Nas najveci problem je katastrofalna sirina, tako da igraci poput Ibricica imaju zagarantovano mjesto na spisku. On neka se vrati u Hajduk, pokazao je da nema nivo za ista ozbiljnije.Za_raju je napisao/la:Ibricic i Rahimic piju kafu i gledaju utakmicu CSKA vs Lokomotiv...
Ko nama igra u repki da bi se covjek odmah isjekao...
A najvise boli to sto imaju ZAGARANTOVANO mjesto![]()
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- SoloJuve26
- Kontakt:
Za_raju je napisao/la:Ibricic i Rahimic piju kafu i gledaju utakmicu CSKA vs Lokomotiv...
Ko nama igra u repki da bi se covjek odmah isjekao...
A najvise boli to sto imaju ZAGARANTOVANO mjesto![]()
Pa kako ja znam Ibricic slabo igra u repki.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma totalno je propo ko žeton meni je drag dao je mnogo naravno kad se sijetim kluba Zagreb tek kad je došao pa Hajduk harao je tad,mlada repka ,pa golove koje je davao,slobodnjaci,ali sad' mrtvo ' žao mi je mlad je on al otkad je otišo u Rusiju nula bodova neka minutaža,klupa ....a i vidim nema nekih promjena nade za dalje,motivacije,interesa.Da takvi su još u repki ,i mnogo nas to košta profil igrača ekstra ali igra i forma ništa šteta definitivno treba mnogo toga počistiti i vidjet tko ulazi i treba bit u prvih 20 igrača jel ovo je već sve rizično!
Treba gledat sposobnost a ne više podobnost...ah volima ga,neka je tu, iskusan ,ma zna on ,treba još on...i tako to.....
Treba gledat sposobnost a ne više podobnost...ah volima ga,neka je tu, iskusan ,ma zna on ,treba još on...i tako to.....

Steta,steta za Ibru posebno,obzirom na godine,,,
Rahimaga je i nak prikraju ,znamo to svi i Safet...
Zamjene ce doci ,pitanje vremena je to . . .
Rahimaga je i nak prikraju ,znamo to svi i Safet...
Zamjene ce doci ,pitanje vremena je to . . .
Pa to samo kod nas može biti da igrača nema ni na klupi,a da uvijek dobivaju pozive za okupljanja,inače Ibričić mi se ogadio od one scene Mexico-prijaateljska HAjduk kad je imao bezveze komentar u medijima..
Slažem se sa prethodnim trebalo bi to počistit,a pozive dat nekim novim licima možda se oni neće pokazati ali nema smisla vodat sa sobom igrače kojih nema ni u protokolu,ja bih trenutno prije šansu dao Alispahiću nego li Ibričiću,Medunjaninu,Štiliću,pa i Maletić je na zalasku,svakako da rješenje i za Rahimića se može naći,ne može me niko ubjedit da čovjek koji ne igra utakmice može svojim mozgom i pametnim faulovima nadomjestit taj nedostatak,tako da komentari general odbrane i slično više ne piju vode,ja mislim da bi ga Jahić dobro zamjenio,Zahirović mi se gubi na toj poziciji..
Slažem se sa prethodnim trebalo bi to počistit,a pozive dat nekim novim licima možda se oni neće pokazati ali nema smisla vodat sa sobom igrače kojih nema ni u protokolu,ja bih trenutno prije šansu dao Alispahiću nego li Ibričiću,Medunjaninu,Štiliću,pa i Maletić je na zalasku,svakako da rješenje i za Rahimića se može naći,ne može me niko ubjedit da čovjek koji ne igra utakmice može svojim mozgom i pametnim faulovima nadomjestit taj nedostatak,tako da komentari general odbrane i slično više ne piju vode,ja mislim da bi ga Jahić dobro zamjenio,Zahirović mi se gubi na toj poziciji..
Prno je u čabar, i za njega je bolje da klub promjeni!
safet nema muda da ga izostavi sa spiska jer ibricic je dio klana koji je glavni a taj klan cine dzeko ibricic i spahic ...ja sam jos prije njegovog odlaska u rusiju govorio da je ovaj momak do zla boga limitiran da on nema niti brzinu niti explozivnost ni drskost potrebnu za ista iole ozbiljnije..totalno je fizicki i takticki limitiran ,svaki iole agresivniji defanzivni vezni ce ga bez problema strpat u dzep..u hrvatskoj ligi koja je u rangu 3ce ili 4te njemacke lige kad dobijes loptu mozes kahvu popit dok se neko stvori da te napadne..i naravno u takvom okruzenji ibro je mogao da igra,medzutim cim je tempo igre visok i kad je pod pritiskom on se gubi ko abdest..nek su ga selili u aston vilu cak neki u lige petice a ocigledno je da nema kvalitet ni za lige b ktegorije..bilo je jos par ljudi koji su pisali ovdje o njegovoj limitiranosti ali strucnjaci sa ovog foruma su ih nazivali neznalicama haterima i kako vec ne.,.a ja vam garantujem da ce ,iako sjedi na tribinama, dobit susicev poziv ....
tako je normalno to kod nas,
zato jesmo tu gdje jesmo vidjet ćemo sad protiv Irske,al tugara,sve vezice-špagice, jedno pričaju drugo rade,žalosno je da igrači su takvi pozvani bez obzira na sve kad pogledaš našu repku statistiku golova tko zabija i minutaže , al šta možemo nažalost mladi talenti,ambiciozni nemaju mijesta jer bitna je podobnost i to je to, mnogo toga se treba promjenit, ali žalosno da i takvi igrači vide da ne mogu,nisu IN ,ali đžaba moraju zauzet mijesto pa čak i klupu grijat jer raja je to 

