Bajramovic dao da tim pogonom upravljaju njegov sin i prijatelj od sine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Strpi se još malo ..vjerujem da ćeš do tada preživjeti.eliminator je napisao/la:jos uvijek niste prebacili temu u odgovarajuci podforum
Da na taj nacin kupuje glasove biraca, od nasih para. Nek kupuje, al' Slobodu, komotno mogu reci Slobode, necu mu oprostiti.harry_90 je napisao/la:Dzasko daje pola miliona maraka na klupe u gradskom parku koji se renoviradivoticaa...
On se već kandidov´oamho je napisao/la:izbori se blize, pa valja branit' imamovica... uostalom kakve veze ima imamovic s izborima ove godine.. on se svakako ne moze vise kandidovat' za nacelnika, a propao mu pokusaj da Tuzla postane Grad i formalno-pravnoHeller je napisao/la:Plus gradi se stadion al izbori se bliže pa valja diskreditovat Imamovića
harry_90 je napisao/la:“Žao mi je što to moram reći, ali to je jedna vrsta neminovnosti. Ako ostanem trener Slobode neću računati na 80 posto sadašnjih prvotimaca”, kaže Abdulah Ibraković.
To je stari stadion, a novi je napravljen još 1984 kada je Iskra ušla u Prvu saveznu ligu Jugoslavije i koristi se i danas.harry_90 je napisao/la:Eh moracu skoknut do Bugojna,bio sam dole 2 puta meni pravo drag grad.. samo da pitam jel vi igrate na onom stadionu gdje je okruzen betonskim zidovima ili neki drugi ? kafic PSG sta reci,kakvu sam curu vidio![]()
Hvala na informaciji,nadam se da ima bujruma kad Sloboda bude gostovala u tvom graduamchy je napisao/la:To je stari stadion, a novi je napravljen još 1984 kada je Iskra ušla u Prvu saveznu ligu Jugoslavije i koristi se i danas.harry_90 je napisao/la:Eh moracu skoknut do Bugojna,bio sam dole 2 puta meni pravo drag grad.. samo da pitam jel vi igrate na onom stadionu gdje je okruzen betonskim zidovima ili neki drugi ? kafic PSG sta reci,kakvu sam curu vidio![]()
Ipak smo mi stari znanci, igrali smo u ex Yu ligi, potom u tzv "Premier ligi", sada je na red došla nažalost i Federalna ligaharry_90 je napisao/la:Hvala na informaciji,nadam se da ima bujruma kad Sloboda bude gostovala u tvom graduamchy je napisao/la:To je stari stadion, a novi je napravljen još 1984 kada je Iskra ušla u Prvu saveznu ligu Jugoslavije i koristi se i danas.harry_90 je napisao/la:Eh moracu skoknut do Bugojna,bio sam dole 2 puta meni pravo drag grad.. samo da pitam jel vi igrate na onom stadionu gdje je okruzen betonskim zidovima ili neki drugi ? kafic PSG sta reci,kakvu sam curu vidio![]()
![]()
@Salt Boy
I ja to kazem..ali ko da to njih zanima
Ispade da smo mi negativci po toj tvojoj prici i da ne volimo Sarajevo bez nekog posebnog razloga..barbarez je napisao/la:Pratim malo vasu temu,par stranica unazad ,jer bez obzira na sve ispade navijaca Slobode,koje su iskazivali prema nama godinama,jako mi zao sto je Sloboda ispala.Nisam bio u Bosni par dana,i nisam znao sta sve desavalo.25 Maja Sarajevski Ratni Teatar u kojem radim je gostovao u Beogradu,i prije izvodjenja predstave nasi glumci su predstavu posvetili Ubijenoj Tuzlanskoj mladosti,sto je priznacete ipak malo hrabro u sred Beograda.Vracam se u BIH i vidim da je SLoboda ispala.Prvi utisak ,zao mi bez obzira na papanluke koje smo dozivljavali u Tuzli nekad.Saznam da se izdesavalo mnogo toga ,saznam da je SLoboda imala sve u svojim rukama i da je trebala izgubiti samo jedan razlike,i da cijelu utakmicu nisu pogledali prema golu.Saznajem da su Velez i Zeljo izgubili i tako dierktno omogucili protivnicima da se ukljuce u igru,ali opet je Sloboda sve imala u svojim rukama.GLedam Zeljin 2 gol koji prima u Trebinju i iskreno me stid gola kojeg smo ja cu ipak reci primili ,mada 99 % izgleda kao pusten.Cudno je sve oko tog zadnjeg kola,ali eto zdrav razum mi kaze da je pet Sloboda ta koja je kriva sama sebi.Grad Tuzla je uspio u par godina izgubiti KOsarkaski i Fudbalski klub,sto opet ukazuje na krivce u samoj Tuzli.Meni je zao sto ce Tuzlacima uvijek ostati u sjecanju da su Zeljo i Velez koliko toliko kumovali ispadanju,dal namjerno ili slucajno ne znam,ali opet kazem meni je zasmetao onaj gol u Trebinju.
