FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 18 avg 2014, 11:40

roleeee je napisao/la:Ima li gdje snimak cijele utakmice?
Samo ces se nasikirati nemo dzaba gledati :D .

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 18 avg 2014, 11:46

treneri često kažu da je bitnije imati igru, jer će rezultat doći. jučer smo odigrali najbolju utakmicu, ali nismo imali koncentracije da slavimo. konkurencija u vrhu se drastično popravila, fali nam taj brži zadnji vezni, kvesa se vraća, benju ili istrpiti jer mislim da se može vratiti ili ga jednosstavno zamijeniti stanom. antolović van forme, ali neko napisa da nije branio dugo, pa mislim da će se i on vratit s tekmama. kod njeg je interesantno, da većinu golova primi kad se ni ne baci.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 18 avg 2014, 11:48

fkzeljeznicarba je napisao/la:treneri često kažu da je bitnije imati igru, jer će rezultat doći. jučer smo odigrali najbolju utakmicu, ali nismo imali koncentracije da slavimo. konkurencija u vrhu se drastično popravila, fali nam taj brži zadnji vezni, kvesa se vraća, benju ili istrpiti jer mislim da se može vratiti ili ga jednosstavno zamijeniti stanom. antolović van forme, ali neko napisa da nije branio dugo, pa mislim da će se i on vratit s tekmama. kod njeg je interesantno, da većinu golova primi kad se ni ne baci.
1000% si upravu!

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 18 avg 2014, 11:51

terabajt je napisao/la:
roleeee je napisao/la:Ima li gdje snimak cijele utakmice?
Samo ces se nasikirati nemo dzaba gledati :D .
Ma reko da vidim malo Bašu i Vareu ;)

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 avg 2014, 11:54

Ima li fakat nisam u sa pa neznam nači.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 avg 2014, 12:01

super je napisao/la:20 puta sam od jucer pogledao prodor malog base,mali je nevjerovatan,jedva cekam vidjeti njega i nuspahica da pocnu tekmu
Meni je zao sto nismo potpisali s njim na duze od 2 godine, jer nakon nekoliko treninga i utakmice protiv Famosa(iako Famos nije neko mjerilo) vidio sam da je momak predobar, kao i Nuspahic. Ne boje se igre ni jedan ni drugi, a VELIKA VRLINA je sto kad dobiju loptu urade najbolje sto je moguce prema naprijed, nema vracanja lopte i sl.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 avg 2014, 12:07

Generalno, golmani se vrlo lahko kvare, a teško vraćaju. Kad golman izgubi samopouzdanje i počne strepiti da ne kiksa gotovo je. Ako je još odbrana porozna onda je to priličan problem. Svi igrači griješe, ali golmanu je najgore. Ne znam kakve je Antolović psihe, ali morat će se pokušati da ga se vrati. Saigrači mu tu itekako mogu pomoći. Ima visinu i trebao bi da kupi sve što je 7-8 metara od gola, ali on to ne koristi. Gušo je skako po 16 ko lud i kad treba i kad ne treba. Onda imam osječaj da mu ni komunikacija sa odbranom nije jača strana. Nekako nemamo komandanta odbrane da vikne, da riješi, da očisti, da iznese bez panike itd. Čim nas neko preuzme na sredini, drama je nazad.
Mi Antolovića pamtimo kao solidnog, ali u Poljskoj i Borcu je to bilo drugačije. Ne znam, izgubio sam povjerenje. Ako ga stavimo na klupu gotov je definitivno, a i ne znaš kako će se mali Kjoševski pokazati.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 avg 2014, 12:15

Gledam ovog Kokota kako nam zabi. Majku mu da je kod nas ne bi se s loptom sastavio. ima li smo Radovanovića, Šešliju, Dudića, Čolića pa nekad ranije Obada, Ticu, Mudrinića itd. svi oni su došli kao najbolji igrači i/ili strijelci svojih ekipa, ali kod nas nisu mogli meda. Fali nam jedan rutiner koji ga može onako zabiti. Onako nešto kao što ga Duljević zabi Borcu (to mi je frišak primjer). Uze je frajer ko veli je.bo. vas to pimplanje više, prođe čini mi se dvojicu i gruh. Mislim da je Kajkut nekako bio najbliži tom profilu. Spominjem ga jer se neko vrijeme povezivao s nama. Isto tako, ne sječam se kad smo dali go iz slobodnog udarca.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2014, 12:35

pa nije kajkut slučajno tražen niti struka baš pase travu k'o što to neki misle. ja se nadam da će tu ulogu popuniti varea kad dođe u formu. a za krila nema zime.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 avg 2014, 12:40

antolovic (ali ako nastavi kiksati gurnuti vedrana), desno stana lijevo kvesa, stoperi zelja i kosoric (bogdanovic), sredina tomic i jamak, nuspahic i basa na krilu, varea i bajic u napadu :thumbup:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 avg 2014, 12:42

A Memija. Pa nije Mufid.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 avg 2014, 12:44

zaboravih na njega, sigurno da ce se boriti on i basa na krilu za poziciju u timu ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 18 avg 2014, 12:46

