FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2014, 18:07

naprijed slatke, a nazad gorke.

mene memija baca na mladog jahića i imam utisak da bi on mogao i na zadnjeg veznog. trči k'o navijen, ulazi u duele bez straha i ne hebe živu silu generalno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 avg 2014, 18:12

arelinho je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Moje misljenje je da se ovaj forumas @arhiva, treba poistovjetit sa svojim nick-om zauvijek sa ovog foruma.

Ima li danas trening?
bio jutros :)
Znas li kad je sutra?
DRUG NEBI TI PUNCA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 avg 2014, 18:30

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 avg 2014, 18:32

bagrcavi je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Moje misljenje je da se ovaj forumas @arhiva, treba poistovjetit sa svojim nick-om zauvijek sa ovog foruma.

Ima li danas trening?
bio jutros :)
Znas li kad je sutra?
saznam veceras :) pa javim

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 avg 2014, 18:54

Vala bas,ako guramo mladje gurni i Vedrana na gol. Svakako mu psuju pojedini vec, zabi Wagner gol, dere se levat iznad mene : "*ebo vas KESEVSKI i ko ga dovede,gledaj stopera i g*vana" :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 avg 2014, 19:00

zna li neko ima li negdje snimak utakmice ili da postavi, hvala.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 18 avg 2014, 19:12

Baja_Zvjerka je napisao/la:slika
:clap: dečko!
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2014, 19:17

Po meni ja sam valjda naopak od ove tri do sada najbolja utakmica ovu smo igrali bilo je i prodora i ubacaja ali fali rutine.Od tri boda nas je djelilo to sto Bajic ne zna desnom nogom i to su cinjenice. Po meni ekipa raste iz utakmice u utakmicu, vjerovatno cemo se kasno dozvati ali tako je kako je.Ono sto je sigurno to je da i Adzem jos uvijek luta u ekipi nema u glavi prvih 11 i to je valjda tako kada se gradi ekipa.Ono sto brine je to da bolje partije pruzaju mladji nego ovi stari igraci valjda se vise ocekuje od ovih iskusnih. I dalje sam misljenja da ovoj ekipi fali veznjak.Tomo trci i za sebe i jos jednog igraca bio to Jamak ili Sadikovic, Eldar je van svih desavanja.Po krilu smo jaci mnogo nego prosle godine vec se primjeti i tu ce konkurencija biti najveca.Bajic slicno kao Hodzic prosle godine trebace mu vremena a kad konacno zaigra kako treba otici ce jer ima potencijala mada je i eto direktan krivac sto nismo uzeli tri boda promasio je dvije vise nego izgledne prilike.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 18 avg 2014, 19:19

bojamora je napisao/la:zna li neko ima li negdje snimak utakmice ili da postavi, hvala.
Memija je konkretan primjer da naši mladići koji dolaze iz omladinskog pogona vrijede. Svako onaj koji je par puta pratio Memiju na treningu, uvidio je da će se mali uskoro ustaliti u Željinih prvih jedanaest. Mali je došao bukvalno niotkuda i on je jasan pokazatelj da se samo rad isplati. Po meni, trenutno Mekić je već spreman da zamjeni Hasanovića na zadnjem veznom (Hasanović mi svakako nije za Želje), dok bih Haskovića gurnuo umjesto Tomića. Mislim da bi Memija, neko je to već dobro i primjetio, svoje najbolje partiju mogao pružiti na zadnjem veznom. Sva trojica igrača (Memija, Mekić, Hasković) su izuzetno dobro fizički pripremljena (u svakom slučaju su spremniji od Hasanovića i Tomića) i mislim da bi njihovim forsiranjem nemjerljivo bili na dobitku. Mali Amir ima fantastičnu tehniku, ali po meni, fali mu još fizike da bi se mogao ravnopravno nositi sa starijim od sebe. Stanića pod hitno vratiti na bekla umjesto Čole. I, da, neko je pitao za Kjosevskog, stavio bih ruku u vatru daje mali već sada bolji od Antolovića.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2014, 19:23

pile87 je napisao/la:Po meni ja sam valjda naopak od ove tri do sada najbolja utakmica ovu smo igrali bilo je i prodora i ubacaja ali fali rutine.Od tri boda nas je djelilo to sto Bajic ne zna desnom nogom i to su cinjenice. Po meni ekipa raste iz utakmice u utakmicu, vjerovatno cemo se kasno dozvati ali tako je kako je.Ono sto je sigurno to je da i Adzem jos uvijek luta u ekipi nema u glavi prvih 11 i to je valjda tako kada se gradi ekipa.Ono sto brine je to da bolje partije pruzaju mladji nego ovi stari igraci valjda se vise ocekuje od ovih iskusnih. I dalje sam misljenja da ovoj ekipi fali veznjak.Tomo trci i za sebe i jos jednog igraca bio to Jamak ili Sadikovic, Eldar je van svih desavanja.Po krilu smo jaci mnogo nego prosle godine vec se primjeti i tu ce konkurencija biti najveca.Bajic slicno kao Hodzic prosle godine trebace mu vremena a kad konacno zaigra kako treba otici ce jer ima potencijala mada je i eto direktan krivac sto nismo uzeli tri boda promasio je dvije vise nego izgledne prilike.
nisi vala naopak, šansi je bilo koliko hoćeš ali neće u gol.

to za mlađe je tačno ali mene to uopšte ne brine, već tu vidim mogućnost da se izvučemo iz dugova. bajić prošle godine prije evrope potpisao na pet godina, ima do 30.06.2018. ugovor. dobro ako ide, dobro ako ne ide. ara je otišao za 750.000 eur, a nigdje nije odigrao seniorski meč osim kod nas.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 avg 2014, 19:29

ChWilla je napisao/la:naprijed slatke, a nazad gorke.

mene memija baca na mladog jahića i imam utisak da bi on mogao i na zadnjeg veznog. trči k'o navijen, ulazi u duele bez straha i ne hebe živu silu generalno.
Bobro si to primjetio prijatelju, samo se bojim njegove brzine prema naprijed, ponese te... Ide previse gore, a onda propuh...