Ovo pisem jer sam citao kako smo gnjide kako unistavamo Tuzlu,pa vam ja evo govorim neke primjere gde pokazujemo da ne slavimo kad Tuzla tuguje,da nam je zao Slobode,da mi je zao sto ce mnogi Zelju i Velez kriviti a ne prave krivce.Moze se to vrtijeti u krug,mozemo mi govoriti da ste bili primitivci 100 puta,da ste nam psovali Markale,da ste nas gadjali ubijali,vrijedjali,i tako stvarati mrznju jedni prema drugim.
Mozete misliti sta hocete,meni je zao SLobodei zelim vam da opet budete u vrhu,jer ne mogu zaboraviti da sam i sam navijo za KK SLobodu,kad su igrali po Europi,kad su igrali Hukic,Castle,Vujovic,Terzic,Leric,Hodzic,i ostali,kad je Mejdan bio pun,zalim vam opet takve stvari i uno srece.
izvini ali kad da se slavi Dan Mladosti ako ne 25.majadelpiero20 je napisao/la:Ispade da smo mi negativci po toj tvojoj prici i da ne volimo Sarajevo bez nekog posebnog razloga..barbarez je napisao/la:Pratim malo vasu temu,par stranica unazad ,jer bez obzira na sve ispade navijaca Slobode,koje su iskazivali prema nama godinama,jako mi zao sto je Sloboda ispala.Nisam bio u Bosni par dana,i nisam znao sta sve desavalo.25 Maja Sarajevski Ratni Teatar u kojem radim je gostovao u Beogradu,i prije izvodjenja predstave nasi glumci su predstavu posvetili Ubijenoj Tuzlanskoj mladosti,sto je priznacete ipak malo hrabro u sred Beograda.Vracam se u BIH i vidim da je SLoboda ispala.Prvi utisak ,zao mi bez obzira na papanluke koje smo dozivljavali u Tuzli nekad.Saznam da se izdesavalo mnogo toga ,saznam da je SLoboda imala sve u svojim rukama i da je trebala izgubiti samo jedan razlike,i da cijelu utakmicu nisu pogledali prema golu.Saznajem da su Velez i Zeljo izgubili i tako dierktno omogucili protivnicima da se ukljuce u igru,ali opet je Sloboda sve imala u svojim rukama.GLedam Zeljin 2 gol koji prima u Trebinju i iskreno me stid gola kojeg smo ja cu ipak reci primili ,mada 99 % izgleda kao pusten.Cudno je sve oko tog zadnjeg kola,ali eto zdrav razum mi kaze da je pet Sloboda ta koja je kriva sama sebi.Grad Tuzla je uspio u par godina izgubiti KOsarkaski i Fudbalski klub,sto opet ukazuje na krivce u samoj Tuzli.Meni je zao sto ce Tuzlacima uvijek ostati u sjecanju da su Zeljo i Velez koliko toliko kumovali ispadanju,dal namjerno ili slucajno ne znam,ali opet kazem meni je zasmetao onaj gol u Trebinju.
