Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
preporuke ?AeGon099 je napisao/la:gdje bih mogao kupiti kvalitetne kozne rukavice (po mogucnosti da ne smrde) ?
Odlazi Safete.
Na Amino.Ba su bile jedne kožne predobre, al ne znam imal ih višeAeGon099 je napisao/la:preporuke ?AeGon099 je napisao/la:gdje bih mogao kupiti kvalitetne kozne rukavice (po mogucnosti da ne smrde) ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Preporuka !Dex je napisao/la:Treniraj ragbi

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
http://www.amino.ba/index.php?dispatch= ... t_id=30027" onclick="window.open(this.href);return false; da nisu ove ?Dex je napisao/la:Na Amino.Ba su bile jedne kožne predobre, al ne znam imal ih višeAeGon099 je napisao/la:preporuke ?AeGon099 je napisao/la:gdje bih mogao kupiti kvalitetne kozne rukavice (po mogucnosti da ne smrde) ?

Odlazi Safete.
Dobre su i te, al nisu te, ove su potpuno crneAeGon099 je napisao/la:http://www.amino.ba/index.php?dispatch= ... t_id=30027 da nisu ove ?
Ja se nado nečem da pročitam, nemoj hodža ovako za ramazan, kud će ti duša
- sef_mafije
- Kontakt:
pravi hožda

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Nemojte gledat ono što hodža gleda
Imal kakav začin osim čilija što ubrzava metabolizam ?

Imal kakav začin osim čilija što ubrzava metabolizam ?
Cimet,crni papar,senfDex je napisao/la: Imal kakav začin osim čilija što ubrzava metabolizam ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tyler durden
- Kontakt:
hodža je napisao/la:

Djevojke u teretani većinom rade samo noge i hodanje na traci. Rijetki se usude raditi kako treba jer se boje "mišića" . Da se tako lahko nabildati svi mi hodali sa uskim polo majicama gradom. Lik se utekne ruka 36 i to od sala a stoma mu 110

@Bosnian
Kolika ti je ruka ?

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Allaha mi brate, nisam je mjerio od prosle godine... krajem ljeta sam imao 40, sad mi ne mogu kosulje na ruke
a izgubio sam dosta masti. Znaci vjerovatno 41, 42
Evo sad sam spao 3 kile
Imao sam problema sa zeludcem, a maloprije povrijdio rame samo tako

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Koliko imas kila sada? Jel tacno da je idealno od visine u centimetrima 100 oduzeti i dobiti optimalnu kilazu?Bosniacum Lilium je napisao/la:Allaha mi brate, nisam je mjerio od prosle godine... krajem ljeta sam imao 40, sad mi ne mogu kosulje na rukea izgubio sam dosta masti. Znaci vjerovatno 41, 42
Evo sad sam spao 3 kile
Imao sam problema sa zeludcem, a maloprije povrijdio rame samo tako
![]()
![]()
![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Dobar, ja kako sve konzumiram raste stomak. Odmah se sjetim kardio treninga u 6, 6:30 gdje kiša pada a ja brzo hodanje radim
Nema veze biti će bolje aBd.
Za mene ne postoji idealna težina. Jednostavno kada si sam sa sobom zadovoljan težina će ti biti okej.
A ako pratiš ta čuda onda na 1.80 je idealno od 76-84 negdje. Ako treniraš ide ti preko 90 na masi, kasnije sve to opada. Ako ne, onda onu kilažu koju sam napisao^

Za mene ne postoji idealna težina. Jednostavno kada si sam sa sobom zadovoljan težina će ti biti okej.
A ako pratiš ta čuda onda na 1.80 je idealno od 76-84 negdje. Ako treniraš ide ti preko 90 na masi, kasnije sve to opada. Ako ne, onda onu kilažu koju sam napisao^
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@greivis ma zavisi od misicne mase
rekao ti je sve neutral da se ne ponavljam.
Treutno imam 76 KG visina 177. Prije 10tak dana sam imao 79 KG ali sam izgubio apetit, pokvario sam zeludac pravo
Jedem nesto malo, i to sto moram. Cilj mi oko 12% masti i kilaze oko 82 KG

Treutno imam 76 KG visina 177. Prije 10tak dana sam imao 79 KG ali sam izgubio apetit, pokvario sam zeludac pravo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Oj da je ovakve nogeNeutral je napisao/la:![]()

bitch

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.