Radi se na tome ali zbog mahale i tako tih stvari ne bi smio govoriti o kome se radi Mudražija je otpao al radi se na dovođenju kvalitetnog cm nešto u rangu Cimirota
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
-
- Kontakt:
Runi brate, jesi li to ti?sarajevo19461987 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 01:14Tebi brate svaka cašt al naš narod je takav mislim u nijansama ti ljudi neki pomognu. I drago mi je sto postoje neki kao ti koji su uvijek voljni pomoći. U današnje teško vrijeme mi je drago da još postoje takvi ljudi. A sto se tiće sezonske za ovu sezonu snacicu se nekako jel sam bio u trnavi i morao sam vratiti haveru 200km jer sam od njeg uzeo da bi pratio svoj tim na gostovanju. Ako neko fakat želi da mi pomogne za sezonsku nek mi se javi privatno napisat cu ime i prezime i sve tačne svoje podatke. Lp svima uz želju da budemo Šampioni ove godine Abd.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:27Ja sam ovom momku uplatio sezonsku prije dvije godine u fan shopu na njegovo ime. Treba ime da to podignes, ne uplacujes mu pare na racun.
Ovo treba cistiti sa teme. Registruje se napise 10 postova od kojih je 9 za nekih 200km.
Generalno sve tipove ovakvih poruka treba ukloniti. Svake godine kada se objave sezonske i clanske bude barem 5 6 forumasa koji objave da bi voljeli pokloniti nekome jednu samo je potrebno da im se javite u dm. Nek vrate postove na odredjeni datum i nadju sebi, ustedit ce vise vremena nego da patetisu svaki dan
Generalno sve tipove ovakvih poruka treba ukloniti. Svake godine kada se objave sezonske i clanske bude barem 5 6 forumasa koji objave da bi voljeli pokloniti nekome jednu samo je potrebno da im se javite u dm. Nek vrate postove na odredjeni datum i nadju sebi, ustedit ce vise vremena nego da patetisu svaki dan
NEMA NAZAD
Ja kako propade momakHNK Orijent je putem zvaničnih kanala potvrdio da je novi igrač ovog kluba postao Nedim Hadžić.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Od najboljeg mladog napadaca u drzavi do nogiranja iz Goska nakon 40 minuta fudbala.Da je slusao klub i strucne ljude a ne menadjere taldzije i roditelje zeljne instant para mogao je biti reprezentativac sada.Nevjerovatno kako sebi ljudi uniste karijeru ima milion primjera od ovog malog do Hajrovica do Armina Hodzica do Mujakica do Duljevica koji je isto mogao puno vise a sve su prilike da ce zavrsiti karijeru u 30.godini ili put Surdulice,Panceva i slicno...Bas rijetko ko izvuce svoj maksimum zato imamo skroz malo igraca u ligama petice.Bas tuzno kad dodje dijete od 19 godina primi 3 plate i nafura se da je Ronaldo.Ego do neba odma.Cim odu vani obezbjede sebi egzistenciju dignu ruke od ozbiljnog fudbala cast pojedincima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Može samo zahvaliti svojim glupim starcima i pohlepi
MenageruGalileoGalilei je napisao/la: ↑07 avg 2024, 12:51Može samo zahvaliti svojim glupim starcima i pohlepi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma decko nikad nije bio spreman za seniorskog fudbala niti je fizicki izrastao sa svojih vec sada 25 godina.
-
- Kontakt:
Mislim da ce Laterme da nas iznenadi,da izvuce nekog iz Belgije jer sigurno ima dug spisak talenata al ga je ovo pravilo usporavalo. Po meni treba i jedno krilo koje moze trcati i vrsiti presing da udje u igru umjesto Frqncisa ili Gulija,po meni to bi bilo idealno jer bi mogli vrsiti strasan presing.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 avg 2024, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Rahman, stoper klasa i dosta
Svakako ko kod da dodje dok se adaptira na trenera ekipu i zahtjeve nekoliko kola treba. Guliashvili da nije bio u Velezu vjerovatno bi izgubili strpljenje s njim.
Hajde razumijem da se bolji igraci kakvi se traze cekaju do zadnje bolje lige da odu pa ako propadne mi ulijecemo ali sta je sa ovim posudbama i odlascima? Vjerovatno se ceka da vide koga ce uspjeti dovesti..