Ovo pisem jer sam citao kako smo gnjide kako unistavamo Tuzlu,pa vam ja evo govorim neke primjere gde pokazujemo da ne slavimo kad Tuzla tuguje,da nam je zao Slobode,da mi je zao sto ce mnogi Zelju i Velez kriviti a ne prave krivce.Moze se to vrtijeti u krug,mozemo mi govoriti da ste bili primitivci 100 puta,da ste nam psovali Markale,da ste nas gadjali ubijali,vrijedjali,i tako stvarati mrznju jedni prema drugim.
Mozete misliti sta hocete,meni je zao SLobodei zelim vam da opet budete u vrhu,jer ne mogu zaboraviti da sam i sam navijo za KK SLobodu,kad su igrali po Europi,kad su igrali Hukic,Castle,Vujovic,Terzic,Leric,Hodzic,i ostali,kad je Mejdan bio pun,zalim vam opet takve stvari i uno srece.
Par godina prije kada su Manijaci bili kraj Kapije urinirali su po Kapiji...to sve govori, niti nasih 1000 kamenja ne moze to izjednaciti...
A na 25. ste ove godine slavili u Sarajevu Titov rodjendan...znaci tu nema nikakvog postovanja
Mi se vama nikad nismo popisali na vjecnu vatru ili nesto tako, niti smo slavili kad Sarajevo tuguje
Navijao sam i ja za Bosnu kad je igrala i za Zelju kada je igrao protiv onog Lillestroma, Sarajevo protiv Genka ali je jedno sigurno da ste prelivode i da zabadate noz u ledja
Sto se nas tice i nase igre, mi smo sami sebe izbacili, dok su nas drugi istjerali...IZBACILI SMO SAMI SEBE, A DRUGI SU NAS INDIREKTNO ISTJERALI...to je to, nismo zasluzili, ali nisu zasluzili ni oni koji su ostali...
Meni je isto zao zELJE! Takav hinjluk nisam ocekivao (cuj prodati ili pustiti utakmicu da bi Sloboda ispala).barbarez je napisao/la:Pratim malo vasu temu,par stranica unazad ,jer bez obzira na sve ispade navijaca Slobode,koje su iskazivali prema nama godinama,jako mi zao sto je Sloboda ispala.Nisam bio u Bosni par dana,i nisam znao sta sve desavalo.25 Maja Sarajevski Ratni Teatar u kojem radim je gostovao u Beogradu,i prije izvodjenja predstave nasi glumci su predstavu posvetili Ubijenoj Tuzlanskoj mladosti,sto je priznacete ipak malo hrabro u sred Beograda.Vracam se u BIH i vidim da je SLoboda ispala.Prvi utisak ,zao mi bez obzira na papanluke koje smo dozivljavali u Tuzli nekad.Saznam da se izdesavalo mnogo toga ,saznam da je SLoboda imala sve u svojim rukama i da je trebala izgubiti samo jedan razlike,i da cijelu utakmicu nisu pogledali prema golu.Saznajem da su Velez i Zeljo izgubili i tako dierktno omogucili protivnicima da se ukljuce u igru,ali opet je Sloboda sve imala u svojim rukama.GLedam Zeljin 2 gol koji prima u Trebinju i iskreno me stid gola kojeg smo ja cu ipak reci primili ,mada 99 % izgleda kao pusten.Cudno je sve oko tog zadnjeg kola,ali eto zdrav razum mi kaze da je pet Sloboda ta koja je kriva sama sebi.Grad Tuzla je uspio u par godina izgubiti KOsarkaski i Fudbalski klub,sto opet ukazuje na krivce u samoj Tuzli.Meni je zao sto ce Tuzlacima uvijek ostati u sjecanju da su Zeljo i Velez koliko toliko kumovali ispadanju,dal namjerno ili slucajno ne znam,ali opet kazem meni je zasmetao onaj gol u Trebinju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.