FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 19:04

Letach je napisao/la:Ova ekipa jos nije izgubila, pa i to nesto govori. Bolje i bod nego da nas naguze, zar ne... Iduca utakmica opet mora biti posjecena kao i protiv Sirokog, i to je nas zadatak. I Slaviji ozbiljno gori, njima su u Klubu svakakva srnja, tako da su i oni zapeli danas. Opet, nismo izgubili, tu smo u vrhu, niko nam ne bjezi 19 bodova, ovo ce biti dobro.
bolje da smo jednu izgubili, a dvije dobili, to je bod više. a ne može nam niko ni bježati nakon tri kola 19 bodova, nikako. ja ne sumnjam da će protiv zrinjskog doći svi koji su redovni na ovoj temi i koji ovo tvoje i čitaju, ali onih koji to nisu će sigurno biti manje.

ovo nije lošije nego prošle sezone usprkos nekim odlascima, ali zasad vala nije ni bolje. čak štaviše, ovo danas je jak deja vu u odnosu na tekmu sa slavijom tamo prošle godine, igra 'nako, isto k'o kod dine, ali usprkos tome se napravi sasvim dovoljno zicera...koji se promaše. potencijal za napredak je u nuspahiću, baši i vareinom eventualnom dolasku u formu, a što se tiče ovih ostalih to je sve to isto k'o prošle godine, a kod pojedinih i gore. tomića ne ide definitivno, on igra, trči, gine, ali ovo je treća 1-1 šansa koju promašuje ove sezone, a pogodio još nije. on nije k'o svraka, jer igra i trudi se. al' stalo ga je.

zna li iko išta o cifri za svraku?

asko75

Post Postao/la asko75 » 17 avg 2014, 19:05

Sredina tabele ove sezone jer nam igrači nisu normalni, a ni trener nije ništa bolji pa šta se fataš da treniraš prvi tim kad pojma nemaš, ovo je bruka sadm smo opet 2 boda izgubili, a narednu ćemo i 3 na našoj grbavici 100 % sam siguran jer je zrinjski ozbiljna ekipa koja poentira svaku šansu.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 avg 2014, 19:05

Igrajte pichke,ne glumite igrače! ostavite srce na terenu za sveti dres!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 17 avg 2014, 19:06

ennis je napisao/la:Adzem najveci krivac,neko expermimentisanje glupo...Izbacis Benju,Memiju na svoju poziciju,Rijada na svoju poziciju,Nedu gurnes gore i to je to,Nedo ko stvoren za danasnje tekme.Bas me ovaj Adzem nervira.
nemaš ti blage veze o fudbalu. kako možeš kriviti trenera kad tvoji igrači promaše tri mrtva zicera protiv ekipe koja u prva dva kola nije primila gol?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2014, 19:06

Tomić i Bajić su nas izjebali danas i to je to :thumbdown:
ono se ne smije mašiti ni u pionirskim kategorijama :puke:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 avg 2014, 19:08

trebace lexova ove godine :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 19:08

asko75 je napisao/la:Sredina tabele ove sezone jer nam igrači nisu normalni, a ni trener nije ništa bolji pa šta se fataš da treniraš prvi tim kad pojma nemaš, ovo je bruka sadm smo opet 2 boda izgubili, a narednu ćemo i 3 na našoj grbavici 100 % sam siguran jer je zrinjski ozbiljna ekipa koja poentira svaku šansu.
nije ni zrinjski dobio slaviju u foči.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 avg 2014, 19:08

Ja jednostavno ne mogu da vjerujem da se ovo nije uzelo. :evil:
Onaj teren je rinaka!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 17 avg 2014, 19:09

