Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Kad vidim ovih 15 gledalaca u Ist. Sarajevu(a gostuje zvanični šampion),stvarno se pitam zašto danas kamere nisu na Grbavici,u BL,ili u Vrapčićima ili Prijedoru...ovakvi klubovi kao Slavija,i ovakvi prenosi mogu samo uraditi antipropagandu BiH lige,a nikako promovisati je,kao što bi bio slučaj da je kamera na nekom od navedenih stadiona danas....
Hahahahaha, ma znaju ljudi šta će prenositi, ovo je apsulutno amaterski od njih. Smiješnoooooooooo 

- denza_hordas
- Kontakt:
pa nemoj brate tako vidis bolje za njih da se slusa pjesma srpsko sarajvo,srpska republika,majka srbija,kosovo metohijaSchlager je napisao/la:Kad vidim ovih 15 gledalaca u Ist. Sarajevu(a gostuje zvanični šampion),stvarno se pitam zašto danas kamere nisu na Grbavici,u BL,ili u Vrapčićima ili Prijedoru...ovakvi klubovi kao Slavija,i ovakvi prenosi mogu samo uraditi antipropagandu BiH lige,a nikako promovisati je,kao što bi bio slučaj da je kamera na nekom od navedenih stadiona danas....

umjesto u vrapcicima da gledamo ili gdje bilo drugo
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
-
- Kontakt:
al je zato stadion puno bolji od gradskog, mada zvrlji prazan.Schlager je napisao/la:Kad vidim ovih 15 gledalaca u Ist. Sarajevu(a gostuje zvanični šampion),stvarno se pitam zašto danas kamere nisu na Grbavici,u BL,ili u Vrapčićima ili Prijedoru...ovakvi klubovi kao Slavija,i ovakvi prenosi mogu samo uraditi antipropagandu BiH lige,a nikako promovisati je,kao što bi bio slučaj da je kamera na nekom od navedenih stadiona danas....
i onda kazu ovi iz istocnog dijela sve pare idu u bl, a taj stadion finansirala vladars, ministarstvo sporta, i sad im jos i reflektore kupuju.žMislim nemam nista protiv, i treba da se ulaze u sport svuda, ali valjda se prvo trebalo ulagati u banjalucki sport po nekoj logici, najvise sportista, najvise fubalera i tako to
TREĆI PUT ČASTIMO !
prvo molite Boga da bude bilo kakvog prenosa a sada kada ima bilo kakvog prenosa pametujete ccc
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Zar vam nije obecan novi stadionborcev_navijac je napisao/la:al je zato stadion puno bolji od gradskog, mada zvrlji prazan.
i onda kazu ovi iz istocnog dijela sve pare idu u bl, a taj stadion finansirala vladars, ministarstvo sporta, i sad im jos i reflektore kupuju.žMislim nemam nista protiv, i treba da se ulaze u sport svuda, ali valjda se prvo trebalo ulagati u banjalucki sport po nekoj logici, najvise sportista, najvise fubalera i tako to
Prenosa je bilo i bez euromedije i BHT-a.Hamo je napisao/la:prvo molite Boga da bude bilo kakvog prenosa a sada kada ima bilo kakvog prenosa pametujete ccc
Imao si prenose utakmica Vogosce, NK Kiseljaka prije, FK Romanije...itd.
Nije bitno da se prenosi, bitno je sta se prenosi.
Bolje da se nista ne prenosi. Boli me neka stvar ko su potpisnici a ko nisu i da se ravnomjerno prenosi.
Pa nece se u engleskoj prenositi Hull - Burnley kada igraju Liverpool-Chelsea. Treba prenositi najbolje utakmice kola pa taman nijednom u sezoni ne prenosili Slaviju, Modriču...itd.
da ali ostali su prije pametovali i molili Boga da BILO ŠTA PRENOSE...Analic je napisao/la:Prenosa je bilo i bez euromedije i BHT-a.Hamo je napisao/la:prvo molite Boga da bude bilo kakvog prenosa a sada kada ima bilo kakvog prenosa pametujete ccc
Bolje da se nista ne prenosi. Boli me neka stvar ko su potpisnici a ko nisu i da se ravnomjerno prenosi.
Pa nece se u engleskoj prenositi Hull - Burnley kada igraju Liverpool-Chelsea. Treba prenositi najbolje utakmice kola pa taman nijednom u sezoni ne prenosili Slaviju, Modriču...itd.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- denza_hordas
- Kontakt:
bez uvrede al ti si teski debil vise bi volio da neko od sranih klubova osvoji neku svoju ligu a nego da se fudbal u tvojo zemlji od kojeg imas koristi razvijaAnalic je napisao/la:Prenosa je bilo i bez euromedije i BHT-a.Hamo je napisao/la:prvo molite Boga da bude bilo kakvog prenosa a sada kada ima bilo kakvog prenosa pametujete ccc
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Ja ni u jednoj rečenici niti kontekstu nisam izašao izvan granica BIH. Onaj primjer je nevezano. Mogao sam i francusku ligu navesti. Bitno je povući paralelu (ako znaš šta je to) između normalog prenosa u nekoj zemlji i u BIH. Znaš li ti šta je PRIMJER NORMALNIH PRENOSA U JEDNOJ ZEMLJI I PARALELA SA NAŠOM. Tako da nemoj biti licemjer i o meni govoriti tako što se o tebi u tvojem društvu govori. Eto lijepo te molim.denza_hordas je napisao/la:bez uvrede al ti si teski debil vise bi volio da neko od sranih klubova osvoji neku svoju ligu a nego da se fudbal u tvojo zemlji od kojeg imas koristi razvijaAnalic je napisao/la:Prenosa je bilo i bez euromedije i BHT-a.Hamo je napisao/la:prvo molite Boga da bude bilo kakvog prenosa a sada kada ima bilo kakvog prenosa pametujete ccc
Ja kao prvo navijam samo za Velež i niti jedan strani klub me ne interesuje. A kad si već neki veliki mislilac jeli bolje za BIH da se prenosi Velež - Sarajevo ili Slavija - Zrinjski.
Ja stvarno ne znam momak jeli sa tobom sve u redu i jesi li procitao uopste sta sam ja napisao. Ne da mi rijeci stavljas u usta nego citave recenice bog te mazo.
Svaka ti cast. Klasicni si primjer svoje vrste i inteligencije vecine clanova.
Nisi imao šta reči vidio Hull i odmah da nešto kenjaš o meni. A što nisi vido Kiseljak, Romanija, Vogošća itd. Jeli ti nije odgovaralo.
- denza_hordas
- Kontakt:
mislio sam da govoris kako bi vise volio strane klubove gledat ma haj nema veze nemoj zamherit nego ja planem kad vidim da ovi nasi ljudi drkaju na strane klubove i to me boli i ja samo voli sarajevo i ni za koga vise ne navijam 

Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Danas je bio prenos Slavija - Zrinjski na BHT1 

× Plava krv ispod koze ×
Drago mi je da smo se razumjeli.denza_hordas je napisao/la:mislio sam da govoris kako bi vise volio strane klubove gledat ma haj nema veze nemoj zamherit nego ja planem kad vidim da ovi nasi ljudi drkaju na strane klubove i to me boli i ja samo voli sarajevo i ni za koga vise ne navijam

- denza_hordas
- Kontakt:
ma sve ok samo je meni inace jezik brzi od pameti ili u ovom slucaju prsti moracu to stavit u potpisAnalic je napisao/la:Drago mi je da smo se razumjeli.denza_hordas je napisao/la:mislio sam da govoris kako bi vise volio strane klubove gledat ma haj nema veze nemoj zamherit nego ja planem kad vidim da ovi nasi ljudi drkaju na strane klubove i to me boli i ja samo voli sarajevo i ni za koga vise ne navijamDosta mi je konflikata.
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
Haj da se onda i ja izvinim zbog agresivne reakcije. Složni smo ko braća sad.denza_hordas je napisao/la:ma sve ok samo je meni inace jezik brzi od pameti ili u ovom slucaju prsti moracu to stavit u potpisAnalic je napisao/la:Drago mi je da smo se razumjeli.denza_hordas je napisao/la:mislio sam da govoris kako bi vise volio strane klubove gledat ma haj nema veze nemoj zamherit nego ja planem kad vidim da ovi nasi ljudi drkaju na strane klubove i to me boli i ja samo voli sarajevo i ni za koga vise ne navijamDosta mi je konflikata.

Ljudi nije toliko do televizije koliko do klubova, ne daju prenose kod kuće znate radi čega već, a normalno je da prenose Velež - Sarajevo danas, ali kriva je uprava Veleža, a i Sarajevo ne dopušta utakmice kod kuće, samo hoće vani, klubovi su glavni krivci
Ti imaš neko opšte razmišljanje koje vlada u BIH javnosti.ronaldo9 je napisao/la:Ljudi nije toliko do televizije koliko do klubova, ne daju prenose kod kuće znate radi čega već, a normalno je da prenose Velež - Sarajevo danas, ali kriva je uprava Veleža, a i Sarajevo ne dopušta utakmice kod kuće, samo hoće vani, klubovi su glavni krivci
Uprava Veleža ovdje nije ništa kriva. Ne znam odakle ti te informacije. Uprava Veleža je erumediji dala da se prenose sve utakmice domaće Veleža koje got oni žele.
Što se nebi prenosilo. Danas je Sarajevo imalo više nego normalno suđenje u Mostaru. Čak je Velež imao 3 puta više ofsajda od Sarajeva dosuđenih (2 sigurno nisu bila ofsajdi). Sarajevo je normalno stvorilo prilike i mogli su poravnati.
MaliMemo je napisao/la:Danas je bio prenos Slavija - Zrinjski na BHT1
Prepune tribine, sjajno navijanje, jedva sam ih čuo od komentatora koji je poseban. Ljudi moji, hajde nije toliko meni do posjete, ali kako ubijaju komentatori utakmicu . Uspavanka.
- jalehordas
- Kontakt:
joj hvalati sto si nam reko nemamo mi tv i nismo znali!!MaliMemo je napisao/la:Danas je bio prenos Slavija - Zrinjski na BHT1
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Jel raja,sta se prenosi naredne subote,jel Siroki-Zeljo ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!