Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ispadimozdaislabijegintenziteta moj senci moj,opet vrata ostala otvorenasenci-071 je napisao/la:Ma sta hoce ovi iz Zelje kao ljuti na Skripare,a jos Amara pogodise u glavu.Pa mozda ga baš pogodi neko iz Mepasa jednog od glavni sponzora naseg prvaka.Uvjek je bilo ko placa taj moze da radi sta hoce.Interesantno je da iz Uprave Zelje nema neki zestokih reakcija kao recimo iz Banja Luke gdje su ispadi mozda bili i slabijeg inteziteta,bar tamo niko nije pogodjen tvrdim predmetom.Mozda je ipak slaba reakcija Uprave Zelje upravo sponzor Mepas ili nesto drugo pokazace vrijeme.
u BL bio blaži incident ?senci-071 je napisao/la:Ma sta hoce ovi iz Zelje kao ljuti na Skripare,a jos Amara pogodise u glavu.Pa mozda ga baš pogodi neko iz Mepasa jednog od glavni sponzora naseg prvaka.Uvjek je bilo ko placa taj moze da radi sta hoce.Interesantno je da iz Uprave Zelje nema neki zestokih reakcija kao recimo iz Banja Luke gdje su ispadi mozda bili i slabijeg inteziteta,bar tamo niko nije pogodjen tvrdim predmetom.Mozda je ipak slaba reakcija Uprave Zelje upravo sponzor Mepas ili nesto drugo pokazace vrijeme.
Znas li ti da je djed od Sliskovica jedan od osnivaca HSK Zrinjskog i da je bio u upravnom odboru tog kluba?!ŠB_Fidelis je napisao/la:Zar ne znas odakle mu je porijeklo?bekicamir je napisao/la:ŠB fidelis-baka je prakticki sa Sirokog?!![]()
To gore nije uopce tvoja prica, lol, citas previse necije stare izvjestaje.kako ste ga docekali kad je igrao za Zrinjski nakon povratka iz Dragovoljca,bio sam sa drustvom na "gradilistu" tadasnje vase glavne tribine sto ju je Mepas pravio,ocigledno ti nemas vise od 20ak godina pa ne pamtis te susrete,znam dobro sto smo slusali od tadasnje publike,nesto slicno sto su i Zeljini navijaci slusali sinoc,da imate imalo stida nebi se niti javljali na forumu,pa vasi navijaci imaju jednu navijacku pjesmu a ostalo je nacionalisticki repertoar,toliko o ljubavi prema NK Sirokom,najzesce je kad pjevaju ajmo ustase a tamo argentinci i brazilci ili mi hrvati---jok ,vanzemaljci ste!
A smijesan ti ostatak price, i daj molim te sad ces jos Ultrase u kompletu izdignuti van nacionalizma jednog dijela svojih navijaca? Pa ti si mi unikatan, zaista, odakle si to ti pa imas tako selektivan sluh pa cujes samo sta se dogadja u Širokom, a ne i u Mostaru i drugdje? Kome ti to pricas, ovima na forumu ili meni ili pokusavas sebe u to uvjeriti? Sinoc starija ekipa Ultrasa sa nama u udruzi, na zadnjoj prijateljskoj utakmici u Mostaru prva ekipa sa nama na tribini, a ne na Stajanju, al ne, ti se nasao kompetentan pricati i raspravljati o tome, i jos ispoljavati komplekse i frustracije. Haj da je itko drugi rekao, inekako...
A sto se tice navijackih pjesama, eto koliko si kompetentan, Škripari imaju ponajvise svojih pjesama na BH navijackoj sceni uopce, cinjenica, pogotovo u odnosu na ''pojedine'' koji se najcesce bave kopijama srpske tribine da bi izvukli neku melodioznost, da ih ne imenujemo sada, a samo posto ovo nije navijacki forum necu to sada i demonstrirati, a i posto je upravo postalo evidentno da ti nemas ama bas nikakve veze sa tim navijackim svijetom te samim time NISI kompetentan o tome pricati i vise repliku na to dobiti neces i zaista nemas vise od 17 godina.
Dovidjenja bolan.
Dosta smaranja teme na racun davanja pozornosti likovima zeljnima iste.
Pozz i cestike na sinocnoj predstavi!ŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, odustajem. Nista konkretno, realno i normalno nisi dosad napisao, samo nastavio sa frustracijama, kompleksima, ispoljavanjem animoziteta.
Kao sto rekoh, borba sa vjetrenjacama. Samo razlika u koja doba, gdje, na koji nacin. Al u svojoj sustini - futilno. Hopeless case.
