Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RK Gradacac
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat

za sliku u kupacem morate platiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
jao, stvarno si zaista, pa kako si mogaomajestic24 je napisao/la:

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
zaljubio sam seemajestic24 je napisao/la:

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
ne vjerujem ja jos,daj nam licnu 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma debili ba,hoce odmah slike javno..kako sam ja fino postupiolejla je napisao/la:pa to se kulturno preko pp-a trazi fejs, ne ovak javno,,, ccc...rob do bagro je napisao/la:ja necu otic sa foruma dok ne vidim slike![]()
![]()

- RK Gradacac
- Kontakt:
I sta si sad dokazao zivota ti??? Ovo si mogao pokupiti od bilo koga sa fejsa... ili negdje na internetu preko googlica 

010 ISN'T JUST A CODE
a jeste napačeni k'o da nijednu curu u životu niste vidjeli.a ti rk gradačac mozes uzeti msn i laganini vidjeti je li m ili z..A mozda on hoce da bude musko jer ima neke namjere,bgm na ovom forumu ima nastranih clanovarob do bagro je napisao/la:hajde lejla priljepi te slike gorimmmmmmmmmmmm![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
a jarne sala mala...i odma neke kritike brate dragi,pa nisam ja tolki manijakjocker123 je napisao/la:a jeste napačeni k'o da nijednu curu u životu niste vidjeli.a ti rk gradačac mozes uzeti msn i laganini vidjeti je li m ili z..A mozda on hoce da bude musko jer ima neke namjere,bgm na ovom forumu ima nastranih clanovarob do bagro je napisao/la:hajde lejla priljepi te slike gorimmmmmmmmmmmm![]()
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
koliko ja pratim lejla je govorila da ima 16 godina a ne izgleda mi takorob do bagro je napisao/la:zaljubio sam seemajestic24 je napisao/la:
za sliku u kupacem morate platiti![]()
![]()
![]()
nozda je gradacac upravu

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
ma znam ba,i ja se zaebajem..rob do bagro je napisao/la:a jarne sala mala...i odma neke kritike brate dragi,pa nisam ja tolki manijakjocker123 je napisao/la:a jeste napačeni k'o da nijednu curu u životu niste vidjeli.a ti rk gradačac mozes uzeti msn i laganini vidjeti je li m ili z..A mozda on hoce da bude musko jer ima neke namjere,bgm na ovom forumu ima nastranih clanovarob do bagro je napisao/la:hajde lejla priljepi te slike gorimmmmmmmmmmmm![]()
![]()

- RK Gradacac
- Kontakt:
hahaha zestok si likjocker123 je napisao/la:a jeste napačeni k'o da nijednu curu u životu niste vidjeli.a ti rk gradačac mozes uzeti msn i laganini vidjeti je li m ili z..A mozda on hoce da bude musko jer ima neke namjere,bgm na ovom forumu ima nastranih clanovarob do bagro je napisao/la:hajde lejla priljepi te slike gorimmmmmmmmmmmm![]()
![]()

Po nacinu pisanja rekao bi da je Nelson, a doticni je non stop imao zensku sliku u profilu. a nesto i sumnjam u zensko poznavanje fudbala...
EDIT: IZVINJAVAM SE NIJE MUKIOL U PITANJU NEGO NELSON, MALO SAM SE ZABUNIO. EVO LINK OD PROFILA:
http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... file&u=198
010 ISN'T JUST A CODE
Kakav ba nelson, zenska na njegov avataru je nekakva merima. Znas da je imo poptis: "I krv svoju za merimicu moju" tako nekako hahaha

-
- Kontakt:
eo mu potpisa
"I KRV SVOJU ZA MERIMICU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA MERIMICU MOJU"
"I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU"
dobra neka ribamajestic24 je napisao/la:

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- RK Gradacac
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 28 sep 2009, 14:35, ukupno mijenjano 2 puta.
010 ISN'T JUST A CODE
- adnan_nanda
- Kontakt:
hahahaha a ja sam Bill Gates ako niste do sad skontalimajestic24 je napisao/la:

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
ee ljudi svaka vam cast,kako ste me samo nasmijali ceveras to nije normalno..pa treba zna vise o fudbalu od nas pola ovdje.
U štarob do bagro je napisao/la:zaljubio sam seemajestic24 je napisao/la:
za sliku u kupacem morate platiti![]()
![]()
![]()

Lijepo, lijepo, mada mene još nije uvjerila da je ovo ona. Lijepo bi bilo tu sliku sa dresom da je usporedimo lice.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
a sto se ismija,,,
dobro dodje nakon j**** izleta na vrelo bosne, pjeske kroz aleju dva put...
pod prvo, zensko sam
@gradacac, ne sumnjaj u zensko poznavanje nogometa
drugo,to nije moja slika (nisam tip cure koja se slika u takvim pozama), majestic se samo zezao, naravno pitao me da li da stavi... i bas smo se sinoc na msn-u ismijali
i imali ste moj msn, bio je postavljen u profilu, ko vam ja kriv sto niste bili pametni ko ado (jocker) pa me dodali,,,

pod prvo, zensko sam

drugo,to nije moja slika (nisam tip cure koja se slika u takvim pozama), majestic se samo zezao, naravno pitao me da li da stavi... i bas smo se sinoc na msn-u ismijali

i imali ste moj msn, bio je postavljen u profilu, ko vam ja kriv sto niste bili pametni ko ado (jocker) pa me dodali,,,

Zadnja izmjena: lejla, dana/u 28 sep 2009, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AshburtonG, Beli98 i 10 gostiju.