Da nam malo zivce pegladarker10 je napisao/la:Sad Federe izlazi na svasta.Joj covjeka

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da nam malo zivce pegladarker10 je napisao/la:Sad Federe izlazi na svasta.Joj covjeka
Sad se mijenja taktikadelinjo je napisao/la:Sad ti pocni na mrezu kad je gotovo...jesi inteligentan ko ona stvar
Bio bi i kod tebe da gledaš Rogera na tribinama tolike godine. Veći bi grob bio od nje.soccerfan je napisao/la:A jes kriv nos u one Fedexove. Pa zeno draga tolke pare imas, sredi to!
Pa jasno mi je al moja je poenta da ona ima bruku para i to moze popravitimessilla je napisao/la:Bio bi i kod tebe da gledaš Rogera na tribinama tolike godine. Veći bi grob bio od nje.soccerfan je napisao/la:A jes kriv nos u one Fedexove. Pa zeno draga tolke pare imas, sredi to!
Ma zavibrira joj stolica i da joj signal i onda fol ona mangup i pametna, američka posla.Valencia je napisao/la:Ova Eva ne grijesi!
Svaka cast!
Nijedan celendz im nije prosao!
Mislim da jako dobro poznajes tenis...i ovo sto si napisao nije bas tako...ovdje su nijanse kad pogledas...imas igeaca koji ima muds i igraca koji nema muda...samo to presudi..bice 3 1 ali jedna lopta je odlucival...inteligentniji je pobjedio i to je to...a kad dva puta u god izgubis na isti nackn...trebas se zapitati.mEpidaurus je napisao/la:Djokovic je trenutno jednostavno nepobjediv u mecevima na 3 dobijena (osim protiv Wawrinke kad ovaj udje u ono svoje pucacko ludilo). Previse je dobar za citav tour.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.