FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Los_Blancos da li ti shvataš da je 95 hiljada na tribinama + 1sekundu poslije napucava loptu, zatim pogleda prema pomoćnom i tek shvati da je zapravo u ofsajdu.
Sve na stranu i sudije iz prvog meča i ono sinoć navodno ste oštećeni ali zapitajte se vi gdje vam je igra protiv Barce bila u ovih 180 minuta.Odigrali ste samo posljednjih 20 minuta u Londonu na nekoj razini.Ostalih 160 minuta samo ste trčali za našim pasovima.Gdje vam je taj napadački stil?Gdje je to nećemo se braniti na Camp Nou,nego napasti,pa bolan šut niste uputili,mi vas pogurali sa golom i sad vi kao na sudije.Imate pravo na ljutnju jer ste ispali ali budite malo realni.Bit će vam lakše kad shvatite da morate još puno napredovati da bi Barci mogli parirati.Faraon iz Visokog je napisao/la:Dobar ovaj omladinski pogon za sudije u vas,sve bolji od boljeg,kazu odbili ste od Citiya 300 mil za bussacusad se okrecu Ovrebu
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Cuj da bi mogli barci parirat
pa kako ces parirat kad igrate sa sudijama lahko je tako
Rođen s tobom da budem
Nije vam Murinjo objasnio kako se igra bunker...Pogurao je vas sudija i više nego što treba,ali hajd ne možeš ti bahile gurati non stop.Faraon iz Visokog je napisao/la:Cuj da bi mogli barci parirat![]()
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa bolje se branit s 10 igraca nego proc uz pomoc sudija,bolje ne prec centar nego da ti sudija obezbjedi pobjeduSajoni je napisao/la:Nije vam Murinjo objasnio kako se igra bunker...Pogurao je vas sudija i više nego što treba,ali hajd ne možeš ti bahile gurati non stop.Faraon iz Visokog je napisao/la:Cuj da bi mogli barci parirat![]()
Rođen s tobom da budem
Ma ja branit se s 10 igrača pa od silne gužve u 16-ercu ni sudija ne vidi kako se Messi pokosi po nogama.Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa bolje se branit s 10 igraca nego proc uz pomoc sudija,bolje ne prec centar nego da ti sudija obezbjedi pobjeduSajoni je napisao/la:Nije vam Murinjo objasnio kako se igra bunker...Pogurao je vas sudija i više nego što treba,ali hajd ne možeš ti bahile gurati non stop.Faraon iz Visokog je napisao/la:Cuj da bi mogli barci parirat![]()
navijam i za Arsenal i za Barcu, al iskreno me zaboli kita i za jedne i za druge u biti...al nemoze se ne priznat da je Barcelona imala pomoć sudaca..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mene bi stvarno bilo sramota pisati ovakve gluposti. Interesantno je to da su navijači Barcelone(oni koji pišu na ovom forumu) nakon meča u Londonu rekli da su izgubili, te da se neće vaditi na suđenje, već na indolentnost/nonšalantnost/ njihovih igrača(ljudi, budimo realni, Messijev gol je poništen bez ikakvog razloga, a prije toga je i Djourou igr'o rukom), a sada su Arsenalovci digli takvu pompu(vjerovatno su vođeni od gospodina koji je napisao tekst na ovom portalu) kao da su im, u najmanju ruku, poništena 4 gola. Arsenal nije preš'o centar. Dovoljno? Al' haj', navikli smo da Arsenalovci pišu svakakve stvari(moram čestitati onima koji su ipak čestitali na prolazu Barce), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i evo monologa sa svojim monologom,kako tebe nije stid pricat o sudijama bolan

Rođen s tobom da budem
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa mislim da smo dokazali kako je Newcastle treb'o dobiti Arsenala sa 5:4, al' poništen je gol Besta(no, Arsenalovi navijači to ne mogu prihvatiti jer su najobjektivniji na svijetu
). Nego, ovo nije tema Newcastle-a, zar ne? Vidjeli smo koliko ste časni kada ne želite priznati zaslužen poraz. Al' haj', bitno je da je polu klub(vi to pišete ovako, a ne sastavljeno
) izdominir'o slabašno obdanište iz Londona, koje u 90 minuta nije uputilo niti jedan udarac ka golu Barcelone. Da, strašno su oštećeni, mislim da se moglo sa usana Massima Bussace pročitati(kada su igrači bili u tunelu netom prije početka meča)sljedeće(upućeno Fabregasu):"Onaj k'o opuca na gol Barcelone će dobiti crveni karton, jasno?" Naravno, Arsenalovci su ispoštovali to pravilo(nisam ni sumnj'o u to), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Naravno da smo objektivni.Ja priznajem poraz,al da je castan nije
Bitno je da je musaka ovim curama iz polukluba zvanog Barcelona priredio dobar poklon za njihov praznik.Pa upravu si za to zadnje,vidis Persi opuco malo pored gola drugi zuti dobio
