hahhahah sto bi mi rekli u dalmaciji nek je s bismiletomRentiranrentan je napisao/la:Bosanskohercegovački krstjani i svi ostali bosanskohercegovački patrioti i domoljubi. Molimo se Papi i Vatikanu za pobjedu naše Bosne ponosne.
Vatikan je dao blagoslov mučenici bosanskoj kraljici Katarini koja ovu zemlju i dan danas s nebesa čuva, jer jak je prkos krstjanski, bosanski.
Uz Bosnu i križ! Do pobjede protiv bezbožnih sovjetskih Latvijanera. Podršku Bosni će večeras davati i Republika Francuska kao i Kneževina Monako na čelu sa Njegovim visočanstvom Albertom od Monaka. Svi mi i svi oni znaju zajedno sa Mlecima koliko je Bosna značila Evropi u 15. stoljeću! (fra Franko)
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
jok pasa eto ti si bosanaclegenda reala je napisao/la:Vidi se da nije Bosanac, ne zna ni za zajebancijuSaurman je napisao/la:
Znači mnogo za @legendu.šta pita ako je znaš reci
![]()

2 pitanja
jeli utakmica u 6 ili u 7 i 30 i
ko prenosi utakmicu? posto to nigdje ne mogu naci
edit : evo sad upratio da prenosi fejs tv. cu fejs tv
jeli utakmica u 6 ili u 7 i 30 i
ko prenosi utakmicu? posto to nigdje ne mogu naci

edit : evo sad upratio da prenosi fejs tv. cu fejs tv

Zadnja izmjena: bubreg, dana/u 07 jun 2013, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Sto bosanci napadaju ove latvijke
http://sportsport.ba/bh_fudbal/latvijci ... rad/106632" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ovako i treba, daju one vrlo rado

http://sportsport.ba/bh_fudbal/latvijci ... rad/106632" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ovako i treba, daju one vrlo rado

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
pa dobro slatke su pravo
ja mislio da one izgldaju nekako vise... ruskije
doduse mozda je ova izuzetak, ali ne vuce mi na ruskinje nikako 
nego kada je ta utakmica
u 6 ili 7

nego kada je ta utakmica

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Najjaci ovaj momak sto prica o nasim navijacim
Čini se kako domaći navijači nisu pretjerano zainteresovani za utakmicu, a ekipa našeg portala je iskoristila priliku da porazgovara sa nekim od njih.
"Smatram da će Bosna pobijediti. Mislim da će nam poslije utakmice grad biti srušen. Jučer sam vidio neke stvari. Navijači viču na ulicama, lome čaše i piju. Mislim da će sve biti srušeno", rekao nam je jedan od momaka koje smo sreli na ulicama Rige.

Čini se kako domaći navijači nisu pretjerano zainteresovani za utakmicu, a ekipa našeg portala je iskoristila priliku da porazgovara sa nekim od njih.
"Smatram da će Bosna pobijediti. Mislim da će nam poslije utakmice grad biti srušen. Jučer sam vidio neke stvari. Navijači viču na ulicama, lome čaše i piju. Mislim da će sve biti srušeno", rekao nam je jedan od momaka koje smo sreli na ulicama Rige.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Niko nema navijače kao što ih mi imamo. Domaće utakmice su solida, ali gostovanja 

U koliko sati je utakmica? 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jos 82 minute do utakmice...
Hattrick Rahimica za pobjedu
Hattrick Rahimica za pobjedu

Vjeruj da su jako lijepe, hvala Bogu, imao sam priliku posjetiti Latviu i Rigu ( i ja neke svoje utakmice gore imao), djevojke su im prelijepe i prezgodne, plus jaaak jaako 'otvorene za komunikaciju'bubreg je napisao/la:pa dobro slatke su pravoja mislio da one izgldaju nekako vise... ruskije
nego kada je ta utakmicau 6 ili 7

Amicci Di Nessuno
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos 1 sat i 18 minuta 

A dobre Latvijke, ni obrisala se nije kad je lik cmokn'o 

Komunikacija je najbitnijajbmilan je napisao/la:Vjeruj da su jako lijepe, hvala Bogu, imao sam priliku posjetiti Latviu i Rigu ( i ja neke svoje utakmice gore imao), djevojke su im prelijepe i prezgodne, plus jaaak jaako 'otvorene za komunikaciju'bubreg je napisao/la:pa dobro slatke su pravoja mislio da one izgldaju nekako vise... ruskije
nego kada je ta utakmicau 6 ili 7

Steta sto nema Vranjesa on ima petlju i da Dodika posalje u tri p.m.Cartman je napisao/la:A fakat jedini Srbin, i nema ga tu. Mile je reagovao.
Mogu i Latvija i Letonija da se udruze, ne mogu nam nista.

- Goalgetter
- Kontakt:
Sada se vec nalazi 1.500 navijaca na stadionu.
- Rentiranrentan
- Kontakt:
Bezbožni baltički narodi ne prate previše nogomet koji primat ima u islamokatoličkim, ali i hindoprotestantskim zemljama. Oni su odmetnuti Sovjeti i produkt divljeg naroda Gala. Prate ragbi i ostale neatraktivne i rekao bih slobodno Bogu mrske sportove.
Kad je Njegovo visočanstvo Albert od Monaka zajedno sa predsjednikom Republike Francuske pokušao intenzivnije popularizirati okrugloloptačke sportove na sjeveru Europe u tome nije nažalost uspio, jer tamo već postoji duga sovjetsko-galska tradicija. (fra Franko)
Kad je Njegovo visočanstvo Albert od Monaka zajedno sa predsjednikom Republike Francuske pokušao intenzivnije popularizirati okrugloloptačke sportove na sjeveru Europe u tome nije nažalost uspio, jer tamo već postoji duga sovjetsko-galska tradicija. (fra Franko)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.