FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 avg 2014, 19:15

ja sam zadovoljan, s obzirom da sam ocekivao poraz, ovo je super. steta, mogli smo cak i pobjediti, ali ovako i dalje smo bez poraza ove sezone... :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 avg 2014, 19:16

ovakvom igrom i na ovakav nacin smo izgubili titulu prosle godine, sta smo sve masali u bijeljini,lukavici i sta ja znam gdje jos znaci male utakmice. Zrinjski je ja mislim kasnio 7 bodova na polusezoni (igralo se vise na jesen) i to sve stigao u 12 kola ili 11 ne znam tacno. Na malim utakmicama se zasluzi evropa ili titula.

asko75

Post Postao/la asko75 » 17 avg 2014, 19:16

zeljovolim je napisao/la:koliko na Tomica i Stanica govorite , zalit cete kad odu ...i to uskoro.
Đavo neka ih nosi zato i ne igraju kako bog zapovjeda što im je u mislima odlazak, **** se njima, a to dovoljno govori o njima kao igračima i njjihovoj psihi i menatlitetu nigdje to neće uspjet sa takvim stavom i razmišljanjem, stanić nikad gori ko ovoj 8 utakmica koliko je odigrao.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 19:17

terabajt je napisao/la:ovakvom igrom i na ovakav nacin smo izgubili titulu prosle godine, sta smo sve masali u bijeljini,lukavici i sta ja znam gdje jos znaci male utakmice. Zrinjski je ja mislim kasnio 7 bodova na polusezoni (igralo se vise na jesen) i to sve stigao u 12 kola ili 11 ne znam tacno. Na malim utakmicama se zasluzi evropa ili titula.
i to uz poraz na grbavici.

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 17 avg 2014, 19:17

[youtube][/youtube]

Prvo Tomić, pa Bajić, jbg neće u go.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 17 avg 2014, 19:17

Prestanite crnit i Ađema i ekipu na boljem terenu dobili bi ih 2 razlike.
Pi*ke iz saveza neka se zapitaju kome daju lincencu,imali smo kolosalne prilike ali jednostavno je lopta odskočila i što se mene tiče odavno nismo igrali lepršavije,mislim od sezone kada se Amar tek vratio.
Sačekajmo Nunspahića,Vareu i Bašu.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 17 avg 2014, 19:21

Zeljo je danas nadigrao Slaviju,stvorio 5-6 odlicnih prilika za gol,zasluzio pobjedu. Nazalost,sto manjak koncentracije pred golom,sto los teren,uticao je da se neke idealne sanse ne iskoriste.
Eh sad,ne znam na osnovu cega neki strucnjaci ovdje za FK Slaviju kazu mrtva Slavija,nikakva ekipa itd. Ako pedhodne dvije utakmice nisu izgubili,pri tom jednu igrali sa aktuelnim prvakom,drugu u gostima kod Radnika,na osnovu cega neko moze toj ekipi davati takve epitete.
Svi bi voljeli da se ovo danas dobilo,moglo je i trebalo,ali nema smisla sad tako pljuvati po ekipi i treneru.
Adzem je uradio sve logicno.Vjerovatno je Memiju mjenjao zato sto vise nije mogao,nema drugog razloga,odnosno,ne bi ga mijenjao da nije morao. Jamak takodje nije vise mogao. Vjerovatno je i Hasanovica morao mijenjati zbog necega,inace bi mjenjao Tomu.Dakle potpuno neopravdano napadate Adzema.Pustite covjeka na miru,neka radi svoj posao,zna to i radi ga kako treba.
Baja:ne moze sad znati sad ne znati.Ko bi vise od njega volioi da ga je zabio.Niko. Malo umor,malo mu skocila lopta tacno ispred noge i pogodila ga negdje iznad skocnog zgloba,umjesto onako kako se on pripremio da je saceka.
Moze i mora bolje,i bice bolje. Ovo po meni nije lose. Tek su tri kola. Vi tanjih zivaca,sto sad pricate jedno,podrzavate podmladjivanje,podrzavate ovo za sta se klub opredjelio,a kod prvog,po vama neuspjeha,drvlje i kamenje na sve. Ohanite malo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 19:25

otprilike tako.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 17 avg 2014, 19:28

