SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

steve-o
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la steve-o » 23 jun 2010, 23:11

Chologol je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kad porastem bicu kengur :mrgreen:
Al kakve veze ovo ima sa temom, na nekim forumima za nacionalizam se odmah dobiva ban.
kakve veze imas TI s ovom temom bola? stalno glumis nekakvog sudca ovdje na forumu, ako ti smeta sta se pise ovdje imas sigurno mali milion drugi foruma gdje mozes svoju pamet prosipati!

ps: cuj nacionalizam ccc :roll:

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 jun 2010, 23:11

KONGO je napisao/la:A sta's nepravda, sad ce poceti teorije zavjere :mrgreen:

P.S. Kad se mi bosanci bunimo na sudije samo nam se smiju. A sad bi kao ja trebao raspravljati neku ruku, nekog tamo...
C.I.A., Vatikan, Al Qaida, F.B.I., NASA... :D 8-)

Devil@

Da svira se, ali pitanje je gde se svira i koji sudija svira?! Bila bi smejurija da je svirao penal.

Nadji mi neki snimak slicne situacije da je svirana ili mi opisi.

Pa, ljudi dragi covek je bio okrenut ledjima, u skoku je(naravno da su ruke u vazduhu), lopta bukvalno pada na njegov biceps i tek tada se lik osolio sta se desava i pogledom ispraca pad lopte. Mozda je za penal, samo ja kazem da se to nesvira i nece se svirati!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jun 2010, 23:12

AKo je ovo nacionalizam ja cu skocit sa zgrade,joj majko sta sve neces procitat :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 23 jun 2010, 23:13

Ovim navijacima slabasne reprezentacije Srbije je svako kriv, pa se cak i spominjanje kengura naziva nacionalizmom... sram da vas bude da skrnavite nacionalno obiljezje Australije kao clanice velikog Commonwealtha... nacionalizam ste vi i izmislili, a nas pustite da navijamo za koga hocemo :!:

COMMONWEALTH DOMINIRA!!!

slika
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 jun 2010, 23:14

slika
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 23 jun 2010, 23:15

EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
Kada sam ovo rekao poslije utakmice sa Njemackom, navijaci srbije su mi se smijali. Sada cu se ja vama smijati, a vi placite. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 jun 2010, 23:16

to svi trebaju navijat za Srbiju jer su nam kosmije :?: :?: :roll: :roll:
pustite da svako navija za koga hoce .... :roll:
malo se zezamo na racun Srbije sto je ispala i odma nacionalisti... :roll: :lol:
meni je drago sto je srbija ispala pa sta sad :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 jun 2010, 23:16

Chologol je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:AKo je ovo nacionalizam ja cu skocit sa zgrade,joj majko sta sve neces procitat :lol:
Idi odmah, i to stilom "lasta".

steve@ kao i vecina vas, pozivam vas na Eurongomet.com (euronogomet.com/forum/) nadam se pozitivnom odazivu ;)
Misliš ono smeće od foruma koje vrvi od nacionalizma.Pomiri se čovječe da je Srbija prosjek i da više niste zaslužili.Apsurd je da vam je uvijek neko drugi kriv .Ja bih rekao staru kinesku poslovicu: " Slabom kur.. i dlake smetaju". :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 23 jun 2010, 23:18

nema ovdje niko ni 15 g. kako treba! (cast izuzetcima)
G A Z I
Željo sve do pobjede

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jun 2010, 23:19

Chologol je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:AKo je ovo nacionalizam ja cu skocit sa zgrade,joj majko sta sve neces procitat :lol:

steve@ kao i vecina vas, pozivam vas na Eurongomet.com (euronogomet.com/forum/) nadam se pozitivnom odazivu ;)
Ne znam lastu,jbg nece moci ove noci,a zasto ti pomisljas da sam ja nacionalista sa ovom recenicom KAD PORASTEM BICU KENGUR,ja nisam nikog uvrijedio na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi (to nikad ne bi uradio)..Al ako se ovo naziva nacionalizmom,ostao sam bez rijeci :roll: mozes li mi naci ijedan post da ja pozivam na nacionalizam ?? Ako mi nadjes ja odmah odlazim sa foruma .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 23 jun 2010, 23:20

EdinTM87 je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Idite svi slavite, djaba vam, opet necete proc grupu..
Kada sam ovo rekao poslije utakmice sa Njemackom, navijaci srbije su mi se smijali. Sada cu se ja vama smijati, a vi placite. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko se zadnji smije najslade se smije :D :D :D :D
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 23 jun 2010, 23:20

