PitarBordo je napisao/la:Cvilimo kako se svaka ekipa protiv nas brani, Zrinjski kad zape i napade nas nismo ništa mogli zaustaviti, Pavlović 2-3 puta skretao loptu bukvalno koja ide na nepokrivenog igrača u petercu sa otvorenim praznim golom.
Jedino mi nije jasno zašto je većini Bilbija kriv... Da nije možda trebao igrati na štetu kluba koji ga trenutno hrani?
Neki ljudi će i pH vrijednost gnojiva kojim je posut pomoćni teren Zrinjskog uzeti kao opravdanje.
Dok vi se hvalite ovdje da ste vi optimistični i da će "to biti to", da samo napomenem da i Široki i Zrinjski imaju bolji ukupni međusobni omjer sa nama ove sezone. To za ekipu koja je trenutno peta je veoma važno.
Kadušić se izgubio na ovoj tekmi, prevelika tekma za njega jednostavno. Almir napravio grešku koja nas koštala voljnog momenta, desi se i najboljim, samo šteta što se njemu desilo u možda najbitnijoj tekmu u ovom dijelu prvenstva. Rustema ponijela haman traka, svaku loptu je nešto se uvaljivao zagrađivao, neke pete nešto...
Harba, Deni, Emerson top pojačanja, barem po mom subjektivnom mišljenju.
Benko ima neke probleme, sad da li je neka povreda ili nešto ne znam, ali bio je mlitav danas znajući njega baš je odstupao od ranijih predstava. Mislim da ni Samir ni Šefko nisu donijeli ništa pozitivnog, Samir i dalje ima šut na nivou predpjetlića i to nije čak ni prozivanje... Drugi gol smo dali iz debelog ofsajda... Tugca.
2 od 3 konkurenta za titulu imaju bolji međusobni omjer sa nama, a sa trećim igramo u gostima na kraju priče... +6 zaostatak za 1. mjestom, još 11 utakmica. OK.
Siroki porazom ispada iz igre.Ostaje samo da Zrinjski ima bolji skor.Slobodu smo tukli i opet cemo,kao i Radnik.