Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la dubrava » 14 okt 2012, 12:12

Nekako sam sve više uvjeren da stečaj i nije toliko nužno zlo kako se ispočetka čini. U ponedjeljak će se opet održati sjednica gradske Skupštine nakon prosvjeda 300-tinjak Torcidaša ispred iste.
Realno kad pogledam, što će donijeti taj novac, 30 mil. kuna? Samo produljivanje agonije koja traje već par godina. A te pare treba vratiti. Odakle, kad je klub u minusu 112 milijuna. Ok, treba nešto para (cca 25mil.) kapnuti i od prodaje Vukušića i An.Sharbinija, al tim novcima se neće ni kredit moć pokrit (+kamate). Dakle, klub se vrti u krug, a ni Grad financijski ne stoji dobro. Zar je potrebno zatvoriti bolnicu, vrtiće, škole, javni prijevoz radi jednog kluba? ma ne dolazi u obzir. Osim toga, uz dužno poštovanje Torcidi, ali kakav je to grad i država gdje ulica vodi klub?
Sve dok se ne naprave čisti računi, zdrava kuća od temelja, nema tu opstanka kluba.
Možda je i bolje otići u stečaj, krenuti ispočetka iz županijske lige, od nule, sa novim ljudima koji vole taj klub, bez mutikaša i različitih kvazimenadžera, jer se isti neće ni pojavljivati u klubu u kojem nema para i kojeg ne mogu sisati kako žele. Stvorit će se neki novi Hajduk, koji pravno neće imati nikakva veze sa HNK Hajduk Split d.o.o., ali ako je stvar samo u imenu, trofejima, a da se ova patnja i dalje nastavi, e onda nek svi odu u onu stvar. Ime Hajduk tijekom povijesti nikad nije mijenjano, ali različite političke struje su dale veliki obol klubu, što se često zaboravlja ili želi zaboraviti. Ne mora se ni sad mijenjati, uvijek se nešto ispred može nadodati/oduzet.
Bit će zapisano da je postojao jedan Hajduk, koji je imao svoju povijest, tradiciju, uspjehe, navijače, neodgovorne ljude na čelu. A rodit će se novi Hajduk sa istim navijačima koji ga vole i drukaju za njeg, Hajduk čistog obraza.. ...izronut će novi za one što ga vole..
A igrači neka igraju za kunu. Igrat će oni kojima je stalo.
Ma nek igra i u zadnjoj ligi, ja ću ga pratit, voljet i navijat za njega istim žarom.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 okt 2012, 13:51

Torcida spasila Hajduk koji ipak neće u stečaj
Splitski Hajduk se u posljednjem trenutku spasio zahvaljujući prije svih svojim navijačima...
Zahvaljujući Torcidi Hajduk je spašen. Svih 16 prisutnih vijećnika diglo je ruku za odobravanje jamstva za kredit (30 miliona kuna) Hajduku, koji ipakneće u stečaj!

Navijači njih oko 2.000 su se od ranih jutarnjih sati okupljali ispred zgrade. Na kraju je njihov pritisak upalio. Zapaljene su baklje i bengalke, no ni ovoga puta nije moglo bez glasnih uvreda na račun gradonačelnika Željka Keruma. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 18 okt 2012, 08:19

slika
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 okt 2012, 13:46

Ako je za vjerovati najavama sutra protiv Istre se očekuje nekih 20 tisuća duša na Poljudu. Sve ovo negativno što se događa oko kluba (dugovanja i mogućnost stečaja, odbijanje kredita pa onda na ponovnoj sjednici odobravanje istoga) je samo dodatno napalilo ionako ludi grad..
Igrači su dužni da se igrom, zalaganjem i rezultatom oduže Torcidi i brojnim navijačima!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 okt 2012, 17:16

Sinoć ludnica u ludom gradu. Stotinjak automobila u karuselu kroz grad sa šalovima, zastavama, majicama, i staro i mlado.. Ko da se igra Liga prvaka.

Večeras u 19h, na Poljudu protiv Istre. Mišo je rekao da neće ništa mijenjati, tako da ja očekujem da će istrčati isti sastav kao i protiv Cibalije, dakle; Blažević, Vršajević, Maloča, Milović, Stojanović, Milić, Radošević, Oremuš, Andrijašević, Caktaš, Vuković.. Ne znam da li se Jozinović oporavio od ozljede, a ako jest onda će on sigurno imati prednost pred Stojanovićem.
Nadam se jedno 10tak tisuća ljudi, al ako bude kao po najavama...ufff..

U DANIMA SRETNIM U DANIMA GRUBIM, JA NE MOGU DRUGO NEGO DA GA VOLIM, JER HAJDUK JE ONO ŠTO ME ČINI SRETNIM, JA NE MOGU DRUGO NEGO DA GA VOLIM!!!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 okt 2012, 18:01

dubrava jes to ti za hajduk?

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 21 okt 2012, 19:04

link ?
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 okt 2012, 19:24

Emir ZENICA je napisao/la:link ?
http://blogsportskatv.****/" onclick="window.open(this.href);return false;

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 okt 2012, 20:52

Kad sam vidio koreografiju srce mi se steglo :(
A na Poljudu 20-tak tisuća duša.
nate je napisao/la:dubrava jes to ti za hajduk?
jesam...

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 okt 2012, 21:17

Neka,neka.

