Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Joj legende. Bas me nasmija brate.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hihihizgembo89 je napisao/la:Hajd sto me zeznuse za Roma Milan nego i Lazio Sampdorianajbolje ugasit tv
Ma nije to nista nek si ti uzivo u tekmi hebes sto nije uzivo.
Al šteta što si 4 sata gledo reprize ,mogo si umjesto Rome gledat na BHT-u od 16 sati City - Norwich sa Džekom uživo , al šta je tu je

Ma uhodace se on ima vremenaviKK je napisao/la:Al šteta što si 4 sata gledo reprize ,mogo si umjesto Rome gledat na BHT-u od 16 sati City - Norwich sa Džekom uživo , al šta je tu je![]()
Ma jašta će, moj zemo.sedra je napisao/la: Ma uhodace se on ima vremena
Pa jel davno ili skoro?sedra je napisao/la: i meni se to jednom davno skoro desilo
Hihihi, dobar Zgembo.
Vom Jäger zum Gejagten
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta se ovo desava u Njemackoj, neki Adolf hoce da zakuha svjetski rat... ah pardon, to je bio samo neki stari dokumentarac. Izvinjavam se. 
geronimo je napisao/la:Ma jašta će, moj zemo.sedra je napisao/la: Ma uhodace se on ima vremena
Pa jel davno ili skoro?sedra je napisao/la: i meni se to jednom davno skoro desilo![]()
Hihihi, dobar Zgembo.
Ma mislio sam da sam skoro(haman) pa cijelu utakmicu odgledo koja nije bila direktno-uzivo.
Malo sam iskomplikovao,moja greska.Uglavnom nek se gleda i nek ne stopa,haha.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni sve ovo nekako zvuci nerealno za Lulu. Respekt za sve igre i sve dobro sto je napravio, ali opet mislim da je manje vise, prosjecan igrac 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Možda mi ne vidimo što drugi vide.
Ovu polusezonu ga je syebala povreda koju je imao, i u intervjuu sa Petkovićem je sve lijepo objašnjeno, naveden je razlog za njegove loše partije.
Svi znamo kakav je bio prošle sezone kada je bio čio. Što se mene tiče, ja bih bio zadovoljan da ostane u Laziu do kraja karijere, al samo da bude standardan.
Ovu polusezonu ga je syebala povreda koju je imao, i u intervjuu sa Petkovićem je sve lijepo objašnjeno, naveden je razlog za njegove loše partije.
Svi znamo kakav je bio prošle sezone kada je bio čio. Što se mene tiče, ja bih bio zadovoljan da ostane u Laziu do kraja karijere, al samo da bude standardan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Lazio je sve, samo ne bezvezan klub. Klub sa tradicijom, historijom. Tako da ako bi Lulić i ostao u Laziu to ne bi bilo nikako poražavajuće.
naprijed rejal
Neka ostane do kraja seozne u Italiji
Glupo bi bilo da u Januaru promjeni tim pa da pred Grcku bude igrac koji sjedi na klupi u svom timu
Sjedi on i u Laziu ali i igra
Glupo bi bilo da u Januaru promjeni tim pa da pred Grcku bude igrac koji sjedi na klupi u svom timu
Sjedi on i u Laziu ali i igra
Thomas Müller - Fußballgott
Daleko od toga da ja tvrdim da je Lazio mali klub, nego naravno, kao svaki patriota, želim da on igra, jer svi znamo šta to znači svakome profesionalcu, a na kraju i reprezentaciji za koju nastupa.
Lulic neka svaki dan zahvali Bogu sto je se dokopao Lazia i neka miruje tu. Kakav Arsenal kakvi bakraci, ako ovako nastavi brzi ce zavrsit u Vicenzi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Na fifi 13 je 80ka tako da your argument is invalid.Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni sve ovo nekako zvuci nerealno za Lulu. Respekt za sve igre i sve dobro sto je napravio, ali opet mislim da je manje vise, prosjecan igrac
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
A na 12-ki PES -u je bio 77 -ica, napredak je očit 
A u Arsenalu sve world class igrači pogotovo u odbrani.Cartman je napisao/la:Lulic neka svaki dan zahvali Bogu sto je se dokopao Lazia i neka miruje tu. Kakav Arsenal kakvi bakraci, ako ovako nastavi brzi ce zavrsit u Vicenzi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Lulić bi u Engleskoj na poziciji beka, izgledao kao Vranješ protiv Samarasa.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Za Lulica(u odbrani) jesu.bagrcavi je napisao/la:A u Arsenalu sve world class igrači pogotovo u odbrani.Cartman je napisao/la:Lulic neka svaki dan zahvali Bogu sto je se dokopao Lazia i neka miruje tu. Kakav Arsenal kakvi bakraci, ako ovako nastavi brzi ce zavrsit u Vicenzi.
Celik!3,2,2.
Tako se kenjalo i kad ce Lulic ono u Lazio da on k'o fol nema mjesta kao standardni igrac ovo ono.a na kraju sezone imao skoro pa najvecu minutazu i plus bio jedan od boljih.Reina ga bi kako rece i sa slomljenom nogom stavio u igru.
Ovu polusezonu je losije odigrao zbog povrede,ali se vidi da je to iz njega.
Lazio je drugi u A ligi,cak je igrao protiv ko fol dobrog Premier ligasa da su ih nesto nadigrali,vala i nisu.
Lulic je profesionalac i radilica,brz i zna sa loptom,zato ga treneri gotive pa i povrijedzenog stavljaju u ugru.
A sad sto ovim par pojedinaca nije legao zbog onog glupog crvenog protiv Portugala,to je drugi par cipela.Ako nista,nije krio emocije za repku da mu nije bilo svejedno,nakon relativne greske sudije koji je jedva cekao jos kakav kiks da nas sahrani.Sta je tu je,svi grijese.
Ovaj gdje god da ode i ne bude imao problema sa povredama,nece imati problema da bude standardan u svojoj ekipi.
Ovu polusezonu je losije odigrao zbog povrede,ali se vidi da je to iz njega.
Lazio je drugi u A ligi,cak je igrao protiv ko fol dobrog Premier ligasa da su ih nesto nadigrali,vala i nisu.
Lulic je profesionalac i radilica,brz i zna sa loptom,zato ga treneri gotive pa i povrijedzenog stavljaju u ugru.
A sad sto ovim par pojedinaca nije legao zbog onog glupog crvenog protiv Portugala,to je drugi par cipela.Ako nista,nije krio emocije za repku da mu nije bilo svejedno,nakon relativne greske sudije koji je jedva cekao jos kakav kiks da nas sahrani.Sta je tu je,svi grijese.
Ovaj gdje god da ode i ne bude imao problema sa povredama,nece imati problema da bude standardan u svojoj ekipi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I sto mu je cijena narasla 5 puta (ispade bez razloga),a i klub je losCartman je napisao/la:Lulic neka svaki dan zahvali Bogu sto je se dokopao Lazia i neka miruje tu. Kakav Arsenal kakvi bakraci, ako ovako nastavi brzi ce zavrsit u Vicenzi.
A koliko vidim za njega se raspituju redom Celzi,Arsenal,Bajern etc. Niko ne spominje Vicencu,Modenu,Rapid Bec.
Ali mozda tvoje oko vidi ono sto evropski strucnjaci ne vide...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.