Lapsus, ili?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
upravo sam procitao ovo gore. nije lose, nije lose. trebamo i mi oko njih padati kao gnjile kruske a pogotov oko picana
To bi značilo: "Doviđenja Euro !"ribery je napisao/la:Na dnevniku neko rece, mozda i slucajno, da Portugalce docekujemo 11.11. u Sarajevu.![]()
Lapsus, ili?
Mou: ''Sta je rona sto places''???karameldar je napisao/la:
Na oficijelnoj stranici NFSBiH stoji, da je dogovoreno sa Portugalom da se igra u Zenici.Johnyx95 je napisao/la:To bi značilo: "Doviđenja Euro !"ribery je napisao/la:Na dnevniku neko rece, mozda i slucajno, da Portugalce docekujemo 11.11. u Sarajevu.![]()
Lapsus, ili?![]()
Zeleci ih prikazati ko nesto slabijim,nabrojao si uglavnom igrace koji tesko da ce i vidjeti terena,jest Carlos Martins donji ako ga recimo poredis sa Pjanicem,al pravilnije bi bilo sa Ibricicem da ga poredis,ili Ricarda Costu sa Mravcem,jer to je rang statusa koji oni imaju u rep.Portugala.Juve-TZ je napisao/la:ajd sad malo i o tom portugalu kazem koju losu
kazemo prejaki su? sacu da ih prikazem u drugom svjetlu...
imaju dva golmana koja su cisti prosjek, eduardo je kiks golman kroz citavu karijeru, rui patricio nije ni blizu onog sto se od njega ocekivalo...
zadnja linija ima isto dosta prosjek igraca koji nez ni ja kako su tu dogurali duda,ricardo costa, sereno,eliseu,silvio,pereira? sve po klubovima kao keln,malaga,atletico,sporting,genoa
svaka im cast na bruni alvesu koji isto nije onaj iz alves iz porta....
eto mozda je to razlog sto su primali dosta golova, svaka cast pepeu,coentrau i carvalhu ali tesko je ocekivati da ce mozda sva tri iz reala doci citavi, mozda ce biti i umorni ko zna, ja ne ocekujem da igraju sva trojica, mozda bude povreda
i u vezi imaju 2-3 igraca kako treba, meirelesa i moutinha koji su standardni i odlicni fudbaleri, ali sta su ti ljudi kao carlos martins koji im je standardan i koji igra u granadi ili veloso koji je od velikog talenta zaglavio u prosjecnom talijanskom klubu genoi, machada,amorima,michela,fernandesa,castra,santosa bolji od nasih fudbalera u vezi? mogu biti samo gori
sta im treba zatvoriti? nanija i ronalda....zatvorimo jednog biti ce dobro, ko zna mozda oba nece ni igrati![]()
inace napadaci su im bruka....almeida,gomes i postiga, ako dzeko i ibisevic nisu od njih bolji za klasu onda nez
ja mislim da nasa veza i napad mogu konkurisat njihovom veznom redu i napadacima
samo treba biti disciplinovan u odbrani i igrati pametno....npr da spaha ne bude debil i ne dobije glup zuti kao sto je protiv francuza i te stvari...da ne idemo sakati u portugal
zivjeli...volim te BiH
Nema dobrog švapskog sudije da si pita.Arnelinho je napisao/la: Nadam se Švabama.
Ja sam ZA.ribery je napisao/la:Na dnevniku neko rece, mozda i slucajno, da Portugalce docekujemo 11.11. u Sarajevu.![]()
Lapsus, ili?
