FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da ste se danas uvjerili zašto ja nabijam Okića i Radovca iz kluba . Oj Radovca kod 2:1 krv ti **** , MDK replay mrš iz kluba nikad mi njega nećemo prodat .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HzHercegovac
- Kontakt:
kone skandiraju Vedran Puljic Respect 

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
Zadnja izmjena: MCMLXVII, dana/u 28 feb 2016, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Grbavicom odjekuje Vedraan Puljiic
- HzHercegovac
- Kontakt:
Besa brate otjerasmo sve , s kim cemo igrati , a u pravu si bezvoljna partija njih dvojice pogotovo SevkoBesic je napisao/la:Ja mislim da ste se danas uvjerili zašto ja nabijam Okića i Radovca iz kluba . Oj Radovca kod 2:1 krv ti **** , MDK replay mrš iz kluba nikad mi njega nećemo prodat .
♥1946♥
Radovac ima snage ku pile, ustvari pile je superman za radovca
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Buraz niko me ne može ubjedit da Krajišnik ne bi odigrao bolje od ovog invalida Radovca al eto . Ima ko igrat al eto silom prilika nas zadesilo da ovaj izrod Okić igra bolje da je Herića ubacio yebemu pleme .HzHercegovac je napisao/la:Besa brate otjerasmo sve , s kim cemo igrati , a u pravu si bezvoljna partija njih dvojice pogotovo SevkoBesic je napisao/la:Ja mislim da ste se danas uvjerili zašto ja nabijam Okića i Radovca iz kluba . Oj Radovca kod 2:1 krv ti **** , MDK replay mrš iz kluba nikad mi njega nećemo prodat .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HzHercegovac
- Kontakt:
pa to je ono o cemu se pise, odbrana losa panicne reakcije i nema zadnjeg veznog koji zna iznijeti loptu.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
ja se na sva ona golmanska ispucavanja najezim, a da je Cimi tu ja bih odmah potpisao titulu

♥1946♥
Ja vise strpljenja nemam premam njemu, nikad nista lose nisam napisao ali ovo sto on iz utakmice u utakmicu igra je KATASTROFA! Podvaliti nekon sto prije, meda on vise ne moze!Fudo je napisao/la:Radovac ima snage ku pile, ustvari pile je superman za radovca
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+1. Odavno se nisam ovako lose osjecao.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
ZZ
ja bi je i ovako potpisaoHzHercegovac je napisao/la:pa to je ono o cemu se pise, odbrana losa panicne reakcije i nema zadnjeg veznog koji zna iznijeti loptu.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
ja se na sva ona golmanska ispucavanja najezim, a da je Cimi tu ja bih odmah potpisao titulu

osjecaj je los jer smo dva puta vodili, no sve u svemu ovo je sasvim fin rezultat, polahko dok se malo smire strasti tokom sedmice cete vidjeti, a imamo pravo da se nadamo 9 bodova u naredne tri tekme, tako da bi se moglo dobro zakuhati i siguran sam da cemo biti u trci za titulu do zadnje tekmemoj uzor-S.G je napisao/la:+1. Odavno se nisam ovako lose osjecao.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
Pyro is not a crime !
Isto tako, a prije sam ga gotivio, sta bi od tog igraca, sad nije ni za termina. Da ga je kome uvaliti, dobro bi se pojacali.MCMLXVII je napisao/la:Ja vise strpljenja nemam premam njemu, nikad nista lose nisam napisao ali ovo sto on iz utakmice u utakmicu igra je KATASTROFA! Podvaliti nekon sto prije, meda on vise ne moze!Fudo je napisao/la:Radovac ima snage ku pile, ustvari pile je superman za radovca

-
- Kontakt:
zasto misilis da je ovo porazMCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!

- HzHercegovac
- Kontakt:
ma to se uvjek podrazumjevaFudo je napisao/la:ja bi je i ovako potpisaoHzHercegovac je napisao/la:pa to je ono o cemu se pise, odbrana losa panicne reakcije i nema zadnjeg veznog koji zna iznijeti loptu.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!

♥1946♥
Brate osjecaj kao da smo izgubili, bas ono fuj! Bukvalno smo im poklonili bod. Jos nam onaj djikan proslavi gol ... Al' sto nas narod kaze, suti dobro je i ovo kako sam ocekivao drugo poluvrijeme. Bice bolje nadam se.moj uzor-S.G je napisao/la:+1. Odavno se nisam ovako lose osjecao.MCMLXVII je napisao/la:Ne znam za vas ali ovo je za mene poraz. Katastrofa kakve golove primamo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svaki napad zrinjskog za apaurina,stvarno vezni red ne postoji,bez veznog reda odbrana ne moze doci do izrazaja!Protiv zrinjskog se ne moze ovako igrati ali celika cemo rasturiti siguran sam!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 28 feb 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Je li istina da su ubice dosle na utakmicu??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Da, 1 busRinuka je napisao/la:Je li istina da su ubice dosle na utakmicu??