Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

mozak
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la mozak » 09 okt 2011, 14:50

Grcima je dovoljan bod, tako da mislim da će ipak proći kao prvi, iako bi više volio da hrvati prođu dalje, ne zbog kvaliteta i mogućeg sudara u baražu, već zbog poznatih scenarija koji bi uslijedili ako bi igrali međusobno!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 10 okt 2011, 08:18

Nama baraž uopće nije upitan, to je najlakše proći, nositelji smo, igramo prvu u gostima, zabiti gol u gostima znači prolaz, a i ne vidim koje bi se reprezentacije trebali bojati.Od svih smo bolji, imamo 30 konkurentnih igrača, što je velika stvar, ali i bez obzira mislim da će biti realno, Portugal će dobiti Dansku, a Nizozemska Svedsku, nama realno igra.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 10 okt 2011, 09:41

Nema reakcije iz HNS-a, nitko ne spašava Slavena Bilića i ne javlja se da neće biti izbornik nakon utakmice s Letonijom u utorak. To više nije dvojbeno, Izvršni odbor HNS-a smijenit će Bilića u srijedu i za njega je izbornička funkcija završena.

Utrka za mjesto njegova nasljednika potpuno je otvorena, a prvi je kandidat Igor Štimac. Njegovu beskompromisnost Zdravko Mamić, apsolutni gospodar hrvatskog nogometa, vidi kao nešto što može spasiti reprezentaciju od izostanka s EP-a. Iza svega se krije novac,

Mamić je u jednom trenutku "grčke tragedije" zavapio: "Kako će se financirati HNS ne odemo li na Euro?", a Vlatko Marković je, što bi drugo, kimnuo glavom: "Zdravko je u pravu". I sada je na pragu ujedinjenje dvojice najvećih neprijatelja u hrvatskom nogometu, već godinama traje toplo-hladni odnos između Mamića i Štimca. U jednom trenutku jedan drugome kidaju glave, a onda se ljube i vole toliko da je Mamić znao Štimca zvati i za Dinamova trenera.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 okt 2011, 18:32

Štimac je papčina teška, ne znam ko bi njega volio vidjeti na selektorskoj poziciji, i šta to on ima ponuditi? Previše je ofiran na onim TV prijenosima.

Bilić se jednostavno istrošio, vjerovatno je vrijeme za nekog novog/starog.
100% sportski i krajnje opušten potpis

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 10 okt 2011, 22:29

Bilić se nije potrošio, on je izgubljen u neznanju, kad je Prosinečki otišao u Zvezdu mi smo izgubili igru, bilo bi najbolje da Prosinečki napusti Zvezdu i dođe u reprezentaciju, po meni je najbolji izbor, stvarno čovjek zna, uvjek je znao.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 okt 2011, 14:11

Jučer sam baš gledao emisiju "Hrvatska uživo" i tema je bila upravo nogometna reprezentacija, gost je bio Štimac koji se najviše spominje kao novi izbornik Hrvatske. Mislim da ova opcija nije baš pametna, jer Štimac je još neiskusan. Najbolja opcija bi bio nekadašnji selektor Cico Kranjčar koji bi vas bez problema odveo dalje!
Livin' La Vida Loca ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 okt 2011, 19:47

0:0 na poluvremenu. Kako smo jadni, nemozemo slozit priliku protiv ovih pacijenata.

Sreca pa Gruzija vodi nadam se da ce tako ostat pa ce nam bit dovoljna pobjeda sa jednim golom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 11 okt 2011, 20:40

1-1-grčka dala gol!

Hrvatska vodi 2-0 ali.... :roll:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 11 okt 2011, 20:43

Vodi Grčka 2-1 !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 okt 2011, 20:45

1:2 vodi Grčka, GOTOVO JE!
Čelik Zenica 1945

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 20:52

Ελλάδα

Kakva golcina Grka za 1-1 !! Zakacila Gruzina po glavi, ali svakako lep gol sa preko 30 metara.

