FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mene Tomic sve vise na Svraku podsjeca,uzasano lose igra u zadnje vrijeme.
**** ga Slavija ****,kako ba ne mozemo jos jedan uvalit.
**** ga Slavija ****,kako ba ne mozemo jos jedan uvalit.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
85. minut, varea pored gola topovski
BAJA **** TI SUNCE STA FULI, na mrvama spavate
BAJA **** TI SUNCE STA FULI, na mrvama spavate
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Bajić promaši prazan gola sa pet metara. 
Tri zicera smo promašili u drugom poluvremenu. Dabogda da ovo na kraju ne izgubimo.

Tri zicera smo promašili u drugom poluvremenu. Dabogda da ovo na kraju ne izgubimo.
Zadnja izmjena: RobertoBaggio, dana/u 17 avg 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921
sta masi bajic AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
imam osjecaj da cemo ga sada zabiti 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Baša ih navaljao po desnoj strani, Sadiković ubacio, a Bajić pred golom puca ko Ramos u nebo. 87 min
Hadžurda iz Slavije zamalo glavom ga zabi, tik iznad prečke.
Hadžurda iz Slavije zamalo glavom ga zabi, tik iznad prečke.
Zadnja izmjena: vedator, dana/u 17 avg 2014, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Nek se poubijaju svi kolektivno ako mrtvu slaviju ne dobiju koju treba više izbacit iz lige, a to treba da pobjedimo i radi nas jer smo izgubili 2 boda kući treba to nadoknaditi da li je ovaj naš ađem normalan, i ovi igrači ?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemojte se bezveze nervirati. Bice ovako dok god ne naucimo da pogadamo iz izglednih prilika na vrijeme.
Ipak nismo mi euro ekipa koja ce stvoriti deset super prilika, pa onda pokodi makar dvije.
Ovako, imas dvije izgledne, ako fulis = pusis!
Dok je Amar bio na klubi, znao je kako ovo stoji!
EDIT: Ja kad se sjetim Zepca, ovo je mila majka!
Ipak nismo mi euro ekipa koja ce stvoriti deset super prilika, pa onda pokodi makar dvije.
Ovako, imas dvije izgledne, ako fulis = pusis!
Dok je Amar bio na klubi, znao je kako ovo stoji!
EDIT: Ja kad se sjetim Zepca, ovo je mila majka!
KAKO POBIJEDITI KAD NAM TREBA 5 MRTVIH SANSI DA DAMO JEDAN GOL.
-
- Kontakt:
4min nadoknade
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Problem je vise nego ocigledan.
Tj, NASI IGRACI DOZIVE PAD KONCENTRACIJE ILI SE PRAPADNU KADA SE NADU U SITVACIJI ZA GOL!
Zasto je to tako, ja iskreno ne znam, ali da sam ja trener, od danas bi mi pa narednih deset dana, po 8 sati dnevno svi vjezbali sitvacije 1 na 1. Pa ko promasi, 20 sklekova.
Tj, NASI IGRACI DOZIVE PAD KONCENTRACIJE ILI SE PRAPADNU KADA SE NADU U SITVACIJI ZA GOL!
Zasto je to tako, ja iskreno ne znam, ali da sam ja trener, od danas bi mi pa narednih deset dana, po 8 sati dnevno svi vjezbali sitvacije 1 na 1. Pa ko promasi, 20 sklekova.
-
- Kontakt:
Bezidejna igra skroz
BAJIC kriminalan sta je fulio
Varea nista nije pokazao
Mali Memija najbolji i levat ga izbaci iz igre
BAJIC kriminalan sta je fulio
Varea nista nije pokazao
Mali Memija najbolji i levat ga izbaci iz igre

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako su vam svi talenti ko ovaj Bajic blago vama.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Razocaran sam, jamak,tomic,bajic pa to bi dala ona nena od 70 godina a vi kao profesionalni igraci se trebate sramotiti i biti na klupi sljedecu utakmicu.
nek se ubiju svi,kad mrtvu slaviju ne mogu pobijediti,nekim igračima je bolje da ostanu u foci,da se ne vracaju u Sarajevo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ko se javlja. 345 kornera i 0 golova.Sarajlijc@ je napisao/la:Ako su vam svi talenti ko ovaj Bajic blago vama.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ova ekipa jos nije izgubila, pa i to nesto govori. Bolje i bod nego da nas naguze, zar ne... Iduca utakmica opet mora biti posjecena kao i protiv Sirokog, i to je nas zadatak. I Slaviji ozbiljno gori, njima su u Klubu svakakva srnja, tako da su i oni zapeli danas. Opet, nismo izgubili, tu smo u vrhu, niko nam ne bjezi 19 bodova, ovo ce biti dobro.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.