Nego ja stojim iza svojih rijecu iako znam da pola njih nije tacno,ne kao ti i jos neki na ovom forumu
i drz taj newcastle dobro mogli bi se tivra gdje im je mjesto
Nego ja stojim iza svojih rijecu iako znam da pola njih nije tacno,ne kao ti i jos neki na ovom forumu
Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:Naravno da smo objektivni.Ja priznajem poraz,al da je castan nijeBitno je da je musaka ovim curama iz polukluba zvanog Barcelona priredio dobar poklon za njihov praznik.Pa upravu si za to zadnje,vidis Persi opuco malo pored gola drugi zuti dobio
![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Nego ja stojim iza svojih rijecu iako znam da pola njih nije tacno,ne kao ti i jos neki na ovom forumu
Daću repliku kad shvatim šta si želio napisati. Stojiš iza svojih riječi iako znaš da pola toga nije tačno?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
da ti pojasnim kada kazem neku glupost stojim iza nje nikad necu rec da je to pogresno,barem ovdje na forumu jesi skontaoMonolog je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Nego ja stojim iza svojih rijecu iako znam da pola njih nije tacno,ne kao ti i jos neki na ovom forumu![]()
Daću repliku kad shvatim šta si želio napisati. Stojiš iza svojih riječi iako znaš da pola toga nije tačno?Jbt, mora da sam sinoć ipak popio više negoli sam treb'o.
Rođen s tobom da budem
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa koja je svrha toga? Nije li ljudski priznati grešku? Kako bi to izgledalo kada bi svaka individua bila takva(ah da, znam. Pogledam samo naše parlamentarce)? Ako pogriješiš te kasnije uvidiš da si to učinio, sasvim je logično da ćeš to priznati i potruditi se da ispraviš, zar ne?
Znači, ako ja sad kažem da je jučer Roma bila bolja, a neko argumentovano dokaže kako je razbijena od Donetska(što je u biti istina), trebam se samo nasmijati te i dalje tvrditi kako je Roma zaslužila prolaz dalje, kako je pokradena i sl.?
Dobro da znam. Hvala ti što si mi otvorio oči.
Znači, ako ja sad kažem da je jučer Roma bila bolja, a neko argumentovano dokaže kako je razbijena od Donetska(što je u biti istina), trebam se samo nasmijati te i dalje tvrditi kako je Roma zaslužila prolaz dalje, kako je pokradena i sl.?
Dobro da znam. Hvala ti što si mi otvorio oči.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nemoj mi o ljudskim vrijednostima
ja sam takav na forumu ako jednom kazem da je newcastleu mjesto u championshipu to cu i dalje govoriti na forumu dok u "stvarnom zivotu" su mi odma poslije arsenala
Rođen s tobom da budem
- nidjo_barca
- Kontakt:
Joj kakvi samo hinjavci ovi Arsenalovci,to je strasno.Messiu ponisten CIST gol u Londonu,tad su samo sutili,pa cak pricali da je offside
Da je priznat gol taj,ne bi uopste ni dosli u sansu da se vise bore za prolaz,ono sinoc bi bila jedna revijalna utakmica.
A oni se zale na sudije
HAHAHAH,pa tako je uvijek,nista novo od vas,uvijek neko drugi kriv,uvijek vi od sebe zrtvu pravite.Uvijek cete naci neki razlog za poraz i samo se zale.
Nije kriv Bussaka sto retardi iz Arsenala ne mogu preci centar i osutati na gol u vise od 90. min
A oni se zale na sudije
Nije kriv Bussaka sto retardi iz Arsenala ne mogu preci centar i osutati na gol u vise od 90. min
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jedno pitanje za navijace Arsenala.
Koga bi voleli da izvuku u cetvrtfinalu?
Koga bi voleli da izvuku u cetvrtfinalu?
MVP - Messi-Villa-Pedro
Meni je samo žao što mnogi od vas ne shvataju sinoćnju taktiku Arsenala i žao mi je što se s vama ne moze raspravljat normalno. Čast izuzecima naravno na ovoj temi.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jasno je svima bolan da se Arsenal dosao braniti,ne moras biti previse inteligentan da to shvatis.Imali su rezultat i dosli su to odbraniti.Uredu to,ali mi nije jasno kako se mozete zaliti na sudije.Nismo se ni mi zalili zbog ponistenog gola u Londonu,prihvatili poraz i cekali revans.Bosco je napisao/la:Meni je samo žao što mnogi od vas ne shvataju sinoćnju taktiku Arsenala i žao mi je što se s vama ne moze raspravljat normalno. Čast izuzecima naravno na ovoj temi.
A vi na sve strane se razletili,placete i kukate k'o da vam 10 penala nije svirano a ne jedan cist crveni karton.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.