Ne trebamo toliko dramiti raja..sezona je tek pocela..nemamo poraza od kako nas adzem vodi..problem ekipe je neiskustvo,i ništa više...stvaramo sanse ali neće u go...po meni smo bolji puno nego prosle sezone..al nakon toliko promasenih zicera i prosle sezone pa evo i danas nezz.kako amar nije uspio dovesti jednog strasnog napadaca..varea jeste dobar al trebat ce njemu vremena da se vrati...fali nam igrac tipa kajkut...al et nadam se da ce se Nuspahić vratit pa da vidimo, Baša me pozitivno iznenadio...Memija svaka cast :) krila odavno nismo imali bolja i brza (memija,stanic,bucan,nuspahic,basa pa i bajic)..samo se sjetite mrtvog selimovica na krilu...dado sadikovic treba dosta poraditi na sebi,talenta ima al igra ko curica...ne trebamo pametovati ima strucni stab koji zna bolje od nas al po meni stanu treba vratiti na beka gdje se pokazao najbolje...ili memiju staviti na beka...zao mi je sto nedo danas nije igrao jer u ovakvim utakmicama nam treba visok i jak igrac,sidras...bit ce ovo puno bolje..strpljenja,samo strpljenja :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 avg 2014, 19:28

Nema spica nema golova nema para nema muzike.Bice bolje jednog dana kojeg niko nezna .

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 17 avg 2014, 19:30

Na neke naše navijače izgleda prešao "pitaritis" čas obasipamo trenera i igrače biserima čas drvljem i kamenjem, nikako naći sredinu.
Najbolja stvar je što većina onih što sad pljuju nisu ni 5 minuta utakmice pogledali.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 avg 2014, 19:30

FKZ1921 je napisao/la:Zeljo je danas nadigrao Slaviju,stvorio 5-6 odlicnih prilika za gol,zasluzio pobjedu. Nazalost,sto manjak koncentracije pred golom,sto los teren,uticao je da se neke idealne sanse ne iskoriste.
Eh sad,ne znam na osnovu cega neki strucnjaci ovdje za FK Slaviju kazu mrtva Slavija,nikakva ekipa itd. Ako pedhodne dvije utakmice nisu izgubili,pri tom jednu igrali sa aktuelnim prvakom,drugu u gostima kod Radnika,na osnovu cega neko moze toj ekipi davati takve epitete.
Svi bi voljeli da se ovo danas dobilo,moglo je i trebalo,ali nema smisla sad tako pljuvati po ekipi i treneru.
Adzem je uradio sve logicno.Vjerovatno je Memiju mjenjao zato sto vise nije mogao,nema drugog razloga,odnosno,ne bi ga mijenjao da nije morao. Jamak takodje nije vise mogao. Vjerovatno je i Hasanovica morao mijenjati zbog necega,inace bi mjenjao Tomu.Dakle potpuno neopravdano napadate Adzema.Pustite covjeka na miru,neka radi svoj posao,zna to i radi ga kako treba.
Baja:ne moze sad znati sad ne znati.Ko bi vise od njega volioi da ga je zabio.Niko. Malo umor,malo mu skocila lopta tacno ispred noge i pogodila ga negdje iznad skocnog zgloba,umjesto onako kako se on pripremio da je saceka.
Moze i mora bolje,i bice bolje. Ovo po meni nije lose. Tek su tri kola. Vi tanjih zivaca,sto sad pricate jedno,podrzavate podmladjivanje,podrzavate ovo za sta se klub opredjelio,a kod prvog,po vama neuspjeha,drvlje i kamenje na sve. Ohanite malo.
+1 Kome se svidja svidja, kome se ne svidja nek prihvati kako jeste...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2014, 19:32

lolfgoptica je napisao/la:[youtube][/youtube]

Prvo Tomić, pa Bajić, jbg neće u go.
mojne šuplje brate ;) ...nije Nece u gol, nego Ne znaju :!: hoce ona u gol, samo treba znati je smjestiti sa 5 yebenih metara
nazovimo stvari pravim imenom

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 17 avg 2014, 19:35

Fino ste igrali, zasluzili ste vise od boda
Bajic po meni najgori vas igrac profula par dobrih prilika, ni jednu loptu nije ubacio kako treba :crazy:
Imao 3 slobodna sve daleko preko gola.
Varea isto nije nesto pokazo, dok onaj drugi sto je usao desno krilo momak je masina. Stanic odradio perfektno.
Sve u svemu dobra utakmica. :thumbup:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 avg 2014, 19:36

Ma nama ljudi treba klasicni spic.. Kad sam nekidan bio malo kritican prema Turkovicu neki me proglasise glavnim pljuvacem iako nikad nisam bio sklon nekom pretjeranom kritikovanju nasih igraca bez obzira u kakvoj su formi.. Evo danas Nede nije bilo ni na klupi uprkos cinjenici da mi nemamo klasicnog centarfora sto meni dovoljno govori o namjerama Adzema kada je on u pitanju..