Po meni
Mulalic
Matanovic
Andjusic
Nemaju sta raditi u nasoj ekipi, Mulalica bi opet na posudbu nekome ce odgovarati jer je U21 ova dvojica raskid.
Mehmedovica bi ostavio samo zbog U21 al tanak je on.
Svakako ko kod da dodje dok se adaptira na trenera ekipu i zahtjeve nekoliko kola treba. Guliashvili da nije bio u Velezu vjerovatno bi izgubili strpljenje s njim.
Hajde razumijem da se bolji igraci kakvi se traze cekaju do zadnje bolje lige da odu pa ako propadne mi ulijecemo ali sta je sa ovim posudbama i odlascima? Vjerovatno se ceka da vide koga ce uspjeti dovesti..
Po meni
Mulalic
Matanovic
Andjusic
Nemaju sta raditi u nasoj ekipi, Mulalica bi opet na posudbu nekome ce odgovarati jer je U21 ova dvojica raskid.
-
- Kontakt:
Ja sam za Gulija os starta rekao da je odlican igrac,ovdje su forumski strucnjaci pricali zuji malo meda daje,nas narod nikako da skonta da igracu nekom vise a nekom manje treba da se prilagodi na ekipu,taktiku,trenera evo ovaj Bubanja nije ni na 20 posto jos,za Djordjevica nisam upucen jer slabo pratim srbijansku ligu.nokee je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:46Rahman, stoper klasa i dosta
Po meni
Mulalic
Matanovic
Andjusic
kako stoje vezni igraci koji su trenutno bez kluba,imal koji primamljiv za nas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- feniksptica
- Kontakt:
Emire Hadžiću mrs iz kluba majmune jedan
.
Hoces li ikog dovest
.
Hoces li ikog dovest
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mislim da ga najviše sputava to što ne znamo koliko će ovo pravilo o EU igračima "biti na snazi"? Jel realno da to nije definisano? Pa makar neko od novinara da postavi to pitanje nekome u Savezu?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:36Mislim da ce Laterme da nas iznenadi,da izvuce nekog iz Belgije jer sigurno ima dug spisak talenata al ga je ovo pravilo usporavalo. Po meni treba i jedno krilo koje moze trcati i vrsiti presing da udje u igru umjesto Frqncisa ili Gulija,po meni to bi bilo idealno jer bi mogli vrsiti strasan presing.

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 07 avg 2024, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nema vise dovodzenja indijanci !feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:55Emire Hadžiću mrs iz kluba majmune jedan
.
Hoces li ikog dovest
P.S. Daleke 2018. Catakovic je dijelio klupu u21 repke s nasim buducim pojacanjem

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
To si upravu 100 posto hahaPendulum je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:59Mislim da ga najviše sputava to što ne znamo koliko će ovo pravilo o EU igračima "biti na snazi"? Jel realno da to nije definisano? Pa makar neko od novinara da postavi to pitanje nekome u Savezu?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:36Mislim da ce Laterme da nas iznenadi,da izvuce nekog iz Belgije jer sigurno ima dug spisak talenata al ga je ovo pravilo usporavalo. Po meni treba i jedno krilo koje moze trcati i vrsiti presing da udje u igru umjesto Frqncisa ili Gulija,po meni to bi bilo idealno jer bi mogli vrsiti strasan presing.![]()
Ili bolje receno 36tim potencijalnim pojacanjem. Sta ih je trebalo potpisati..NazorUso je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:59Nema vise dovodzenja indijanci !feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:55Emire Hadžiću mrs iz kluba majmune jedan
.
Hoces li ikog dovest
P.S. Daleke 2018. Catakovic je dijelio klupu u21 repke s nasim buducim pojacanjem![]()
Kad je Trkulja bio prvi golman i Kovacevic klupa. jeb. te Vinko
-
- Kontakt:
Pravo pametno,kad nam gori na veznom i stoperu rekordna obestecenja davati na 4 napadaca a pritom i nije neka pljackaNazorUso je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:59Nema vise dovodzenja indijanci !feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:55Emire Hadžiću mrs iz kluba majmune jedan
.
Hoces li ikog dovest
P.S. Daleke 2018. Catakovic je dijelio klupu u21 repke s nasim buducim pojacanjem![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ce doc onda neko mora ic. U ovom slučaju tipujem na Renana.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)