FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja nemam vise zivaca da gledam ovaj stream..oci mi ispadose..a nista nema 

Ovo je meni uvijek u prekidu, a nakaci se samo na momente

-
- Kontakt:
joj bajaaaa 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A i ss radi tekstualni prenos do kurca. 

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Neka i ovi sa S.S. javljaju svakih 10 minuta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Opet masamo sto ne bi trebali , daj vareu.
PC mi je slab, a i svi bi onda ostali bez streama (jer bi skontali), bolje ovako.arelinho je napisao/la:@vedator de ti napravi stream sviju ti

Ovi što imaju moju tv i dobar pc neka streamaju, btw. ovo moje nije moja tv nego drugi izvor.
Zadnja izmjena: vedator, dana/u 17 avg 2014, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
On ulazi u 89. kod 2:1 za slaviju.terabajt je napisao/la:Opet masamo sto ne bi trebali , daj vareu.

Nastavice se...
Nastavice se...
Guso je jednom prilikom pricao kako se visoki golmani zbog svoje visine, duzine koraka, ruku, velicine stopala, itd teze vracaju i u trenazni proces poslije povrede, i poslije pauze. Drugacija je motorika kod njega, i kod golmana koji je nizi recimo 10 cm. Marijan je visok skoro 2 metra, i vjerovatno je i to razlog sto sada pruza slabija partije. Kada ga je uzeo Borac, imao je losih partija, ali je kod nas pokazao kako se brani. Treba ga istrpiti jos malo.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
penal sudija ebem ti sve

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
daj na ppvedator je napisao/la:PC mi je slab, a i svi bi onda ostali bez streama (jer bi skontali), bolje ovako.arelinho je napisao/la:@vedator de ti napravi stream sviju ti
Ovi što imaju moju tv i dobar pc neka streamaju, btw. ovo moje nije moja tv nego drugi izvor.
Zasto Slavija uopste igra u Foci? Je li im toliko syeban stadion?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- champions1921
I oni garant kad na ovom streamu sta uhvatet i objave.. Zadnja scena bio Baja na korneru i oni napisu "Zeljo izveo nekoliko kornera"sajo10 je napisao/la:Neka i ovi sa S.S. javljaju svakih 10 minuta.

BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
kako je Tomic sad ovo dobro izveo do Bajica ,i nista 

- plavipatriota
- Kontakt:
bojamora je napisao/la:daj na ppvedator je napisao/la:PC mi je slab, a i svi bi onda ostali bez streama (jer bi skontali), bolje ovako.arelinho je napisao/la:@vedator de ti napravi stream sviju ti
sve je to tačno, sto posto, al' samo da ne bude previše kikseva do tad.Letach je napisao/la:Guso je jednom prilikom pricao kako se visoki golmani zbog svoje visine, duzine koraka, ruku, velicine stopala, itd teze vracaju i u trenazni proces poslije povrede, i poslije pauze. Drugacija je motorika kod njega, i kod golmana koji je nizi recimo 10 cm. Marijan je visok skoro 2 metra, i vjerovatno je i to razlog sto sada pruza slabija partije. Kada ga je uzeo Borac, imao je losih partija, ali je kod nas pokazao kako se brani. Treba ga istrpiti jos malo.
I meni.bojamora je napisao/la:daj na ppvedator je napisao/la:PC mi je slab, a i svi bi onda ostali bez streama (jer bi skontali), bolje ovako.arelinho je napisao/la:@vedator de ti napravi stream sviju ti

Nastavice se...
Nastavice se...
Rekoh ako bilo kome pošaljem skonat će i ugasiti stream, ako bude kakav gol okačim na yt. 

Zadnja izmjena: vedator, dana/u 17 avg 2014, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jok. Od iduceg kola najbolji na svijetu, samo da je danas dobiti.ChWilla je napisao/la:sve je to tačno, sto posto, al' samo da ne bude previše kikseva do tad.Letach je napisao/la:Guso je jednom prilikom pricao kako se visoki golmani zbog svoje visine, duzine koraka, ruku, velicine stopala, itd teze vracaju i u trenazni proces poslije povrede, i poslije pauze. Drugacija je motorika kod njega, i kod golmana koji je nizi recimo 10 cm. Marijan je visok skoro 2 metra, i vjerovatno je i to razlog sto sada pruza slabija partije. Kada ga je uzeo Borac, imao je losih partija, ali je kod nas pokazao kako se brani. Treba ga istrpiti jos malo.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
bajic van varea in 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.