istog sam osjecaja da ce tako bas i biti daj Boze da nisam u oravuA_d_0 je napisao/la:Ma evo njih dvojica razmatraju sve najveca imena fudbala trenutno. Nema sta, lome se da plate nekog igraca. Bezveze se nadate. Vazda ista prica. Mister X, Mister Y, ovaj onaj i dodje mi igrac dzaba il tipa Pazzini a prodam 2 najbolja u ekipi. Isto tako i sad. Prodasmo Pata i Robinha, doci ce neki anonimusi ili igrac koji nema ugovora i cao. Nemojmo se previse nadati.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- LegendKiller
- Kontakt:
smiješi nam se Quagliarella!muha milanez je napisao/la:Ma tesko da ce nam ikog vrijednog pomena dovest, ako dovedu, to ce bit igrac bez ugovora i dovest ce ga bez obestecenja .. nisko smo totalno, molit Boga da nam podari kakve nafake
Ma koga god da dovedu bice korisniji od Pata, Robinja mi nije zao ni sekunde on je valjao samo u prvoj sezoni kad je dosao, napadac ce jedan doci pa kakv god bio jer je neophodan mada bi zelio da Niang dobije vise prostora za igru (eh kad bi se ja sta pitao
), jos da ima kakve srece pa da i Pacinia sad uvale kome
nema od njega fajde ali to bi bilo previse uz odlaske ove dvojice.

meni je sve ovo smijesno. sta uradise nam od ekipe za godinu dana, pa kad se sjtim prosle sezone i sastava boli glava, komotno smo mogli i razmisljati o prolazu pokraj barce a ovako i vrbanjusa bi nam uvalila koji gol
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
To je stara vijest a izjavio je na kraju prošle sezone ako me sjećanje dobro služi. Gattuso je već pričao o tome nedavno i rekao kako je pogriješio u procjeni Šarafa a za ovo da drugačije stoje stvari to stoji jer su senatori napuštali klub a dolazili neki novi 'klinci'.

BTW većina igrača u ovo doba godine lumpuje i odmara se ali ne i king Clarence.

Gattuso misunderstood new Milan
Gennaro Gattuso has once more reflected on why he left Milan and has apologised for an earlier outburst aimed at the club.
The midfielder left San Siro this summer after more than a decade in the Rossoneri’s midfield and sat down this week with Guerin Sportivo to reflect on his decision.
“I love Milan. It was a dream that lasted for 13 years. I consider myself an ultra who had the privilege of lifting the European Cup, to wear the captain’s armband and become sixth in the club’s all-time appearances in the field,” he enthused.
“Why am I no longer there? I had a great relationship with the club that I will always be grateful for, but I wanted to keep playing. They made me feel important, but in a different role from that which I wanted.”
This was widely believed to be in a coaching capacity. The midfielder has also previously alluded to a difficult relationship with Coach Massimiliano Allegri as another reason for his departure.
“I have a great relationship with Max. We were teammates, we won a championship together, but when you hear certain words, you find it difficult to digest.
“I have a character that has seen me make many mistakes, but has also allowed me to do a lot of good things, because I am stubborn and proud.
“When I feel I am a failure, I can take it and I will go. I will decide with my family, who love me. I need to feel enthusiastic, wanted for what I can do. This was not possible, so I decided to remove myself from the disruption.
“Do I regret anything? I have not yet left Milan. I feel them inside. During these months I have avoided going home to say goodbye to the people that I love, but only because pandemonium would break out in the papers.
“However, the sentiments spoken about me are nice and respectful, they make me realise that I made the right decision and that it pays to be passionate about the work.”
Gattuso also wanted to make clear on a recent outburst where he described the Milan dressing room last season as ‘anarchy’.
“I was speaking from the heart, but I was wrong. You cannot criticise just because you see dynamics that do not respond to your own code. Ancelotti was right when he told me ‘You’ll see Rino, the players are not all alike, no horse runs like another’.
“Now I understand. The error is in expecting the generation after you to be the same as yours. I did not like the haircut of El Shaarawy’s, nor his eyebrows.
“Maybe now they miss my slaps, but I repeat, I was wrong. He is indeed proving to be a phenomenon.”

