Mani se price sta bi bilo kad bi bilo, a Baka je imao priliku i nije uspio, tako da tisu.propuh je napisao/la:Ne laprdaj bezveze, sa tom djecijom pricom "ti budi trener", "pes menageri" i sl.Trinity74 je napisao/la:@propuh....hajde molim te , ko Boga te molim, ti budi trener. Spasi nas molim te !!!
Ispodprosjecan trener bi uvidio gresku iz prvog meca i bar pokusao neku promjenu u timu napraviti.
I na kraju garantujem ti da je u ovom dvomecu recimo Baka bio na Papetovom mjestu mi bi vec pakovali kofere za Brazil.
Pape kao igrac nemam rijeci, a kao trener necu dalje ...
Safet Sušić - Pape
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Samo da se plasirati na WC. Nadam se da će iz korijena promjeniti svoje razmišljanje, jer se vidjelo šta rade jače ekipe naivnoj postavci kvalitetnih igrača na terenu.
Igrati s 3 dizelaša, opet da ponovim, po ko zna koji put. Igrati sa 3 statičara u veznom redu protiv pokretne, profesionalno pripremljene ekipe je ravno samoubistvu. Ovaj put smo imali sreće, i jako mi je drago, međutim, volio bih da se hoće naučiti na svojim greškama, jer, nismo mi Barcelona da se nama prilagođavaju, sistem igre se mijenja u ovisnosti od protivnika.
Jedan igrač, poprilično anoniman u svijetu nogometa nam je pravio toliko problema po lijevoj strani, moramo da se pripremamo i adaptiramo na teže uslove, i jače protivnike. Ova igra je prošla sada, sigurno protiv jače ekipe ne bi išlo, i umjesto slavljenja bi bilo opet sve po spisku od većine.
Igrati s 3 dizelaša, opet da ponovim, po ko zna koji put. Igrati sa 3 statičara u veznom redu protiv pokretne, profesionalno pripremljene ekipe je ravno samoubistvu. Ovaj put smo imali sreće, i jako mi je drago, međutim, volio bih da se hoće naučiti na svojim greškama, jer, nismo mi Barcelona da se nama prilagođavaju, sistem igre se mijenja u ovisnosti od protivnika.
Jedan igrač, poprilično anoniman u svijetu nogometa nam je pravio toliko problema po lijevoj strani, moramo da se pripremamo i adaptiramo na teže uslove, i jače protivnike. Ova igra je prošla sada, sigurno protiv jače ekipe ne bi išlo, i umjesto slavljenja bi bilo opet sve po spisku od većine.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
@propuh....kultura ti je na nivou, svaka cast! Mozda sam malo stariji od tebe pa imaj malo postovanja i nema nikakve potrebe da mi govoris "ne laprdaj". To ti svojim mahalcima mozes da govoris a meni ne !!!
- stomaklija
- Kontakt:
Neko vec napisa da se Papetu samo poklopila generacija i u pravu je. Ako nisi kadar da skontas da si u prvom mecu imao par gafova onda valjda neces ponavljati istu gresku i drugi put. Muflon je to opet uradio, Slovaci da su imali iole ozbiljnijeg spica uvalili bi nam tricu. On podhitno nesto mora mjenjati, defan.vezni pod jedan. Poslati Misimovica i Salihovica nek igraju u Unisu... Zapamtite ako se nista ne promijeni do Brazila, sluzicemo za gol razliku. Kada u grupi dobijes jednu comaga afro ekipu, jednu jacu Evropsku ne smijem ni razmisljati sta ce se desavati sa ove suplje odbrane. Malo ozbiljnija reprezentacija bi nam sinoc uvalila 5 komada. Euforija na jednu stranu, realnost na drugu ali imamo ubjedljivo najlaksu grupu u istoriji svih prvenstava i opet se mucimo 

Kakva kultura o cemu pricas, sta ja to napisah da te uvrijedim.Trinity74 je napisao/la:@propuh....kultura ti je na nivou, svaka cast! Mozda sam malo stariji od tebe pa imaj malo postovanja i nema nikakve potrebe da mi govoris "ne laprdaj". To ti svojim mahalcima mozes da govoris a meni ne !!!
I da na kraju 100% je obrnuto al nevazna stvar za ovu temu, toliko od mene budi pozdravljen

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju.
Polahko, imamo još dvije tekme do kraja kvalifikacija i kad to pobjedimo, tek onda možemo reći da smo u Brazilu.

DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.klix.ba/sport/nogomet/skakan ... /130911070" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci sjecam se ko dan utakmice bosna-turska u zenici, kada nismo smjeli izgubiti jer ne bi otišli u baraž. turci ne da su nas ubili, pojeli nas na terenu i samo sreca i onaj golman od dva metra što je branio mec života su nas spasili. al tada su se kritike na racun cirkusanta cire svodile na par postova, a gledaj ti sada. haman u brazilu i kvaziljudi i kvazidjecurlija najuspješnijeg trenera u istoriji reprezentacije nazivaju svakakvim imenima i šta sve ne. kako vas samo nije stid ebo vas internet da vas ebo ko ga izmisli ikad da ne citam ova sranja
kakav smo mi pogan narod u pm
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne slazem se cesto s tobom, ali svaka cast za post!Admir_Sa je napisao/la:znaci sjecam se ko dan utakmice bosna-turska u zenici, kada nismo smjeli izgubiti jer ne bi otišli u baraž. turci ne da su nas ubili, pojeli nas na terenu i samo sreca i onaj golman od dva metra što je branio mec života su nas spasili. al tada su se kritike na racun cirkusanta cire svodile na par postova, a gledaj ti sada. haman u brazilu i kvaziljudi i kvazidjecurlija najuspješnijeg trenera u istoriji reprezentacije nazivaju svakakvim imenima i šta sve ne. kako vas samo nije stid ebo vas internet da vas ebo ko ga izmisli ikad da ne citam ova sranja
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Susic previse vjeruje Misketu, Pjani i Mudonji. Ne postavlja on njih jer je glup ili ih se boji. Vjeruje da zele i da mogu na taj nacin igrati. Pa isao bi Medo na klupu ako se vec boji Misimovica poslati ... Covjek je nebrojeno puta izjavio da strasno vjeruje nasim igracima. Zato se i spusta i rizik sa taktikom koju je forsirao ove dvije utakmice .. Dobro je, pobijedili smo. Iskreno se nadam da protiv Litvanije necemo ici na isti fazon. Ako im Susic vjeruje, ja ne.
Treba shvatiti da je pritisak na igrace bio ogroman. Ne zbog Safetovih izjava vec zbog samog dvoboja koji je donosio mnogo toga, a jedna ili dvije greske bi nam sve uzele ..
Dobro smo prosli i na ovakvim tekmama se uce ekipe kao sto je nasa. Uce te nositi se sa pritiskom, slabo odigrati pa se vratiti, ponovo gubiti pa okrenuti rezultat u svoju korist, ... Ko ne vidi to i gleda samo igru i Susiceve odluke, ne zasluzuje uopste da gleda tekme ...
Treba shvatiti da je pritisak na igrace bio ogroman. Ne zbog Safetovih izjava vec zbog samog dvoboja koji je donosio mnogo toga, a jedna ili dvije greske bi nam sve uzele ..
Dobro smo prosli i na ovakvim tekmama se uce ekipe kao sto je nasa. Uce te nositi se sa pritiskom, slabo odigrati pa se vratiti, ponovo gubiti pa okrenuti rezultat u svoju korist, ... Ko ne vidi to i gleda samo igru i Susiceve odluke, ne zasluzuje uopste da gleda tekme ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 11 sep 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sve okpropuh je napisao/la:Kakva kultura o cemu pricas, sta ja to napisah da te uvrijedim.Trinity74 je napisao/la:@propuh....kultura ti je na nivou, svaka cast! Mozda sam malo stariji od tebe pa imaj malo postovanja i nema nikakve potrebe da mi govoris "ne laprdaj". To ti svojim mahalcima mozes da govoris a meni ne !!!
I da na kraju 100% je obrnuto al nevazna stvar za ovu temu, toliko od mene budi pozdravljen