Ako se Nusko i Baša dobro pokažu uz odličnog Memiju, mogao bi Stana lagano na klupu.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 18 avg 2014, 12:49

rodom s Mejtaša je napisao/la:Ako se Nusko i Baša dobro pokažu uz odličnog Memiju, mogao bi Stana lagano na klupu.
Stanića po hitno treba vratiti na Benjino mjesto, to je pozicija koja mu apsolutno odgovara. Da je ostao igrati na istoj poziciji, mislim da bi ga i Sušić zvao za naredna okupljanja.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 avg 2014, 12:50

tm8782 je napisao/la:
super je napisao/la:20 puta sam od jucer pogledao prodor malog base,mali je nevjerovatan,jedva cekam vidjeti njega i nuspahica da pocnu tekmu
Meni je zao sto nismo potpisali s njim na duze od 2 godine, jer nakon nekoliko treninga i utakmice protiv Famosa(iako Famos nije neko mjerilo) vidio sam da je momak predobar, kao i Nuspahic. Ne boje se igre ni jedan ni drugi, a VELIKA VRLINA je sto kad dobiju loptu urade najbolje sto je moguce prema naprijed, nema vracanja lopte i sl.
Prvo sto sam sinoc vidio nakon 15tak dana izbivanja iz bih i odmora je video sa utakmice,najbolji detalj mi je prodor Baše,vidim i vama.Znam neku ekipu iz rovinja i generalno istre,kod kojih sam se raspitao za edija,jos kad se tek prikljucio na pripremama. Svi odgovori su bili: "nikome nije jasno bilo sta onakav talenat i sportista od glave do pete radi u 3hnl." Svi su govorili isto fkt.. Izgleda da imamo pojacanje :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bravo brko,jos jednom si iskopao talenta iz nicega :clap: :clap: :clap:

Btw.pozz svima,nije me dugo bilo ;)

HAJMOOOO PLAAAAAAVIIIIIII !!!! :njanjanja:

p.s.-ima'l jos neko ko je prekinuo odmor da dodje kupiti clansku i godisnju,a da jos tekme pogledao nije kako treba :lol: :lol: :lol:

@rodom s mejtasa-basa je napadac,poluspic,koliko ja znam.vjerovatno je silom prilika igrao desno krilo...
ono malo sto sam citao forum,vecinom su to bili tvoji postovi,sta reci :clap: :clap: :clap:

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 18 avg 2014, 12:57

rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledam ovog Kokota kako nam zabi. Majku mu da je kod nas ne bi se s loptom sastavio. ima li smo Radovanovića, Šešliju, Dudića, Čolića pa nekad ranije Obada, Ticu, Mudrinića itd. svi oni su došli kao najbolji igrači i/ili strijelci svojih ekipa, ali kod nas nisu mogli meda. Fali nam jedan rutiner koji ga može onako zabiti. Onako nešto kao što ga Duljević zabi Borcu (to mi je frišak primjer). Uze je frajer ko veli je.bo. vas to pimplanje više, prođe čini mi se dvojicu i gruh. Mislim da je Kajkut nekako bio najbliži tom profilu. Spominjem ga jer se neko vrijeme povezivao s nama. Isto tako, ne sječam se kad smo dali go iz slobodnog udarca.
Ja mislim Bogičević zadnji put iz slobodnog :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 avg 2014, 13:08

fedeltafrotta je napisao/la:antolovic (ali ako nastavi kiksati gurnuti vedrana), desno stana lijevo kvesa, stoperi zelja i kosoric (bogdanovic), sredina tomic i jamak, nuspahic i basa na krilu, varea i bajic u napadu :thumbup:
Ne moze brate Jamala tolko krpit i naprijed i nazad, kad igra Hasanovic Jamak je sto puta upotrljiviji, mozda smo mi ovog Vareu djaba doveli :mrgreen:

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 18 avg 2014, 14:28

Slazem se i ja sto se tice toga oko uprave..znaju oni ko nama treba a ko ne..i trebao nam je igrac kalibra kajkut i zbog toga su ga toliko i cekali al sta je tu je..imamo vareu sad i mislim samo da mu treba jedna tekma od pocetka zabija ga sigurno...Bit ce slatkih muka za Adzema kad se vrati nuspahic,pa basa,memija,stana...toliko dobrih igraca , valja uklopti to sve :)zadnji vezni da nam je,tipa nyema i ova ekipa je ko bombona vjerujete mi :))Takodjder bi volio vidjeti Kjosevskog na golu jer Antolovic mi ne ulijeva sigurnost :))

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 18 avg 2014, 15:09

jaludovolimte je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledam ovog Kokota kako nam zabi. Majku mu da je kod nas ne bi se s loptom sastavio. ima li smo Radovanovića, Šešliju, Dudića, Čolića pa nekad ranije Obada, Ticu, Mudrinića itd. svi oni su došli kao najbolji igrači i/ili strijelci svojih ekipa, ali kod nas nisu mogli meda. Fali nam jedan rutiner koji ga može onako zabiti. Onako nešto kao što ga Duljević zabi Borcu (to mi je frišak primjer). Uze je frajer ko veli je.bo. vas to pimplanje više, prođe čini mi se dvojicu i gruh. Mislim da je Kajkut nekako bio najbliži tom profilu. Spominjem ga jer se neko vrijeme povezivao s nama. Isto tako, ne sječam se kad smo dali go iz slobodnog udarca.
Ja mislim Bogičević zadnji put iz slobodnog :)
Tomic protiv Zvijezde na Grbavici.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 avg 2014, 15:36

iz izvjestaja nista ne mogu da saznam... imam dva pitanja oko utakmice

1) da li neko iz zelje dobio zuti karton?
2) koji brojeve na ledjima nose basa i varea?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hansestadt i 34 gosta.