BTW većina igrača u ovo doba godine lumpuje i odmara se ali ne i king Clarence.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ma sedorf je zvijer, ja ne znam sto pustismo ovg igraca, mogao je komotno jos par sezona iznijeti ali et.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Flamengo odustao od Robinha! Valjda nisu uspjeli da se dogovore oko finansijskih detalja pa propalo sve..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Od kada i do kada traje taj prijelazni rok u Brazilu ,sa stranim klubovima 

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
E nema,bas su nas obradovali s tim da pregovori oko Robinha propadaju
jest mi zao obadvojice,posebno Pata,ali sam se nadao da ce njihovom prodajom doci neki napadac koji bi bar igrao i zabijao,od ovih ionako nema nikakve koristi,a sad smo izgleda ponovo osudjeni na Binha i panja....bas se biti vesela ova sezona 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lotito "navodno" nudi Zaratea za Flaminija ..mislim, whatever, samo da ovaj debil ode iz Lazija.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma otići će Robinho jer izrazio želju da ide a već će se oni dogovoriti oko cijene. Problem leži i u činjenici da Flamengo mijenja upravu nakon nove godine tako da neće biti baš toliko jednostavno oko transfera. Navodno Milan traži min 10m dok brazilci nude 6. Ćelo međutim može tražiti licitaciju jer su i drugi klubovi u Brazilu zainteresovani za Robinha.
BTW novo ime, Neto, stoper Siene. Jedni mediji govore da je to već gotova stvar dok drugi kažu da je Milan veoma blizu realizacije ovog transfera.

BTW novo ime, Neto, stoper Siene. Jedni mediji govore da je to već gotova stvar dok drugi kažu da je Milan veoma blizu realizacije ovog transfera.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
izgleda da smo prodali pata za 15 mil corinthiansu
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ja sam mislio da ce Patak biti veliki igrac. Krivo mi je bilo sto nije dosao u Juve kada je dolazio u Italiju. Sjecam se njegovih prvih utakmica. Mislio sam bit ce igracina. Ali povrede ga sjebase. Milana je samo sjebalo to sto su kontali da ce se on oporaviti i da ce biti nosioc Milana uz jos neke igrace. Ali nazalost za vas to nije bio slucaj. Jbg sada se cini kao veliki zajeb sto se nije prodao kada se mogao prodati za lijepu sumu. Citam da je odbio neke klubove i Italije i Europe i da samo zeli u Brazil.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Nije jos prodat,jos pregovaraju....al vrlo brzo ce biti gotovo.
Ma najbolje i za njega a i za nas,za nas da se okrenemo nekom drugom igracu koji moze ODMAH napraviti razliku,i da prestanemo nade u njega polagati jer je meni licno pokidao zivce milion puta,a ovo zadnje kad je zvao agenta i zahtjevao sastanak to je prelilo casu,haj ti sad decko nazad u Brazil pokusaj se ozivjeti nek ti je sretno.
Kamo srece pa ga da ga Silvio pusti u PSG prosle zime za 35 milja...ode sad za smijesne pare...ccccccccccc
Sta je tu je,nadam se da ce Galliani dobro odraditi mercato,bez nekih debilskih igraca tipa Traore i tako to...nego da ce kupiti,dovuci kvalitetne igrace,koji ce nam podici kvalitet znacajano,jer je to pod MORANJEM,ova ekipa sa ovim trenerom i sa svim trenutnim igracima se moze koprcati od 4 do 8 mjesta to je maximum.
Dakle spasavaj sto se spasavati moze.
Ma najbolje i za njega a i za nas,za nas da se okrenemo nekom drugom igracu koji moze ODMAH napraviti razliku,i da prestanemo nade u njega polagati jer je meni licno pokidao zivce milion puta,a ovo zadnje kad je zvao agenta i zahtjevao sastanak to je prelilo casu,haj ti sad decko nazad u Brazil pokusaj se ozivjeti nek ti je sretno.
Kamo srece pa ga da ga Silvio pusti u PSG prosle zime za 35 milja...ode sad za smijesne pare...ccccccccccc
Sta je tu je,nadam se da ce Galliani dobro odraditi mercato,bez nekih debilskih igraca tipa Traore i tako to...nego da ce kupiti,dovuci kvalitetne igrace,koji ce nam podici kvalitet znacajano,jer je to pod MORANJEM,ova ekipa sa ovim trenerom i sa svim trenutnim igracima se moze koprcati od 4 do 8 mjesta to je maximum.
Dakle spasavaj sto se spasavati moze.
Kamo srece da smo mogli sve ovo predvidjeti i prodati ga vec prosle godine jer koliko znam PSG je nudio 40 miliona,a sada smo ga prodali za 15,stvarno presmijesna cifra.
Za njega i Robinha smo mogli iskesirati bar nekih 50-55,sa ovih 25 miliona jedva da mozemo kupiti kupiti dva igraca a da su dobri i kvalitetni,sigurno ce nam sada dovesti neke otpatke iz drugih timova ili neke fol 'cuda' od igraca za koje nikad u zivotu nisam cuo.
I cuj majke ti navodnog pojacanja,Taarabt
prije smo kupovali Kaku,Beckhama,Ronaldinha,Ibrahimovica i masu ostalih,a sada smo spali na nekog lika iz jednog QPR-a.A zalosti mati moja draga ... 