FRANK RIBERY je napisao/la:
Chologol je napisao/la:

Misliš ono smeće od foruma koje vrvi od nacionalizma.Pomiri se čovječe da je Srbija prosjek i da više niste zaslužili.Apsurd je da vam je uvijek neko drugi kriv .Ja bih rekao staru kinesku poslovicu: " Slabom kur.. i dlake smetaju". :D
"nismo zasluzili", od kad sam to ja srbin? :roll:

Dalje, euronogomet vrvi od nacionalizma? hahahahhaha, pa tam samo ako admini vide trunku provokacije odmah banuju nadlezne xD de se regajte svega vam.
Rey de la furia española...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 23 jun 2010, 23:20

Ja samo mislim da su neki ljudi na nekim durgim forumima naucili da svako ima isto misljenje, bas kao u Sjevernoj Koreji. Onda kad im se pruzi sansa da dodju do slobodnog drustva postaju zaprepasteni jer svako fura neku svoju pricu. Onda se osjecaju ugrozeni :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2010, 23:21

Chologol je napisao/la:

To ti odjednom postao veci strucnjak od Fergusona,Mourinha,Wengera,Milutinovica,Blazevica i ostalih imena koji su izjaveli da je Srbija jedan odlican tim,trenutno najjaci na Balkanu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 jun 2010, 23:21

Chologol...moraš malo obnoviti gradivo

slika
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jun 2010, 23:24

Utakmicu izmedju Srbije i Australije nisam pratio niti gledao izvjestaj, vi ste mi dovoljni. :mrgreen: Tako da o istoj nemam sta reci. Da kazem da se nisam iznenadio, slagao bih.
Nijemci su pobijedili na svoj nacin :lol: sretno, spretno i tako to. Mogu i moraju puno bolje, skripi na vise strana.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 jun 2010, 23:24

Devil je napisao/la:
Chologol je napisao/la: Idi odmah, i to stilom "lasta".

To ti odjednom postao veci strucnjak od Fergusona,Mourinha,Wengera,Milutinovica,Blazevica i ostalih imena koji su izjaveli da je Srbija jedan odlican tim,trenutno najjaci na Balkanu.
Hvala Bogu!Ja za to imam dokaze (dno grupe), a ti koje si nabrojao baš i ne.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2010, 23:25

njemačka prošla grupu na klasičan način kako to nijemci znaju, strpljivo, smireno, sabrano, kompaktno...sjajan gol ozila....veliki okršaj nijemaca sa engleskom, klasik utakmica, ko pobijedi postaje veliki favorit prvenstva...mislim da obje selekcije do sad nisu pruzile maksimum, možda ga baš pruže u toj utakmici osmine finala koja bi u tom slucaju bila fantastična....gana ide kao druga, iako je to tu negdje izmedju ove preostale 3 selekcije...sigurno po igracima je najjaca srbija ali ispala je zbog mentaliteta, a i prije sam govorio da neke stvari ne funkcionišu kod srbije, neki igrači su totalno nekoncentrisani, nema prave kompaktnosti u ekipi...australci i na ovom svjetskom solidni, sa malo više sreče mogli dalje, da su pobijedili ganu (a šansu su imali) bilo bi drugačije...mnogi pričaju o balkanskom mentalitetu, u tome ima istine, samo hrvatska je ta koja je znala slavit velike uspjehe poput onog 98 godine (3. mjesto)....a slovenija nije ni mogla više na ovom svjetskom ovo im je maksimum, naša selekcija je puno jača od njihove a oni igrali na mundijalu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 jun 2010, 23:26

Chologol je napisao/la: Sta ti mislis kakve veze ima sa nacionalizmom, aj pokusaj shvatit il da idem u paint pa da ti crtam?
Sta ces ti crtat, ti izgleda nemas predstave sta je nacionalizam (a pitam se znas li i crtat :lol: ). Ovo je jedino tebi nacionalizam. Vise necu odgovarati na ovakve gluposti, a ti prestani smarati sve forumase koji posjete ovu temu

Gazija<
Kontakt:

Post Postao/la Gazija< » 23 jun 2010, 23:27

Iskreno, trebo je sudija penal svirat, jer se i u sličnim situacijama svirao penal. Australija je bila bolja, mada ni Srbija nije bila bez svojih prilika, samo sto je napad šutao pored i preko gola. Čestitam Australiji na prolazu dalje...
Gana zasluženo i to bez Essiena igra dominantno na prvenstvu, isto čestitke na prolazu dalje, jer ljudi igraju baš lijep fudbal, imaju dobar stile igre što jest, jest...

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.