killafrommanilla je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:26U nas ovaj jedan radnik radi punom parom, razletio se po terenu, sve sam stiže, odlično napreduju radovi![]()
Bolje jednog polivalentnog imati, nego cetvoricu nehljebovica...Bravo za radnika!

killafrommanilla je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:26U nas ovaj jedan radnik radi punom parom, razletio se po terenu, sve sam stiže, odlično napreduju radovi![]()
moze li pokriti poziciju desnog beka, pitam za jarana?phillies je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:36killafrommanilla je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:26U nas ovaj jedan radnik radi punom parom, razletio se po terenu, sve sam stiže, odlično napreduju radovi![]()
Bolje jednog polivalentnog imati, nego cetvoricu nehljebovica...Bravo za radnika!![]()
![]()
![]()
Sta sam ti ja rek'o, u petak ide postavljanje, al cuo sam da ce morat jos dvojica doc.phillies je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:36killafrommanilla je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:26U nas ovaj jedan radnik radi punom parom, razletio se po terenu, sve sam stiže, odlično napreduju radovi![]()
Bolje jednog polivalentnog imati, nego cetvoricu nehljebovica...Bravo za radnika!![]()
![]()
![]()
Pa to i kazem vec je trebalo ali krajnji krajnji krajnji rok da trava pusti korijen u zemlju je sredina oktobra. Poslije toga mogu mami svojoj busjen stavljati na podlogu.ExBlueone je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:34Čak i prije, zapravo krajnji neki rok za završetak radova bio bi tu negdje mjesec dana prije stagnacije vegetacijskog ciklusa ako već hoćeš da to i na šta liči, ali jbg kako to kod nas biva, sve je daleko od idealnog ili bar optimalnog.
Nek se bar uradi nivelacija terena i drenaža kako treba pa završit će se onda i ovo ostalo jel sad na jesen jal dogodine.
Tek danas se sjetili tender za odrzavanje objaviti. Nevjerovatno sta uhljupi rade.
na marakani u beogradu, je takode primijetno ovo sarenilo, vjerovatno jos izrazenije kod njih jer kamera prenosa je na dosta visem visinskom nivou nego u vecini drugih stadiona.
Bio sam proslu Čelikovu utakmicu na stadionu i primjetio sam da je teren ravan, sto se kaze ono kao "tepih", ali ove fleke samo vizuelno krovu sliku daju. Sad koji je razlog toga, ne bi znao.
Robust je napisao/la: ↑10 sep 2022, 16:51
iste grcke ublehe kao i na Grbavici evo ih i u vrapcicima isti vozac i isti lik u zelenoj majici u vrapcicima na Grbavici je bio u ovim maskirnim tolama i tad je bila rasprava da izgledaju kao nafatani sa ulice vidimo da se nista nije promijenilo![]()
za četiri godine
Tacno me podsjeti na prosjecnog forumasa s epl foruma sto vikendom provede prijepodne u kaficu sa istim nehjebarima uz jednu kaficu i ponudu iz premijera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.