Odavno sam ja govorio da je tu Medo suvisan, i da Pjanic mora igrati na toj poziciji, po uzoru i na njegovu ulogu u Romi.FaraonTM je napisao/la:Nakon jedne utakmice niko više ne vodi raspravu ko treba da igra uz Bešića, Medunjanin ili Salihović.
Sad je tu Mire zacementiran izgleda
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Definitivno je dobro odigrao i leži mu to, ali u tom slučaju Miske mora igrati jer ga nema ko mijenjati na ofanzivnom veznom a vidi se da je spor i trom bez obzira koliko izgleda kao maneken.Goalgetter je napisao/la:Odavno sam ja govorio da je tu Medo suvisan, i da Pjanic mora igrati na toj poziciji, po uzoru i na njegovu ulogu u Romi.FaraonTM je napisao/la:Nakon jedne utakmice niko više ne vodi raspravu ko treba da igra uz Bešića, Medunjanin ili Salihović.
Sad je tu Mire zacementiran izgleda
Istina protiv Slonova sam ga baš pratio, prodao je par finti Slonovima ali onako u mjestu i on njega kad izbaci driblingom ovaj se opet vrati jer je brži, tako da Miske treba jednog igrača preći 2,3 puta da bi ga slomio skroz. A i u drugom poluvremenu mu je nestalo snage tako da bi to mogao biti mali problem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
soxx je napisao/la:jedni je nadat drugo je upisati. I protiv slovaka se upisala pobjeda pa smo na kraju drhtali hocemo li vidjet SP. Sva sreca pa evo nas.MetanorisBack je napisao/la:soxx je napisao/la:Mnogi su upisali vec pobjedu protiv irana. Kako bi se pojedini mogli iznenadit za par sedmica
Iran je poslije Australije najgora ekipa SP-a,šta trebamo očekivati? Debakl? Pa da pošalju u21 reprezentaciju nadao bi se pobjedi.
Ma dobro,ti koji ''upisuju'' pobjede izgleda nisu dovoljno šokova u životu doživjeli
Ja vazda idem oprezno,bez euforije,ali se nadam uvijek i protiv svakoga.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Tradicija je tradicija... Ta Australija na zadnja dva Mundijala dohaka Srbiji i Hrvatskoj. Jeste to drugi tim od onog tadasnjeg ali komsijska ispadanja od njih se mogu pripisati samo prevelikoj samouvjerenosti i razmisljanjima tipa "ta ce oni mi cemo ih uzeti sa drugim timom" i "mi znamo sve i najbolji smo a ostali veze nemaju".MetanorisBack je napisao/la:soxx je napisao/la:Mnogi su upisali vec pobjedu protiv irana. Kako bi se pojedini mogli iznenadit za par sedmica
Iran je poslije Australije najgora ekipa SP-a,šta trebamo očekivati? Debakl? Pa da pošalju u21 reprezentaciju nadao bi se pobjedi.
Sve je to fino,osim što je ta Australija koja je dohakala Srbiji,a pogotovo Hrvatskoj za nekoliko klasa iznad ove današnje,vidjet' ćeš,jesu zapali u zeznutu grupu,ali će izgledati baš loše,kao što rekoh,najgora repka SP-a,uvjerljivo.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jeza..
Jeza..
Jedino što priželjkujem u ovoj utakmici je da na kraju svi ostanu zdravi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo tako, da budemo u najjacem sastavu protiv Argentine.Virtu4l je napisao/la:Jedino što priželjkujem u ovoj utakmici je da na kraju svi ostanu zdravi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jesi vidio dobre kvote na nama?Virtu4l je napisao/la:Jedino što priželjkujem u ovoj utakmici je da na kraju svi ostanu zdravi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ovi mucacos mi svi izgledaju ko na metu, samo se nadam da ce proci sve bez povreda 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel opet veceras u pola tri
JestTRUST je napisao/la:Jel opet veceras u pola tri
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
sutra u pola 4TRUST je napisao/la:Jel opet veceras u pola tri
Utorak na srijedu druže, u 3:30h.TRUST je napisao/la:Jel opet veceras u pola tri
Da, ali mislim da će Pape poštediti dosta igrača, ne treba nam rizik sa Spahom, Seom, Senadom, možda bi bilo pametno poštediti i Asmira. Stvarno nam ne treba taj luksuz da nam se neko povredi deset dana pred Argentinu.mandraX je napisao/la:Jesi vidio dobre kvote na nama?Virtu4l je napisao/la:Jedino što priželjkujem u ovoj utakmici je da na kraju svi ostanu zdravi.
Ima li neko info šta je sa Bičom?
Nije večeras, sutra navečer, pusti ovog padobranca, loži te.TRUST je napisao/la:Jel opet veceras u pola tri
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bičom
wtf

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
i nije u pola 3, već u pola 4Virtu4l je napisao/la:Nije večeras, sutra navečer, pusti ovog padobranca, loži te.TRUST je napisao/la:Jel opet veceras u pola tri
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko se nasih ocekuje sutra na Soldier Fieldu? 
Možda hoće čovjek da gleda Gušu sat prije utakmice, što to ti tako?Kaunas je napisao/la:i nije u pola 3, već u pola 4Virtu4l je napisao/la:Nije večeras, sutra navečer, pusti ovog padobranca, loži te.TRUST je napisao/la:Jel opet veceras u pola tri
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Umjesto da sutra Zukanovic igra jok Hadzic ce da glumi stopera
nije za nista ali et.. na spisku je.
Nije on ni kriv, kriv je ovaj sto ga pozvao..
Nije on ni kriv, kriv je ovaj sto ga pozvao..
Ervin Zukanovic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.