Šta nam ovo Amare uradi sa Želje. Ili se više vrati na klupu ili bolje i za klub i za tebe da odeš. Nije ni namanje pošteno da odeš sa klupe na onakav način i da ekspermentišeš prvo sa Dinom pa sada sa Adžemom iako je moje lično mišljenje da je Dino za Adžema, Pep Gvardiola. Prošlogodišnja trojica najboljih igrača, Stanić, Tomić i Zeljković su ove sezone među najlošijim. Iako neznam kako, istrpjeću ja Sadikovića i ostale, ali kako ću bolan istrpjeti Adžema. Ili ti možda i voliš da ja i slični meni više i ne dolazimo na Grbavicu, svakako te nerviramo ako se usudimo da ti uputimo kritiku. Shvati da ti nisi za ove funkcije koju trenutno obnašaš, tu ima mnogo sposobnijih ljudi od tebe, ti si jedino za šefa stručnog štaba i tu nema jačeg od tebe. Inače biće nas na Grbavici sve manje i manje, a ja nisam jedan od onih koji govori "ko će gledati gledaće", ne ja sam za to da se borimo za svakog navijača da dođe na Grbavicu, ali bojim se da će ovako vrlo teško ići, jer je evidentno (barem meni) da velikim koracima idemo u nazad. Prošle godine smo u dvije utakmice protiv Slavije izgubili titulu, a ove godine vrlo moguće i Europu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2014, 19:09

ja ne znam sta vi hocete zeljo je danas igrao sasvim ok ,i zasluzio je pobjedu ,slavija skroz loša .cak mi je zeljo bolje izgledao nego prijasnji godina al niste imali srece bar ovu danas utakmicu sto sam ja gledao .nije ovo provokacija ,meni se svidjela igra zelje samo mi je bezz bila izmjena memije cinim se da momak nije bio uopšte umoran .

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 17 avg 2014, 19:11

Letach je napisao/la:I opet, civilizacijsko pitanje, ZASTO SE PITARI BRINU O NAMA... POPUSTITE MALO, IMATE SVOJ KLUB, SVOJE GALAKTIKOSE...
Ne brinemo se mi o vama, gluho i ćoravo bilo, ovo je samo odgovor za sinoćnje podje*bavanje. ;)

Slaviji zasluženo bod. :kafa:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 17 avg 2014, 19:11

fedeltafrotta je napisao/la:trebace lexova ove godine :mrgreen:
sve sto mogu reci da odavno nismo imali losiju ekipu jadan mali zeljo

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 17 avg 2014, 19:11

Stvarno i meni je više dosta priče o lafo nekom uigravanju a u prvoj postavi samo jedan novi igrač - Kosorić. Ovo ovako više ne smije. Zbog glupih odluka trenera smo ispali od Metalurga pa ne dobismo Široki od kojeg smo realno bolji ko god šta pričao i to na svom terenu i sada preslabu Slaviju ne dobijamo na neutralnom terenu bez gledalaca. Ovako bi lako mogli ostati bez Evrope a onda ti džaba sva priča o podmlađivanju i vračanju dugova kad bude otjerana i uprava i Amar pa hajd sve ispočetka se sikiraj.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 19:11

CARSON je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:trebace lexova ove godine :mrgreen:
sve sto mogu reci da odavno nismo imali losiju ekipu jadan mali zeljo
po čemu je boga vam ovo lošije nego prošle godine?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 avg 2014, 19:13

realizacija 0... vidi se sta je znacio ara hodzic
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

CARSON

Post Postao/la CARSON » 17 avg 2014, 19:13

Valter je napisao/la:Šta nam ovo Amare uradi sa Želje. Ili se više vrati na klupu ili bolje i za klub i za tebe da odeš. Nije ni namanje pošteno da odeš sa klupe na onakav način i da ekspermentišeš prvo sa Dinom pa sada sa Adžemom iako je moje lično mišljenje da je Dino za Adžema, Pep Gvardiola. Prošlogodišnja trojica najboljih igrača, Stanić, Tomić i Zeljković su ove sezone među najlošijim. Iako neznam kako, istrpjeću ja Sadikovića i ostale, ali kako ću bolan istrpjeti Adžema. Ili ti možda i voliš da ja i slični meni više i ne dolazimo na Grbavicu, svakako te nerviramo ako se usudimo da ti uputimo kritiku. Shvati da ti nisi za ove funkcije koju trenutno obnašaš, tu ima mnogo sposobnijih ljudi od tebe, ti si jedino za šefa stručnog štaba i tu nema jačeg od tebe. Inače biće nas na Grbavici sve manje i manje, a ja nisam jedan od onih koji govori "ko će gledati gledaće", ne ja sam za to da se borimo za svakog navijača da dođe na Grbavicu, ali bojim se da će ovako vrlo teško ići, jer je evidentno (barem meni) da velikim koracima idemo u nazad. Prošle godine smo u dvije utakmice protiv Slavije izgubili titulu, a ove godine vrlo moguće i Europu.
buraz kakva evropa :crazy: :crazy:

