana nije istekla sa zadnjim kolom PLBiH ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne pobjeđuje Jasmin zato što je on Jasmin nego zato što je iz ezdepea a i izlaznost je oko 45 posto od toga 75 posto za Jasmina glasaloold school je napisao/la:koliko vlada taj covjek vec Tuzlom?Pa sad ce izbori i jednostavno vi dignite grad na noge nek se vidi sta je uradio koliko je vec dugo na vlasti, izaberite nekoga iz druge stranke necu da favorizujem nijednu,ali vi znate da su vam onda promjene potrebne prije svega u gradskoj upravi..I kolika je mogucnost da Sloboda Dita i ostali sportski kolektivi u slucaju dobre volje odredenih ljudi ponovo zazivi?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja imam velike moj klub je u PLBiH i ako ukinu ovu zabranu necu morati vise traziti stream za mojatv, ali ne znam za vas. Vi ste 2. liga vama to nista ne znaci. I onako u 2. ligi vaze druga pravilaVolimTz je napisao/la:Buu je napisao/la:
Trebalo bi biti, samo ne znam kakve koristi imate od toga?![]()
Zašto ideš na grbavicu na tekme kakve koristi imaš od toga !? Kada bi dobio na nagradnoj igri putovanje na gostujuću tekmu svog kluba ili repke kakve koristi imaš od toga !?

Dobar, dobar, znači da zeljo ispadne u drugu ligu ti ga više ne bi bodrio !? Kakav navijač, vjeran nema šta.

Po cemu si ti to zakljucio da mi je samo znati
NO PYRO NO PARTY
Što bi reko Rukfaš : " glup je ko noga "VolimTz je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

evo još traži da mu se pojasni

- delpiero20
- Kontakt:
Kad raspisujemo kasting za nove manekene? 

Molim te ili se izjasni kako treba ili nemoj raspravljati i spamati uopšte. Ne kontam sad, ti tražiš neku korist u praćenju i ljubavi prema klubu !? Zar biti navijač ne znači nesebična ljubav prema klubu i gradu, gdje ti ne tražiš svoju korist !? Ne znam šta ti ovo znači : "Ja imam velike moj klub je u PLBiH i ako ukinu ovu zabranu necu morati vise traziti stream za mojatv, ali ne znam za vas. Vi ste 2. liga vama to nista ne znaci." A već smo pokazali koliko nam znači naš klub i kad je druga liga, tako da ..Buu je napisao/la:
Po cemu si ti to zakljucio da mi je samo znati

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Probisvjet
- Kontakt:
Nego evo rodjek me zove neko sranje kod vas ono pravo, oko nekih para?Buu je napisao/la:Ja imam velike moj klub je u PLBiH i ako ukinu ovu zabranu necu morati vise traziti stream za mojatv, ali ne znam za vas. Vi ste 2. liga vama to nista ne znaci. I onako u 2. ligi vaze druga pravila

- Probisvjet
- Kontakt:
Zlatko Berbić: Korov se čisti svaki dan. Ne možete vi zapustiti 10 godina korov i onda doći jedan dan i reći hajde to počistite. Ja sam dva puta bio u upravi FK Sloboda i jednom u Skupštini kluba, sada sam predsjednik Biciklističkog saveza BH i znam da mladi ljudi žele sport. Treba znati da to više nije tradicionalni sport i da i on ima neke transformacije. Mora Općina Tuzla stati iza pogona mladih, ne mogu roditelji plaćati, pa ko ima više para njegovo dijete je talentovanije. Kada su mladi u pitanju uvijek su bila neka takmičenja po školama, a odatle su izlazili najtalentovaniji. Neko mora stati iza te djece i pomoći im. S druge strane kada je profesionalni sport u pitanju ako se daje novac onda se mora ići tragom tog novca i vidjeti šta se događa. Postoji revizija i poreska, finansijska, neko mora odgovarati za sve to što se događa. Ako je to rupa bez dna onda se to mora presjeći i vidjeti gdje se griješi. Sport je visoko profitabilna stvar. Evo FK Željezničar vam je pravi primjer. Ja mislim da se ‘Slobode’ ni po koju cijenu ne smijemo odreći, pa to je klub velike tradicije. Znate li vi koliko je djece prošlo kroz taj klub, koliko je naših roditelja tu igralo, ja sam odrastao uz Slobodu. Sam pripadam navijačima, idem na svaku utakmicu. Ovo što se dogodilo tuzlanskom sportu je tragedija velikih razmjera. Ignorisanje politike, da se nestane iza nekog ko trenutno ne pobjeđuje, kada se sve pretvori u javni javašluk, to je istinska tragedija.
Zlatko Berbić , je li to onaj organizator obaranja bizarnog i niškorisnog Ginisovog rekorda u "žvaljenju na otvorenom"?
Eh taj .. Samo ne znam kako on misli dignuti sport u Tuzli kada radnicima ne isplacuje place..haman potonuo Kameleon pa hajmo sad u politiku ..seven je napisao/la:Zlatko Berbić , je li to onaj organizator obaranja bizarnog i niškorisnog Ginisovog rekorda u "žvaljenju na otvorenom"?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
autima, neorganizovanoAboveTheLaw je napisao/la:@AlimirexSTB kako ste onda dosli u Gracanicu, kad ste igrali protiv Bratstva ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Mislim da je ovaj iz okolnih sela TuzleVolimTz je napisao/la:
Molim te ili se izjasni kako treba ili nemoj raspravljati i spamati uopšte. Ne kontam sad, ti tražiš neku korist u praćenju i ljubavi prema klubu !? Zar biti navijač ne znači nesebična ljubav prema klubu i gradu, gdje ti ne tražiš svoju korist !? Ne znam šta ti ovo znači : "Ja imam velike moj klub je u PLBiH i ako ukinu ovu zabranu necu morati vise traziti stream za mojatv, ali ne znam za vas. Vi ste 2. liga vama to nista ne znaci." A već smo pokazali koliko nam znači naš klub i kad je druga liga, tako da ..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.