ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
sad je gusto
Uf jest nervozan babuka, lete psovke na sve strane, a popi zvižduke u sred kutijce ala Nolo svojevremeno, ko bi reko da mu je ovako stalo do sljake
Tanak je pravo nema sta, cim je Monf pronašao dubinu počeo ga je raznosit

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma prezahtjevno je ovo fizicki za njega... Samo da se ne povrijedi...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma montaža, gdje će to njemu.bodi123 je napisao/la:Uf jest nervozan babuka, lete psovke na sve strane, a popi zvižduke u sred kutijce ala Nolo svojevremeno, ko bi reko da mu je ovako stalo do sljake![]()

Gael

Pustio prvi set da se uigra.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Qrac njega Monfils raznosi, da ne griješi iz FHa ovoliko, davno bi meč gotov bio.
Daleko od raznošenja, Monfils ni ne igra dobro uopšte, da je Federer malo pametnije glave riješio bi ovo u dva, al klasika Federer.
Daleko od raznošenja, Monfils ni ne igra dobro uopšte, da je Federer malo pametnije glave riješio bi ovo u dva, al klasika Federer.
Jah, inače Gael nikad nije na ovaj način dobio Federera pa je ovo nesto novo sto Roger srlja u ovom matchupu i ide iz greske u gresku, a ne to da lik ima 4 pobjede protiv njega i sve 4 je zaradio na isti način, kao sto bi i danas ako pobjedi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Al nije to raznošenje, raznošenje je dominacija jednog tenisera nad drugim, a ne poen odluke i onda tok meca ide drukcije
Monfils ga je raznio u Davis Cupu, ovo danas nije raznosenje i to sam samo htio da kazem
Sitnice odlucuju, ko bude stalozeniji i smireniji, btw Roger igra dobro na sljaci sa obzirom da sam.ocekivao mnogo goru igru od njega, rebreak idemo
Monfils ga je raznio u Davis Cupu, ovo danas nije raznosenje i to sam samo htio da kazem
Sitnice odlucuju, ko bude stalozeniji i smireniji, btw Roger igra dobro na sljaci sa obzirom da sam.ocekivao mnogo goru igru od njega, rebreak idemo
dobar meč, moglo bi ovo u TB
nego novi chatrier pravo liči na ovaj madrid
nego novi chatrier pravo liči na ovaj madrid
Raznosio ga je u relijima s osnovne linije cijeli drugi i polovicu trećeg seta, lik nije mogo dobit dužeg poena pola sata, pa je promjenio taktiku, počeo miksat, skraćivat poene i izlazit na mrežu da izbaci ovog iz ritma
jeko ovaj hašišar pored modrića? 

ovaj monfilis je stvarno glup
mrzim TB u odlučujućem setu
Hehe 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jes ga zaoro Roger na kraju, yebote kakav je fizički sklop ovog čovjeka, kretanje, udarci, agilnost i snaga, 38 puni.
A mentalno je takav da bi ga čovjek udavio - šta je mečeva na svoje gluposti izgubio, svaka mu čast za danas, spašene meč lopte i onda dominantan TB.
A mentalno je takav da bi ga čovjek udavio - šta je mečeva na svoje gluposti izgubio, svaka mu čast za danas, spašene meč lopte i onda dominantan TB.
Kakvi mecevi sutra u najavi, Nole- Cilic, Roger - Theim, Zverev? -Ciciban?, Stan- Nadal?
Moglo bi se ranije pobjeci sa posla sutra
Moglo bi se ranije pobjeci sa posla sutra

top turnir! odavno nije bilo oakvih 4F
ja moram radit do 2, elem taman! doće mi još dva jarana ... biće vrhunski dan!
ja moram radit do 2, elem taman! doće mi još dva jarana ... biće vrhunski dan!
A odakle vama da ce Zverev proci dalje? 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ce da prodjedelinjo je napisao/la:A odakle vama da ce Zverev proci dalje?

Stvarno jedan od boljih turinira ove godine sto se igre i tenisa tice. Ono sto me raduje je Stan

etoga! još nadal i toje to! pravo se radujem tenisu sutra
Odlican otpor pruza Tiofe Nadalu, stvarno me iznenadio kako igra na sljaci, bice od njega nesto, mozda u buducnosti uspije uci i u top10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.