Samo ces se nasikirati nemo dzaba gledatiroleeee je napisao/la:Ima li gdje snimak cijele utakmice?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo ces se nasikirati nemo dzaba gledatiroleeee je napisao/la:Ima li gdje snimak cijele utakmice?
1000% si upravu!fkzeljeznicarba je napisao/la:treneri često kažu da je bitnije imati igru, jer će rezultat doći. jučer smo odigrali najbolju utakmicu, ali nismo imali koncentracije da slavimo. konkurencija u vrhu se drastično popravila, fali nam taj brži zadnji vezni, kvesa se vraća, benju ili istrpiti jer mislim da se može vratiti ili ga jednosstavno zamijeniti stanom. antolović van forme, ali neko napisa da nije branio dugo, pa mislim da će se i on vratit s tekmama. kod njeg je interesantno, da većinu golova primi kad se ni ne baci.
Ma reko da vidim malo Bašu i Vareuterabajt je napisao/la:Samo ces se nasikirati nemo dzaba gledatiroleeee je napisao/la:Ima li gdje snimak cijele utakmice?.
Meni je zao sto nismo potpisali s njim na duze od 2 godine, jer nakon nekoliko treninga i utakmice protiv Famosa(iako Famos nije neko mjerilo) vidio sam da je momak predobar, kao i Nuspahic. Ne boje se igre ni jedan ni drugi, a VELIKA VRLINA je sto kad dobiju loptu urade najbolje sto je moguce prema naprijed, nema vracanja lopte i sl.super je napisao/la:20 puta sam od jucer pogledao prodor malog base,mali je nevjerovatan,jedva cekam vidjeti njega i nuspahica da pocnu tekmu
Stanića po hitno treba vratiti na Benjino mjesto, to je pozicija koja mu apsolutno odgovara. Da je ostao igrati na istoj poziciji, mislim da bi ga i Sušić zvao za naredna okupljanja.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ako se Nusko i Baša dobro pokažu uz odličnog Memiju, mogao bi Stana lagano na klupu.
Prvo sto sam sinoc vidio nakon 15tak dana izbivanja iz bih i odmora je video sa utakmice,najbolji detalj mi je prodor Baše,vidim i vama.Znam neku ekipu iz rovinja i generalno istre,kod kojih sam se raspitao za edija,jos kad se tek prikljucio na pripremama. Svi odgovori su bili: "nikome nije jasno bilo sta onakav talenat i sportista od glave do pete radi u 3hnl." Svi su govorili isto fkt.. Izgleda da imamo pojacanjetm8782 je napisao/la:Meni je zao sto nismo potpisali s njim na duze od 2 godine, jer nakon nekoliko treninga i utakmice protiv Famosa(iako Famos nije neko mjerilo) vidio sam da je momak predobar, kao i Nuspahic. Ne boje se igre ni jedan ni drugi, a VELIKA VRLINA je sto kad dobiju loptu urade najbolje sto je moguce prema naprijed, nema vracanja lopte i sl.super je napisao/la:20 puta sam od jucer pogledao prodor malog base,mali je nevjerovatan,jedva cekam vidjeti njega i nuspahica da pocnu tekmu
Ja mislim Bogičević zadnji put iz slobodnogrodom s Mejtaša je napisao/la:Gledam ovog Kokota kako nam zabi. Majku mu da je kod nas ne bi se s loptom sastavio. ima li smo Radovanovića, Šešliju, Dudića, Čolića pa nekad ranije Obada, Ticu, Mudrinića itd. svi oni su došli kao najbolji igrači i/ili strijelci svojih ekipa, ali kod nas nisu mogli meda. Fali nam jedan rutiner koji ga može onako zabiti. Onako nešto kao što ga Duljević zabi Borcu (to mi je frišak primjer). Uze je frajer ko veli je.bo. vas to pimplanje više, prođe čini mi se dvojicu i gruh. Mislim da je Kajkut nekako bio najbliži tom profilu. Spominjem ga jer se neko vrijeme povezivao s nama. Isto tako, ne sječam se kad smo dali go iz slobodnog udarca.
Ne moze brate Jamala tolko krpit i naprijed i nazad, kad igra Hasanovic Jamak je sto puta upotrljiviji, mozda smo mi ovog Vareu djaba dovelifedeltafrotta je napisao/la:antolovic (ali ako nastavi kiksati gurnuti vedrana), desno stana lijevo kvesa, stoperi zelja i kosoric (bogdanovic), sredina tomic i jamak, nuspahic i basa na krilu, varea i bajic u napadu
Tomic protiv Zvijezde na Grbavici.jaludovolimte je napisao/la:Ja mislim Bogičević zadnji put iz slobodnogrodom s Mejtaša je napisao/la:Gledam ovog Kokota kako nam zabi. Majku mu da je kod nas ne bi se s loptom sastavio. ima li smo Radovanovića, Šešliju, Dudića, Čolića pa nekad ranije Obada, Ticu, Mudrinića itd. svi oni su došli kao najbolji igrači i/ili strijelci svojih ekipa, ali kod nas nisu mogli meda. Fali nam jedan rutiner koji ga može onako zabiti. Onako nešto kao što ga Duljević zabi Borcu (to mi je frišak primjer). Uze je frajer ko veli je.bo. vas to pimplanje više, prođe čini mi se dvojicu i gruh. Mislim da je Kajkut nekako bio najbliži tom profilu. Spominjem ga jer se neko vrijeme povezivao s nama. Isto tako, ne sječam se kad smo dali go iz slobodnog udarca.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hansestadt i 34 gosta.