EDIT: @arelinho Hvala po kozna koji put za info o treningu...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 avg 2014, 19:34

bojamora je napisao/la:zna li neko ima li negdje snimak utakmice ili da postavi, hvala.
Da mogu ikako da snimim tekmu, sad bi to uradio jer imam logosoft, a tekma je sinoc bila u 01:15, a snimak uvijek mozes pogledati na logosoftu, jedino da dodjes do mene... :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2014, 19:35

ChWilla je napisao/la: nisi vala naopak, šansi je bilo koliko hoćeš ali neće u gol.

to za mlađe je tačno ali mene to uopšte ne brine, već tu vidim mogućnost da se izvučemo iz dugova. bajić prošle godine prije evrope potpisao na pet godina, ima do 30.06.2018. ugovor. dobro ako ide, dobro ako ne ide. ara je otišao za 750.000 eur, a nigdje nije odigrao seniorski meč osim kod nas.
Bice tu svega jos, bekovi isto dizu formu mnogu su bolji nego protiv olimpica cak i Cola po meni oni ostaju zvaljeni jer nemamo def veznjaka koji to krpi.Odatle ovi udarci sa 20 metara a nema nikog da blokira i to je ujedno dio ekipe koji prvi padne.Lagano dizemo i fizicku spremu mada je to jos uvjek daleko od onoga sto bi mi zeljeli jer nismo u stanju slaviji nadmetnuti ritam koji ne mogu pratiti onda znas da to nije na zavidnom nivou.Iskreno se nadam da ovi nasi imaju malo soli u glavi i da ce vec sad kada je Svraka otisao dovesti nekoga ne moze mlad igrac nositi igru moze biti dobar uz dobru ekipu ali nosti igru ne.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 19:41

Ko je ovo ?
1946

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 avg 2014, 19:42

Nasljednik Pjanica.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 avg 2014, 19:44

sajo10 je napisao/la:Nasljednik Pjanica.
Moze li kod vas ista direktno, dabogda momak igrao u Realu. Mogu li dobiti puno ime i prezime ?

Edit: Hvala :)
Zadnja izmjena: franklampard8, dana/u 18 avg 2014, 19:46, ukupno mijenjano 2 puta.
1946

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 18 avg 2014, 19:45

franklampard8 je napisao/la:
Ko je ovo ?
Amir Hadžiahmetović i Nedim Hrapović.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2014, 20:00

pile87 je napisao/la: Bice tu svega jos, bekovi isto dizu formu mnogu su bolji nego protiv olimpica cak i Cola po meni oni ostaju zvaljeni jer nemamo def veznjaka koji to krpi.Odatle ovi udarci sa 20 metara a nema nikog da blokira i to je ujedno dio ekipe koji prvi padne.Lagano dizemo i fizicku spremu mada je to jos uvjek daleko od onoga sto bi mi zeljeli jer nismo u stanju slaviji nadmetnuti ritam koji ne mogu pratiti onda znas da to nije na zavidnom nivou.Iskreno se nadam da ovi nasi imaju malo soli u glavi i da ce vec sad kada je Svraka otisao dovesti nekoga ne moze mlad igrac nositi igru moze biti dobar uz dobru ekipu ali nosti igru ne.
ako je dovoljno dobar može. **** ti "iskustvo" kakvo imaju svraka i jamak. to je iskustvo u mahalskom, livadskom, zastarjelom i nepravilnom igranju lopte. djeci je bolje bez tog iskustva, to je breme i teret a ne iskustvo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2014, 20:08

ChWilla je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Bice tu svega jos, bekovi isto dizu formu mnogu su bolji nego protiv olimpica cak i Cola po meni oni ostaju zvaljeni jer nemamo def veznjaka koji to krpi.Odatle ovi udarci sa 20 metara a nema nikog da blokira i to je ujedno dio ekipe koji prvi padne.Lagano dizemo i fizicku spremu mada je to jos uvjek daleko od onoga sto bi mi zeljeli jer nismo u stanju slaviji nadmetnuti ritam koji ne mogu pratiti onda znas da to nije na zavidnom nivou.Iskreno se nadam da ovi nasi imaju malo soli u glavi i da ce vec sad kada je Svraka otisao dovesti nekoga ne moze mlad igrac nositi igru moze biti dobar uz dobru ekipu ali nosti igru ne.
ako je dovoljno dobar može. **** ti "iskustvo" kakvo imaju svraka i jamak. to je iskustvo u mahalskom, livadskom, zastarjelom i nepravilnom igranju lopte. djeci je bolje bez tog iskustva, to je breme i teret a ne iskustvo.
Mah vjeruj svaki put kad izadje Jamak nasa se igra raspadne zato i Boga molim da dovedu veznjaka koji moze igrati sa njim i trcati ili ga moze zamjeniti na terenu. Nekako mi se cini da ce Adzem probati sa Vareom kao ofanzivnim veznim ili poluspicem kako god ako to bude funkcionisalo bice dobro, mada radi ovakvih situacija kao ovaj promasaj Baje ja bi Vareu u spica jer igra sa obje noge zna se namjestiti...

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 18 avg 2014, 20:12

Kad nisu dosad doveli tesko da ce i sad.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Blackwargreymon, Blueforce21, Lokomotifa i 85 gostiju.