Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Reuf
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 14:51

Da su trenutno oni u ekipi vjerujem da bi bili Barceloni uz bok :D :D :D
Medjutim i ovako je dobro...
Jbga napravili smo prakticno novi stadion i rijesili se dobrog djela kredita.
Za 2-3 godine se nadam da cemo opet biti ona Valencija sa pocetka 21 vijeka koja je jela sve redom...
Ovaj klub to moze i zasluzuje...
Cim se finansije poprave i TV prava malo stabilizuju mi cemo biti rame uz rame sa 2 najveca kluba 8-)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 nov 2011, 16:59

O kakvoj se ovdje dominaciji nad Njemcima prica :lol: ?
Unai mora da dobije otkaz, bezidejna igra, svaka jaca ekipa ce vas dobiti ako ponovite ono od jucer. Odbrana smijesna.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 02 nov 2011, 17:05

Nail for Real je napisao/la:O kakvoj se ovdje dominaciji nad Njemcima prica :lol: ?
Unai mora da dobije otkaz, bezidejna igra, svaka jaca ekipa ce vas dobiti ako ponovite ono od jucer. Odbrana smijesna.
Unai je donekle izgradio ovu Valenciju i bilo bi jako nezahvalno dati mu otkaz.Ja licno ne volim ga,ali mnogo je dao sebe u ovaj tim....

Treba mu dati jos ovu sezonu da zabiljezi sta konkretno ako ne , onda vratiti tatu Rafu :D

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 03 nov 2011, 12:41

U subotu idemo u Barcelonu na po prilicno tesko gostovanje Espanyolu.
Iako su prodali 2 glavna igraca i dalje su jaki kao kolektiv i bit ce tesko ostvariti 3 boda.

U koliko dodjemo do punog plijena odrzat cemo prikljucak sa Realom i Barcom.
Nema puno povrijedzenih sto je najvaznije , nadam se da ce Emeri odrzati svjezinu tokom citave sezone i miksati ekipu..
Tino Costa ne dobiva dovoljnu minutazu a paklen je u tandemu sa Everom :!:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 nov 2011, 13:40

Reuf je napisao/la:U subotu idemo u Barcelonu na po prilicno tesko gostovanje Espanyolu.
Iako su prodali 2 glavna igraca i dalje su jaki kao kolektiv i bit ce tesko ostvariti 3 boda.

Nema puno povrijedzenih sto je najvaznije , nadam se da ce Emeri odrzati svjezinu tokom citave sezone i miksati ekipu..
U subotu igramo gradski sa Levanteom,ne sa Espanyolom ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 03 nov 2011, 13:56

Adi_Zepce je napisao/la:
Reuf je napisao/la:U subotu idemo u Barcelonu na po prilicno tesko gostovanje Espanyolu.

U subotu igramo gradski sa Levanteom,ne sa Espanyolom ;)
Moja greska gledao sam Villareal , oni igraju sa Espanyolom

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 nov 2011, 23:14

dobar emery, treća smo ekipa po jacini u ligi, vjerovatno cemo zavrsiti kao treci, ako uzmemo u obzir da su ispred nas real i barcelona, ni dva manchestera ne bi mogli bolje ... evo trenutno deremo levante, i rezultatski a i igrom ... u ligi sampiona nadam se da ce biti prolaz medju najboljih 16 m ako uzmemo u obzir da je emery doveo neke odlicne igrace za relativno male pare , ima moju punu podrsku za sad !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 nov 2011, 00:25

Valencia pokazala k'o je gazda u gradu,ali i u pokrajini :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 07 nov 2011, 02:37

Pobjeda po meni niej ni dolazila u pitanje , sasvim ocekivano jer mnogo smo jaci i bolji tim !

AMUNT !