Za njega i Robinha smo mogli iskesirati bar nekih 50-55,sa ovih 25 miliona jedva da mozemo kupiti kupiti dva igraca a da su dobri i kvalitetni,sigurno ce nam sada dovesti neke otpatke iz drugih timova ili neke fol 'cuda' od igraca za koje nikad u zivotu nisam cuo.
I cuj majke ti navodnog pojacanja,Taarabt

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jbt, prije par godina (ne tako davno) smo prognozirali koja će zvijezda, koji će majstor stići na San Siro. Pare nisu bile problem, dolazili su Beckham, Ronaldinho, Robinho, Pato i ko sve ne, a sad smo u borbi za ove polovnjake.
Prodajemo igrače za 10-15 miliona eura a plaćeni su 3x više.
Kad bolje razmislim, mi s Dorfom, Sandrom, Bommelom i Pippom ne bi bili ništa gori nego sada, a pritom da su kojim slučajem nogu dali Ambri, Yepesu i flopovima tipa Boneri ili Antoniniju, pa čak i Flaminiju koji odigra jednom u pola godine.
Valjda će se "vlast" u klubu opametiti, nikom nije u interesu Milan u sredini tabele.

Valjda će se "vlast" u klubu opametiti, nikom nije u interesu Milan u sredini tabele.
- IlPrincipe
- Kontakt:
zamisli da je Pato ostao konstanto u najvecoj formi i sad imat napad
___________Pato
_El-Shaarawy___Kaka
Shaarawy 100 puta ponovio da mu je Kaka idol i uzor, kako bi ovaj trojac bio jak čovječe ... iza njih Boateng,Muntari,De Jong i Montolivo ...
zamjene Niang, Mastour, Robinho ..
jos Kaka kapiten

[youtube][/youtube]
___________Pato
_El-Shaarawy___Kaka

Shaarawy 100 puta ponovio da mu je Kaka idol i uzor, kako bi ovaj trojac bio jak čovječe ... iza njih Boateng,Muntari,De Jong i Montolivo ...

zamjene Niang, Mastour, Robinho ..

jos Kaka kapiten

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- EdenHazard
- Kontakt:
Mediji iz Italije navode da AC Milan planira pomladiti svoj tim dovođenjem Ricarda Carvalha iz Real Madrida. 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.