Šta misliš hoće li ga Medunjanin dobiti?gruezi je napisao/la:safet nema muda da ga izostavi sa spiska jer ibricic je dio klana koji je glavni a taj klan cine dzeko ibricic i spahic ...ja sam jos prije njegovog odlaska u rusiju govorio da je ovaj momak do zla boga limitiran da on nema niti brzinu niti explozivnost ni drskost potrebnu za ista iole ozbiljnije..totalno je fizicki i takticki limitiran ,svaki iole agresivniji defanzivni vezni ce ga bez problema strpat u dzep..u hrvatskoj ligi koja je u rangu 3ce ili 4te njemacke lige kad dobijes loptu mozes kahvu popit dok se neko stvori da te napadne..i naravno u takvom okruzenji ibro je mogao da igra,medzutim cim je tempo igre visok i kad je pod pritiskom on se gubi ko abdest..nek su ga selili u aston vilu cak neki u lige petice a ocigledno je da nema kvalitet ni za lige b ktegorije..bilo je jos par ljudi koji su pisali ovdje o njegovoj limitiranosti ali strucnjaci sa ovog foruma su ih nazivali neznalicama haterima i kako vec ne.,.a ja vam garantujem da ce ,iako sjedi na tribinama, dobit susicev poziv ....
naravno da ce dobiti, ne moze susic okrenuti ledja igracu kojem ide lose ali moze reprezentaciji, navijacima.... spisak ce biti isti, gomila igraca koji nisu ni na klupi, a eksperimentisati cemo u vaznim utakmicama. interesuje me da li je rahimic jos u okosnica ekipe, narano da jeste.......
Sent from my Commodore 64
Jao koji potez Ibricica na utakmici Lokomotiv vs Dinamo Moscow
Spotace se neko djete na sredini tribine a Ibricic u stilu rasnog veznjaka uhvati ga da ne padne!!!!

Spotace se neko djete na sredini tribine a Ibricic u stilu rasnog veznjaka uhvati ga da ne padne!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Sta se desava s njim? Nije normalno da ga nema ni na mapi.
Dohvacao lopte danas..
hahahhaahahhhahhaZa_raju je napisao/la:Jao koji potez Ibricica na utakmici Lokomotiv vs Dinamo Moscow![]()
![]()

Vala bas,na stranu ovo glupiranje od strane forumasa.Cartman je napisao/la:Sta se desava s njim? Nije normalno da ga nema ni na mapi.
Ako je napravio problem znalo bi se kao i u slucaju Besica ili Mudonje.
Ako je povrijedjen isto tako.
Sa igracem od pet miliona eura ni bogatiji klubovi od Lokomotive ne bi tek tako ostavljali ni na nebu ni na zemlji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- brzitesanj
- Kontakt:
Ibricic trecu uzastopnu utakmicu nije ni na klupi Lokomotiva
Upitan i poziv za Reprezentaciju...

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nema tu nikakvog pitanja, jednostavno ne moze bit mjesta za njega u trenutnoj situaciji. Bolje mu je neka se vrati u Hajduk ako ce ovako bit do ljeta. Ali nije mi jasno kako toliko moze izgubit status preko zime. Nije bio bas standardan ni prije, ali je ulazio skoro uvijek i dosta cesto je igrao i od pocetka. Ili je se posvadjao sa trenerom, ili je imao katastrofalan ucinak na treningu. Ili su doveli neke nove vezne igrace?brzitesanj je napisao/la:Ibricic trecu uzastopnu utakmicu nije ni na klupi Lokomotiva
ma da oni igraju super, nebi ja nista rekao, ali ni bez njega ani sa njim nisu bili za meda! ali istina je da je igrao, dosta nekad od pocetka, vecinom zadnjih 20min /30min, ali dobro, sad ga ni na tribinama nema???Cartman je napisao/la:Nema tu nikakvog pitanja, jednostavno ne moze bit mjesta za njega u trenutnoj situaciji. Bolje mu je neka se vrati u Hajduk ako ce ovako bit do ljeta. Ali nije mi jasno kako toliko moze izgubit status preko zime. Nije bio bas standardan ni prije, ali je ulazio skoro uvijek i dosta cesto je igrao i od pocetka. Ili je se posvadjao sa trenerom, ili je imao katastrofalan ucinak na treningu. Ili su doveli neke nove vezne igrace?brzitesanj je napisao/la:Ibricic trecu uzastopnu utakmicu nije ni na klupi Lokomotiva
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Eto prilika da se pozeve novi igrac, ali da je provjeren.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Kako moze biti provjeren ako je novElegant je napisao/la:Eto prilika da se pozeve novi igrac, ali da je provjeren.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.