BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Baskijska zvijer nam je jedini napadac na klupi? 

Ja vam kazem sa ovim savezom gdje nema nijednog fudbalera gdje nismo gurnuli Barbu da radi za nas po Njemackoj , gdje nismo sad odma vedi ponudili cim zavrsi , ovo ce nam ostat generacija nedodirljiva , niko od Hajrovica nje doveden sa nekim kvalitetom i ovo novo sve sto imamo sreca pa su marinkovicu dali mladu , al bez terena bez udbalskih skauta nema ba necde niko iz svedske doc ovdje vadit papireJonSnow je napisao/la:Vucevich je napisao/la:
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- ASD
- Kontakt:
Jedna od najgorih stvari koje radi savez je sto trpa repke mladjim igracima iz dijaspore sumnjivog kvaliteta, umjesto da se okrenu domacim igracima, plus samo kvalitetnim igracima iz dijaspore. Ovako od nas prave Zimbabwe.paulus je napisao/la:nemoj jaro , Pjani je nudjen Francuski pasos jos u Metzu, pricate o dijaspori koga nam je savez doveo od tamo zadnjih 10 godina , evo Dilaver se javio trazi pomoc saveza nista , momak stvarno pokazo kvalitet , koga nam je savez doveo , prodali mojoj tv prava ejjjjj pa to nema nigdje , prave zgradu mi imamo 4 tupava terenaASD je napisao/la:Ma bit ce igraca iz dijaspore, ali nece biti klasnih igraca jer bi se u tom slucaju moralo mnogo toga potrefiti da odbiju svoju zemlju pa da zaigraju za nas.
Kod Pjanica se potrefilo sto je njegova druga drzava veoma slabi Luksemburg.
A taj DIlaver mi nije jasan, licno mislim da je kalkulant, da se nada pozivu Austrije pa odugovlaci sa sredjivanjem papira i prebacuje na druge.
Tu savez svakako ne moze biti kriv jer Dilaver bi mijenjao samo ako mu se garantuje mjesto kao da je Mesi, a Robi to ne zeli.
Robi bacio karte na stol. Znaci 3-0
Sve i da je to sve istina opet je ovdje naucio igrati fudbal i ovdje je napravio proboj u seniore, mozes ti pripisavait njegovu karijeru ceskoj, njemackoj sve je to super ali cinjenica je da Dzeko nije dijete iz dijaspore vec dijete koje je uspjelo iz BiH lige dakle najbolji igrac u historiji reprezentacije prve fudbalske korake imao u prvom timu Zelje i Premijer ligi BiH prikljuci se na aparate molicu lijepo!Cuj domaca skola izbacila najboljeg igraca u historiji repke.Za vas je on bio kloc i igrac koji je trebao igrati po nasim njivama.Kad je poceo igrat ozbiljan fudbal u Wolfsburgu i kad je svijet cuo za njega onda ste vi poceli sa tim "Zeljovac","Zeljina skola" itd.
29.11.1919
- ASD
- Kontakt:
Pa Dzeko je preko 10 godina trenirao fudbal ovdje prije nego sto je otisao u Cesku.
Tamo jeste dosta naucio od struke ali je prije toga imao jednu dobru bazu koja se samo nadogradjivala.
Tamo jeste dosta naucio od struke ali je prije toga imao jednu dobru bazu koja se samo nadogradjivala.
I za tebe isti odgovor ko i onom delegatu, Dzeko je igrac koji je izasao iz nase skole i nase lige i mozes ti sad pjevati borbene o ceskoj njemackoj engleskoj on je produkt domace skole a tebi preostane da se prikljucis na aparate i ponavljas sebi kako je dobra ceska skola fudbalaceska ga napravila igracem. Za vas strucnjake je bio kloc i uzeti 25000 kao sestica u lott.

Moram bit Iskren Zakaric nije za repke prosinecki mora popravit sa ajrom stvar , Duljevic je dosta bolji od Zakarica zna napravit visak , visca mimo asista razocarenje , dzeko najlosija sezona u zadnjih 5 6 god , Pjana je motor Juvea i nase repke , Besic je posto sasvim nes drugo vise nije razbijac vec peljator , pa nekad je gazio ljude , Bica je spor ono je mogo penal bi sunja mi je siguzniju zuka je ekstra zasad ,, todor mora bolje Kolosinac ce popravit stvar i moramo nac uz Sarica Rahimica nekog i molim vas zavrsite dilavera
Ma sve ga ceska naucila poceo tamo od nuleASD je napisao/la:Pa Dzeko je preko 10 godina trenirao fudbal ovdje prije nego sto je otisao u Cesku.