:ugeek:stomaklija je napisao/la:Neko vec napisa da se Papetu samo poklopila generacija i u pravu je. Ako nisi kadar da skontas da si u prvom mecu imao par gafova onda valjda neces ponavljati istu gresku i drugi put. Muflon je to opet uradio, Slovaci da su imali iole ozbiljnijeg spica uvalili bi nam tricu. On podhitno nesto mora mjenjati, defan.vezni pod jedan. Poslati Misimovica i Salihovica nek igraju u Unisu... Zapamtite ako se nista ne promijeni do Brazila, sluzicemo za gol razliku. Kada u grupi dobijes jednu comaga afro ekipu, jednu jacu Evropsku ne smijem ni razmisljati sta ce se desavati sa ove suplje odbrane. Malo ozbiljnija reprezentacija bi nam sinoc uvalila 5 komada. Euforija na jednu stranu, realnost na drugu ali imamo ubjedljivo najlaksu grupu u istoriji svih prvenstava i opet se mucimo
Golman se zvao Nemanja Supić. A to što pojedinci pišu o očitim greškama, valjda se smije ?
Što pišemo da se radi na istim da bi unaprijedili našu igru, valjda se smije ?
O uvredama na ličnoj osnovi ne bih da komentarišem, nek' im ide na čast, svakome pojedinačno.
O uvredama na ličnoj osnovi ne bih da komentarišem, nek' im ide na čast, svakome pojedinačno.
Miske skroz slab. Previše se udebljao, ne može on više toliko igrati. Ne može počinjati od prve minute, jer onda brzo moramo izmjenu vršiti. Moramo mi naći nekakvu zamjenu, ali kako kad nemamo koga. Klupa nam je skroz slaba. Nešto se tu mora iskombinirati, ali ovako ne možemo. Imali smo Bgm puno sreće.
Neću Sušića napadati, trenutno je to najdraži čovjek koji postoji, ali mijenjaj taktiku. I nemojte ni vi pametovati o Sušiću, napravio je nešto što niko nije otkad postojimo, i pravite se ovdje maj*uni. Smirite se i čestitajte, ako nećete, nemojte ništa pisati.
Neću Sušića napadati, trenutno je to najdraži čovjek koji postoji, ali mijenjaj taktiku. I nemojte ni vi pametovati o Sušiću, napravio je nešto što niko nije otkad postojimo, i pravite se ovdje maj*uni. Smirite se i čestitajte, ako nećete, nemojte ništa pisati.
svi bi vi misketa izbacili na klupu.safet je previse pametan da bi tako nesto uradio ,zna on do cega bi doslo ,doslo bi do raskola u reprezentaciji.miske je po stazu najstariji igrac i vjerujte da ima vise podrske od saigraca nego sto ima susic..imamo srece ide nas dobro i sta se ima polemisati i izmisljati topla voda.nekada nas je moldavija pobjedivala glat.danas kada smo solidna ekipa svi nesto pljuju.mene sto se tice safet je ovo zapoceo neka i zavrsi a u brazilu neka bude sta hoce.ekipa smo koja svakome moze dati gol isto tako mozemo i primiti znaci bice uzivanje gledati nase u brazilu ..zivjeli 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Što je dobro kad su neki igrači veći od reprezentacije. Prvo je to bio Džeko, sad je Misimović. Jes' nam dobro 'vako.
jeste,prvi smo u grupi,idemo ako Bog da na SP,sto nam to nije dobro?zizu1991 je napisao/la:Što je dobro kad su neki igrači veći od reprezentacije. Prvo je to bio Džeko, sad je Misimović. Jes' nam dobro 'vako.
Ja o igračima, i njihovom odnosu prema dresu, reprezentaciji i razmišljanju navijača koji postavljaju igrače ispred reprezentacije, a ti o rezultatima. Da se nismo negdje mimoišli ?
definitivno jesmo,ti kao i novinari ,,znas,, nesto sto ostali ne znaju.zizu1991 je napisao/la:Ja o igračima, i njihovom odnosu prema dresu, reprezentaciji i razmišljanju navijača koji postavljaju igrače ispred reprezentacije, a ti o rezultatima. Da se nismo negdje mimoišli ?
Pa tako znas ko se izdize iznad koga. Dzeko je planetarna zvijezda i naravno da je iznad npr Pandje, Miske toliko ne voli ovu repku da insistira da preleti pola planete da bi igrao prijateljsku itd. O postavljanju iznad repke govore rezultati kojima su doprinjeli ti isti igraci. Odnos prema dresu tih igraca sinoc te demantue i teorija ti je na labavim nogama.....
Ti mozgaj i filozofiraj i trazi dlaku u jajetu,a ja cu nastaviti slaviti.....
naravno da se treba komentarisati i pozitivno i negativno, al nekim normalnim tonom i normalnim i realnim argumentima u pravo vrijeme. pa pogledaj samo šta sve ljudi pišu o selektoru, kako ga nazivaju, šta misle i slicnozizu1991 je napisao/la:Golman se zvao Nemanja Supić. A to što pojedinci pišu o očitim greškama, valjda se smije ?

niko nije bezgrešan i ako je ova ekipa na celu sa strucnim štabom vec preko 3 godine radi dobar posao, ne sumnjam da ce izvuci pouke nakon ova dva meca sa slovacima. kako takticke, tako i igracke.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.