Ne znam koliko bi Varea mogao na spicu i kada ce biti spreman da odigra cijelu utakmicu ali pod hitno moramo naci neko rjesenje u napadu i popraviti realizaciju ako mislimo bilo sta napraviti u ovoj sezoni.. Baja je opasniji kada igra iza napadaca sto je i njegova prirodna pozicija i u spicu se ne snalazi bas najbolje..

Ako ovu godinu vec moramo istrpiti ovu nasu mladost i staviti u drugi plan rezultat onda su sansu trebali dobiti Beganovic a Mozda cak i ovaj Mujagic.. Za godinu-dvije bi imali dva dobra spica a ovako cemo i sledecih sezona morati trpiti nove igrace u ekipi i cekati da se uigraju i naviknu na igranje na seniorskom nivou.. Dokaz da ako valjas odmah mozes igrati zapazenu ulogu je I mali Memija kojem nije trebalo neki specijalni period adaptacije na PL..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 19:42

nemaš šta "trpiti" mladost, jer je mladost bila bolja u svakoj utakmici od ovih "iskusnih". možda bi i za rezultat bilo bolje da neki "iskusni" malo odmore.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 17 avg 2014, 19:47

Jesu se promasile neke dobre sanse,ali pogledajte malo statistiku.
Zeljo je dao najvise golova u ligi u ova tri kola. Sta dramite,ne kontam.
A treba imati na umu da cemo bas u tom segmentu(ofanziva),biti jaci kako novi igraci budu dobijali vise sansi(Varea,Basa,Nuspahic).

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 17 avg 2014, 19:56

Za mene Licno ovo je vrlo dobro otvaranje sezone imamo, ukoliko dobijemo Zrinjski biće i odlično i nemojte samo kritikovati, imamo super ekipicu sa dosta relativno mladih igrača i najbitnije je da se ne gube utakmice..

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 17 avg 2014, 20:00

Fidelito je napisao/la:Prestanite crnit i Ađema i ekipu na boljem terenu dobili bi ih 2 razlike.
Pi*ke iz saveza neka se zapitaju kome daju lincencu,imali smo kolosalne prilike ali jednostavno je lopta odskočila i što se mene tiče odavno nismo igrali lepršavije,mislim od sezone kada se Amar tek vratio.
Sačekajmo Nunspahića,Vareu i Bašu.
Tacno tako!

Kod suta Jamaka, sve je fino uradio namjestio se da je pukne pod precku ali lopta odskace i ide u pm.
Kod suta Tomica Glavom, lopta imjesto da normalnom putanjom ode u gol, tj da se krece naprijed ona odskoci prema gore i onaj je igrac izbi.
Isto i kod Bajica.

Mozda su i mogli bolje, al teren je bio presudan
Razumijes ti mene burazere moj :)

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 17 avg 2014, 20:00

adi93 je napisao/la:Ne trebamo toliko dramiti raja..sezona je tek pocela..nemamo poraza od kako nas adzem vodi..problem ekipe je neiskustvo,i ništa više...stvaramo sanse ali neće u go...po meni smo bolji puno nego prosle sezone..al nakon toliko promasenih zicera i prosle sezone pa evo i danas nezz.kako amar nije uspio dovesti jednog strasnog napadaca..varea jeste dobar al trebat ce njemu vremena da se vrati...fali nam igrac tipa kajkut...al et nadam se da ce se Nuspahić vratit pa da vidimo, Baša me pozitivno iznenadio...Memija svaka cast :) krila odavno nismo imali bolja i brza (memija,stanic,bucan,nuspahic,basa pa i bajic)..samo se sjetite mrtvog selimovica na krilu...dado sadikovic treba dosta poraditi na sebi,talenta ima al igra ko curica...ne trebamo pametovati ima strucni stab koji zna bolje od nas al po meni stanu treba vratiti na beka gdje se pokazao najbolje...ili memiju staviti na beka...zao mi je sto nedo danas nije igrao jer u ovakvim utakmicama nam treba visok i jak igrac,sidras...bit ce ovo puno bolje..strpljenja,samo strpljenja :)
Ali haman da nemamo sa Adzemom ni pobjede. Pobjedio je Olimpik u prvom kolu, a oni uspijeli vec u trećem kolu da nas pređu. O pobjedi protiv Lovcena nebi ni pricali da oni nisu onako glupo zaradili crveni karton.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.