To i ja tvrdim al eto vidis on ne vjeruje da su losi s loptom i obojica su ko dva cunja ispred odbraneGG3 je napisao/la: ↑14 okt 2025, 10:56Ma nisu puno ni razliciti, i jedan i drugi su u igri sa loptom katastrofa, njih dvojica mogu samo skupa igrat u formaciji 3-5-2Sveti je napisao/la: ↑14 okt 2025, 09:141. Tahirovic i sunjic ni u bajkama nisu isti igracizgembo89 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 21:57Nema rjesenja sa Sunjic Tahirovic to su dva ista igraca i ne mogu igrati zajedno jednog od njih treba drzati na klupi zavisno od protivnika,a imati ofanzivnog veznog tipa Bazdar ili Bajraktarevic koji bi igrali iza Dzeke ili Demirovica da napravimo neki romb u veznom redu da ima vise opcija za tranziciju lopte prrma naprijed iz odbrane ovako mi maltene stojimo sa 6 pozadi i ljudi nam sutaju prolaze kako hoce jer sredina i ne postojj
2. Ne mozes igrat romb sa okomitim krilima kakve mi imamo. Romb je prevazidjena formacija u kojoj defakto nemas krila nikako vec 4 vezna igraca, i moze dat ruke ako nemas klasicnih krila u ekipi. Mi nakon x godina to imamo, i ne vidim razlog da se tako igra.
3. Razlog propuha je disbalans i relativno velika ocekivanja od Tahirovica, koji po mom misljenju ne moze da odgovori zadacima koje ss postavi.
Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
- Beduin
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Kod vas je uvijek ista mantra i supljiranje.Sarun je napisao/la: ↑14 okt 2025, 12:23Tema o igračima iz naše lige je vise sarkazam a ne istinita tvrdnja. ( Po meni su npr. Beganovic iz Sarajeva i Alic iz Želje oba bolja beka od onih koji su igrali zadnje dvije utakmice).Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2025, 17:49Kad si dugo na forumu postane frustrirajuce iznova i iznova citati "vidices kad se desi to i to", "igraci iz nase lige bi ih poderali" i slicno. A niko da pruzi konkretan dokaz, cinjenicu za svoje tvrdnje.
E zbog toga tako reagujem, pa sam pitao i tebe koji su to igraci najbolji iz nase lige. Nista licno protiv tebe, nemoj se ljutiti.![]()
Naravno da nisam zadovoljan nasom igrom, naravno da nisam zadovoljan vodjenjem ekipe naseg selektora, naravno da to moze i mora bolje. Ali isto tako svi zaboravljate kakvu igru i rezultate smo imali do dolaska Barbareza, kakvo stanje na tabeli smo najcesce gledali, rang listu, metuzaleme u ekipi, a sad smo drugi na tabeli iako dosta vas od pocetka kvalifikacija ovdje predvidja neki potop ekipe, 3-4 boda u 4-5 utakmica i slicno.
Previse ste nerealni, kriticki nastrojeni i svi sve znate, iscekujete, pljujete, vrijedjate, a mi smo medju 3-4 najmladje reprezentacije u Evropi. I sta onda hocete od djece, instant rezultat? Niste ga imali sa Krunicem, Cimirotom, Amir, Pjanicem, Sehicem, Sanicaninom, Civicem, Prcicem, Gojakom, Nalicem, Prevljakom, Cipeticem, Nasticem, Koljicem, Kvrzicem i drugima.
Mi smo drugi na tabeli igrom slučajnosti;
1. Pobjeda u Rumuniji potpuno nezaslužena
2. 2 Gola Kipru ni mi ne znamo kako smo dali
3. Pobjeda protiv Kipra - prvo poluvrijeme je trebalo po šansama biti 0:3.
Činjenice;
1. Jeli Barbarez ismijavao igru i rezultate prethodnih selektora
2. Jeli Barabarez jedini dobio potpuno odriješene ruke u vodjenje reprezentacije
3. Činjenica je da nemamo smislene akcije
4. Ako smo tako mlada reprezentacija - zašto je dzeko igrao cijelu utakmicu protiv Kipra?
5. Zašto smo izgubili Ahmedhodzica i Huseinbasica?
6. Zašto Dedić u reprezentaciji izgleda kao Amater?
7. Hadzikadunic nakon dugog odsustva, odjednom Kapiten?
Hajmo nastaviti raspravu poslije utakmica protiv Rumunije i Austrije, gdje mislim da će nas Rumunija lakše od očekivanog dobiti u Zenici.
LP
Mi smo uvijek nezasluzeno pobijedili, uvijek je zahvaljujuci sreci, sve je nerealno i pogresno kad smo mi u pitanju jer vi nesvjesno mrzite i prezirete sve svoje.
I mi smo na SP nesrecom ispali u grupama zbog nepostojeceg ofsajda, nesrecom i sudijskom greskom kiksali protiv Francuske, pukom srecom Kipar nam otkinuo sad 2b sto zbog onog penala, sto zbog 100% promasene nase sanse u zadnjoj sekundi meca. I tako u nedogled mozemo.
Nemam ja sta s tobom raspravljati nakon Rumunije i Austrije, obje te reprezentacije su bolje od nas po rang listi i gledajuci zadnjih nekoliko godina. Mi smo jos u razvoju, 2. najmladja reprezentacija u ovim kvalifikacijama i sta onda sa raspravljam s tobom?
Jeste li pred pocetak grupne faze govorili da nemamo sanse osvojiti 4b, a da cete otici sa foruma ako uzmemo svih 6 bodova?
Jeste.
Jeste li otisli?
Niste.
I sta onda s vama raspravljati kad ste nerealni i sutra da izborimo baraz ili direktno otisli na SP vi biste nalazili dlaku u jajetu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, mirsonetz, tale07 i 17 gostiju.