FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Protiv Makedonaca drugi i Sirokog njegovi golovi. Ovaj nisam vidio.
Lose.
Lose.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- ultrassa1921
- Kontakt:
Keraaa bravo majstoree,bas sam pricao sa njim neki dan,manijaaaaaaak pravi
Manijaci Zeljini
Ma mozemo mi pricati sta hocemo, ali Marijan je samo sjena od onog starog golmana. Ako do nove se ne poboljsa daj Vedrana. Sigurno losi nemoze biti. Bice to lijep dvoboj za neku godinu: Kjosevski v. Cutahija! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
@vedator de ti napravi stream sviju ti
Colic imao najgoru povredu koju jedan fudbaler moze imati. Sa medicinskog aspekta, gora je njegova povreda, nego Zoloticev lom noge. Momak je izgubio rutinu, i zbog toga ga sada treba objesiti na semaforu kod stadiona... Tako razmisljau nasi pojedini navijaci. Fuj. Marijan je bio neko u koga smo se kleli prije dvije sezone, a sada kada se vratio jos uvijek se trazi, nakon sto je i on ozgubio jednu sezonu. Treba malo strpljenja, sve ce doci na svoje.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
-
- Kontakt:
@ Vedatore svaka ti dala za klipove 
Rekao sam prije tekme, ne smijemo dozvoliti Kokotu da šuta, lik je perverzija sa distance, jedini koji zna igrati fudbala kod ptičurina!

Rekao sam prije tekme, ne smijemo dozvoliti Kokotu da šuta, lik je perverzija sa distance, jedini koji zna igrati fudbala kod ptičurina!
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 17 avg 2014, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!
Sve ok, ali skupo to ulazenje u formu Marijanovo.Letach je napisao/la:Colic imao najgoru povredu koju jedan fudbaler moze imati. Sa medicinskog aspekta, gora je njegova povreda, nego Zoloticev lom noge. Momak je izgubio rutinu, i zbog toga ga sada treba objesiti na semaforu kod stadiona... Tako razmisljau nasi pojedini navijaci. Fuj. Marijan je bio neko u koga smo se kleli prije dvije sezone, a sada kada se vratio jos uvijek se trazi, nakon sto je i on ozgubio jednu sezonu. Treba malo strpljenja, sve ce doci na svoje.
Za Colu svaka cast, samo polako.
Nastavice se...
Nastavice se...
Treba na klupi da bude, dok se ne vrati i da ulazi po 25 min dok ne bude stari.Letach je napisao/la:Colic imao najgoru povredu koju jedan fudbaler moze imati. Sa medicinskog aspekta, gora je njegova povreda, nego Zoloticev lom noge. Momak je izgubio rutinu, i zbog toga ga sada treba objesiti na semaforu kod stadiona... Tako razmisljau nasi pojedini navijaci. Fuj. Marijan je bio neko u koga smo se kleli prije dvije sezone, a sada kada se vratio jos uvijek se trazi, nakon sto je i on ozgubio jednu sezonu. Treba malo strpljenja, sve ce doci na svoje.
Colic je od 5 utakmica odigrao dobro poluvrijeme protiv Sirokog, ovdje je lose stao u blok ledjima mjesto licem bio okrenut
gleda li iko igdje meni volimtezeljo ne radi
-
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:@vedator de ti napravi stream sviju ti
-
- Kontakt:
Ma jarane da smo u ratnoj zoni, pod granatama imali bi bolji stream. Bolje da ne radi nikako, nego ovako.bojamora je napisao/la:gleda li iko igdje meni volimtezeljo ne radi
brže idu vijesti iz kalifata u iraku...
Pa i ne radi nikako. Ovo neki dusmanin pravi. 
Sad je bolje. Vec minutu ne stopa.

Sad je bolje. Vec minutu ne stopa.

Nastavice se...
Nastavice se...
ChWilla je napisao/la:brže idu vijesti iz kalifata u iraku...

-
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:ChWilla je napisao/la:brže idu vijesti iz kalifata u iraku...

Grbavica naš je Hram!!!
Kad god je neka situacija ovo sranje u prekidu. kuknjava
Nastavice se...
Nastavice se...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Hrasno15, manijakba, seha77, tiagofaria25 i 62 gosta.