play65Consigliere je napisao/la:Koji je novi pass za tvviet?
opet je imate na playstoreu i password novi uvijek tamo stave

edit: evo ispravise me play27 je danas

play65Consigliere je napisao/la:Koji je novi pass za tvviet?
novi je play 27 promijeniliJoseMourinho je napisao/la:play65Consigliere je napisao/la:Koji je novi pass za tvviet?
opet je imate na playstoreu i password novi uvijek tamo stave
Od kud ti ta inf ?Otelo je napisao/la:NCAA na Areni
Bassha je napisao/la:Od kud ti ta inf ?Otelo je napisao/la:NCAA na Areni
Bila je i Aba proslih godina kod njih i 7 dana prije pocetka sezone su najavljivali da ce prenositi tako da kod njih vise nista nije sigurnofilip13 je napisao/la:Bassha je napisao/la:Od kud ti ta inf ?Otelo je napisao/la:NCAA na Areni
pa i prošlih godina je bilo
Ma za Formulu E nije culo 1% raje na svijetu.Pa ja koji pratim gotovo sve moto sportove tek sam nedavno cuo za novo takmicenje.Otkupili su NCAA definitivno al opet se nisu dokazali i nista toliko kvalitetno nisu uzeli.Morali su ABU zamjeniti nekom ligom u Evropi ili Euroligom a oni nisu ni to a da ne pricam koliko je gubitak Spanska liga.Tacno kad se sjetim miline na sve 4 arene bio fudbal a sad samo talijani ostali da se gledaju i neka tekma francuske lige.Kad bi nekako ugrabili Argentince sve bi im halalioOtelo je napisao/la:Pise kad odete na UZIVO pa pod NCAA
Evo ide u Formula E. Prijenos utrke u Maleziji 22.11 u 07:00h![]()
Et, vratili su NCAA i tako smanjili gubitak ABA lige te sa Formulom E poboljsali ponudu moto sportova
No, i dalje drzim da ih je unistio onaj gubitak Primere prije par sezona.
Da su to uspjeli zadrzati dobili bi gledaoce u Srbiji i novac.
No, nadam se da se mogu vratiti.
play35Raul_64 je napisao/la:Jel ima nove šifre il je lipsalo ovo ?
Sa tom šifrom možeš gledati samo pet kanala, za ostalo moraš platitimessilla je napisao/la:play35Raul_64 je napisao/la:Jel ima nove šifre il je lipsalo ovo ?
Probaj ponovo, radi opetmessilla je napisao/la:A i ja sad vidjeh. Sto se mene tice ko ih sisa.
Radihilmo je napisao/la:Probaj ponovo, radi opetmessilla je napisao/la:A i ja sad vidjeh. Sto se mene tice ko ih sisa.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.