Vasi resise Latviju teze od ocekivanog, ali realno niste zasluzili mesto #1 i izravni plasman na EP. Tromo i bezidejno igrate, jos malo pa ko Srbija. :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 okt 2011, 21:01

Ajde drugo poluvrijeme barem na nesto licilo, jednostavno se nismo smjeli dovesti u situaciju da ovisimo o Gruzijcima, ****. Smijesno da jedna Grcka ide izravno na Euro, ali eto odigrali su bolje ove kvalifikacije od nas.

Nista idemo u dokvalifikacije, kako trenutno igramo bit ce tesko. Samo ne Bih ako budu i oni u dodatnim kvalifikacijama jer ce se majmuni poklat.

Bojim se da bi UEFA mogla uparit Srbiju-Crnu goru i Hrvatsku-BiH pa da se međusobno pokoljemo pa da nas sve zajedno izbace sa Eura. :mrgreen:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 11 okt 2011, 21:35

a mislio sam da je samo Dinamo igrajuci u Europi sposoban pocupat mi toliko zivaca...zadnje dvije utakmice nisam zadovoljan ni najmanje...katastrofa od igre, rezultatski jos gore...trebali smo Grcima uzet bar bod, a buduci da nismo morali smo nakantat Latviju, a mi ih jedva slomili...strah me baraza, nadam se da ce Slovenija veceras dobro odigrat, te da ce Estonija dalje, pa da njih mozda izvucemo :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 22:53

gospodin Seljakovic je napisao/la:a mislio sam da je samo Dinamo igrajuci u Europi sposoban pocupat mi toliko zivaca...zadnje dvije utakmice nisam zadovoljan ni najmanje...katastrofa od igre, rezultatski jos gore...trebali smo Grcima uzet bar bod, a buduci da nismo morali smo nakantat Latviju, a mi ih jedva slomili...strah me baraza, nadam se da ce Slovenija veceras dobro odigrat, te da ce Estonija dalje, pa da njih mozda izvucemo :mrgreen:
Jos samo da izvucete Estoniju. ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 okt 2011, 22:57

MaGiCa je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:a mislio sam da je samo Dinamo igrajuci u Europi sposoban pocupat mi toliko zivaca...zadnje dvije utakmice nisam zadovoljan ni najmanje...katastrofa od igre, rezultatski jos gore...trebali smo Grcima uzet bar bod, a buduci da nismo morali smo nakantat Latviju, a mi ih jedva slomili...strah me baraza, nadam se da ce Slovenija veceras dobro odigrat, te da ce Estonija dalje, pa da njih mozda izvucemo :mrgreen:
Jos samo da izvucete Estoniju. ;)

Kako ove godine imamo srece uopce se nebi cudio da ih izvucemo, mada ja bi volio i Cesku...vec smo igrali ove godine sa njima i stvarno smo ih lagano dobili. Znam da je to bila prijateljska ali eto kad pogledam ostale reprezentacije onda radije biram Cehe.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 okt 2011, 23:00

Samo da ne dobijemo Bosnu, samo ne Bosnu....

Pa jebmti i francuze i pijetlove njihove i reno i hljeb njihov :(
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 okt 2011, 23:03

dubrava je napisao/la:Samo da ne dobijemo Bosnu, samo ne Bosnu....

Pa jebmti i francuze i pijetlove njihove i reno i hljeb njihov :(
Slazem se..volio bi da izbjegnemo Bosnu.

Jel zna itko tko je jos nositelj sa nama??

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 okt 2011, 23:05

Portugal, Švedska i Turska, ja mislim..

Ustvari, mislim da jedan od dvojca Portugal/Švedska nije, jer je jedan od njih najbojli drugoplasirani..

Znam sigurno da su nenositelji Estonija, Crna Gora, BiH...e sad, Češka il Irska nisam siguran tko ej nositelj a tko ne..Ma vidjet ćemo sutra..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 okt 2011, 23:06

Uh zaboravio sam na Turke, nadam se da nisu nositelji...protiv njih bi volio da igramo, da im vratimo milo za drago.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 11 okt 2011, 23:09

dubrava je napisao/la:Portugal, Švedska i Turska, ja mislim..
Kad je izvlacenje raja???

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.