Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ljudi svako može imati jedan loš dan, šta vam je odmah.
- el-fighter
- Kontakt:
Ovakva igra Wolfa, daje nama Bavarcima kakvu takvu nadu da se nećemo osramotiti na Areni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
dace ga djeko aBd!!!
Werder vodi 2:0, oba gola su djelo Claudia Pizarra.
dace ga djavola ko panj stojineOX je napisao/la:dace ga djeko aBd!!!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ima li ik molim vas link da ne sopa i ne prekida,,, poludicu gledajuci na ovom nasem portalu
Pa dao sam ti link 2 puta lol, listaj unazad pa vidi moj post na ovoj stranici na iraq~ imaš.dzenidm je napisao/la:ima li ik molim vas link da ne sopa i ne prekida,,, poludicu gledajuci na ovom nasem portalu
tu nece nikako da ga pokrene kralju, samo se okrece i puni onaj krugRz88 je napisao/la:Pa dao sam ti link 2 puta lol, listaj unazad pa vidi moj post na ovoj stranici na iraq~ imaš.dzenidm je napisao/la:ima li ik molim vas link da ne sopa i ne prekida,,, poludicu gledajuci na ovom nasem portalu
U mene hoće i još mi je loša konekcija. Nemam pojma onda, znam da tu gledam i jezik je čudo heeh.
cekas li ti puno da ti dode slika i jos samo da kazem koji **** ne mogu postati tako brzo, koji **** ce ovo praviloRz88 je napisao/la:U mene hoće i još mi je loša konekcija. Nemam pojma onda, znam da tu gledam i jezik je čudo heeh.
Guerrero klocu jedan i ti zelis pet miliona eura godisnje. Tebi ne treba dati ni makru jednu. A Trochowski umjesto da je opali on zeli da da gol lijep za oko. Inace Wolfsburg treba biti zadovoljan sto je samo 2-0.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
dzenidm je napisao/la:cekas li ti puno da ti dode slika i jos samo da kazem koji **** ne mogu postati tako brzo, koji **** ce ovo praviloRz88 je napisao/la:U mene hoće i još mi je loša konekcija. Nemam pojma onda, znam da tu gledam i jezik je čudo heeh.
Pojavi se ono automatic close in 20 sec. Onda ti ides na dno slike i isključiš to sam i onda čekam možda 5-10 se da počne.
@Amerosm
Zar nisi rekao da će Vukovi dobiti 2:0 ili 3:1 haha. Mislim da niko sretniji od tebe.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobar HSV, vukovi ne bas pretjerano dobra igra. Mogao je Guerrero i rijesiti utakmicu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hajde ne zezaj i pogledaj statistiku prije nego napises onakav post
auto gol bengalia, dok je drugi iz ofsajda
labadia im je donjeo 5x vise srece nego znanja
auto gol bengalia, dok je drugi iz ofsajda
labadia im je donjeo 5x vise srece nego znanja
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
hej rz88 blokiran ti je onaj link sto si postavio
I ja sma upravo to vidio. Nemam pojma što to , ali evo gledam sa sportsport.ba, meni ne štopa, nekad malo. Ubiše komentatori.
Edit: Miske 1:2
Edit: Miske 1:2
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2009, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
1:2 Miske strijelac
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 23 avg 2009, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bravo za Misketa rekoa sam da ce se one propustene prilike osvetiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
joooj komentatori su tuga,, ma mooze wolfsburg samo moraju ostati hladne glave i vrela srca
zna li neko koji se pasvord ukuca?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.