Dobro si ih opisao.Juve-TZ je napisao/la:ajd sad malo i o tom portugalu kazem koju losu
imaju dva golmana koja su cisti prosjek, eduardo je kiks golman kroz citavu karijeru, rui patricio nije ni blizu onog sto se od njega ocekivalo...
zadnja linija ima isto dosta prosjek igraca koji nez ni ja kako su tu dogurali duda,ricardo costa, sereno,eliseu,silvio,pereira? sve po klubovima kao keln,malaga,atletico,sporting,genoa
eto mozda je to razlog sto su primali dosta golova, svaka cast pepeu,coentrau i carvalhu ali tesko je ocekivati da ce mozda sva tri iz reala doci citavi, mozda ce biti i umorni ko zna, ja ne ocekujem da igraju sva trojica, mozda bude povreda
i u vezi imaju 2-3 igraca kako treba, meirelesa i moutinha koji su standardni i odlicni fudbaleri, ali sta su ti ljudi kao carlos martins koji im je standardan i koji igra u granadi ili veloso koji je od velikog talenta zaglavio u prosjecnom talijanskom klubu genoi, machada,amorima,michela,fernandesa,castra,santosa bolji od nasih fudbalera u vezi? mogu biti samo gori
sta im treba zatvoriti? nanija i ronalda....zatvorimo jednog biti ce dobro, ko zna mozda oba nece ni igrati![]()
inace napadaci su im bruka....almeida,gomes i postiga, ako dzeko i ibisevic nisu od njih bolji za klasu onda nez
ja mislim da nasa veza i napad mogu konkurisat njihovom veznom redu i napadacima
samo treba biti disciplinovan u odbrani i igrati pametno....npr da spaha ne bude debil i ne dobije glup zuti kao sto je protiv francuza i te stvari...da ne idemo sakati u portugal
zivjeli...volim te BiH
Zasto bi znacilo? Po meni,duplo leprsaviju igru i kvalitetnije partije pruzamo na terenima sa vecim dimenzijama (dokaz Pariz,Minsk,Lisabon...).Eh drugo je to sto smo navikli na Bilino Polje i stvorili te "gatke",da nam je sretnoJohnyx95 je napisao/la:To bi značilo: "Doviđenja Euro !"ribery je napisao/la:Na dnevniku neko rece, mozda i slucajno, da Portugalce docekujemo 11.11. u Sarajevu.![]()
Lapsus, ili?![]()
Ne brini ti za moj sarkazam, Dr. House je mala maca za mene.Dylan Dog je napisao/la:Ako ti to ne mozes da skontas nije razlog da to ne koristimo.BaDa12 je napisao/la:Dalje, zamolila bih one koji se ne znaju koristiti nekakvim cinizmom, ironijom, sarkazmom, da to i ne čine.
Ou treba Cristiana iznervirat u Zenici fino da dobijemo drugi žuti...budjavi je napisao/la:upravo sam procitao ovo gore. nije lose, nije lose. trebamo i mi oko njih padati kao gnjile kruske a pogotov oko picana
Aha,na vrijeme,tamam sam htio nastaviti sa raspravom,sad ne znam kako da se postavimgeronimo je napisao/la:Nema dobrog švapskog sudije da si pita.Arnelinho je napisao/la: Nadam se Švabama.Ali, nama možda i ne treba baš dobar (u pravom smislu te riječi
).
Ja sam ZA.ribery je napisao/la:Na dnevniku neko rece, mozda i slucajno, da Portugalce docekujemo 11.11. u Sarajevu.![]()
Lapsus, ili?
I još nešto DD, BaDa12 je osoba nježnijeg spola.
nece vala doci citavi u zenicu nema sanse....Dylan Dog je napisao/la:Zeleci ih prikazati ko nesto slabijim,nabrojao si uglavnom igrace koji tesko da ce i vidjeti terena,jest Carlos Martins donji ako ga recimo poredis sa Pjanicem,al pravilnije bi bilo sa Ibricicem da ga poredis,ili Ricarda Costu sa Mravcem,jer to je rang statusa koji oni imaju u rep.Portugala.Juve-TZ je napisao/la:ajd sad malo i o tom portugalu kazem koju losu
zivjeli...volim te BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.