Nista
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Desiće se, desiće, kako ne. Uli i rumeni će održat konferenciju za tisak na kojoj će žestoko izribat medije što stvaraju nemir u momčadi, izrazit punu podršku Tetejcu i otpustit oružara ili pomoćnika kondicijskog trenera.
Izgleda da je Neppe dobio nogu haha, ipak se desava nesto
-
- Kontakt:
Najlakše je otpustiti buraniju, a ovi koji zaslužuju otkaz i dalje ostaju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa dobro, nekako uvijek prvo strada buranija, mada bi kod nas trebalo ić' inverzno, slažem se.
Mene zanima koliko suštinski Hainer odlučuje o krucijalnim stvarima ? Prvo, čovjeku je 70 godina, a drugo, dok je bio CEO adidasa, nekih 15-ak godina, napravio je masu loših poteza, a što je najgore, odbijao je da prihvati da su vlastite greške, tipa reebok.
Mene zanima koliko suštinski Hainer odlučuje o krucijalnim stvarima ? Prvo, čovjeku je 70 godina, a drugo, dok je bio CEO adidasa, nekih 15-ak godina, napravio je masu loših poteza, a što je najgore, odbijao je da prihvati da su vlastite greške, tipa reebok.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Neppe je trebao zajedno dobiti nogu zajedno kao i dvojac Kahn/Salihamidzic. Sva trojica snose najveci dio odgovornosti za stanje kakvo jeste.
Glavesine nikada nece odgovarati za svoje greske.
Glavesine nikada nece odgovarati za svoje greske.
Konačno je uklonjen i zadnji problem, sad kreće renesansa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
ah jesmo se pojačali u ovom januaru hebeni Eric Dajer jedino pojačanje moćnog Frojnda koji je obećavao kule i gradove.(Mukiele, Paulinha, Trippier, i još mnoga druga imena su se samo spominjala)
Potreban je reset čitavog kluba možda krene od vcrs i poraza od Uniona
Ko da sta mozes na zimskom roku, tad nema vecih transferaBayern@heart je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:37ah jesmo se pojačali u ovom januaru hebeni Eric Dajer jedino pojačanje moćnog Frojnda koji je obećavao kule i gradove.(Mukiele, Paulinha, Trippier, i još mnoga druga imena su se samo spominjala)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne trebaju više nikog dovoditi, čuvati pare za ljeto, pa krenuti po Wirtza, Zubimendija i možda još nekog po bokovima ako zatreba. Polovnjaci, istrošeni igrači nam ne trebaju, sva sreća pa.su Diera dogovorili na 6 mjeseci.
Do tada bi svi već mogli biti prodani drugima:
Ne kužim ovo ne može se ništa napraviti preko zime, naravno da se može samo treba raditi i nekad riskirati...
Ne kužim ovo ne može se ništa napraviti preko zime, naravno da se može samo treba raditi i nekad riskirati...
-
- Kontakt:
Problem je sto oni nisu nista radili ni preko ljeta. Proveli 2 mjeseca ganjajuci Kanea, a ostalo nista. Vezni red nula, desni bek nula poena. Stoper isto fali, a i krilo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Od kako je TT došao u padu je, kod prethodnih trenera je uzoravao teren. Isti slučaj je i sa nekim drugim igračima.
kod svakog trenera je to tako, pola ih potone pola ispliva, i to najcesce to budu oni koji su bili suprotno kod prethodnog trenera
Problem je što kod TT-a jedino Sane je isplivao hajmo reći statistikom, igrom na oko baš i ne, plus ga je u pola sezone prebacio na lijevu stranu gdje statistički ne pruža kao na desnoj. Kane je kategorija za sebe, šta je sa ostalima, ostali ili su približno isti nivo kao kod prethodnika ili su (što ih je daleko više) potonuli.
𝗕𝗮𝘆𝗲𝗿𝗻 𝗫𝗜 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗨𝗻𝗶𝗼𝗻 𝗕𝗲𝗿𝗹𝗶𝗻
Neuer © -
Laimer, Upamecano, de Ligt, Guerreiro -
Kimmich, Goretzka -
Coman, Musiala, Sané -
Kane
Bayern subs:
Ulreich - Choupo-Moting, Dier, Davies, Müller, Zvonarek, Tel, Krätzig, Pavlović
-
- Kontakt:
Sta je uzoravao lol. Pa ta statistika pokazuje koliko je zapravo smijesan i napuhan igrac Davies. Uzasna statistika.
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 2 gosta.