Haj uzivaj.
ti si ne realan za raspravu kad meni odgovoriš na moj prijašnji post upućen tebi i demantiraš me da pojedine stvari ultrasi nisu radili e onda ćemo pričatibekicamir je napisao/la:Pozz i cestike na sinocnoj predstavi!ŠB_Fidelis je napisao/la:Eh, odustajem. Nista konkretno, realno i normalno nisi dosad napisao, samo nastavio sa frustracijama, kompleksima, ispoljavanjem animoziteta.
Kao sto rekoh, borba sa vjetrenjacama. Samo razlika u koja doba, gdje, na koji nacin. Al u svojoj sustini - futilno. Hopeless case.
Haj uzivaj.
Žestok postArmageddon2012 je napisao/la:i ja to kazem....Braco Srbi nema sanse da vam iko otme tu titulu.
momci se trude,bore se,ali trebaju jos puno uciti.....napredak je evidentan,jos od lanjskog prekida od sat vremena protiv zelje zbog penala cistog kao suza,pa nokauta maksimovica i flase u glavu dujakovicu na nasoj utakmici u SB u avgustu,pa do gadjanja Dodika flasom u glavu,nokautiranja Zdravka Grebe,i pogotka u glavu Amara Osima...
ali,sve je to jos nista u poredjenju sa ganjanjem ermina pilava poslije slavije,nokautiranjem mirnela sadovica na centru igralista,ganjanjem Manijaka jesenas,pogotkom u glavu pomocnog sudije iz odzaka...
Obecavale su i Horde Zla,ali su zatajili u zadnje vrijeme...vise se ocekivalo!
morate imati kontinuitet,nije dovoljno raditi samo godinu-dvije...
Za zviždanje ne treba kazna, za ovo ostalo treba i biće neka novčana. Amar isto tako treba biti kažnjen novčano ili sa 1-2 utakmice zabrane vođenja s klupe, jer onako ne treba da reaguje sportski radnik, bez obzira što je prvo pogođen...ŠB.TRN je napisao/la:Kad igraju repke zvizdi se himni i nitko ne bude kaznjen.Ne vidim sto bi to ovdje bio slucaj.Posebno treba kazniti redare koji su pustili ovog navijača u teren.Petorica ga drze na ogradi i on im kaze pustite me vratit cu se,oni ga pustise on direkt u teren.Ovo ostalo,pogni se i nek nas kaznjavaju,nema druge.Trebao bi i Amar biti kaznjen sto je pljuvao prema publici,na snimci se to dobro vidi.A sta mislite hoce li biti kaznjen????
Nadam se da nece, procitaj izjavu Amara gdje kaze desilo se **** ga neki me levat pogodio u glavu ali ima boljih i pozitivnih stvari koje su se desile u sirokom hajmo o tome pricat.Pljuvanjem je samo pokazao papku da mu nije mjesto na stadionu nego kod ovaca, ovakvih stvari ima more na terenima u BiH ali je ovo uhvatila kamera pa se dize hampa...Bilo proslo ...ŠB.TRN je napisao/la:Kad igraju repke zvizdi se himni i nitko ne bude kaznjen.Ne vidim sto bi to ovdje bio slucaj.Posebno treba kazniti redare koji su pustili ovog navijača u teren.Petorica ga drze na ogradi i on im kaze pustite me vratit cu se,oni ga pustise on direkt u teren.Ovo ostalo,pogni se i nek nas kaznjavaju,nema druge.Trebao bi i Amar biti kaznjen sto je pljuvao prema publici,na snimci se to dobro vidi.A sta mislite hoce li biti kaznjen????
Široki je dobio 3.000 + zadnja bez gledatelja, a vi ste dobili 5 K a od derbija ste zaradili bar 50 K tako da vam kazna nije velikamiky_hz je napisao/la:Ja kazne hljeba mi,jedni kaznjeni zbog bakljade 5 milja,ovi imali sva ziva sranja i plus bakljadu(kakvu god bio je prekid ko i na Kosevu) i dobiju 3 milje,boze sacuvaj,fkt nema logike sve i da navlacim za svoje nerealno je ovo jbg
Cek zar ti pravdas ove kazne Sirokom, ja kad to vidim ne kuzim svrhu postojanja ove komisije osim ako nije podstrekavanje i podrzavanje fasizma i cega vec ne sto je sve bilo na onoj utakmici. Pa samo gadjanje Osima zasluzuje vecu kaznu da ne spominjem one pjesme fujjj.BlueBoy1921 je napisao/la:Široki je dobio 3.000 + zadnja bez gledatelja, a vi ste dobili 5 K a od derbija ste zaradili bar 50 K tako da vam kazna nije velikamiky_hz je napisao/la:Ja kazne hljeba mi,jedni kaznjeni zbog bakljade 5 milja,ovi imali sva ziva sranja i plus bakljadu(kakvu god bio je prekid ko i na Kosevu) i dobiju 3 milje,boze sacuvaj,fkt nema logike sve i da navlacim za svoje nerealno je ovo jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.