Odlicna atmosfera,ali glupo bacanje baklji koje ce ih jos kostati.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 okt 2012, 21:19

Prevelik je pritisak na ovu momcad,dosta je neiskusna tako da ovaj poraz i ne cudi

I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 okt 2012, 21:31

20 000 gledalaca,i poraz od istre jalovo,bez idejno,mozd bi neko rekao nista novo taman kad treba akd se stvori ambijent i sve kiks,al to ti je hajduk i nakon svih nerviranja i svega nakon dvije pobjede eto ti euforije
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 21 okt 2012, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 okt 2012, 21:31

Ne mogu vjerovati da je toliko ljudi došlo.
Jednostavno su ovo igrači morali dobiti. Bile su dvi tri odlične šanse, da ne kazem 100% šanse, al nije ušlo... prvo poluvrijeme je bilo daleko bolje od nastavka. Da je tad ušla jedna, bila bi to druga priča. U nastavku je to bilo jalavo, vrijedi izdvojiti samo šansu Maglice kad se našao iskosa sam sa golmanom..i gađa ga u nogu.. A, nije bilo ni borbenosti u nastavku, ne znam kakav ih je umor spopao.

Ne znam, baš sam tužan. :(

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 okt 2012, 21:43

ciza je napisao/la:
20 000 gledalaca,i poraz od istre jalovo,bez idejno,mozd bi neko rekao nista novo taman kad treba akd se stvori ambijent i sve kiks,al to ti je hajduk i nakon svih nerviranja i svega nakon dvije pobjede eto ti euforije
nije ovo bila euforija vec akcija torcide da navijaci s kupnjom ulaznica smanje trosak kluba.

ali syebali su sami sebe s bacanjem baklji - idioti.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 okt 2012, 21:46

nate je napisao/la:
ciza je napisao/la: 20 000 gledalaca,i poraz od istre jalovo,bez idejno,mozd bi neko rekao nista novo taman kad treba akd se stvori ambijent i sve kiks,al to ti je hajduk i nakon svih nerviranja i svega nakon dvije pobjede eto ti euforije
nije ovo bila euforija vec akcija torcide da navijaci s kupnjom ulaznica smanje trosak kluba.

ali syebali su sami sebe s bacanjem baklji - idioti.
nesto drugoa sam htio reci ,sad je sve crno od finansija,igraca itd,a za euforoji su dovoljne dvije pobjede i da se sve zaboravi,baklje nisu ubacene uteren samo je radi idma bio prekid,a na maksimiru i sa bakljama i bez je ovo nedosanjani san 20 000

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 okt 2012, 21:49

ciza je napisao/la: 20 000 gledalaca,i poraz od istre jalovo,bez idejno,mozd bi neko rekao nista novo taman kad treba akd se stvori ambijent i sve kiks,al to ti je hajduk i nakon svih nerviranja i svega nakon dvije pobjede eto ti euforije
Nije bila nikakva euforija, već akcija kao što veli nate.
Ne znam koliko si upoznat sa posjetom na Poljudu, ali ovosezonski najmanji broj je 6000 protiv Cibalije, dok pojedini moraju prvo dijeliti karte, a onda kupovati i navijače!
Prosjek je oko 10 tisuća.
Mene je iznenadila i koreografija i broj (cca 21-22 tisuće) okupljenih. I svaka im čast svima koji su došli!
Svaki me njihov poraz boli, ali da igraju u trećoj županijskoj, uvijek ću ih pratit, ne samo ja nego čitava vojska navijača..

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 okt 2012, 22:09

dubrava je napisao/la:
Nije bila nikakva euforija, već akcija kao što veli nate.
Ne znam koliko si upoznat sa posjetom na Poljudu, ali ovosezonski najmanji broj je 6000 protiv Cibalije, dok pojedini moraju prvo dijeliti karte, a onda kupovati i navijače!
Prosjek je oko 10 tisuća.
Mene je iznenadila i koreografija i broj (cca 21-22 tisuće) okupljenih. I svaka im čast svima koji su došli!
Svaki me njihov poraz boli, ali da igraju u trećoj županijskoj, uvijek ću ih pratit, ne samo ja nego čitava vojska navijača..
E da..tuzna stvarnost.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 okt 2012, 22:17

hajduk ima ubjedljivo najveću posjetu u regionu s obzirom na broj stanovnika grada.

respekt!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 okt 2012, 23:22

Svaki poraz boli, ali kada na kraju utakmice unatoč porazu čitav stadion(osim onih sto su otišli da izbjegnu gužvu) bodri momke odmah ti bude lakše.. Jbga momci se bore al sve je to neiskusno, mlado.. A i Krstičević je malo usrao vcrs, kako mi se činilo da je promijenio taktiku u drugom polov.. Jednostavno je bila prevelika želja za pobjedom vcrs i to se odbilo od glavu.. Možemo pričati što bi bilo kad bi bilo, da je jedna od one tri skoro pa stopostotne situacije ušla, sve bi bilo drugačije al nije i jbga.. Nema veze momci glavu gore i samo rad, rad i rad i doci ce to na svoje.. A sada na zimu ako se ikako moze da se dovede neki iskusan igrač u veznom redu i jedan napadač, ali s obzirom na fin. situaciju teško ako ne i nemoguće..
slika
slika
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 okt 2012, 23:45

Lijep dekor na sjeveru Poljuda, steta sto slika na jugu nije bila tako lijepa. Ne stigoh pogledat utakmicu, al zao mi sto Hajduk izgubi, mada mi se cini da se sad jos i vise zakuhalo u borbi za Europu. Podsjeca me ova tablica na neka stara vremena PL BiH kad je nekim timovima pobjeda znacila Europu, a poraz zonu ispadanja. Sve u svemu jako izjednaceno prvenstvo, al nadam se da cete izboriti Europu i predstaviti se kako to i treba :D . I ne mogu se otet dojmu da vam je ova Istra postala patnja mozda i veca od Dinama.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.