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 17 avg 2014, 19:13

koliko na Tomica i Stanica govorite , zalit cete kad odu ...i to uskoro.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 17 avg 2014, 19:14

Cist penal nad Bajicem i to pred Cujicem koji je bio u dva metra tu i mogaoje komotno zuti pokazati igracu Slavije jer je ono gol sansa,a ovaj ga vuce za ruku.Znao sam da ce nas negdje pokrast sto ne umanjuje cinjenicu da su ovo djecije izgubljena dva boda.Stvarno protiv Sirokog mi nije bilo krivo,ali danas jeste itekako jer smo pet mrtvih zicera promasili.Ide Zrinjski s obzirom da danas nismo pobijedili protiv Zrinje moramo ili ce biti bas losa atmosfera.Zato je bilo bitno dobiti danas i onda rasterecno u iducem kolu igrati,a ovako cemo imati imperativ pobjede protiv ekipe od koje nismo bolji.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2014, 19:14

bojamora je napisao/la:Stvarno i meni je više dosta priče o lafo nekom uigravanju a u prvoj postavi samo jedan novi igrač - Kosorić. Ovo ovako više ne smije. Zbog glupih odluka trenera smo ispali od Metalurga pa ne dobismo Široki od kojeg smo realno bolji ko god šta pričao i to na svom terenu i sada preslabu Slaviju ne dobijamo na neutralnom terenu bez gledalaca. Ovako bi lako mogli ostati bez Evrope a onda ti džaba sva priča o podmlađivanju i vračanju dugova kad bude otjerana i uprava i Amar pa hajd sve ispočetka se sikiraj.
ne. jednostavno, ne. ko je gledao 10 zadnjih susreta nas i širokog u svim takmičenjima ne može ovo napisati.

a vratite malo film na prošlu godinu baš protiv slavije u gostima pa se sjetite šta je tad ara hodžić nafulao...

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 17 avg 2014, 19:14

Bili smo bolji čitavu utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme. Gol smo primili naivno, mi imali slobodnjak sa dvadesetak metara iskosa, i ljudi napucali loptu i istrčali nam kontru, samo trojica se naših stigla vratiti, a po belaju jedan od njih trojice Benjo, koji je guzicom pokušao izblokirati šut. Ali Benjo se bar uspio vratiti za razliku od mnogih drugih. Nije to razlog što nismo pobijedili, jer vratili smo se odmah, i imali smo čitavo drugo poluvrijeme. I igrali smo bolje, kontrolisali loptu, pravili šanse, i tri zicera promašili, dva Bajić, jedan Tomić. Ova zadnja Bajićeva je sramota promašiti. I Tomić se kod svoje šanse skroz izgubio, na usporenom snimku se vidjelo da ustvari nije ni pokušao da šuta nego da doda Bajiću. I pored tri zicera, imali smo još dobrih situacija. Teren je bio vrlo loš očigledno, ali uspijevali smo da kontrolišemo loptu. Baša je odlično istrčao kod ove zadnje Bajićeve šanse. Nije bio loš Varea, ovo malo što je igrao, imao je jedan dobar šut.

Sve zajedno, ne možemo biti zadovoljni zbog ovako loše završnice, ali ja sam vidio želju i trud, nismo se šetali po terenu, promašivali smo svašta, ali opet pokušavali dalje do kraja. Je.bi ga, puno smo bolji od Slavije, ali ljudi su se pošteno odbranili, a mi smo se pošteno ispromašivali. Ostaje gorčina najviše zbog toga što smo imali puno šansi, puno toga smo odgrali, i dali samo jedan gol, a Slavija je u toku čitave utakmice imala jednu dobru kontru i par polukontri, pa isto tako dala jedan gol. Još su mogli nakon kornera na kraju i pobijediti, što se često zna desiti u ovakvim utakmicama.

Volim te, Željo!
FK Željezničar 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.