Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Svaka čast Spursi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nadam se, iskreno, da cete izboriti Ligu prvaka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
i zaslužili su !Rooney88 je napisao/la:Nadam se, iskreno, da cete izboriti Ligu prvaka.
Molim vas, moze li mi neko postaviti link za snimak ove utakmice. Mislio da oni igraju u 17.00, pa krivo isplanirao dan
.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo probaj sa ovimaValencia je napisao/la:Molim vas, moze li mi neko postaviti link za snimak ove utakmice. Mislio da oni igraju u 17.00, pa krivo isplanirao dan.
Prvo pol:
http://rapidgator.net/file/b890267f96f4 ... t.Mp4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo pol:
http://rapidgator.net/file/463d2a26e5b2 ... d.Mp4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Strasna pobjeda, nisam ocekivao ni bod iz ovog derbija ali evo 3 itekako vazna boda
Drago mi je da su se svi vratili nakon povreda ( Huddle, Defoe, Bale) i sto je jos bitnije odigrali su strasno
Drago mi je da su se svi vratili nakon povreda ( Huddle, Defoe, Bale) i sto je jos bitnije odigrali su strasno
Lennon se vraca danas, Hajmo za pobjedu! 
Tottenhamov sjajni univerzalac Gareth Bale, proglašen je za najboljeg fudbalera godine i najboljeg mladog igrača godine u Engleskoj.
Reprezentativac Velsa, koji je postigao 19 golova u sezoni, iako igra na poziciji bočnog igrača, tek je treći igrač koji je osvojio oba priznanja u jednoj sezoni. Prije njega, to je uspjelo Cristianu Ronaldu 2007. i Andyju Grayu 1977. godine, prenio je Eurosport.
"To je velika čast", rekao je 23-godišnji igrač.
"Kada pogledate listu dobitnika priznanja, možete vidjeti samo velika imena. Međutim, ovo nisam mogao postići bez ostatka tima. Bili su fantastični ove godine, kao i menadžer. Ne bih mogao osvojiti priznanje bez njih", dodao je.
Zvijezda Tottenhama vrijedna 50 miliona funti, u timu sezone je uvrštena među četiri napadača Premier lige. Glasači očigledno nisu mogli da izaberu između Edena Hazarda iz Chelseaja, Liverpoolovog Luisa Suareza, Balea i Robina van Persieja iz Manchester Uniteda, pa su sva četvorica uvršteni u idealni napad sezone.
Reprezentativac Velsa, koji je postigao 19 golova u sezoni, iako igra na poziciji bočnog igrača, tek je treći igrač koji je osvojio oba priznanja u jednoj sezoni. Prije njega, to je uspjelo Cristianu Ronaldu 2007. i Andyju Grayu 1977. godine, prenio je Eurosport.
"To je velika čast", rekao je 23-godišnji igrač.
"Kada pogledate listu dobitnika priznanja, možete vidjeti samo velika imena. Međutim, ovo nisam mogao postići bez ostatka tima. Bili su fantastični ove godine, kao i menadžer. Ne bih mogao osvojiti priznanje bez njih", dodao je.
Zvijezda Tottenhama vrijedna 50 miliona funti, u timu sezone je uvrštena među četiri napadača Premier lige. Glasači očigledno nisu mogli da izaberu između Edena Hazarda iz Chelseaja, Liverpoolovog Luisa Suareza, Balea i Robina van Persieja iz Manchester Uniteda, pa su sva četvorica uvršteni u idealni napad sezone.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Eksplozija talenta Garetha Balea ove sezone sasvim logično je privukla cijeli niz bogatih europskih velikana, no, ako je suditi po riječima menadžera Tottenhama Andrea Villasa-Boasa, promjena sredine bila bi veliko iznenađenje.
Velšanin se ove sezone prometnuo u jednu od glavnih zvijezda, ne samo u Premiershipu, nego i šire, pa se već neko vrijeme priča o njegovom prelasku u klub koji bi mu mogao ponuditi priliku da se bori za trofeje.
Kao jedan od izglednijih kandidata za kupovanje njegovih usluga tako se istaknuo Real Madrid, no strateg engleske momčadi Andre Villas-Boas smatra da bi to bilo pravo iznenađenje: "Sudeći po informacijama koje ja imam, Tottenham je odlučio da će spomenuti igrač i dalje ostati u klubu, bez obzira ostvario ulazak u Ligu prvaka ili ne."
"Bio bih jako iznenađen da dođe do prodaje", naglasio je Portugalac.
Spursi se trenutačno nalaze na petoj poziciji, dva boda udaljeni od četvrtog mjesta kojeg drži Arsenal, ali i s jednom utakmicom manje, stoga se od narednog prvenstvenog dvoboja protiv Southamptona očekuju isključivo tri boda kako bi i dalje zadržali realne šanse za nastup u Ligi prvaka.
Velšanin se ove sezone prometnuo u jednu od glavnih zvijezda, ne samo u Premiershipu, nego i šire, pa se već neko vrijeme priča o njegovom prelasku u klub koji bi mu mogao ponuditi priliku da se bori za trofeje.
Kao jedan od izglednijih kandidata za kupovanje njegovih usluga tako se istaknuo Real Madrid, no strateg engleske momčadi Andre Villas-Boas smatra da bi to bilo pravo iznenađenje: "Sudeći po informacijama koje ja imam, Tottenham je odlučio da će spomenuti igrač i dalje ostati u klubu, bez obzira ostvario ulazak u Ligu prvaka ili ne."
"Bio bih jako iznenađen da dođe do prodaje", naglasio je Portugalac.
Spursi se trenutačno nalaze na petoj poziciji, dva boda udaljeni od četvrtog mjesta kojeg drži Arsenal, ali i s jednom utakmicom manje, stoga se od narednog prvenstvenog dvoboja protiv Southamptona očekuju isključivo tri boda kako bi i dalje zadržali realne šanse za nastup u Ligi prvaka.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Na koliko si ovo tema postavio.
Child.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Zasto je odgodjena utakmica ?
Valjda u 18 i 30 tako na SK piše, al trebali ste u 4.
u 16:30 pise,ne znam sto tadaAA23 je napisao/la:Valjda u 18 i 30 tako na SK piše, al trebali ste u 4.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U 16:30 je utakmica, ne u 18:30.AA23 je napisao/la:Valjda u 18 i 30 tako na SK piše, al trebali ste u 4.
Inače, u pitanju je gužva u saobraćaju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JohnLennon
- Kontakt:
I normalno, BHT nece prenositi?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Saobraćajna nesreća u Sjevernom Londonu, zato navijači kasne. Barem je tako rekao komentator na SK.Monolog je napisao/la:U 16:30 je utakmica, ne u 18:30.AA23 je napisao/la:Valjda u 18 i 30 tako na SK piše, al trebali ste u 4.![]()
Inače, u pitanju je gužva u saobraćaju.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Prenose princa od Velsa , pingvin popunjava prazninu..JohnLennon je napisao/la:I normalno, BHT nece prenositi?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pardon Monolože, vid me iznevjeri 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Majko mila. Koje silovanje slobodnog vremena.
Tottenham u ove 83. minute nije zaprijetio golu Southamptona. Sramota. Ali, ako ništa, mogu se pohvaliti činjenicom da imaju dvojicu najneinteligentnijih napadač - Defoea i Adebayora.
Naravno, imaju i Balea.
Tottenham u ove 83. minute nije zaprijetio golu Southamptona. Sramota. Ali, ako ništa, mogu se pohvaliti činjenicom da imaju dvojicu najneinteligentnijih napadač - Defoea i Adebayora.
Naravno, imaju i Balea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.