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 08 nov 2011, 10:19

malo me strah reala..mi se vazda nabrijemo kad igramo s barcom, a ovi levati nas ubiju u pojam..jedina prednost bi nam mogao biti domaci stadion al opet, naumpadne mi nas zadnji okrsaj na mestalli i opet me neki strah uhvati...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 08 nov 2011, 20:56

Na današnjem treningu zbog problema sa povredama nisu bili prisutni David Albelda i Bruno Saltor.Obojica su zadobili lakše povrede u pobjedi Valencije nad Levanteom od 2:0.
Albleda i Bruno bi trebali biti potpunosti spremni za meč sa Real Madridom,jer će imati skoro 15 dana da se oporave od povreda.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 nov 2011, 23:02

amadeus21 je napisao/la:malo me strah reala..mi se vazda nabrijemo kad igramo s barcom, a ovi levati nas ubiju u pojam..jedina prednost bi nam mogao biti domaci stadion al opet, naumpadne mi nas zadnji okrsaj na mestalli i opet me neki strah uhvati...
Ma sad cemo ih uzeti,Kristina ce biti utucen zbog ispadanja u barazu :lol:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 nov 2011, 09:57

jonas dvostruki strijelac za brazil...alves branio cijelu utakmicu..svaka cast za brazilske valencianiste...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 nov 2011, 23:56

Kada Vam igraci budu znali upotrijebiti MOZAK, sve bi bilo lakse i po Vas navijace.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 nov 2011, 23:58

Al' me iznervira Emeri kada je uveo Aduriza :twisted: . Pa ne mozes igrati sa pet napadaca, mora neko kreirati akciju i pripremiti gol sansu napadacima,.. Valensia je izgledala opasnije dok nije uveo Aduriza.

Al' kakva je igracina Soldado,.. Trenutno najbolji napadac u Spaniji!!

Je l' se ono metro - **** opet skandiralo 'Mesi' ili su mene usi prevarile :mrgreen: !??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 nov 2011, 00:25

Mrzim Špansku ligu samo zbog sudija,pa u zadnjoj minuti cist penal ne svira za Valenciu.A da ne govorim o tome da je netko od igraca Real zasluzio i crveni :twisted: :twisted:
@Valencia,ne nije se skandiralo Messi jer Valencianisti ne vole ni Messija kao ni Ronalda :)

www.valencia-balkan.net

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 20 nov 2011, 00:29

Adi_Zepce je napisao/la:Mrzim Špansku ligu samo zbog sudija,pa u zadnjoj minuti cist penal ne svira za Valenciu.A da ne govorim o tome da je netko od igraca Real zasluzio i crveni :twisted: :twisted:
@Valencia,ne nije se skandiralo Messi jer Valencianisti ne vole ni Messija kao ni Ronalda :)
Ma 100% jesu,culo se ba,bas ocito je bilo.
Sretno zmajevi!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 nov 2011, 00:32

slika
Procijenite sami.
Crveni za vas? Pola kartona je isprovocirano ljigavim simuliranjima, no to je izgleda trend u Spaniji.
Da nije bilo gresaka Realove odbrane ne bise dali gol do kijametskog dana.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 nov 2011, 00:35

MARCELO je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Mrzim Špansku ligu samo zbog sudija,pa u zadnjoj minuti cist penal ne svira za Valenciu.A da ne govorim o tome da je netko od igraca Real zasluzio i crveni :twisted: :twisted:
Ma 100% jesu,culo se ba,bas ocito je bilo.
Pricam bas sa likom koji je bio na tekmi,kaze nije se to skandiralo :roll:
Nail for Real je napisao/la:slika
Procijenite sami.
Crveni za vas? Pola kartona je isprovocirano ljigavim simuliranjima, no to je izgleda trend u Spaniji.
Da nije bilo gresaka Realove odbrane ne bise dali gol do kijametskog dana.
Da,da nije bilo greske odbrane Valencije pitanje je da li bi i Real dao gol? :| Sudac nula poena,vama valja jer ste pobjedili da je obratno bilo Bog zna sta bi sve pisali ccc

www.valencia-balkan.net

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 nov 2011, 00:39

Ti ne citas. Dva ste gola dali nakon greske odbrane, 'mi' samo 1.
Sudija je solidno odradio posao, ali je dopustao simuliranja igraca Valencie.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 16 gostiju.