Ne znam šta su radili u Portugalu, ali ekipa izgleda ko da se nije nikad srela u proslosti.
Igrali golfa.
Ne znam čija je genijalna ideja bila da se uopšte ide u Portugal kada je drugi dio sezone već počeo. A igrače vam neće niko ukrotiti sve dok oni imaju jaranski odnos sa upravom koja očigledno favorizuje određene, a ponajviše njemačke igrače. Treba Lothar malo da sere o Mia san Mia odnosu prema igračima
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nadam se da Kimmich neće startati sljedeću, a pogotovo ne u paru sa Guerreirom. Koliko su loši pojedinačno na sredini terena, još su duplo lošiji u paru. Kad ti polovnjaci igraju neke od najodgovornijih pozicija u timu, šta očekivati ili igrači koji su postali terminski igrači ala Pjanić u sunovratu karijere.
Ova generacija Bayerna vođena igračima 95/96 i mlađim proživljava sve isto kao i Njemačka reprezentacija.
Nema muda, niko ne preuzima odgovornost, skrivaju se iza igrača, ne šutiraju na go, stoje visoko kao na igrici, a nazad propuh. Sjetite se samo kako smo primili onaj poništeni gol, igrač kreno utrčavat sa svoje polovice, nama štoperi bez mozga stoje blizu protivniĉkog gola.
Da je Bayernu Sane najveći problem, to bi bila premija. Pun qrac hamelja i polovnjaka, kako u prvoj postavi, još više na klupi. Muller ti ulazi kao glavni igrač koji može nešto promijeniti u 35-oj godini ili koliko već ima godina. Šta imamo pričati više.
Trebaju se zahvaliti sebi. Da imaju imalo obraza podnijeli bi kolektivne ostavke u odboru. Sve dok se ne promijeni stav prema igračima i krenu dovoditi klase a ne polovnjaci na kvadrat koji se ne bi uopšte trebali dovoditi u vezu s Bayernom nema ništa od toga.