Ljudi opasno potcjenjuju nasu ligu ali sa vama se ne bi slozio aktuelni osvajac zlatne lopte takodjer bivsi igrac iste

Dobri tereni i trener to je to al daj ti nama zgradujapa je napisao/la:I za tebe isti odgovor ko i onom delegatu, Dzeko je igrac koji je izasao iz nase skole i nase lige i mozes ti sad pjevati borbene o ceskoj njemackoj engleskoj on je produkt domace skole a tebi preostane da se prikljucis na aparate i ponavljas sebi kako je dobra ceska skola fudbalaceska ga napravila igracem. Za vas strucnjake je bio kloc i uzeti 25000 kao sestica u lott.![]()
Bico na beku iste Greske ko MESA JEDINO AKO NECE OGRAT SA 3 NAZAD A PUSTIT kOLOSINCA KO WINGBACKA
SUTRA SE MORA IZAC KO MADJARI GINUT
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidio si kakav je Todorovic bio protiv Armenaca, mora staviti Bicu. Nisam ni ja za, ali propuh je ako Todor igra.paulus je napisao/la:Bico na beku iste Greske ko MESA JEDINO AKO NECE OGRAT SA 3 NAZAD A PUSTIT kOLOSINCA KO WINGBACKA
Aj jarane nemoj kakit. Mislim ja bi volio da nam je liga brutalna ali nije vec je medju 10 najgori u evropi. Uzeci u obzir kvalitet i uspjeh reprezentacije i uporedis sa ligom, onda je nasa najgora.japa je napisao/la:Ma sve ga ceska naucila poceo tamo od nuleASD je napisao/la:Pa Dzeko je preko 10 godina trenirao fudbal ovdje prije nego sto je otisao u Cesku.
Tamo jeste dosta naucio od struke ali je prije toga imao jednu dobru bazu koja se samo nadogradjivala.![]()
![]()
Ljudi opasno potcjenjuju nasu ligu ali sa vama se ne bi slozio aktuelni osvajac zlatne lopte takodjer bivsi igrac iste
Cuj "opasno potcjenjuju". Pa i Makedonija, Luksemburg i Albanci i slicni su imali predstavnika u Europa Leauge bar, dok nismo. To sto su Dzeko i Modric zajedno odigrali 15 tekmi u toj ligi ti ne pije vode uopste.
I Kante i Drogba su igrali u Ligue 2 pa nije strasna liga neka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od pouzdanog izvora sam cuo da je Dzeko pred utakmicu s Armenijom na zagrijavanju zadobio blagu povredu zadnje loze,te se nije htio trositi,cuvao se za Grcku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pozdrav, Baho.BosniaBoston je napisao/la:Od pouzdanog izvora sam cuo da je Dzeko pred utakmicu s Armenijom na zagrijavanju zadobio blagu povredu zadnje loze,te se nije htio trositi,cuvao se za Grcku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Pozdrav, Baho.BosniaBoston je napisao/la:Od pouzdanog izvora sam cuo da je Dzeko pred utakmicu s Armenijom na zagrijavanju zadobio blagu povredu zadnje loze,te se nije htio trositi,cuvao se za Grcku

Ozbiljno.Valjda ce zabit dvicu grcima
#Punoljetstvo
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina je, imao je povredu zadnje loze. Objasnjava zasto nije bio u svom elementu.
Mi svaki trening u drugoj garnituri,vecinom iz 2016g. 

Ne znam do kad poredjenja ta da je Dzeko igrao ovdje ili Modric? Kakve to veze ima sa bilo cime?
Jedan Sadio Mane je do devetneste godine igrao po africkim blatnjavim terenima pa jel to znaci da su tamo njihovi pasnjaci dobri i njihovi klubovi odlicni jer je on svjetski igrac?
Postoje izvanredni talenti koji gdje god da se rode pokazat ce to kad-tad. Jedan od njih je Dzeko. Nije on nista postigao ovdje, ali se trudom uspio dokazati vani.
Tako isto i da je Ronaldo rodjen u Papua Novoj Gvineji, on bi opet uspio da se izbori i postane jedan od najboljih u historiji kad-tad jer bi se to otkrilo. Kad si vanserijski talenat jednostavno se izdvojis u masi, to je nesto sto se desi.
Tako da igranje Dzeke u ovoj ligi nasoj ne povecava apsolutno nista njen sam kvalitet. Znacilo bi kada bi mi imali igrace za dobar izvoz kao sto recimo dinamo ima i slicno. Ovako nista.
Jedan Sadio Mane je do devetneste godine igrao po africkim blatnjavim terenima pa jel to znaci da su tamo njihovi pasnjaci dobri i njihovi klubovi odlicni jer je on svjetski igrac?
Postoje izvanredni talenti koji gdje god da se rode pokazat ce to kad-tad. Jedan od njih je Dzeko. Nije on nista postigao ovdje, ali se trudom uspio dokazati vani.
Tako isto i da je Ronaldo rodjen u Papua Novoj Gvineji, on bi opet uspio da se izbori i postane jedan od najboljih u historiji kad-tad jer bi se to otkrilo. Kad si vanserijski talenat jednostavno se izdvojis u masi, to je nesto sto se desi.
Tako da igranje Dzeke u ovoj ligi nasoj ne povecava apsolutno nista njen sam kvalitet. Znacilo bi kada bi mi imali igrace za dobar izvoz kao sto recimo dinamo ima i slicno. Ovako nista.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.